Šta misliš ti o grupi? Možemo li bar u nečemu proći dalje?

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ocekujem da ulozis koju hiljadarku na Kipar
Sacuvaj Boze. To ja zbog tebe, znam da si lagano pare uzimao kad je reprezentacija bila nedavno
Genocidasi su tad bili pofino oslabljeni protiv nas (ne mislim samo na izostanak Avdije). Gruzija je na 4 i 5 opasno pokrivena, ali na vanjske 3 pozicije osim stranca bukvalno nikog nemaju.TripleThreat je napisao/la: ↑27 mar 2025, 16:42Ne znam iskreno, sem onog IDF-ovca Zuferovog koji bi trebao nastupiti ovog ljeta, tu su još euroligaški igrači koji nisu za potcijeniti, ali nisu ni za neke sad nepremostive kvalitete. Dokazali smo da možemo itekako protiv njih 2023. kada smo ih mlatnuli.
Tačno, ali i mi smo, ruku na srce, jači za jednu kvalitetnu kecu koja nam je tada baš falila. Naravno ako se Castaneda oporavi i bude potpuno spreman, a nadamo se da hoće.Ghuraba je napisao/la: ↑27 mar 2025, 18:38Genocidasi su tad bili pofino oslabljeni protiv nas (ne mislim samo na izostanak Avdije).TripleThreat je napisao/la: ↑27 mar 2025, 16:42Ne znam iskreno, sem onog IDF-ovca Zuferovog koji bi trebao nastupiti ovog ljeta, tu su još euroligaški igrači koji nisu za potcijeniti, ali nisu ni za neke sad nepremostive kvalitete. Dokazali smo da možemo itekako protiv njih 2023. kada smo ih mlatnuli.
Baš sam u ranijim postovima napisao da mnogi Ragu-a zaboravljaju. Moram te razočarati, ali mislim da Ragu i pored svih okolnosti ima ogromnu želju da igraItalijani ce biti prejaki ako Fontecchio i Divincenzo dodju (nadam se da ce Minnesota u nba dogurati sto dalje i da ovaj nece imati volje ganjati EB). Mislim da nam oni opcenito nece lezati, jer imaju previse nekakvih omalenih bekova, a mi se takvima najteze adaptiramo. Ako im ova dvojica ne budu igrali, onda je s njima sve moguce, pogotovo sto su na visokim pozicijama bas tanki (tu ih moramo izdominirati).
Aha nisu onda igrali 2-3 zonu nego 2 na 2 coverage, gdje visoki brane PnR. Zato sam te i pitao jel Talijani imaju dobrih cuttera jer drop 2 obicno znaci 2-3 ili 2-1-2 zona (svejedno), to je protiv cuttera. No, 2-2 coverage ili "bigs down the floor" je protiv trojke, tako da ima smisla. Ako nije bilo efektno onda si u pravu prezumanje svega je najbolja opcija, no to zahtjeva perfektu komunikaciju i pokretljivost.
Pa mi iz 5. pota dobrim dijelom uticemo da je to grupa smrti.TripleThreat je napisao/la: ↑27 mar 2025, 19:54
Evo i službena stranica EB-a nazva našu grupu grupom smrti.
Pa jest, jer smo mi ekipa koja realno nije za 5. pota. Ali eto, takav ranking, bodovi, okolnosti razne. Bit će bolje aBd.Madal je napisao/la: ↑27 mar 2025, 20:03Pa mi iz 5. pota dobrim dijelom uticemo da je to grupa smrti.TripleThreat je napisao/la: ↑27 mar 2025, 19:54
Evo i službena stranica EB-a nazva našu grupu grupom smrti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.