RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Treba sarafe na skeli dobro zavrnut

Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
Hahaha
A dobro si rekao. Mada ovu danas ne treba ni racunati. Cak je malo i bezobrazan potez na 1:1 u 65minuti vaditi iz igre Osmanagica i Majkica, ali eto. Nisu trebali ni zapoceti tekmu.
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Pitanje jedno za nekoga tko malo poznaje stanje u Velezu?!
Zasto se odmaraju pojedini igraci pred derby,zar nije bitno uzeti Zvijezdu ili barem bod u Gradačci gdje se moze nadigravati i time pokusati izboriti 4. mjesto koje vodi u evropu kojoj je Velez najblize od osnutka BiH nezavisne drzave?
Zar je vaznije pobjedit npr Zrinjskog nego uzeti neke novce u evropskom takmicenju?
Jel stvarno uprava vam nema neke ambicije sto se tice evrope?
AKo nemate dajte nama tri boda,jer mi imamo,ipak su dobrosusjedski odnosi bitni
Zasto se odmaraju pojedini igraci pred derby,zar nije bitno uzeti Zvijezdu ili barem bod u Gradačci gdje se moze nadigravati i time pokusati izboriti 4. mjesto koje vodi u evropu kojoj je Velez najblize od osnutka BiH nezavisne drzave?
Zar je vaznije pobjedit npr Zrinjskog nego uzeti neke novce u evropskom takmicenju?
HSK Zrinjski Mostar
Zato sto nas svaku domacu utakmicu hinjski sudija kartonira onda pola igraca nemoze igrat ,takodjer ima i povredjeni kao sto su cola i zaimovic koji 90 % da nece igrat u srijedu eto sto nema tu odmaranja .
Samo jedan klub Velež Mostar
Normalno da je vaznije a i Zvijezda nas je zaduzila pa se dobro dobrim vratiti mora.Babilon je napisao/la:Pitanje jedno za nekoga tko malo poznaje stanje u Velezu?!
Vi uzeli poklonjena 3 boda od nas jesenas i sad bi opet e nemoze tako nama su obecana 3 u srijedu i da pravimo show
Ne znam,uvjek sam mislio da je to neki tajni dogovor ,vjecito igrati 3 za 3 da ne bude nekih nereda sve do lani i nase pobjede u vrapcicima,no ovaj put se tome nimalo ne nedam jer velez je kuci jako dobar a nasi nemaju nikakvu,ama bas nikakvu igru,samo da ne bude kakva blamaza!TNT je napisao/la:Normalno da je vaznije a i Zvijezda nas je zaduzila pa se dobro dobrim vratiti mora.Babilon je napisao/la:Pitanje jedno za nekoga tko malo poznaje stanje u Velezu?!
Vi uzeli poklonjena 3 boda od nas jesenas i sad bi opet e nemoze tako nama su obecana 3 u srijedu i da pravimo show
HSK Zrinjski Mostar
Nevjerujem da ce biti neka extra tekma i igra jedan gol vise za nas i bila svi zadovoljni bez problema.Babilon je napisao/la:Ne znam,uvjek sam mislio da je to neki tajni dogovor ,vjecito igrati 3 za 3 da ne bude nekih nereda sve do lani i nase pobjede u vrapcicima,no ovaj put se tome nimalo ne nedam jer velez je kuci jako dobar a nasi nemaju nikakvu,ama bas nikakvu igru,samo da ne bude kakva blamaza!TNT je napisao/la:Normalno da je vaznije a i Zvijezda nas je zaduzila pa se dobro dobrim vratiti mora.Babilon je napisao/la:Pitanje jedno za nekoga tko malo poznaje stanje u Velezu?!
Prijenos gradskog derbija na Internetu:

Neka mi momci sa VelezLive-a ne zamjere zbog uzimanja materijala
Drama potez, svaka cast...

Neka mi momci sa VelezLive-a ne zamjere zbog uzimanja materijala
Support Velez, It's logical! ★
Kocine-GnojniceAdnel je napisao/la:Gdje ovaj grafit tacno dodje ?
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Da je naš klub već u kontiniutetu prisutan u inostranim medijima, informisali smo u protekla dva mjeseca. Tradicija, imidž kluba, ali i odličan angažman nadležnih službi Veleža rezultirao je i stalnim prisustvom inostranih skauta i oficijelnih predstavnika evropskih klubova, ali i novinara iz inostranstva. Nakon što je derbi meč sa Širokim pratio sa tribina i Riccardo Prisciantelli, zamjenik sportskog direktora Atalante iz Bergama, ovaj put „Rođeni“ su u fokusu inostranih medija.
Norveški sportski portal Norskefans.com, koji prati fudbalska dešavanja širom Evrope, napravio je reportažu o našem veznjaku Danijelu Majkiću. Priča nosi naslov „Otkrovljenje Vrapčića“, a govori o dolasku Majkića u Velež, njegovoj karijeri u crvenom dresu, kao i svim kako ljudskim, tako i fudbalskim kvalitetima koje ima ovaj rođeni Banjalučanin, koji kako i sam kaže, sa ponosom nosi dres Veleža.
Kompletan tekst možete pročitati na ovom linku :
http://www.norskefans.com/europa/bosnia ... p?id=44748
Tvoj dres i moja krv
Bravo Majke, zasluzeno, nema sta....
Norveški sportski portal Norskefans.com, koji prati fudbalska dešavanja širom Evrope, napravio je reportažu o našem veznjaku Danijelu Majkiću. Priča nosi naslov „Otkrovljenje Vrapčića“, a govori o dolasku Majkića u Velež, njegovoj karijeri u crvenom dresu, kao i svim kako ljudskim, tako i fudbalskim kvalitetima koje ima ovaj rođeni Banjalučanin, koji kako i sam kaže, sa ponosom nosi dres Veleža.
Kompletan tekst možete pročitati na ovom linku :
http://www.norskefans.com/europa/bosnia ... p?id=44748
Tvoj dres i moja krv
-
zmaj od b.
- Kontakt:
Čestitam vam na korektnosti, žao mi je što ne dolazite u Gradačac jer znam da bi nosili lijepe uspomene, imali bi još ljepše mišljenje o nama.Crveni_1922 je napisao/la:
Želim da Zvijezda i Velež u ovakvim prijateljskim odnosima ostanu što duže. Utakmica je bila veoma dobra sa mnogo šansi i veliko je čudo što je ostalo na tri gola.
Vama želim da izborite plasman u Evropu a nam ostanak u PL!
Danijel Majkic je jedan od igraca koji na najprofesionalniji nacin pristupa svojim obavezama, covjek samo trenira i spava
Kad se sjetim njegove prve tekme u dresu Veleza, bila prijateljska protiv Zelje u Blagaju, Majke ginuo za svakom loptom, odmah je zadobio simpatije raje, ..
Tekma u srijedu, bez puno price: Nek se cuje nek se zna, svi smo jedna Armija
To dokazati.
Tekma u srijedu, bez puno price: Nek se cuje nek se zna, svi smo jedna Armija
u koliko se igra derbi u srijedu?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Majke zasluzio sto posto jednom da osjeti kapitensku traku. Kad sam cuo da ce biti kapiten protiv Zvijezde, godra mi bilo pravo. Vec odavno je radilica Veleza, kupi lopte, blokira, prebacuje, radi brdo nekih stvari koje onaj sto povrsno gleda i ne primijeti. Zato Amer, Mrkva i Cola imaju onoliku slobodu, ako sta i zahebu, Majke pokupi
Jbg, treba znati da se momak i vratio u Velez bez nekih silnih para, mada je imao ponuda da ide dalje. Neznam, poslije Hadzije i Cole, prvi igrac kojeg moramo zadrzati za iducu sezonu. Ako ne ode u skandinaviju, kao Milos.
E sto mi fali onaj Milos Ognjenovic u p.m.
Jbg, treba znati da se momak i vratio u Velez bez nekih silnih para, mada je imao ponuda da ide dalje. Neznam, poslije Hadzije i Cole, prvi igrac kojeg moramo zadrzati za iducu sezonu. Ako ne ode u skandinaviju, kao Milos.
E sto mi fali onaj Milos Ognjenovic u p.m.
16:30 casovamostar_mo je napisao/la:u koliko se igra derbi u srijedu?
Mogli bismo bez Milosa, ako Asim ostane
Rođeni brato !
Obradujte nas u srijedu
Obradujte nas u srijedu
Svi dižu svoje klubove sa svojom pričom a kad smo mi bili BMW,vi ste bili fićo !
Možete nas lomiti i lomiti al' nikada slomiti.
Možete nas lomiti i lomiti al' nikada slomiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.