Madafaka je napisao/la:Danas razvaliti Radnik sa 4-5 komada...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Madafaka je napisao/la:Danas razvaliti Radnik sa 4-5 komada...
Pasa ti pravo pogadjas,da nisi sta u rodu sa vidovitom DzemilomMadafaka je napisao/la:Madafaka je napisao/la:Danas razvaliti Radnik sa 4-5 komada...![]()
Adis Jahovic - 18.03.1987johnnyHZ je napisao/la:dudo 1-0
jahovic 2-0
rizvanovic 3-0
pliska 4-0
osim dude strijelci sve under 21 hehe![]()
![]()
![]()
Strumfe hajd lagano **** sa nase temeStole iz Bora je napisao/la:Adis Jahovic - 18.03.1987johnnyHZ je napisao/la:dudo 1-0
jahovic 2-0
rizvanovic 3-0
pliska 4-0
osim dude strijelci sve under 21 hehe![]()
![]()
![]()
Almir Pliska - 12.08.1987
Mirza Rizvanovic - 27.09.1986.
Treba samo provjeriti malo prije nego napises .. Nista vise .
Golman.haha sala mala drug ne zamjeri.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.Zagor je napisao/la:Lijepo, lijepo 4:0...
ko je branio kod nas ?
miky_hz je napisao/la:U Trebinju nemozemo pobjediti ljudi moji,dole se sprema velika kradja postavljen je sudija koji nas krade,koja nas je rekao ..... kad god bude imao priliku,Leotaru poraz znaci fakticki druga liga jel 2 domaca poraza u ovoj ligi to donose...
Pa pogledajte ovaj nam je vec jednom sudio u Trebinju
2007/08 2:0 - Marinko Jelić, Čule, Lacić
"Suvišno je bilo šta reći, ogorčen sam. Sve je bilo podređeno tome da Leotar pobijedi, ne mogu ni pretpostaviti šta bi se sve desilo da u tome nismo uspjeli. Meč je bio takav da nismo mogli postići gol ni da smo se helikopterom spustili u njega."
Ovo je izjava Husrefa nakon tog meca,pa vi vidite na sta ce to izaci...
komsije nemojte ovo shvatiti kao neku provokcaiju i sami znate da se leotar tesko dobiva na policama treba kupit tekmu ili ne znam ni ja sta vec a eto i taj sudac je srbin kao sto ivo istuk rece u onoj emisiji na ZDF kad igra srpski tim uzima se srpski sudac da se ne bi gubili bodovi kuci dabogda da izvucete remi velez je pobjedio al to su naplatili sa 2 povrijedjena igraca ponavljam nemojte ovo shvatiti kao provokacijuMirza_Hordas je napisao/la:miky_hz je napisao/la:U Trebinju nemozemo pobjediti ljudi moji,dole se sprema velika kradja postavljen je sudija koji nas krade,koja nas je rekao ..... kad god bude imao priliku,Leotaru poraz znaci fakticki druga liga jel 2 domaca poraza u ovoj ligi to donose...
"Suvišno je bilo šta reći, ogorčen sam. Sve je bilo podređeno tome da Leotar pobijedi, ne mogu ni pretpostaviti šta bi se sve desilo da u tome nismo uspjeli. Meč je bio takav da nismo mogli postići gol ni da smo se helikopterom spustili u njega."
nek nam je Bog na pomoći u trebinju
Ma najgore moguce gostovanje,dole igracima polome noge,a sudija nesvira 70 posto faulova koje domaca ekipa napravi,a gostima neda centar da predju,a to se pogotovo desava kad Sarajevo gostuje,sjetimo se samo proslih godina,na snimcima bht-a se jasno vidi da domaci igrac udara naseg igraca bez lopte,i citav stadion je to vidio,al sudija nijemiky_hz je napisao/la:U Trebinju nemozemo pobjediti ljudi moji,dole se sprema velika kradja postavljen je sudija koji nas krade,koja nas je rekao ..... kad god bude imao priliku,Leotaru poraz znaci fakticki druga liga jel 2 domaca poraza u ovoj ligi to donose...
Green XXL je napisao/la:Sretno u Trebinju, kad ih je Velež uzeo možete i vi!Zagor je napisao/la:Ma mi nemamo šanse dole. Ako čak i uspjemo držati nerješen rezultat do samog kraja oni će ga dati il iz penala ili slično. Ovo je možda prvi put da ovako mislim o nekom gostovanju . Ja bih bio prezadovoljan kad bi remi izvukli, ali... ipak uz pomoć Hordi može se svašta postići !
Trenutno korisnika/ca: kanarinac, laznokrilo, MaroonBjelave, mnon46 i 42 gosta.