FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Budućnost Banovići

Post Postao/la Probisvjet » 20 apr 2014, 20:40

solar1987 je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:Pa ako bude tako veliki interes onda sumnjam da će pustititi SN pošto bi moglo biti problema ako i mi budemo bili na istoku. Mada taj dio je ograđen, biće i murije vjerovatno mnogo, ali iz predstrožnosti.

Što se tiče tog animiranja ljudi, ja vam garantujem da ćemo napraviti sve da ih privučemo na stadion jer je ovo utakmica sezone za nas, tako da... Ako treba ići od vrata do vrata. :D Baš bih volio vidjeti sudiju koji će stisnuti pa napraviti lakrdiju kao u Gračanici, nakon ove podignute buke eto baš bih volio vidjeti tog mudonju.
svaka cast samo sad tu pricu u djelo sprovest i super :)
Spremiti se dobro, nego sta! Ja najvjerovatnije dolazim u Banovice da dam podrsku sa jos dosta kospicara sa zapada.
Kakanj ce odraditi mladji tj. Fukare. Pa da vidimo hoce li tamo sudija namjestati za Jedinstvo.
Pobrinite se banovicani da vas dodje sto vise. Ubjedjen sam da ostajete u ligi!
Sto se tice navijaca iz Bihaca znate da je zabrana gostovanja.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 apr 2014, 20:49

TzBulevar87 je napisao/la:Evo odma da napišem, dvije sedmice prije utakmice da počnete animirat što više ljudi a posebno MEDIJA da se pojave na utakmici protiv Jedinstva, da se slučajno ne bi ponovila Gračanica. ;)
treba trazit od TK da prenosi tekmu obavezno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 20 apr 2014, 20:53

Nadam se da ispadate iz lige. Pametni ste , kad pustate Slobodi a gori vam pod nogama. A Jedinstvo ce vas kvalitetom uzeti i poslati u nizi rang gdje realno i pripadate.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 20 apr 2014, 20:59

Pa3ot je napisao/la:Nadam se da ispadate iz lige. Pametni ste , kad pustate Slobodi a gori vam pod nogama. A Jedinstvo ce vas kvalitetom uzeti i poslati u nizi rang gdje realno i pripadate.
Ma ako bude kvalitet kao u Gracanici sigurno pobjedujete ,ali taj vas kvalitet(mali jaguarcic iz Zenice) ce morati da dode sa transporterom u Banovice ;) mada mislim da jaguarcic ce pauzirati malo sa sudenjem :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 apr 2014, 21:03

Pa3ot je napisao/la:Nadam se da ispadate iz lige. Pametni ste , kad pustate Slobodi a gori vam pod nogama. A Jedinstvo ce vas kvalitetom uzeti i poslati u nizi rang gdje realno i pripadate.
mi smo iskljucivo kvalitetom dobili, ali i da je nismo imali mi bi dobili jer smo ljude ostavili u ligi prosle godine.. s obzirom da vi nemate tu kvalitetu prema prikaznaom na terenu osim sudjenja ljudi su odlucili da vas mogu na terenu natrabunjat ..ebiga ipak teze je nas dobit jer smo bolji, a tu smo kao i domacini svakako da je teze :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 apr 2014, 21:06

:lol:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 20 apr 2014, 21:11

SaltCityAttack je napisao/la:
mi smo iskljucivo kvalitetom dobili, ali i da je nismo imali mi bi dobili jer smo ljude ostavili u ligi prosle godine.. s obzirom da vi nemate tu kvalitetu prema prikaznaom na terenu osim sudjenja ljudi su odlucili da vas mogu na terenu natrabunjat ..ebiga ipak teze je nas dobit jer smo bolji, a tu smo kao i domacini svakako da je teze :)
Niste ih iskljucivo kvalitetom dobili nego su vracali taj dug od prosle sezone i nema potrebe da se pravimo englezi. Prosle sezone ste ih ostavili u ligi a ove sezone ih izbacili.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 20 apr 2014, 21:14

joj banovicani sta ste sebi dozvolili da vam doju na temu da vam govore sa kim cete nariktat sa kim necete manite se toga navalite da izboriteopstanak imate u ekipe par igraca koje bi pozelili i sloboda i jednistvo smao mocima treba dati podrsku a ubijedjen sam da su trumic i mujic boljiod svih igraca jedinstva i slobode
Samo Sarajevo

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 20 apr 2014, 21:17

Dođe navijač tima koji je prethodne sezone istim načinom izborio opstanak i koji je zaslužio 2. ligu pametovati. Hajde marš u pećinu i tamo pametuj. To je inače onaj levat @una samo sa drugim nikom.

Što se tiče utakmice sa Jedinstvom, samo pobjeda dolazi u obzir, a vjerovatno će na kraju tako i biti. Yebeš ekipu koja glavnom konkurentu za ulazak u PL ne može kako treba akciju napraviti, tuga. A takve moramo uzeti.

@kanarinac

Pa čitava je liga takva, pogledaj samo prethodno kolo i sve ti je jasno. Nema potrebe srati i upadati u oči drugima kad nije ni vrijeme ni mjesto za to.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 20 apr 2014, 21:21

Šta je ?
Pustili smo im i završena priča. Nek nam gori pod nogama, ne gori tebi. Ti ćeš pričat' gdje mi pripadamo. *rš !
1947!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 20 apr 2014, 21:23

Ljumani_Banovici je napisao/la:
Šta je ?
Pustili smo im i završena priča. Nek nam gori pod nogama, ne gori tebi. Ti ćeš pričat' gdje mi pripadamo. *rš !
Prema njegovoj logici je čitavoj ligi mjesto u nižem rangu. Goriće im za 2 sedmice ne brini se. :D
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 20 apr 2014, 21:44

da nam je normalna drzava izbacili bi i slobodu i jedinstvo u najnnizi rang....
Volim te Bosno!!!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 20 apr 2014, 21:46

Da nam je normalna drzava vjerovatno bi svi klubovi morali biti izbaceni u najnizi rang :lol: :kafa .

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 20 apr 2014, 21:49

Zodiac je napisao/la:Da nam je normalna drzava vjerovatno bi svi klubovi morali biti izbaceni u najnizi rang :lol: :kafa .
nekada su sloboda i jedinstvo iz sezone u sezonu igrali miroljubivih i dogovorenih 3 za 3, da je neko tada imao hrabrosti...
Volim te Bosno!!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 apr 2014, 21:50

Zodiac je napisao/la:Da nam je normalna drzava vjerovatno bi svi klubovi morali biti izbaceni u najnizi rang :lol: :kafa .
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 apr 2014, 21:53

Pa3ot je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
Niste ih iskljucivo kvalitetom dobili nego su vracali taj dug od prosle sezone i nema potrebe da se pravimo englezi. Prosle sezone ste ih ostavili u ligi a ove sezone ih izbacili.
mi ih izbacili?.trebate nam vratiti 3 boda sto smo i vas ostavili..ali naplatit cemo mi to kad tad :)..Buducnost smo dobili iskljucivo nasom kvalitetom i fakticki domacim terenom, a druga je stvar sto nsu nas mogli dobit bog prosle godine ..3-1 rezultat dovoljno govori puno prilika i td....niko ne kaze da nebi nas pustili da su bili i bolji ali iskljucivo kvalitet je sad presudio...vi ga nemate to smo vidjeli u Tuzli dok uz direktan prenos se vidi vasa prava snaga tako da nevidim kako cete 9ih dobit drugacije nego bez sudija
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 apr 2014, 21:53

xavi26 je napisao/la:
nekada su sloboda i jedinstvo iz sezone u sezonu igrali miroljubivih i dogovorenih 3 za 3, da je neko tada imao hrabrosti...
Da, bas miroljubivo. Kao one godine kada je bilo slomljenih nogu. :lolno: Cini mi se bas da je Denisu slomljena noga na Tusnju protiv Jedinstva.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 apr 2014, 21:59

pa dobro Denisu Sadikovicu je onaj Mehadzic nogu slomio ali ebiga krkanski ga je puko znam mi smo tad navijali s A tribine Fukare bile smjestene kad je to care puklo culo se , a Denis nije ni jaukno od bolova samo si vidjeo kako noga visi na tri djela mu s enoga slomila ja mislim ..nikad vis enije zaigrao pokusao malo i odmah opet isto i prekino kairjeru covjek ..to je jeidna mrlja sto se desila sve ostalo je bilo ok
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 apr 2014, 22:02

SaltCityAttack je napisao/la:pa dobro Denisu Sadikovicu je onaj Mehadzic nogu slomio ali ebiga krkanski ga je puko znam mi smo tad navijali s A tribine Fukare bile smjestene kad je to care puklo culo se , a Denis nije ni jaukno od bolova samo si vidjeo kako noga visi na tri djela mu s enoga slomila ja mislim ..nikad vis enije zaigrao pokusao malo i odmah opet isto i prekino kairjeru covjek ..to je jeidna mrlja sto se desila sve ostalo je bilo ok
Da,bio sam tada na B. Onog pucanja kosti se sjetim cesto. Jezivo.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 20 apr 2014, 22:35

Jel pao dogovor u nedjelju neriješeno u Lukavcu :)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.