New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- SheldonCooper
- Kontakt:
Re: New York Knicks
Glupost od strane JR-a , bespotrebno je ovo uradio
Ne znam zašto Woods vraća Mela u igru? Da nabije statistiku ili? Mislim da je bolje da ove minute igra Cope a da Melo odmara. Ukoliko zatreba a nevjerujem da će neka ga vrati.
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Ma kakva statistika. Ja mislim da Woody još uvijek ne vjeruje da ćemo pobjediti, ne želi rizikovati, ali opet s druge strane rizikuje s povredama jer nije potrebno imati Mela sada. Na neki način ga i razumijem jer ovo je NBA i 15 razlike za 7 minuta je haman ništa.SheldonCooper je napisao/la:Glupost od strane JR-a , bespotrebno je ovo uradioNe znam zašto Woods vraća Mela u igru? Da nabije statistiku ili? Mislim da je bolje da ove minute igra Cope a da Melo odmara. Ukoliko zatreba a nevjerujem da će neka ga vrati.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
3:0 nisam ocekivao, ali nije da se ljutim.
FELT i Prigi po meni igraci utakmice, fenomenalna utakmica pomenutog dvojca, Novakine je nesto pogodio sto je takodje vazno.
Goo Knicks Gooooooo!!
FELT i Prigi po meni igraci utakmice, fenomenalna utakmica pomenutog dvojca, Novakine je nesto pogodio sto je takodje vazno.
Goo Knicks Gooooooo!!
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- SheldonCooper
- Kontakt:
3:0 , odlična partija Knicksa u TD Gardenu. Celticsi još nisu ubacili 80 poena u ove tri utakmice. U nedelju četvrta utakmica.
Super utakmica, ali glup potez JRa bode pobjedu, barem meni. NBA će vjerovatno pregledati snimak i mogu ga suspendovati jednu tekmu tako da... Odlična odbrana, svaka čast Woodyju i igračima. U nedjelju nova utakmica.
GONYGO!
GONYGO!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Lijepo bi bilo seriju završiti metlom, ne zbog metle, nego radi odmora.
Velike cestitke igracima Knicksa i sa moje strane, nisam gledao utakmicu ali po sve dosada sudeci mogu reci da se je najvise istakao Prigioni...
Fino bi bilo ovu seriju zavrsiti sa 4-0 te pokazati cijelome svijetu da se Knicksi vracaju, te da ih se trebaju bojati i oni najbolji !!!!
Eh sad me zanima, recapu sam primjetio Amarea u odijelu i ako neko ima inf.kada ce se on vratiti :::??
Kažu pred drugu rundu bi se trebao vratiti obzirom da je već prošlo 6 sedmica od povrede, a trebao je biti out 6-8 sedmica. Počeo je već trčati i malo trenirati. VidjećemoSamsonov je napisao/la:Velike cestitke igracima Knicksa i sa moje strane, nisam gledao utakmicu ali po sve dosada sudeci mogu reci da se je najvise istakao Prigioni...Fino bi bilo ovu seriju zavrsiti sa 4-0 te pokazati cijelome svijetu da se Knicksi vracaju, te da ih se trebaju bojati i oni najbolji !!!!
Eh sad me zanima, recapu sam primjetio Amarea u odijelu i ako neko ima inf.kada ce se on vratiti :::??
Vidiš, zaboravio sam na Knickse kada sam spominjao Spurse kao jedinu ekipu koja na 4 utakmice može izbaciti Heat.
Ako su Knicksi kompletni što da ne. Melo nemilice trpa, imaju odlična dva igrača koji mogu ubaciti 2-3 trice u kratkom roku (Novak, Smith), a ako se još Amare vrati svašta je moguće. Heat ima fobije od Chandlera dok je još igrao za Dallas
Ako su Knicksi kompletni što da ne. Melo nemilice trpa, imaju odlična dva igrača koji mogu ubaciti 2-3 trice u kratkom roku (Novak, Smith), a ako se još Amare vrati svašta je moguće. Heat ima fobije od Chandlera dok je još igrao za Dallas
JR suspendovan jednu utakmicu zbog onog glupog poteza.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ove tvoje krenulo sa suspenzijama u zadnje vrijemeCarlo je napisao/la:JR suspendovan jednu utakmicu zbog onog glupog poteza.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Taman da se odmori jednu utakmicu, svakako bi nas i sam Melo pobjedio, da niko drugi i ne igra.Carlo je napisao/la:JR suspendovan jednu utakmicu zbog onog glupog poteza.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Biće teško bez Smitha, on nam je jedan od glavnih igrača. Vjerovatno da će Cope igrati njegove minute.asunsao je napisao/la:Taman da se odmori jednu utakmicu, svakako bi nas i sam Melo pobjedio, da niko drugi i ne igra.Carlo je napisao/la:JR suspendovan jednu utakmicu zbog onog glupog poteza.
@rio, a šta ćeš kad se ponašaju ko divljaci
Za manje od sad vremena počinje utakmica. Jedva čekam.
Bacajte sopcast, acestream linkove ako ih bude.
Bacajte sopcast, acestream linkove ako ih bude.
Preloša igra u ofanzivi, ovo se mora podhitno popraviti.
Odlična odbrana, ali napad nikako.
Odlična odbrana, ali napad nikako.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ubise nas ljudi 
Previse izgubljenih, previsssssseeeeeeeeeeeeeeeeee
A i dokurcio mi je Melo vise da forsiranjem, svaki fucking napad ide na njega, pa majku mu vise karam dosta je, dosta.
Tyson najbolji.
A i dokurcio mi je Melo vise da forsiranjem, svaki fucking napad ide na njega, pa majku mu vise karam dosta je, dosta.
Tyson najbolji.
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- SheldonCooper
- Kontakt:
Melo loš do bola, forsira a ne ide ga. Ne znam zašto Cope ni dobija priliku
Za sad loša igra u napadu, previše TO! Sve se može još popravit Celticsi se nisu toliko odmakli.
Za sad loša igra u napadu, previše TO! Sve se može još popravit Celticsi se nisu toliko odmakli.
Ma bjezi, goni ga u pm vise
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Cope nije dobio priliku, zašto? Woodsone, Woodsone. Neće valjda Quentin Richardson igrati prije njega. Melo preloš, previše forsira. I previše turnovera.