FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hoće li se moći igrati treće pretkolo lp na Koševu ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Salcin na poziciji zadnjeg veznog? Nema sanse. Ako je doslo do toga da se neko mora postaviti kome inace ta pozicija nije prirodna, onda to mora biti Krste.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
JOŠ 24 SATA
IDEMO ŠAMPIONEEEEEEEE
IDEMO ŠAMPIONEEEEEEEE
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izašlo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja se ne bi ljutio
Ma samo samouvjereno, idemo jako
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Nadam se da imaju i neka pitanja novinara bar domacih ovo sto je rekao u videu sto je zvanicna izbacila neznam iskreno ni koja je svrha ni pojavljivanja ni press konferencija i bilo kakvih izjava" Da i jedna i druga ekipa su usle u drugo pretkolo LP,znamo da je Dinamo prvak Bjelorusije i da su protiv Astane pokazali kvalitet...." 15 sekundi pricao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo

Dynamo Brest

Dynamo Brest
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da ne reče da smo i mi i Brest prošli u drugo kolo kvalifikacija za ligu šampiona ne bi znao i živio bi do sutra u zabludi

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ove press konferencije treba ukinuti, svaki puta ista prica. Da mi je dozivjeti da jedan trener izadje i kaze: "idemo na pobjedu i drugo nas ne zanima". Jbt, ovaj nam drzi historiju prvog pretkola. Eto, Vinko, mi mislili da igramo protiv Dynama iz Kyeva i da su oni s Marsa pali u drugo pretkolo. Postoji PR kluba koji u uvodnom dijelu objasni ko igra protiv koga i na koji nacin je dosao tu gdje jeste.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- DonerKebab
- Kontakt:
Husrefove press i izjave sam preskakao Allahami samo zbog iste price svaki put i ponavljana kao na kaseti,eto tvrda utakmica,dobar protivnik,cestitam protivniku .Cala isto s tim on je govorio prava sportska utakmica fer i korektna cestitam protivniku na fer igri.Vinko isto tremaros nezna 3 recenice sastavit mimo onih uobicajnih.Ja se stvarno nesjecam da smo imali trenera koji zna nesto normalno reci pa da ima smisla da gledamo ove press konferencije,koji je fazon reci cuj eto igramo u drugom pretkolu mi i Dinamo,oni su prvaci,jok sa nebesa su pali.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nek nam je Bog na pomoci s ovim Vinkom..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jos nesto. U slucaju nemoci, hocu da ih prebijemo kao nas oni mesari sa Walesa. Dosta smo mi glumili gospodu, u kost od starta, pa da vidimo kako ce se ponasati sudija. Ko uopste sudi?
Dolazi nam Tirana

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
miky_hz je napisao/la: ↑25 avg 2020, 20:19Husrefove press i izjave sam preskakao Allahami samo zbog iste price svaki put i ponavljana kao na kaseti,eto tvrda utakmica,dobar protivnik,cestitam protivniku .Cala isto s tim on je govorio prava sportska utakmica fer i korektna cestitam protivniku na fer igri.Vinko isto tremaros nezna 3 recenice sastavit mimo onih uobicajnih.Ja se stvarno nesjecam da smo imali trenera koji zna nesto normalno reci pa da ima smisla da gledamo ove press konferencije,koji je fazon reci cuj eto igramo u drugom pretkolu mi i Dinamo,oni su prvaci,jok sa nebesa su pali.

ISTINA ZA VEDRANA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Opet je neki lijevi sudija..ovo mu debi u ligi prvaka
Ps.ledesmu za trenera!!!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Joj kad vidim stadion Tirane place mi se ocam,pa hocemo li ikad mi imati ovakav stadion