FC Internazionale Milano - Transferi

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la SiamoNoi » 31 avg 2020, 18:41

Jericho je napisao/la:
31 avg 2020, 15:50
Dobar je Vlašić, ali za Atalante i Rome. :kafa:
slika

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 31 avg 2020, 19:23

SiamoNoi je napisao/la:
31 avg 2020, 18:41
...
slika
Nadji mu ti mjesto pored Kantea, Brozovića, Barelle, Eriksena, Sensija i Vidala. :kafa:

Thiago -> Liverpool/Man.United(€30mil) vjerovatno otključava paket Perišić/Brozović -> Bayern(Alaba+pare). :kafa:

btw. Ako ne pristane na smanjenje plate u Barci treba paziti i na ime Jordi Albe :puke: Uhhhh, tog lika baš ne podnosim *bte :sick:
#Ausilio OUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 avg 2020, 19:36

Jericho je napisao/la:
31 avg 2020, 19:23
Nadji mu ti mjesto pored Kantea, Brozovića, Barelle, Eriksena, Sensija i Vidala. :kafa:
Misliš Radje? :kafa:
According to Alfredo Pedulla of Sport Italia, at this moment, there are no margins for Radja Nainggolan to return to Cagliari despite the strong desire to keep him coming from the Rossoblu.

The Belgian will return to Inter as early as tomorrow to start training with Antonio Conte (he’ll come back next Monday) and there is great enthusiasm coming from the midfielder as well as the approval from the Inter coach.

Two massively important factors given that he was sent off to Cagliari last summer mostly because of his personality. Now, both sides have hit the reset button and, again, there are no margins for his return to Cagliari simply because the operation would be very expensive.

Conte has agreed to keep the Belgian and Nainggolan is happy to make himself available. We will see what the future holds but the present, it is only Inter.
U ime zdravog razuma neka se prestane lovit Vidal kad imaš ništa slabijeg Radju već na ugovoru.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 31 avg 2020, 19:39

SiamoNoi je napisao/la:
31 avg 2020, 19:36
Misliš Radje? :kafa:
Jok, Radja je 'pretežak' u klupskim knjigama..
SKY - Arturo Vidal agents are now in talks with Barcelona board to leave the club for free on this summer. Inter are waiting and still ready to make a contract bid - leading the race to sign Vidal, he’s the priority as midfielder for Conte
:kafa:
#Ausilio OUT

Chillout
Kontakt:

Post Postao/la Chillout » 31 avg 2020, 19:47

Pošto Jericho očigledno ima nekog "inside man" neka nam napiše ulazne i izlazne transfere da se ne znojimo đaba :mrgreen: :mrgreen: :hmmmm:

Tonali mi je bio zanimljiv, ali ako dolazi Kante :shock: apsolutno se tu nema za čime žaliti. Ali jednostavno, teško je zamisliti da ga Chelsea pusti sada kada stvaraju respektabilnu ekipu.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 31 avg 2020, 19:54

Haha ma nema ti tu ništa sigurno prijatelju. Svaki dan je novi dan, osluškivanje, čekanje, pokušavanje iskoristit određene situacije u drugim klubovima, jednostavna akcija-reakcija. Znam samo da je Conteov apsolutni prioritet ovo ljeto Kante(alternativa je Casemiro), sve ostalo je upitnik..
#Ausilio OUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 avg 2020, 19:56

Chillout je napisao/la:
31 avg 2020, 19:47
Tonali mi je bio zanimljiv, ali ako dolazi Kante :shock: apsolutno se tu nema za čime žaliti.
:thumbup:

Ali i meni zvuči malo vjerojatno da će doći.A pogotovo nema smisla Retard OUT-Kante IN.

Jel uopće netko oko Chelsea priča o odlasku Kantea ili su to puste Conteove želje?

Vjerojatnije mi izgleda da bi Alaba došao nego da će ovi Kantea pustit.

Chillout
Kontakt:

Post Postao/la Chillout » 31 avg 2020, 20:02

Jericho je napisao/la:
31 avg 2020, 19:54
Haha ma nema ti tu ništa sigurno prijatelju. Svaki dan je novi dan, osluškivanje, čekanje, pokušavanje iskoristit određene situacije u drugim klubovima, jednostavna akcija-reakcija. Znam samo da je Conteov apsolutni prioritet ovo ljeto Kante(alternativa je Casemiro), sve ostalo je upitnik..
Jasno. Igre mudraca su to. Ako dovedu Kantea, skidam kapu. Alaba mislim da ima prevelike zahtjeve za nas, negdje sam čitao da traži astronomsku platu, a dolazak u Inter bi bio možda korak unazad za njega. Smatram taj transfer u domenu fantasy footballa.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 31 avg 2020, 20:10

SiamoNoi je napisao/la:
31 avg 2020, 19:56
Jel uopće netko oko Chelsea priča o odlasku Kantea ili su to puste Conteove želje?
Pa logično je da je Conte razgovarao sa Kanteom, kao što je i sa Lukakuom lani. Vidit ćemo šta će se na kraju desiti, ja sam optimističan. :kafa:
Interu ide u prilog što im je Kante u knjigama pozitivna nula i njegovom prodajom bi Chelsea namaknuo strašnu plusvalenzu, taman da pokrije sve ove ljetne transfere. Također prodajom Kantea Lampard otvara mjesto za svog miljenika Declan Ricea. :zzz:
#Ausilio OUT

Chillout
Kontakt:

Post Postao/la Chillout » 31 avg 2020, 20:14

Isto što, pretpostavljam Brozović bi Interove knjige popeglao.

Kante...... Barella
.......Eriksen.......

Not bad.. :pray:

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 31 avg 2020, 20:17

nema logike da Konte hoce da se rijesi Broza, njegov profil igraca 1/1
nego je lagan za prodat, ima za njega ponuda pa se prica uveliko, sto opet govori o njegovoj kvaliteti
drugo, talijanstina(koju ja ne volim koristit) sigurno sada isplivava, voljeli bi oni da je Barela taj Broz al ne ide to jos
naravno, ni Brozu nije mrsko napravit pometnju recimo preko instagrama
uglavnom, samo ne Broza prodavat :pray:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 31 avg 2020, 20:18

Nije provokacija, ali zašto ste toliko uvjereni da će Kante doći u Inter? :mrgreen:

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 31 avg 2020, 20:24

TheShed je napisao/la:
31 avg 2020, 20:18
Nije provokacija, ali zašto ste toliko uvjereni da će Kante doći u Inter? :mrgreen:
Shed brate, oluja dolazi, sklanjaj se. :kafa: :mrgreen:
#Ausilio OUT

Chillout
Kontakt:

Post Postao/la Chillout » 31 avg 2020, 20:27

Zašto ne bi? Radio je sa Konteom, Inter je veliki projekat, ogromna je šansa da osvoji prvenstvo odmah dok sa Chelseaem je to malo vjerovatno, plata sigurno nije problem..
Budemo vidjeli.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 avg 2020, 20:33

Radije bi prodao Škriniara nego Retarda ako je već zbog corone takva situacija ove godine.Ovaj je top vezni kad je 100 posto unutra,u klubu kao PSG bi lagano ušetao u startnih 11.Takvog igrača nećeš nać nigdje za novac koji ćeš dobiti za njega i ove mizerne cifre koje se spominju.To što pizdariju izvan terena napravi je na Interu da sredi.Ne možeš se odricat top igrača kao što su Icardi i on zbog ovakvih situacija,tu klub još ima previše prostora za napredak.Al izgleda to malo ljudi kuži pa su Icardi i Retard krivci,a nitko ne vidi problem u tome što se uopće dopustilo da dođe do takvih situacija i da se ponavljaju.

I nek ne spominje nitko mrtvog Perishita i njegove ispade izvan terena jer on na terenu ni kad je u najboljem izdanju nije bio na razini ove dvojice da gotovo sam iz utakmice u utakmicu nosi klub.

Iako kužim i argumente za ostavljanje Skriniara kao top stopera u obrani sa četiri kada Conte ode.Samo je tu veliki problem što se to vjerojatno neće desiti još najmanje jednu sezonu.Teška situacija.
TheShed je napisao/la:
31 avg 2020, 20:18
Ma ja ne vjerujem ni najmanje.Nelogično mi zvuči da bi ga Chelsea pustio.Možda jedino zbog toga što su dosta potrošili ovog ljeta pa im možda treba jedan veći izlazni transfer.

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 31 avg 2020, 20:43

Ne vidim razlog da se Broz prodaje, ima svoje bubica ali sve se to moze dotjerat! Nemozes njega sa onim Papucarom poredit.
Kante mi zvuci malo vjerovatno Ali vidjet cemo.

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 31 avg 2020, 20:45

Teško ta oluja može odnijeti Kantea iz Londona. :mrgreen:
Šalu na stranu, ali ovakve transfer poveznice sa Kanteom su bile u par slučajeva sa Realom i PSGom i završile su na poznati način.

"According to ESPN, Chelsea have never indicated they want to sell Kante, who is happy to stay at Chelsea for two reasons

The 29-year-old is reportedly excited about the club's prospects because of their blend of new signings and academy graduates, which has led him to believe he is at the right club to continue his career".

Ovo su informacije iz kluba krajem juna, a čisto sumnjam da se nešto promijenilo od tada. Pri tome Kante ima ugovor u klubu do 2023 godine, jedina šansa za Inter je ta da ga Lampard stavi na transfer listu, a to je iskreno teško očekivati.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 31 avg 2020, 20:54

Ako ne dođe Kante Jericho dobija ban od Pume :kafa:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Chillout
Kontakt:

Post Postao/la Chillout » 31 avg 2020, 20:58

Nije ni Interu u interesu da se riješi Lautara ali ako dođe dobra ponuda ode on s pjesmom. Da bi knjigovodstvo bilo uredno u ovim ludim vremenima mora biti i žrtvovanja...
Čini se da je Vidal blizu??

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 avg 2020, 21:03

:urnebes:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.