AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: AC Milan
al s ovim sastavom nema igre to je jasno, ko će kreirati akcije flamini bomel i gatuzo sigurno ne jer ne znaju, znači robinjo će se morati vraćati na pola igrališta da primi loptu, i igrače se bezbroj dugih lopti na ibru koje će on ili probat primiti na prsa ili odigravati za pata.
valjda će boateng ući u drugom
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
neee ,znam sta govoris i apsolutnos si upravu ali napoli igra jako drugacije nego ekipe sa kojima se jedino mozes kreativnoscu i brzim akcijama doci do zeljenog rezultata ,napoli igra 3 4 2 1 i kad igras tu formaciju najvaznji su full bekovi i 3 centralna e tu ce ova trojka u milanu da naprave prevagu ali ne u drzanju lopte vec u agresivnosti jos ako se sa sigurnoscu zna da ce pato ici sa lijeve strane ka sredini to ce jako poremetiti napoli.tony-mortale je napisao/la:al s ovim sastavom nema igre to je jasno, ko će kreirati akcije flamini bomel i gatuzo sigurno ne jer ne znaju, znači robinjo će se morati vraćati na pola igrališta da primi loptu, i igrače se bezbroj dugih lopti na ibru koje će on ili probat primiti na prsa ili odigravati za pata.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Flamini u prvoj

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
ja ne kzuim zasto ne moze Urvbi odigrati mjesto Mareka koji nije igrao godinama, durgo Bommel Gatto i Flamini 3 defanzivca ccc mislite da ce se Robinho vracati po lopte ccc iskreno ova formacija moze ponuditi samo anti fudbalSilvio B je napisao/la:da ovo je sluzbeno jer po allegriju boateng nije 100% za svih 90 min i tako da je bolje ovaj sastav koji je sam po sebi krvolocan ,mad dog flam ,rino pit bull ,i bonebraker van bommelsenad_flamin je napisao/la:Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Gattuso, van Bommel, Flamini, Robinho, Ibrahimović, Pato
Ovaj sastav je radio zadnji trening pred utakmicu !
98% je da ce ovih 11 poceti utakmicu..
ISPRAVKA: OVO JE SLUZBENO ! ZNACI 100%
Jankluovski?!!!???Ma idi Allegri u mp3,i neka si ti nama opet mesare slozio u vezni red,da strepimo od crvenog kartona od samog pocetka utakmice ccccccccc,dobro je tony reko bice ubij,nabij na Ibru pa ako se mogne zabij cccccc
I da velika prednost nam je ne igranje Lavezzija...frajer nas je sam razbio u drugom poluvremenu u prvoj utakmici.
I da velika prednost nam je ne igranje Lavezzija...frajer nas je sam razbio u drugom poluvremenu u prvoj utakmici.
Ja sam optimista, mislim da ce TS i N13 zaustavit Cavanija lake sale, a da ce Gattuso i Bommel pojesti Hamsika i Zunigu 
robovi88 je napisao/la:Ja sam optimista, mislim da ce TS i N13 zaustavit Cavanija lake sale, a da ce Gattuso i Bommel pojesti Hamsika i Zunigu
i da ce Milan dati gol ako Ibra bude raspolozen jer mu nema ko dati loptu igramo 3 defanzivca od kojih ce jedan dobiti crveni sigurno...ne kzuim koji ce mu K Marek na beku ima 12543 godina i niej igrao 2 godine nikako cccc uzas uzas makar ce da je stavio Cassana umjesto Robinha..ne znam ovo mi je totalni anti fudbal formacija :S
- anonymousHD
- Kontakt:
Igrao sam dvicu na Napolija, nadam se da me nećete razoćarati 
- Alen Škoro
- Kontakt:
ajd bacajte neke linkove gdje inače gledate, naravno nek budu dobri, još malo pa počelo
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
bet 365, cijelu seriju a prenose, nikad skoro ne puca, komentar engleski-moja preporuka, doduše sad se mora imati eura na računu ali isplati se ko se kladi svakako.
a imate i ovdje dosta linko neki će raditi sigurno
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
a imate i ovdje dosta linko neki će raditi sigurno
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Inace gledam na TV-u,tako cu i ovu,ali evo samo za tebe.muXmania je napisao/la:ajd bacajte neke linkove gdje inače gledate, naravno nek budu dobri, još malo pa počelo
http://domacifilmovi.us/
Trenutno ide Arena 4,verovatno ce tako i ostati.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
hvala ti drugarDevil je napisao/la:Inace gledam na TV-u,tako cu i ovu,ali evo samo za tebe.muXmania je napisao/la:ajd bacajte neke linkove gdje inače gledate, naravno nek budu dobri, još malo pa počelo
Imam ja Arenu 1 samo na kablovskoj, jbg, ova se tekma ne propušta...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
mA znam da ste vidjeli onaj post za Pata i ja sam ga vidio ranije ,al da vas malo "KAJLAM"pred tekmu ,jer tesko cete doci do pobjede ,pa da vas malo zezam sad a malo kasnije kad izgubite

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
hvala jaro,, nisam dugo gledao tekmu sa nasim komentatorommuXmania je napisao/la:hvala ti drugarDevil je napisao/la:Inace gledam na TV-u,tako cu i ovu,ali evo samo za tebe.muXmania je napisao/la:ajd bacajte neke linkove gdje inače gledate, naravno nek budu dobri, još malo pa počelo
Imam ja Arenu 1 samo na kablovskoj, jbg, ova se tekma ne propušta...
koja patnja od fudbala jaooo...ine znam ali bolji je Cassano na ovoj poziji nego Robinho koji moze igrati samo poluspicu jako dobro ovo iza napadaca nidje veze :S
Gattuso 
Max daj Princea sada i ne sumnjam da cemo dati jedan u drugom.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
ajj pa narode koliko nama treba sansi da damo gol kako smo slabi u realizaciji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.