Kažu ima naših u Katru. Neka nam pošalju para, oni su puni k'o brod, da idemo i mi iz BiH.FaraonTM je napisao/la:Jedina šteta što ovo prvenstvo nije gdje bliže. Mi kad se plasiramo baš mora biti daleko, ili Brazil ili Katar
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
IZAĐITE NA BALKONE,POZDRAVITE ŠAMPIONE!!! SVI NA DOČEK ZMAJEVA!!
A.F.C. Bournemouth!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Imace Zmajevi veliku podrsku navijaca,kazem veliku,ali sigurno da ce svaku tekmu bar 400-500 navijaca podrzavati nase zmajeve u Kataru.Unofficialpage je napisao/la:Kažu ima naših u Katru. Neka nam pošalju para, oni su puni k'o brod, da idemo i mi iz BiH.FaraonTM je napisao/la:Jedina šteta što ovo prvenstvo nije gdje bliže. Mi kad se plasiramo baš mora biti daleko, ili Brazil ili Katar
BosnaE
Svi na doček.
Nadam se da će dobiti Premije od nekih ministarstava ili čega već , zaslužili su ... pogotovo Ivan Karačić zbog pretrpljenih batina , a utrpao je i 6 golova , pa Prce ponovo prvi strijelac sa 7 golova , pa Burić zbog odbrana u prvom poluvremenu , pa Dejanović zbog veoma bitnih odbrana na kraju susreta ...
pa svi redom Vražalić , Ovčina , Burić S. , Panić , Čakić , Savić , Toromanović ,Čelica , Bubalo, Vranješ, Malinović , Milas , Grahovac , Janković , Mandić , Terzić , Perić , Delić , Građan , Halilković , Halilbegović , Adam Savić i svi ostali koje sam zaboravio , a učestvovali su u ovim kvalifikacijama ...
pa svi redom Vražalić , Ovčina , Burić S. , Panić , Čakić , Savić , Toromanović ,Čelica , Bubalo, Vranješ, Malinović , Milas , Grahovac , Janković , Mandić , Terzić , Perić , Delić , Građan , Halilković , Halilbegović , Adam Savić i svi ostali koje sam zaboravio , a učestvovali su u ovim kvalifikacijama ...
Rade li trole?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Evo ih upravo ulijeću u zračni prostor Slovenije kod Maribora. Pratite na http://www.flightradar24.com" onclick="window.open(this.href);return false;
hoce li biti prijenos
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Preletise Sloveniju dok si rek'o keks 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Dobrodošli u Slov... Doviđenja.Mozambik je napisao/la:Preletise Sloveniju dok si rek'o keks
Upravo tako, sto bi rekao Halid DemirovicDukeOfWellington je napisao/la:Dobrodošli u Slov... Doviđenja.Mozambik je napisao/la:Preletise Sloveniju dok si rek'o keks
Halid Demirovic je glavni sa svojim slavljem,jucer kada su oni ispustili loptu onaj komentator normalno se raduje a on neke krike ispusta
Od 1:35:38
Od 1:35:38
Evo ih iznad Laktaša:)
znam da nije vrijedno pomena al slucajno prebaci na PTPC i vidim neki maskenbal od utakmice rep.srpska-srbija
al sam kasno prebacio i bas me zanima dal se neko udostojio da spomene reprezentaciju BiH i nas historijski plasman na SP ?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
ali fakat je sramota da ni jedna televizija ne prenosi docek rukometasa!!esprit24 je napisao/la:znam da nije vrijedno pomena al slucajno prebaci na PTPC i vidim neki maskenbal od utakmice rep.srpska-srbijaal sam kasno prebacio i bas me zanima dal se neko udostojio da spomene reprezentaciju BiH i nas historijski plasman na SP ?
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
neroazzuro
- Kontakt:
Znal neko jel otislo raje da doceka heroje?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Evo na FTV ima prenos dočeka 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Šofer zadnja

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Jel zezas ja sad prebacio a ono Dnevnik 3FaraonTM je napisao/la:Evo na FTV ima prenos dočeka
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.