Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ovo im je jedinstvena šansa da učine nešto pozitivno i probaju spasiti kvalifikacije dok se još može spasiti. Ali vjerovatniji je ishod, da će mu pružiti podršku, vjerovatno uz uslov da panj uzme bar četiri boda iz naredne dvije utakmice.
Meni je bitno da se mi plasirmo na Euro a sad isto tako ce mi biti zao,ako se plasiramo,a budemo igrali nesto slicno na svjetskom,nismo mi Njemacka i ja to vrlo dobro znam,ne sjecam se ni kad smo pobjedili neku jacu repku,nemojte sad spominjati Grcku,isto tako znam,da ova repka ima talenata i ok igraca i da se mozemo necemu nadati,ali nazalost imamo selektora koji ne zna izvuci maksimum iz ekipe,nema plana B,nikad ne prihvata svoju krivicu,tvrdoglav je i ima neke svoje kriterije koje stalno spominje a isto tako ih cesto i pogazi.
Poziva igrace koji realno nisu za reprezentacije,isto tako ostavlja na klupi igrace,koji trebaju da igraju,jer mi trenutno bolje nemamo.
Ono sto zelim reci je da mi je zelja kao i svima vama da igramo na Euru,medjutim svi dobro znamo kad bi se plasirali,da bi zaboravili na mnoge probleme koje imamo i plus i dalje bi mnogi pricali,Pape nije kriv,svaka mu cast,odveo nas na 2 velika takmicenja i onda kad krenu nove kvalifikacije tek bi vidjeli kakav je selektor bio,pojavom nekog novog,boljeg od njega ili ipak,vidjeli bi kakva je **** ostavio za sobom.
Poziva igrace koji realno nisu za reprezentacije,isto tako ostavlja na klupi igrace,koji trebaju da igraju,jer mi trenutno bolje nemamo.
Ono sto zelim reci je da mi je zelja kao i svima vama da igramo na Euru,medjutim svi dobro znamo kad bi se plasirali,da bi zaboravili na mnoge probleme koje imamo i plus i dalje bi mnogi pricali,Pape nije kriv,svaka mu cast,odveo nas na 2 velika takmicenja i onda kad krenu nove kvalifikacije tek bi vidjeli kakav je selektor bio,pojavom nekog novog,boljeg od njega ili ipak,vidjeli bi kakva je **** ostavio za sobom.
Zadnja izmjena: Celtic, dana/u 17 sep 2014, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
U igri su talovi isto kao i prvog dana stolovanja video-recordera...Uspijeh je tek na 2-3 mjestu...moustapha je napisao/la:Sa rezultatskog aspekta, otkaz u petak je bolja opcija nego nakon utakmica sa Walesom i Belgijom. S druge strane, nije ostalo puno vremena do ovih utakmica, tako da je tesko vratiti povjerenje igracima da mogu dobiti Belgiju. Od buduceg trenera se to ocekuje, a ako ne uspije dobicemo armiju kriticara novog selektora. Cinjenica je da klupa nase reprezentacije jako uzarena u ovom trenutku i vidi se koliko savez luta.
Kao sto je svako u tite imao svoju kucu gotovu bez znoja i hebenih kredita, tako i ova kazetofon elita koristi drzavni savez(sisu) za svoje bogacenje...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
[youtube][/youtube]
Ovako nešto će biti nakon sjednice.
Ovako nešto će biti nakon sjednice.
- hogarstrasni
Zajebali su se papci i konjokradice iz savezaGring0 je napisao/la: U igri su talovi isto kao i prvog dana stolovanja video-recordera...Uspijeh je tek na 2-3 mjestu...
Kao sto je svako u tite imao svoju kucu gotovu bez znoja i hebenih kredita, tako i ova kazetofon elita koristi drzavni savez(sisu) za svoje bogacenje...
Mislili su da je plasman na EP formalnost i da ce cak i debil Susic to proci bez problema, pa su sa Susicem napravili dil u dijeljenju plijena.
Tal od njegove plate i premija za EP, od premija Susicevih pulena u reprezentaciji, a tih je bar 3-4, od transfera koje the Family napravi preko reprezentacije...
Para kolko hoces, medjutim, malo su se zajebali
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
imam osjecaj da ce pape dobit ultimatum 4-6 bodova iz sljedece dvi tekme ili noga, nesto nevjerujem da ce mu odma u petak dat nogu, mada se nadam da hoce! poslje walesa i belgije moze bit prekasno, 3 tekme bez bodova ili sa jednim bodom moze nas ukopat sto se tice kvalifikacija za EP, cak trece mjesto i baraz bi bili ugrozeni sa tim ucinkom! zadnji 7 tekma bi sve i jednu morali dobit a cekali bi nas gostujuci dueli sa belgijom, kiprom i izraelom, andoru svakako neracunam jer tu bi dobili i da kadetsku repku posaljemo da igra! moja neka nada je da mu dadnu nogu odma ove sedmice i postave dusana bajevica za selektora i da nas on vodi vec protiv walesa i belgije i on bi bio kvalitetno dugotrajno rijesenje! stim da bi i on vjerovatno za prvo okupljanje pozvao skoro pa identican igracki kadar kao i pape jer nebi imao vremena za analizu potencialni igrca! zamolio bi vjerovatno spahica i misimovica da se vrate barem za koju tekmu i poslozio ostatak ekipe od postojeceg igrackog kadra! dusko je covjek sa karakterom i nebenda nikog 5%, dosao bi da radi svoj poso i nebi sigurno bilo ni klanova unutar repke a bogami ni utjecaja neki agencija i ograniceni igraca tipa avdija, tinki, hadzic itd itd...moustapha je napisao/la:Sa rezultatskog aspekta, otkaz u petak je bolja opcija nego nakon utakmica sa Walesom i Belgijom. S druge strane, nije ostalo puno vremena do ovih utakmica, tako da je tesko vratiti povjerenje igracima da mogu dobiti Belgiju. Od buduceg trenera se to ocekuje, a ako ne uspije dobicemo armiju kriticara novog selektora. Cinjenica je da klupa nase reprezentacije jako uzarena u ovom trenutku i vidi se koliko savez luta.
realno Susic je pozivajuci neke igrace izgubio kredibilitet! bratic,vrsajevic,hadzic,vranjes, itd. ne zasluzuju poziv ni u mnogo slabijim selekcijama poput Kosova,ali eto on ih iz nekog razloga forsira,bez logik definitivno! formacija mu je uzasna,taktika jo suzasnija..ne prati protivnicke ekipe,pun je neke tvrdoglavosti ,zato i jesmo izgubili na svom terenu od 140-te reprezentacije na svijetu. cim sam vidio postavu u toj utakmici,gdje u prvih 11 igraju T.Susic,Vrsajevic,Prcic,a na klupi Hajrovic,Mujdza,Medunjanin znalo se da to nece na dobro izaci... Zkanovic iz samo njemu poznati razloga kao i Stilic ne dobijaju poziv...sve je to nalik velikom kriminalu i beznadju! podrzavao sam ga zbog mira u kuci,ali realno on kao trener nema velik nivo znanja i tu se sve zavrsava,svaka diskusija! bolje sprijeciti nego lijeciti,u petak dati otkaz da se spasi sto se spasiti da,dovesti Prosineckog ili nekog sl.,vratiti Spahica i Misimovica i mximalno ozbiljno krenuti u nastavak kvalifikacija...Susicu se ljubazno zahvaliti na suradnji!
joj da hoce doci taj dan da teleca glava izleti i on i sead
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
spasite repku, otjerajte debila, nadam se da su se igrači u tajnosti pobunili i zatražili smjenu selektora 
-
bordobijeli
- Kontakt:
ok pape je problem u reprezentaciji ali mislim da je puno veci problem nasa nerealna ocekivanja .veliki uspjeh bibio plasirati se na euro i treba samo tome teziti .mi smo poceli razmisljati da je taj odlazak na prvenstvo samo rutina kao da smo stalno na prvenstvima .
- hogarstrasni
Bojim se da ce mu u petak zaprijetiti otkazom i napraviti spisak i formaciju za Vels, u nadi da cemo izvuci bod protiv Velsa, a to im je dovoljno da ostave kriminalca.
Ipak su talovi u pitanju.
Ipak su talovi u pitanju.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Mašalah.
Kao sto sam i najavio gotov je,oni vise vole sebe nego njega.
Ako ga slucajno ostave jos ove dvije utakmice onda je Euro daleko,skoro u domenu naucne fantastike.
Postano sa vikendice.....
Kao sto sam i najavio gotov je,oni vise vole sebe nego njega.
Ako ga slucajno ostave jos ove dvije utakmice onda je Euro daleko,skoro u domenu naucne fantastike.
Postano sa vikendice.....
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 17 sep 2014, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
Naravno, ako se ne plasiramo sto je izvjesno kao i da ce sutra svanuti, talovi su minoran dobitak u odnosu na premiju za ostvareni plasman na EP, kada dodamo na to da je sistem takmicenja osmisljen identicno sistemu lige pravaka, gdje pare maltene padaju sa neba, sanse "mangnetne trake" da ostane poslije petka su nikakve...hogarstrasni je napisao/la:Zajebali su se papci i konjokradice iz savezaGring0 je napisao/la: U igri su talovi isto kao i prvog dana stolovanja video-recordera...Uspijeh je tek na 2-3 mjestu...
Kao sto je svako u tite imao svoju kucu gotovu bez znoja i hebenih kredita, tako i ova kazetofon elita koristi drzavni savez(sisu) za svoje bogacenje...![]()
Mislili su da je plasman na EP formalnost i da ce cak i debil Susic to proci bez problema, pa su sa Susicem napravili dil u dijeljenju plijena.
Tal od njegove plate i premija za EP, od premija Susicevih pulena u reprezentaciji, a tih je bar 3-4, od transfera koje the Family napravi preko reprezentacije...
Para kolko hoces, medjutim, malo su se zajebali
Molim sve dobre ljude da doniraju antidepresive za preostale mohikance, trebat ce im to za petak...Ono da se ne baca, kao sto rece Horo...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
bordobijeli je napisao/la:ok pape je problem u reprezentaciji ali mislim da je puno veci problem nasa nerealna ocekivanja .veliki uspjeh bibio plasirati se na euro i treba samo tome teziti .mi smo poceli razmisljati da je taj odlazak na prvenstvo samo rutina kao da smo stalno na prvenstvima .
Kad imaš ovakvu ekipu i kad se 2 ekipe plasiraju direktno a treća može tražiti priliku kroz baraž, i kad u grupi imaš samo Belgiju od svjetskih reprezentacija, i objektivno si bolji od ostalih pritivnika na papiru, onda je najmanje što možeš očekivat direktan plasman na EP, i to baš tako, rutinski, kad ti je sve olakšano i kad se lakše plasirati nego ispasti. Pape je i to doveo u pitanje izgubivši od Kipra, šta onda očekivat, kakvu taktiku protiv Belgije i Velsa, doveo je u pitanje i 3. mjesto...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nadam se da ce Susic dobiti otkaz, ovako vise ne moze. 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ne znam šta piše u ugovoru, ali kontam da je ovo pokušaj da se iskorisiti neka klauzula u slučaju lošeg rezultata u oktobru, ako mu lupe otkaz da ih ne košta ništa ili što manja otpremnina. Vjerovatno negdje stoji neka stavka, da Savez u slučaju da selektor nije ispunio zacrtane ciljeve može dobiti otkaz. Ako mu zadaju cilj iz naredne dvije utakmice, 4 ili 6 bodova, a ovaj to ne ispuni nogara.
Takodje prilika Begicu da sa sebe skine bijes javnosti i da dijelom umiri javnost a sebi osigura lagodniju poziciju.
I jos nesto,selektora A reprezentacije biraju i smjenjuju bosnjacki clanovi IO,ako je tu donesena odluka ostali ce je prihvatiti bez obzira sto bi ovi neprijatelji voljeli da reprezentacija sto vise propada.To je nepisano pravilo.
I jos nesto,selektora A reprezentacije biraju i smjenjuju bosnjacki clanovi IO,ako je tu donesena odluka ostali ce je prihvatiti bez obzira sto bi ovi neprijatelji voljeli da reprezentacija sto vise propada.To je nepisano pravilo.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ma svima je jasno da safet nece još dugo trener biti ,stvorila se loša atmosfera i loši rezultati i jednostavno trener je taj koji ide .samo je pitanje da li je bolje da dobije otkaz prije ove dvije utakmice ili poslije 
Vrijeme je da ova prevara od trenera ode, 
-
Nerminovic
- Kontakt:
Sto prije to bolje..samo nam jos fali da se brukamo protiv Belgije kao da nije Kipar dovoljno.bordobijeli je napisao/la:ma svima je jasno da safet nece još dugo trener biti ,stvorila se loša atmosfera i loši rezultati i jednostavno trener je taj koji ide .samo je pitanje da li je bolje da dobije otkaz prije ove dvije utakmice ili poslije
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United