NK Zvijezda Gradačac

Bosanski zmaj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Bosanski zmaj » 29 jun 2011, 23:45

ZATISJE PRED BURU ....

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 30 jun 2011, 02:11

Bosanski zmaj je napisao/la:ZATISJE PRED BURU ....
ma zatisje zato sto niko nece doci !!!!! jesu li makar standardni igaci na okupu!!!

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 30 jun 2011, 09:53

U Gradačcu ambiciozno najavljuju novu sezonu. Stadion je u izgradnji, klub dosta ulaže u omladinski pogon, dovode se nova pojačanja... Na kraju krajeva, kada na klupi imate Dragana Jovića onda morate razmišljati o dobrim rezultat

ovo sa omlandiskim pogonom malo grijese ali ovo ostalo je ok

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 30 jun 2011, 12:54

Fatko je napisao/la:U Gradačcu ambiciozno najavljuju novu sezonu. Stadion je u izgradnji, klub dosta ulaže u omladinski pogon, dovode se nova pojačanja... Na kraju krajeva, kada na klupi imate Dragana Jovića onda morate razmišljati o dobrim rezultat

Šta se gradi, jesu li postavljene one stolice o kojima se vodila rasprava zbog boje, ima li slika?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 30 jun 2011, 13:29

gollum je napisao/la:
Fatko je napisao/la:U Gradačcu ambiciozno najavljuju novu sezonu. Stadion je u izgradnji, klub dosta ulaže u omladinski pogon, dovode se nova pojačanja... Na kraju krajeva, kada na klupi imate Dragana Jovića onda morate razmišljati o dobrim rezultat

Šta se gradi, jesu li postavljene one stolice o kojima se vodila rasprava zbog boje, ima li slika?
nisu jos postavljene radovi su u toku kolko ja znam

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 30 jun 2011, 13:31

gollum je napisao/la:

nisu postavljene stolice ali rade se stepenice na tribinama radi se veliki parking ispred stadiona koji se jedan dio vec asvaltirao postavljena je ograda oko stadiona skoro oko cijelog ukljucujuci i dva pomocna i napravljeno je manje pomocno cuo sam kao nekad bi trebala biti plasticna trava

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 30 jun 2011, 20:01

U koliko je sati sutra prvi trening ??? Ima li kakvih novih igrača ?

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 30 jun 2011, 20:04

Ibrahim Škahić, stoper federalnog prvoligaša, Gradine iz Srebrenika, kao što smo nedavno i najavili, priključio se pripremama Sarajeva. Talentovani stoper odigrao je jučerašnju test utakmicu, zadovoljio struku tima sa Koševa, ali za sada je daleko od Bordo dresa...

Naime, ovom igraču ponuđeno je da se priključi juniorskom timu, što je, prema trenutnom stanju, Škahić odbio.

Naime, prvotimac Gradine, za sada je odlučio ostati u federalnom prvoligašu, jer je standardni prvotimac, a uz nastupe za prvi tim Škahić igra i za juniore Gradine. Prelaskom u Sarajevo, ostao bi bez nastupa za seniorski tim, čime bi mnogo izgubio.

Podsjetimo, Škahić je rođen krajem oktobra 1993. godine, a visok je 188 centimetara. Veliki je talenat i predstavlja budućnost bh. fudbala.
ajmo sad neka neko prense ovo informaciju do celnika kluba... stvarno bi bila velika steta izgubit ovog malog!!!!

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 30 jun 2011, 20:34

Pred nogometašima Slobode je težak period. Tuzlaci sutra kreću na pripreme, no u klubu marljivo rade da zadrže brojne prvotimce kojima su istekli ugovori.

Sloboda će sutra ujutro otputovati na Kupres gdje će se pripremati narednih sedam dana. U nedjelju "crveno-crne" čeka prva provjera, kada će snage odmjeriti sa Osijekom.

Inače, klub vodi pregovore sa golmanom Denisom Mujkićem koji je izrazio želju da ostane na Tušnju te napadačem Senadom Mujićem. Njima je istekao ugovor, a kako se klub nalazi u teškoj situaciji, neće ih biti lako zadržati.

Od izvora bliskih tuzlanskom klubu saznali smo da Staniša Nikolić i Almir Halilović nisu dogovorili financijske detalje. I dok je Nikolićev status još uvijek neizvjestan, Halilović definitivno odlazi iz Slobode.

Pod velikim upitnikom je i Zoletić. Ipak, nije sve tako sivo na Tušnju. Slobodi se priključio bivši ofanzivac banovićke Budućnosti Semir Slomić, a postoji mogućnost da se iz zagrebačkog Dinama vrati i Almir Bekić.

Šef stručnog štaba Ibrahim Crnkić na pripreme vodi i dva juniora.

P.S.OVA ČETVORKA IZ SLOBODE SU SVI ODREDA ODLIČNI IGRAČI I BILO BI DOBRO IH DOVESTI U ZVIJEZDU,POGOTOVO KADA SE UZME U OBZIR POZICIJE NA KOJIM IGRAJU, A NAMA TA MJESTA U EKIPI SKRIPE.GOLMAN (MUJKIC),DESNI BEK (NIKOLIC),LIJEVI VEZNI (HALILOVIC),NAPADAC (MUJIC).

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 30 jun 2011, 20:37

HALILOVIC IMA OGROMNU ZELJU DA PREĐE U ZVIJEZDU... TO NIJE UPITNO... PITANJE JE SAMO DA LI JOVIĆ VIDI U SVOM TIMU???? COVJEK JE BIO KOD NAS NA PRIPREMA PROSLE SEZONE,ALI NIJE OSTO ZATO STO MU ORASLJE NIJE DALO PAPIRE... JOVICU, GEDAJ MALO POSTOVE NA FORUMU

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 01 jul 2011, 00:35

A.Halilović definitvno nece biti vise igrac Tuzlaske Slobode!!! POTVRĐENO!!! Ako bilo ko cita ovaj forum ko je blizaka sa Dreganom Jovićem, neka mu prenese ovu informaciju. Mislim da bi ovaj igrac bio pun pogodak !!

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 01 jul 2011, 09:04

emir_dj je napisao/la:A.Halilović definitvno nece biti vise igrac Tuzlaske Slobode!!! POTVRĐENO!!! Ako bilo ko cita ovaj forum ko je blizaka sa Dreganom Jovićem, neka mu prenese ovu informaciju. Mislim da bi ovaj igrac bio pun pogodak !!
mislim da on to zna i bez foruma ima on bolje informacije i od mene i od tebe i od svihu nas ovdje ako ga on zeli u timu imat ce ga ;)

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 01 jul 2011, 09:26

dosta je jedan Halilović

Dr.No

Post Postao/la Dr.No » 01 jul 2011, 15:54

ima li danas trening i u koliko sati????

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 01 jul 2011, 16:13

Dr.No je napisao/la:ima li danas trening i u koliko sati????
oko 18:00

nkzvijezda
Kontakt:

Post Postao/la nkzvijezda » 01 jul 2011, 16:23

Almir Halilović: Dosta mi je lažnih obećanja

Više ne mogu čekati, tražio sam dokumente da idem, kaže prvotimac Tuzlaka kome je istekao ugovor

Sloboda je uoči odlaska na pripreme na Kupres neočekivano oslabljena za Almira Halilovića, kome je istekao ugovor i kaže da više ne može čekati da se "neko smiluje i razgovora s njim o produžavanju saradnje".

Iako je trenirao s ekipom od prozivke, s Halilovićem niko nije razgovarao o obnovi ugovora, što mu je, kako ističe, jasan signal da uzme stvar u svoje ruke pa je zatražio dokumente.

- Bio sam strpljiv i čekao. No, niko me iz kluba nije pozvao da razgovaramo o narednoj saradnji, ali i o dugovanjima iz prethodne sezone. Ja više ne mogu čekati. Zato sam zatražio dokumente, koje očekujem. Ovo je moja konačna odluka. Definitivno sam odlučio da više ne budem igrač Slobode, ne želim više slušati lažna obećanja. Neću se pojaviti u autobusu ako se uopće bude putovalo na Kupres - rekao nam je Halilović.

On je prošle godine stigao u Slobodu iz Orašja na prijedlog tadašnjeg trenera Vlatka Glavaša. Čim dobije ispisnicu, koju mu je klub dužan dati, počet će potragu za novim klubom.

http://www.****/sport/fudbal/4 ... canja.html
★u♥

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jul 2011, 16:30

Sto vi toliko brinete hoce li neko nastupat za Slobodu,vidim samo pisete o igracima Slobode,to se nadate da cete ih dovesti ? Mozda Halilovic dodje,ali ovo ostalo tesko ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 01 jul 2011, 17:53

Pa valjda se računa i kad su stolice složene u magacinu, he he ;)
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 01 jul 2011, 18:26

heheheh izgleda da ne racunaju, zasto bi onda gošku zabranili da igra domace utakmice na svom terenu!???

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 01 jul 2011, 21:28

a koliko sjedalica ima tribina od brane?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.