Pomakni se onda malo,da co'ek projde.S'a se rasirio.Cartman je napisao/la:Safete konju, hajde u stalu, odlazi iz svetinje!
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
mene sve podsjeca na jos jednog trenerskog i selektorskog virtuoza i njegove mandate. dakle i Baka je na pocetku treceg mandata u startu postavio nebulozu i izgubio od madjara da bi uslijedili debakli od grcke i moldavije...ocekivati je slicno da se desi i sada , samo da ne bude opet bojkota igraca ...... nego ce valjda neko otjerati ovog medjeda i dovesti Duska Bajevica .
Nego koliko vidim kmeci i Virtu dok se ovi radikali Calcio i zlatna kanta han pijeska drže familije.
Emira79 sam zaboravio on je još uvijek advokat, vjeran i odan svom vodji. Valjda ga ne zaboravi počastiti kad odleti iz fotelje.
Inače, gospodji Sušić sve najbolje, ženi svaka čast valja trpiti ovu mazgu tolike godine.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Emira79 sam zaboravio on je još uvijek advokat, vjeran i odan svom vodji. Valjda ga ne zaboravi počastiti kad odleti iz fotelje.
Inače, gospodji Sušić sve najbolje, ženi svaka čast valja trpiti ovu mazgu tolike godine.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
damirdamic72
- Kontakt:
meni ovaj poraz od Kipra djeluje sve vise i vise namjesten od strane igrača !!!
pogledajte utamicu jos jedan put
ne znam zasto-najvjerovatnije da bi otjerali Safeta.Ne mogu vjerovati da ekipa koja je nadigrala Argentinu i nesretno izgubila 2:1 ,pokaze onakvu nevoljnost i jad protiv 140 selekcije svijeta.Ok sad ce neki reci i ALbanija je pukla Portugal ali kako posrecilo im se!
ja cu navesti podatke /dokaze -pa ko ce vjerovati nek vjeruje ko nece neka ne vjeruje
1.dali smo gol odmah u pocetku i stali !!!!
2.vezni red -gdje smo objektivno najjači kao da je namjerno grijesio
3.Begovic je kod prvog gola namjerno kiksao
4.Pjanic da fuli penal i to onako
ovo gore navedeno ne amnestira Papeta - takticki i tehnicki je katastrofa,fali nam štoper,rezervi golman,treci napadac i sl ,takodje u pomenutoj utakmici Kipar je igrao stvarno dobro i imali su i srece ali nekako mi se cini d aje i igracima izuzev Adviji
i Tini dosadila teletina od gosn.Susica 
pogledajte utamicu jos jedan put
ne znam zasto-najvjerovatnije da bi otjerali Safeta.Ne mogu vjerovati da ekipa koja je nadigrala Argentinu i nesretno izgubila 2:1 ,pokaze onakvu nevoljnost i jad protiv 140 selekcije svijeta.Ok sad ce neki reci i ALbanija je pukla Portugal ali kako posrecilo im se!
ja cu navesti podatke /dokaze -pa ko ce vjerovati nek vjeruje ko nece neka ne vjeruje
1.dali smo gol odmah u pocetku i stali !!!!
2.vezni red -gdje smo objektivno najjači kao da je namjerno grijesio
3.Begovic je kod prvog gola namjerno kiksao
4.Pjanic da fuli penal i to onako
ovo gore navedeno ne amnestira Papeta - takticki i tehnicki je katastrofa,fali nam štoper,rezervi golman,treci napadac i sl ,takodje u pomenutoj utakmici Kipar je igrao stvarno dobro i imali su i srece ali nekako mi se cini d aje i igracima izuzev Adviji
Meni nije jasno kako nije vidio u utakmici protiv Lihtenštajna da igra sa samo jednim igračem po bokovima.Protiv Lihtenštajna bio sam na utakmici i toliko je očigledan propuh bio po stranama.Salihovic dodje u napad ljudi uzmu loptu i po njegovoj strani kontra.Znaci trebao je znati da će svaki fudbaler koji igra profesionalno praviti nam velike probleme.I tako drug i ja komentarišemo ako bude ovako igrao protiv Kipra neće biti dobro.Onda dolazi njegova genijalnost,ajd sto je formacija samoubilačka već što niie ni igrače stavio koji trebaju igrati.Da je stavio normalnu formaciju dobili bi da je igrala komplet druga postava,ili bar da su najbolji igrači igrali.Ovako je ispao jadan,mislio je ubaciti svoju ovu dvojicu kao ajd lahko ćemo a obruko se pravo,samo je Hadžić falio da budemo još gori.Šteta velika kako nas je unazadio ovih nekoliko utakmica.
Pape će preći na novu tehnologiju.

- Consigliere
- Kontakt:
Nazalost, nije tako. Poraz smo dozivjeli jer je selektor Kipra radio svoj posao, pogledao nase kasete i zakljucio da uz malo srece mozda se i moze nesto napraviti. Srecu je dobio (prvi gol) a u drugom takticki nasamarao neznalicu Safeta i zasluzeno pobjedio.damirdamic72 je napisao/la:meni ovaj poraz od Kipra djeluje sve vise i vise namjesten od strane igrača !!!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
S velikom nadom se čeka petak.
Samo da ne bude tresla se gora rodio se miš. 
Stvarno mi imamo neviđene glupane u savezu. Hajvani prije par mjeseci produže ugovor ovom nesposobnom imbecilu, i sada u slučaju raskida tog istog ugovora moraće mu isplatiti sav novac, koji je ogroman za naše uslove. Papke se naravno neće odreći tog novca i eto gubitna od skoro milion maraka.
DRUG NEBI TI PUNCA
ovo sto govori damidamic ima logike al ne vjerujem da su namjerno izgubili, više je to zbog nedostatka motiva koji je tele prouzrokovalo medju igračima i plus njegove taktičke zamisli
pa realno on sto je namjeravo uradio je, uzece pare za ostalo ga boli brigabagrcavi je napisao/la:Stvarno mi imamo neviđene glupane u savezu. Hajvani prije par mjeseci produže ugovor ovom nesposobnom imbecilu, i sada u slučaju raskida tog istog ugovora moraće mu isplatiti sav novac, koji je ogroman za naše uslove. Papke se naravno neće odreći tog novca i eto gubitna od skoro milion maraka.
Ma sumnjam da ce se nesto specijalno desiti.
Izaci ce s osmijesima i reci kako su "analizirali" trenutno stanje.
O odlasku neznalice ce se moci pricati kada/ako izgubimo u Velsu.
Izaci ce s osmijesima i reci kako su "analizirali" trenutno stanje.
O odlasku neznalice ce se moci pricati kada/ako izgubimo u Velsu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne vjerujem da ce Susic dobiti otkaz na tom sastanku. Pozvan je cisto da se pokusa izgladiti situacija u reprezentaciji, te da mu se daju upute o tome sta je cilj u ove dvije jako vazne utakmice. Igraci jesu nezadovoljni selektorom, ali ja ne vidim nikoga ko bi preuzeo reprezentaciju pred ovako vazne meceve.
- hogarstrasni
Ma nece mu morati isplatiti sav novac.bagrcavi je napisao/la:Stvarno mi imamo neviđene glupane u savezu. Hajvani prije par mjeseci produže ugovor ovom nesposobnom imbecilu, i sada u slučaju raskida tog istog ugovora moraće mu isplatiti sav novac, koji je ogroman za naše uslove. Papke se naravno neće odreći tog novca i eto gubitna od skoro milion maraka.
Ni najveci kreteni ne prave ugovore od 2 miliona, a da se od selektora ne ocekuje da rezultatima opravda platu.
Mozda Murinjo, Guardiola i sl,mogu napraviti ugovor da im se mora isplatiti puna suma, ali ovom idiotu i prevarantu, koji ne moze naci posao ni u Kasetasporu, nisu smjeli napraviti takav ugovor.
To bi znacilo da moze izgubiti sve kvalifikacione utakmice i da mu , i dalje, moraju isplatiti sve do 2016.
Mislim, to je za SIPA-e, takvi se ugovori ne smiju praviti
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
-
bordobijeli
- Kontakt:
bit ce ovo zanimljivo ,ako ode pape koga dovesti u ovom trenutku
ako ostane pitanje je da li on moze vratiti ekipu da odigramo dobro protiv velsa a svaki poraz mu je noga tako da je mozda bolje da odma ide da neko moze koliko toliko da se upozna s igracima do welsa ,kako god bice nezgodno u welsu a ovo nam je mozda i kljucna utakmica kvalifikacija .
Pape ce ostati a mi cemo i dalje po forumu pisati ovo : PAPE ODLAZI ! 
- hogarstrasni
To je vrlo moguce, medjutim, ljudi ogorcenih njegovim (ne)djelom je svaki dan sve vise i tako ce ostati.Celtic je napisao/la:Pape ce ostati a mi cemo i dalje po forumu pisati ovo : PAPE ODLAZI !
Sve je teze prodati jeftine ublehe cak i glupom Bosnji.
Raspad reprezentacije, u slucaju ostanka Susica, je neminova i nadam se da ce sa sobom povuci sto vise kriminalaca kada se to desi.
Cijena ce biti sve veca, ostane li Susic , meni i to odgovara !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Ma previse je ovdje "storage" prostora za njegovu analizu...HariTz je napisao/la:Pape će preći na novu tehnologiju.![]()
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- moustapha
- Kontakt:
Sa rezultatskog aspekta, otkaz u petak je bolja opcija nego nakon utakmica sa Walesom i Belgijom. S druge strane, nije ostalo puno vremena do ovih utakmica, tako da je tesko vratiti povjerenje igracima da mogu dobiti Belgiju. Od buduceg trenera se to ocekuje, a ako ne uspije dobicemo armiju kriticara novog selektora. Cinjenica je da klupa nase reprezentacije jako uzarena u ovom trenutku i vidi se koliko savez luta.
#divovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.