Moja sestra ima tu platu vani, a nije doktorica. Šteta samo što ja ne vidim ništa od tog
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Chat
I ti truhneš u Zenici?
Ma jbse ba, pa za vrat je nek te vodi vani.
Nije valjda da ti je žao granapa s pivopijama?
Koševo Zapad
Eto sad mi sve u glavi kako Deena handre hemeroidi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Promovisali LGBT prije nego sto je to postalo kul.
Sad ce i tebi plata skocit za 150 maruna yebi ti to.
Al da mi te vidjeti u Zenici sa platom od 7500 KM kao od Fujde zena. Haha bil se izivljavao?
Kod mene sestra u Zenici ima 2700 pa kuka vise od mene. Malo ne moze biti, broji zadnjih 10 dana svaki dan kad Ce plata.Sto vise imas gore stanje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Marsal
- Kontakt:
I da skoči opet neću bit blizu hiljadarciavenija je napisao/la: ↑06 okt 2021, 13:00Sad ce i tebi plata skocit za 150 maruna yebi ti to.
Al da mi te vidjeti u Zenici sa platom od 7500 KM kao od Fujde zena. Haha bil se izivljavao?
Kod mene sestra u Zenici ima 2700 pa kuka vise od mene. Malo ne moze biti, broji zadnjih 10 dana svaki dan kad Ce plata.Sto vise imas gore stanje.![]()
Ma jarane mene para ne bi promijenila
Zezam se, hvala Bogu imam sve, a seka me čuva ko malo vode na dlanu, ja sebi čarapa nisam kupio 10 godina, fakat mi je toliko toga kupila i poslala da ja sebi sigurno iducih 5-6 godina ne trebam kupit komad odjeće
A ovo zadnje si upravu, što više imaš više kukaš. Kad sam radio za 300 da mi je bilo 500, sad imam 750 pa malo
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Marsal
- Kontakt:
Ma u Čemerici je, ne možeš dobit vize da turistički odeš kamoli drugačijeShategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 12:36I ti truhneš u Zenici?
Nije valjda da ti je žao granapa s pivopijama?
Ja ako ovdje dobijem iole bolji posao ili bolje radno mjesto ne pada mi na pamet da idem, jednostavno sam biće navike i nisam psihički spreman u ovim godinama potpuno mijenjat okruženje. Makar ne sam samcat.
- Shategabri
- Kontakt:
PoštenoMarsal je napisao/la: ↑06 okt 2021, 14:25Ma u Čemerici je, ne možeš dobit vize da turistički odeš kamoli drugačijeShategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 12:36I ti truhneš u Zenici?
Nije valjda da ti je žao granapa s pivopijama?![]()
Ja ako ovdje dobijem iole bolji posao ili bolje radno mjesto ne pada mi na pamet da idem, jednostavno sam biće navike i nisam psihički spreman u ovim godinama potpuno mijenjat okruženje. Makar ne sam samcat.
Mada kad skontaš sigurno neka Amerikanka čeka na tebe
Al haj šta ti ser.em, nisam ni ja ništa bolji, ko meni brani da sutra prodam ovo stana i zapucam negdje van...doduše imam veću platu i lagodniji posao, al opet...ser,em, jelde
Koševo Zapad
- Marsal
- Kontakt:
Mislim pazi jednu stvar, nije isključeno uopšte ali trenutno se borim da ovdje sebi napravim da mi bude OK. Ako ne uspijem onda nemam opciju nego ganjat šta vani, iz tog razloga sam počeo sa učenjem jezika. Za svaki slučaj.Shategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 14:29PoštenoMarsal je napisao/la: ↑06 okt 2021, 14:25Ma u Čemerici je, ne možeš dobit vize da turistički odeš kamoli drugačijeShategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 12:36I ti truhneš u Zenici?
Nije valjda da ti je žao granapa s pivopijama?![]()
Ja ako ovdje dobijem iole bolji posao ili bolje radno mjesto ne pada mi na pamet da idem, jednostavno sam biće navike i nisam psihički spreman u ovim godinama potpuno mijenjat okruženje. Makar ne sam samcat.![]()
Mada kad skontaš sigurno neka Amerikanka čeka na tebe![]()
Al haj šta ti ser.em, nisam ni ja ništa bolji, ko meni brani da sutra prodam ovo stana i zapucam negdje van...doduše imam veću platu i lagodniji posao, al opet...ser,em, jelde![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Sve zavisi koji su ti kriteriji za to OK.Marsal je napisao/la: ↑06 okt 2021, 14:35Mislim pazi jednu stvar, nije isključeno uopšte ali trenutno se borim da ovdje sebi napravim da mi bude OK. Ako ne uspijem onda nemam opciju nego ganjat šta vani, iz tog razloga sam počeo sa učenjem jezika. Za svaki slučaj.Shategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 14:29PoštenoMarsal je napisao/la: ↑06 okt 2021, 14:25
Ma u Čemerici je, ne možeš dobit vize da turistički odeš kamoli drugačije![]()
Ja ako ovdje dobijem iole bolji posao ili bolje radno mjesto ne pada mi na pamet da idem, jednostavno sam biće navike i nisam psihički spreman u ovim godinama potpuno mijenjat okruženje. Makar ne sam samcat.![]()
Mada kad skontaš sigurno neka Amerikanka čeka na tebe![]()
Al haj šta ti ser.em, nisam ni ja ništa bolji, ko meni brani da sutra prodam ovo stana i zapucam negdje van...doduše imam veću platu i lagodniji posao, al opet...ser,em, jelde![]()
Čini mi se da si skroman, međutim sa rastom primanja rastu i apetiti.
Meni i kad se poveća plata, majku mu potroše se ko da i nije
Koševo Zapad
-
jolicnikola
- Kontakt:
ako četalji tripuju da postoji "srpski svet" zašto ne bi postojao albanski svijet (Bota Shqiptare) na primjer: Albanija, Kosovo, zapadni dio Makedonije od Kumanova, preko Skoplja, Tetova, Gostivara, Kičeva do Struge, južni dio Srbije (Preševo, Bujanovac i Medveđa) i istočni dio Crne Gore (Tuzi, Malesija i Ulcinj)
Kakve su sanse da integrisemo Sandzak u sastav Bosne?jolicnikola je napisao/la: ↑06 okt 2021, 14:42ako četalji tripuju da postoji "srpski svet" zašto ne bi postojao albanski svijet (Bota Shqiptare) na primjer: Albanija, Kosovo, zapadni dio Makedonije od Kumanova, preko Skoplja, Tetova, Gostivara, Kičeva do Struge, južni dio Srbije (Preševo, Bujanovac i Medveđa) i istočni dio Crne Gore (Tuzi, Malesija i Ulcinj)
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Bravo Severina.
U to ime odo otrest sljivic na klip, za dobra stara vremena
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
jolicnikola
- Kontakt:
ne znam za vas, ali mi Ćamila sve više liči na Jennifer Lopez
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bratska Katalonija
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Zaista fantastična vijest. Nisam upratio koje bi takmičenje bilo kod nas, ali u svakom slučaju je sjajno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sigurno dvoranski u Barci a nesto od skokova i skijanja, bob, sanke kod nas.
Lijepa vijest da se uopšte priča o tome, isto tako vrlo tužno da je je.be.ne '84 održana olimpijada samo u Sarajevu a sad se u istom gradu vodi borba za vodu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Još samo da Barcelona dobije organizaciju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.