Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
gojzerica
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Nisam sinoć gledao tekmu, vidim Vučko majstor dao gol. Zanima me kako je Bonucci odigrao?
Dobargojzerica je napisao/la:Nisam sinoć gledao tekmu, vidim Vučko majstor dao gol. Zanima me kako je Bonucci odigrao?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Bonucci odlicanAndrej je napisao/la:Dobargojzerica je napisao/la:Nisam sinoć gledao tekmu, vidim Vučko majstor dao gol. Zanima me kako je Bonucci odigrao?![]()
Impresivan je prijenos lopte od naseg sesnaesterca do njihovog, sa par pasova po dvadeset-tridesetmetara, po zemlji uglavnom
Tako je lijepo biti Juve fan
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Bojim se da će Conte brzo otićiDa li zbog takvih stvari razmišljate o odlasku iz Italije?
„Iskreno, da. Ne mogu obitelj voditi nigdje... U Firenzu ne mogu, u Napulj ne mogu, sad ne mogu više ni u Bolognu... Kao da smo u ratu. Ovo je sport, a ne rat. Zato se netko spakira i ode.“
(Italo Cucci) Ipak, dobro znaš da je jedini stadion na kojem nećeš naći ljude s djecom u rukama, koji prijete i upućuju razne ružne riječi, onaj u Bologni...
"Direktore, meni je žao, jer ja i cijela ekipa, dolazeći danas u Bolognu, koja je, znamo to, itekako pristojan grad... Vidjevši današnji doček čak i u Bologni... Danas sam rekao: "Sad je gotovo." Ako si i u Bologni dozvoljavaju takve stvari, onda kažem: "Nogomet je gotov." Žao mi je."
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
On je sam rekao da bez obzira na sve ostaje i narednu sezonu i ja mu vjerujem, ali i mene je sve više strah da će mu prikipiti. Nekako me i Nedvedovo obećanje da ga neće pustiti da ode drži, ali...
Mi nećemo moći naći tako karizmatičnog trenera, odličnog taktičara i još boljeg motivatora, a da toliko voli Juventus i ove momke sa kojima radi...
Mourinho je interista i nikad ne bi došao kod nas, od mlađih trenera i Diego Simeone je za inter/lazio, tako da čisto sumnjam i da on može doći...
Ima tu i Klopp kojeg bi bilo nemoguća misija odvesti iz Dortmunda, Lippija bi se moglo vratiti, dosta je još velikih trenera, ali mi ovakvog kao Conte nećemo više naći...
EDIT:

Mi nećemo moći naći tako karizmatičnog trenera, odličnog taktičara i još boljeg motivatora, a da toliko voli Juventus i ove momke sa kojima radi...
Mourinho je interista i nikad ne bi došao kod nas, od mlađih trenera i Diego Simeone je za inter/lazio, tako da čisto sumnjam i da on može doći...
Ima tu i Klopp kojeg bi bilo nemoguća misija odvesti iz Dortmunda, Lippija bi se moglo vratiti, dosta je još velikih trenera, ali mi ovakvog kao Conte nećemo više naći...
EDIT:

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako vec Konte bude morao ici , pored Lipija, tu je samo jos jedan trener kojeg bi volio vidjeti, a to je Didier Desamp..mislim da je vec stekao prilicnog iskustva kao trener, vratio nas je u Seriu A i mislim da je on ostao tranzicija bi bila puno brza jer pokazalo se da je njegova vizija oporavka ( svaki prelazni rok dovoditi 2-3 kvalitetna ciljana pojacanja) bila puno bolja od one Secca i kompanije ( dovesti masu igraca sto brze)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlCapitano
- Kontakt:
Da, zaboravio sam na Didija. Mada sumnjam da bi on htio napustiti mjesto izbornika tako brzo, a da obavlja obje funkcije, to je malo previše. :/ultrasstyle_tz je napisao/la:ako vec Konte bude morao ici , pored Lipija, tu je samo jos jedan trener kojeg bi volio vidjeti, a to je Didier Desamp..mislim da je vec stekao prilicnog iskustva kao trener, vratio nas je u Seriu A i mislim da je on ostao tranzicija bi bila puno brza jer pokazalo se da je njegova vizija oporavka ( svaki prelazni rok dovoditi 2-3 kvalitetna ciljana pojacanja) bila puno bolja od one Secca i kompanije ( dovesti masu igraca sto brze)
A bil' kako Prandelli mogao voditi Juve ? 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
treba conte da ostene ,nek se odledaju na fergusona covjek 20god na klupi i ne pomislja da ode
Vatra
IlCapitano je napisao/la:![]()
Dobro je živ ostao, ljudi su ginuli i u manjim nesrećama.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
covjek je uniou ekipu mentalitet koji nismo odavno imali mirna atmosfera u svlacionici kao i na terenu,a jos je i igrao za nas,nadam se da ce nedved uspjeti da ga zadrzi
Vatra
Sreća u nesreći... jbt dobro je Caceres prošao...
Ne ide Conte nikud.. ima tu još nedovršenog posla...
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Ne ide Conte nikud.. ima tu još nedovršenog posla...
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- IlCapitano
- Kontakt:
Sa njim je ista situacija kao sa Didijem... Vodi reprezentaciju i mislim da od toga nema ništa...M4kaveli je napisao/la:A bil' kako Prandelli mogao voditi Juve ?
Također, malo smo prebrzo počeli razmišljati o misterovom odlasku, ima ova sezona i još jedna...
http://****.****/" onclick="window.open(this.href);return false; - nova stranica !!!! podrzite je momci !!! jedan od nasih clanova navija za juve i veliki je fanatik , ima ovdje acount , ne znam kako glasi. molim vas da nas podrzite !!
- Trequartista
- Kontakt:
Antonio Conte il nostro capitano senza di te non andremo lontano!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ako je bilo oprostite, ja sam se naježio
"Fabio i Nina su bili zajedno od prvog razreda srednje škole. Nina je važila za najljepšu plavušu u školi, bila je prekrasna, najviše je voljela shooping sa prijateljicama, a Fabio je bio nestašan lik sa posebnim stilom u životu. Njih dvoje živjeli su u Torinu, pogadjate... Nije navijao za Torino, nego za Juventus. Gdje god je Juve gostovao, tu je bio i Fabio. Nina je trpjela njegov Ultra život skoro 6 godina, dok se nisu vjenčali. Poslije vjenčanja je se sve promjenilo, Fabio je išao mnogo manje na utakmice nego prije. Ali ipak, bliži se tekma u Manchesteru. Juve gostuje na megdan Unitedu, kada je Fabio vidio koga su izvukli, nije bilo dvojbe. Odlučio je da se vrati svojim prijateljima Ultrasima i da krenu na Otok. Medjutim, tri dana prije polaska Nina ga je napala: " Ako odeš, ne vraćaj se. Ili izaberi mene, ili svoj usrani Juventus koji i onako voliš više. " - Ni on njoj nije ostao dužan: " Naravno da idem, pun mi je tebe i tvoje priče. Samo sjediš ispred ogledala i visiš u kupovinama sa svojim kurvama od drugarica. " Došao je dan " D ", Fabio je krenuo put Manchestera, nije se čak ni pozdravio sa Ninom. U Englesku je doputovalo 4.000 Ultrasa iz Torina, medju njima je bio i on. Nažalost, taj dan kao da je slutio tragediju, tako je i bilo. Najveća njegova želja bila je da Juventus zabije gol, to je se i desilo. Bio je previše blizu ograde, kada je potrčao prema naprijed, spao je sa visine od 9 metara i na mjestu poginuo. Svi su tada objavili vijest, forzanje je prestalo, Juventus je dijelovao zbunjeno na terenu, mrtva tišina, utakmica zbog tragičnog dogadjaja je prekinuta. Kada su Fabiovi prijatelji javili Nini da njega više nema, začuli su se samo jecaji i plač. Na sahrani 50.000 navijača Juventusa, tu su bili i igrači koji su Nini pružali saučešće. Nakon što je prošla sahrana, Nina je pronašla pismo u njenoj sobi kojeg joj je Fabio ostavio prije polaska: " Draga Nina, oprosti mi što sam bio grub prema tebi. Ne želim te nikada izgubiti. Ako želiš da odeš, idi. Ali znaj da jedva čekam da se vratim i opet ugledam tvoje plave oči. Juventus je meni više od života, idem da ga bodrim. Znaj da te niko nikada neće voljeti kao ja, jer ja sam Juveov Ultras. Imam veliko srce koje kuca samo za tebe i moj Juve,jer vi ste mi sve".
"Fabio i Nina su bili zajedno od prvog razreda srednje škole. Nina je važila za najljepšu plavušu u školi, bila je prekrasna, najviše je voljela shooping sa prijateljicama, a Fabio je bio nestašan lik sa posebnim stilom u životu. Njih dvoje živjeli su u Torinu, pogadjate... Nije navijao za Torino, nego za Juventus. Gdje god je Juve gostovao, tu je bio i Fabio. Nina je trpjela njegov Ultra život skoro 6 godina, dok se nisu vjenčali. Poslije vjenčanja je se sve promjenilo, Fabio je išao mnogo manje na utakmice nego prije. Ali ipak, bliži se tekma u Manchesteru. Juve gostuje na megdan Unitedu, kada je Fabio vidio koga su izvukli, nije bilo dvojbe. Odlučio je da se vrati svojim prijateljima Ultrasima i da krenu na Otok. Medjutim, tri dana prije polaska Nina ga je napala: " Ako odeš, ne vraćaj se. Ili izaberi mene, ili svoj usrani Juventus koji i onako voliš više. " - Ni on njoj nije ostao dužan: " Naravno da idem, pun mi je tebe i tvoje priče. Samo sjediš ispred ogledala i visiš u kupovinama sa svojim kurvama od drugarica. " Došao je dan " D ", Fabio je krenuo put Manchestera, nije se čak ni pozdravio sa Ninom. U Englesku je doputovalo 4.000 Ultrasa iz Torina, medju njima je bio i on. Nažalost, taj dan kao da je slutio tragediju, tako je i bilo. Najveća njegova želja bila je da Juventus zabije gol, to je se i desilo. Bio je previše blizu ograde, kada je potrčao prema naprijed, spao je sa visine od 9 metara i na mjestu poginuo. Svi su tada objavili vijest, forzanje je prestalo, Juventus je dijelovao zbunjeno na terenu, mrtva tišina, utakmica zbog tragičnog dogadjaja je prekinuta. Kada su Fabiovi prijatelji javili Nini da njega više nema, začuli su se samo jecaji i plač. Na sahrani 50.000 navijača Juventusa, tu su bili i igrači koji su Nini pružali saučešće. Nakon što je prošla sahrana, Nina je pronašla pismo u njenoj sobi kojeg joj je Fabio ostavio prije polaska: " Draga Nina, oprosti mi što sam bio grub prema tebi. Ne želim te nikada izgubiti. Ako želiš da odeš, idi. Ali znaj da jedva čekam da se vratim i opet ugledam tvoje plave oči. Juventus je meni više od života, idem da ga bodrim. Znaj da te niko nikada neće voljeti kao ja, jer ja sam Juveov Ultras. Imam veliko srce koje kuca samo za tebe i moj Juve,jer vi ste mi sve".
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Pretužno
Kod mene je slična situacija,često zapostavljam djevojku zbog utakmica Juventusa,Phoenixa,Bosne itd... Pa se onda svađamo pogotovo ako mi rezultat nije po volji..Sad je sve postalo drugačije,često me pita kako je igrao juve,jesmol' pobjedili
takođe je postala vjerna navijačica Bosne što me najviše raduje.
Skrenuh sa teme naveliko
FJ
Ako bi došlo do toga (ne daj bože) da Konte želi ići,moja prva želja bi bio Prandeli,mada i ne razmišljam o tome,veliki sam optimista.

Danas naš univerzalac slavi 29-i rođ.
Nek mu je sa srećom i da nam ove god. donese klempu u Torino. 
Skrenuh sa teme naveliko
FJ
Ako bi došlo do toga (ne daj bože) da Konte želi ići,moja prva želja bi bio Prandeli,mada i ne razmišljam o tome,veliki sam optimista.

Danas naš univerzalac slavi 29-i rođ.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- IlCapitano
- Kontakt:
Što mrzim ovu patetiku po FB-u.IlPrincipe je napisao/la:Ako je bilo oprostite, ja sam se naježio![]()
Ovo je laž, niko nije poginuo u Manchesteru.
Chiellini se povrijedio, gotovo sigurno napušta reprezentativni kamp. U pitanju je povreda oba gležnja, nije ozbiljnija povreda ali pod upitnikom su njegovi nastupi protiv Brazila i Malte. Uskoro pregled...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.