RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Ada
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Ada » 17 apr 2010, 18:37

Treba sarafe na skeli dobro zavrnutslika
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

Ajdin_RA81
Kontakt:

Post Postao/la Ajdin_RA81 » 17 apr 2010, 20:21

Zvijezda-Velez 2-1..slika
OVO JE SLIKA RODJENIH :roll:

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 17 apr 2010, 20:28

Hahaha :D A dobro si rekao. Mada ovu danas ne treba ni racunati. Cak je malo i bezobrazan potez na 1:1 u 65minuti vaditi iz igre Osmanagica i Majkica, ali eto. Nisu trebali ni zapoceti tekmu.

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 17 apr 2010, 21:00

Ajdin_RA81 je napisao/la:Zvijezda-Velez 2-1..slika
OVO JE SLIKA RODJENIH :roll:
Bas tako,nekako... :D
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 17 apr 2010, 21:05

Tu je negdje to :mrgreen: .
Samo jedan klub Velež Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 17 apr 2010, 23:23

Pitanje jedno za nekoga tko malo poznaje stanje u Velezu?!
Zasto se odmaraju pojedini igraci pred derby,zar nije bitno uzeti Zvijezdu ili barem bod u Gradačci gdje se moze nadigravati i time pokusati izboriti 4. mjesto koje vodi u evropu kojoj je Velez najblize od osnutka BiH nezavisne drzave?
Zar je vaznije pobjedit npr Zrinjskog nego uzeti neke novce u evropskom takmicenju?
Jel stvarno uprava vam nema neke ambicije sto se tice evrope?
AKo nemate dajte nama tri boda,jer mi imamo,ipak su dobrosusjedski odnosi bitni :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 17 apr 2010, 23:32

Zato sto nas svaku domacu utakmicu hinjski sudija kartonira onda pola igraca nemoze igrat ,takodjer ima i povredjeni kao sto su cola i zaimovic koji 90 % da nece igrat u srijedu eto sto nema tu odmaranja .

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 17 apr 2010, 23:43

Babilon je napisao/la:Pitanje jedno za nekoga tko malo poznaje stanje u Velezu?!
Zasto se odmaraju pojedini igraci pred derby,zar nije bitno uzeti Zvijezdu ili barem bod u Gradačci gdje se moze nadigravati i time pokusati izboriti 4. mjesto koje vodi u evropu kojoj je Velez najblize od osnutka BiH nezavisne drzave?
Zar je vaznije pobjedit npr Zrinjskog nego uzeti neke novce u evropskom takmicenju?
AKo nemate dajte nama tri boda,jer mi imamo,ipak su dobrosusjedski odnosi bitni :mrgreen:
Normalno da je vaznije a i Zvijezda nas je zaduzila pa se dobro dobrim vratiti mora.
Vi uzeli poklonjena 3 boda od nas jesenas i sad bi opet e nemoze tako nama su obecana 3 u srijedu i da pravimo show ;)

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 17 apr 2010, 23:50

TNT je napisao/la:
Babilon je napisao/la:Pitanje jedno za nekoga tko malo poznaje stanje u Velezu?!
Normalno da je vaznije a i Zvijezda nas je zaduzila pa se dobro dobrim vratiti mora.
Vi uzeli poklonjena 3 boda od nas jesenas i sad bi opet e nemoze tako nama su obecana 3 u srijedu i da pravimo show ;)
Ne znam,uvjek sam mislio da je to neki tajni dogovor ,vjecito igrati 3 za 3 da ne bude nekih nereda sve do lani i nase pobjede u vrapcicima,no ovaj put se tome nimalo ne nedam jer velez je kuci jako dobar a nasi nemaju nikakvu,ama bas nikakvu igru,samo da ne bude kakva blamaza! :?
HSK Zrinjski Mostar

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 17 apr 2010, 23:54

Babilon je napisao/la:
TNT je napisao/la:
Ne znam,uvjek sam mislio da je to neki tajni dogovor ,vjecito igrati 3 za 3 da ne bude nekih nereda sve do lani i nase pobjede u vrapcicima,no ovaj put se tome nimalo ne nedam jer velez je kuci jako dobar a nasi nemaju nikakvu,ama bas nikakvu igru,samo da ne bude kakva blamaza! :?
Nevjerujem da ce biti neka extra tekma i igra jedan gol vise za nas i bila svi zadovoljni bez problema.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 18 apr 2010, 01:08

Gdje ovaj grafit tacno dodje ?

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 18 apr 2010, 01:58

Prijenos gradskog derbija na Internetu:

slika

Neka mi momci sa VelezLive-a ne zamjere zbog uzimanja materijala :) Drama potez, svaka cast...
Support Velez, It's logical! ★

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 18 apr 2010, 15:21

Adnel je napisao/la:Gdje ovaj grafit tacno dodje ?
Kocine-Gnojnice :)
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 18 apr 2010, 16:35

Da je naš klub već u kontiniutetu prisutan u inostranim medijima, informisali smo u protekla dva mjeseca. Tradicija, imidž kluba, ali i odličan angažman nadležnih službi Veleža rezultirao je i stalnim prisustvom inostranih skauta i oficijelnih predstavnika evropskih klubova, ali i novinara iz inostranstva. Nakon što je derbi meč sa Širokim pratio sa tribina i Riccardo Prisciantelli, zamjenik sportskog direktora Atalante iz Bergama, ovaj put „Rođeni“ su u fokusu inostranih medija.

Norveški sportski portal Norskefans.com, koji prati fudbalska dešavanja širom Evrope, napravio je reportažu o našem veznjaku Danijelu Majkiću. Priča nosi naslov „Otkrovljenje Vrapčića“, a govori o dolasku Majkića u Velež, njegovoj karijeri u crvenom dresu, kao i svim kako ljudskim, tako i fudbalskim kvalitetima koje ima ovaj rođeni Banjalučanin, koji kako i sam kaže, sa ponosom nosi dres Veleža.

Kompletan tekst možete pročitati na ovom linku :

http://www.norskefans.com/europa/bosnia ... p?id=44748

Tvoj dres i moja krv 8-) Bravo Majke, zasluzeno, nema sta....

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 19 apr 2010, 07:59

Crveni_1922 je napisao/la:slika
Čestitam vam na korektnosti, žao mi je što ne dolazite u Gradačac jer znam da bi nosili lijepe uspomene, imali bi još ljepše mišljenje o nama.
Želim da Zvijezda i Velež u ovakvim prijateljskim odnosima ostanu što duže. Utakmica je bila veoma dobra sa mnogo šansi i veliko je čudo što je ostalo na tri gola.
Vama želim da izborite plasman u Evropu a nam ostanak u PL!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 19 apr 2010, 13:24

Danijel Majkic je jedan od igraca koji na najprofesionalniji nacin pristupa svojim obavezama, covjek samo trenira i spava :D Kad se sjetim njegove prve tekme u dresu Veleza, bila prijateljska protiv Zelje u Blagaju, Majke ginuo za svakom loptom, odmah je zadobio simpatije raje, ..

Tekma u srijedu, bez puno price: Nek se cuje nek se zna, svi smo jedna Armija 8-) To dokazati.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 19 apr 2010, 14:02

u koliko se igra derbi u srijedu?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 19 apr 2010, 14:21

Majke zasluzio sto posto jednom da osjeti kapitensku traku. Kad sam cuo da ce biti kapiten protiv Zvijezde, godra mi bilo pravo. Vec odavno je radilica Veleza, kupi lopte, blokira, prebacuje, radi brdo nekih stvari koje onaj sto povrsno gleda i ne primijeti. Zato Amer, Mrkva i Cola imaju onoliku slobodu, ako sta i zahebu, Majke pokupi ;)
Jbg, treba znati da se momak i vratio u Velez bez nekih silnih para, mada je imao ponuda da ide dalje. Neznam, poslije Hadzije i Cole, prvi igrac kojeg moramo zadrzati za iducu sezonu. Ako ne ode u skandinaviju, kao Milos.
E sto mi fali onaj Milos Ognjenovic u p.m. :D

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 19 apr 2010, 14:46

mostar_mo je napisao/la:u koliko se igra derbi u srijedu?
16:30 casova :D

Mogli bismo bez Milosa, ako Asim ostane :mrgreen:

Junačina
Kontakt:

Post Postao/la Junačina » 19 apr 2010, 16:55

Rođeni brato ! 8-)

Obradujte nas u srijedu :!:
Svi dižu svoje klubove sa svojom pričom a kad smo mi bili BMW,vi ste bili fićo !

Možete nas lomiti i lomiti al' nikada slomiti.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.