NE MOŽE me niko uvjeriti da ovaj tim moze izgubiti 0-4 od Napolia, Elia je bilo dovoljno vidjeti prvu tekmu protiv Fiorentine sta je uradio i kreten glupi ga stavlja protiv najboljeg napada, protiv paklenih igraca Napulja zajedno s kiks igracem Zapatom !!! Bonaventura kakv god bio ne moze igrati 10, kad Honda igra bude najgori na terenu, ali Milan makar dobije !!_forzamilan_ je napisao/la:Nije cetnik kriv sto nesposobni ljudi vode klub.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 04 okt 2015, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
- muha milanez
- Kontakt:
Jbga znao sam da ce nas neko prizemljit kad-tad, Napoli ekipa koja sigurno ove sezone konkurise za titulu a veceras smo definitivno vidjeli da nema nista od nas zadugo. Tako da nista od evrope, nek igraju tamo oni koji zasluzuju. Nije nas odavno ovako neko ponizio na San Siru, ubise nas ljudi. Ugasise i one najskrivenije nade da ce nesto bit od nas.
Hajde Miha sad daj izjavu kako ce nam pauza dobro doci i da cemo poslije pauze bit mnogoo bolji. Kakvi nam moroni u ekipi igraju, strasno.
Hajde Miha sad daj izjavu kako ce nam pauza dobro doci i da cemo poslije pauze bit mnogoo bolji. Kakvi nam moroni u ekipi igraju, strasno.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- suptilnirocker21
- Kontakt:
Nije Mihajlovic četnik. On je POčetnik_forzamilan_ je napisao/la:Nije cetnik kriv sto nesposobni ljudi vode klub.
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ma ne valja nama niko ljudi moji riba od glave smrdi. Razbijte iluziju da ce neki ozbiljni trener doci. Necu ni ja biti na forumu ionako sam samom sebi dosadio a ima se precih stvari. Do svidanja.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
meskalin je napisao/la:Decki dok je god gubavi cetnik na klupi Milana, ja vise necu gledati tekme, tako da tesko da cu dolaziti na forum, nadati se boljim ljepsim vremenima za klub, do tada doviđenja! !
Pa ja neznam ,ko ce imati volje išta pisati nakon ovoga,tj imati zivaca..dan te yebo u 3 ligi bih ,nakon ovoga svak svakome yebe mater,a njih boli krc
Bolje što nisam gledao 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nema se tu puno šta komentarisat. Znali smo kakva je naša ekipa i da će nas svaka ozbiljna ekipa poderat. Naravno da krivim Slinišu koji je amater ali sa nekim tamo Kucom i Bertolaciem Milan nema šta da traži u vrhu tabele. Kada Galliani napusti klub i kada se počne raditi ozbiljno onda će biti nešto od ekipe. Od g.ovana se pita ne pravi.
LP
LP
Forza Milan!
-
KayserSose
- Kontakt:
Do kad će Milan trpiti ovog retaja kraj kojeg je i mutavi Štico djelovao kao trener. 
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Pa okrenulo se za 360milanist je napisao/la:Toliko nadanja, toliko ljubavi i odvojenog vremena na ovaj klub, toliko neprospavani noci i strepnje, toliko lijepi i ruzni trenutaka, toliko patnje koju smo u posljednje vrijeme dozivjeli sa nasim Milanom, i onda, kada sve treba da krene na bolje, kada treba da se stvari okrenu za 360 stepeni, kada treba da konacno 'pukne' ljuska i proviri glava nekog novog Milana, ambicioznijeg, jaceg i prepoznatljivog, oni nam prirede ovo. Najvecu sramotu u zadnje 2 decnije ako ne i vise. Hvala vam jos jednom, dabogda i vas djeca ovako uveseljavala, jer toliko smo i mi 'volili' Milan.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nema potrebe kriviti Mihajlovića jer nije on sam sebe doveo u Milan nego retardi koji sjede u upravi.U Milanu nemaju jasan cilj nego lutaju od trenera do trenera i tako se godinama vrte u krug.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne znam koje je pizde materine uopste mjenjao onaj tim koji je igrao dobro 3 tekme uzastopno, od tad je i nastupio ovaj sunovrat kad je krenuo bespotrebno rotirati.
I ne znam sta je sa Mexesom, da li je povreda ili ga kaznjavaju radi onoga na kraju merkata, al' neka rjesavaju to kako znaju i umiju, sa Zapatom, Alexom i Elijem ne mozemo do januara dogurati.
Al' MORA SE ONO GOVEDO OD 20 MILIONA UGUZITI U EKIPU, PA MAKAR MU SE I POZICIJA IZMISLILA...
pu yebo te onaj ko te dovede i ko nam te uvali, da te yebo
jos kad mu onu facu vidim, plamenom bi ga zapalio.
Sad nesto drugo reci, prokomentarisati... ne vrijedi. Ne znam ustvari ni sta reci.
I ne znam sta je sa Mexesom, da li je povreda ili ga kaznjavaju radi onoga na kraju merkata, al' neka rjesavaju to kako znaju i umiju, sa Zapatom, Alexom i Elijem ne mozemo do januara dogurati.
Al' MORA SE ONO GOVEDO OD 20 MILIONA UGUZITI U EKIPU, PA MAKAR MU SE I POZICIJA IZMISLILA...
Sad nesto drugo reci, prokomentarisati... ne vrijedi. Ne znam ustvari ni sta reci.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
Tekmu nisam gledao a po rezultatu vidim da je bolje što nisam.
Po komentarima vidim da je Bertolaci opet bio najgori. Samo mi nije jasno na osnovu čega ga Conte zove u repku, gledam danas spisak od naših pozvani Monto, De Sciglio i Bertolaci, haj za ovu prvu dvojicu mogu i razumiti ali za Bertolacija nikako.
Po komentarima vidim da je Bertolaci opet bio najgori. Samo mi nije jasno na osnovu čega ga Conte zove u repku, gledam danas spisak od naših pozvani Monto, De Sciglio i Bertolaci, haj za ovu prvu dvojicu mogu i razumiti ali za Bertolacija nikako.
Ma ne mogu reci da je bas bio NAJgori jer niko veceras ne moze dobiti prolaznu ocjenu i glupo je medju tolikom gomilom traziti najveceg krivca, al' poludim kad skontam koliko su ga platili i uvalili nam ga kao "super pojacanje", a svima je ustvari jasno zbog cega je doveden.
Nekad mi zao i njega da budem iskren, nije jadan kriv sto ne zna, al' kad mu vidim onaj teleci pogled...
Ma i za Silju je samo pitanje vremena kad ce mu odzvoniti, Milan se mora okrenuti modernim i kvalitetnim bekovima kroz narednu sezonu (a tako ce i biti), a ovaj s druge strane vec 3 godine stagnira. I sto bi mu covjek dao "drugu sansu" radi hiljadu nekih razloga, stvarno je potrosio sve moguce kredite koje je imao, pa i vise od toga.
Meni je recimo gore sto Bonaventuru nije pozvao, kad pogledas koga je sve zvao, mislim da je i ovaj zasluzio. Pogotovo pored Bertolacija.
Nekad mi zao i njega da budem iskren, nije jadan kriv sto ne zna, al' kad mu vidim onaj teleci pogled...
Ma i za Silju je samo pitanje vremena kad ce mu odzvoniti, Milan se mora okrenuti modernim i kvalitetnim bekovima kroz narednu sezonu (a tako ce i biti), a ovaj s druge strane vec 3 godine stagnira. I sto bi mu covjek dao "drugu sansu" radi hiljadu nekih razloga, stvarno je potrosio sve moguce kredite koje je imao, pa i vise od toga.
Meni je recimo gore sto Bonaventuru nije pozvao, kad pogledas koga je sve zvao, mislim da je i ovaj zasluzio. Pogotovo pored Bertolacija.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
UrbyEmanuelson je napisao/la:![]()

Dok su u klubu ona dva "romanticara" koji su ostali u nekom drugom vremenu nema od Milana nista.
Placemo za veznim igracem i kvalitetnim oni vrate Bertorelija.
90% poslovanja vezano za mercato je sa Genovom i kupljenje Raiolinih pulena koji su ostali bez kluba i nemaju gdje.
Mogu doci i Klopp i Ancelotti ali sta oni mogu sa raspalim Montolivom,ublehasem zvanim Bertolacci, stoperskim megatalentom Rodrigo Ely ijem,beskorisnim De Jongom,pokusajem trequartiste Jackom Bonaventurom,**** De Scigliom?!!! Mogu se slikati na klupi i to je to.
Taragedija je da dva spica poput Bacce i Luisa Adriana nemaju JEDNU postenu i kako treba loptu da je iskoriste.
Ovo je ljetos trebalo SVE mrsnuti od igraca sto je bilo u ekipi i ostaviti Milanello prazan jedno dvije hevte i odraditi dezinfekciju prostora i onda novi tim napraviti.
Ponadao sam se da bi moglo biti nesto ove godine,ali Boga mi mrka kapa u nasem Milanu.........
Placemo za veznim igracem i kvalitetnim oni vrate Bertorelija.
90% poslovanja vezano za mercato je sa Genovom i kupljenje Raiolinih pulena koji su ostali bez kluba i nemaju gdje.
Mogu doci i Klopp i Ancelotti ali sta oni mogu sa raspalim Montolivom,ublehasem zvanim Bertolacci, stoperskim megatalentom Rodrigo Ely ijem,beskorisnim De Jongom,pokusajem trequartiste Jackom Bonaventurom,**** De Scigliom?!!! Mogu se slikati na klupi i to je to.
Taragedija je da dva spica poput Bacce i Luisa Adriana nemaju JEDNU postenu i kako treba loptu da je iskoriste.
Ovo je ljetos trebalo SVE mrsnuti od igraca sto je bilo u ekipi i ostaviti Milanello prazan jedno dvije hevte i odraditi dezinfekciju prostora i onda novi tim napraviti.
Ponadao sam se da bi moglo biti nesto ove godine,ali Boga mi mrka kapa u nasem Milanu.........
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ne treba **** pridavati ni sekundu paznje. Nit ih gledati nit komentarisati sta. Pa nismo konji zar toliki jbt. Godinama nam ga mecu i mi navijaci se uvjek u istu pozu nastimamo. Ma goni.
Bacca lave idi odavde ako imalo mozga imas. Mene do Januara vise ne zanimaju.
Urby, care, slušaj lijepe himne, pravi klub za tebe
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ma dok se u klub ne uvali Maldini i kompanija nema tu hljeba ili dok ova dva ne riknu pa da ostave klub nekom sa vizijom i onom ko poznaje današnje tokove. Ovako samo presipanje iz šupljeg u prazno. Dovest će se milion trenera ali opet ništa neće biti bolje dok je ovakva politika odnosno dvoumlje. Nijedan ozbiljan trener neće doći kad zna da se ništa neće pitati. Čude me i navijači kako su zadovoljni da drugi EVROPSKI gigant stoji ovako i da nema nekih naznaka poboljšanja. Treba se ujedno i kutarisati u dozvoljenoj mjeri i ovih kvazi sponzora i ulagača u klub jer klub ne smije da zavisi od raspoloženja niti stanja na berzi istih osoba. Milan ima sve preduslove da uspostavi tako okruženje da može sam sebe finansirati i to treba gledati da se radi. Kad bi pogodili s nekim trenerom koji bih ih ekspresno vratio u vrh Evrope, kao npr Klopp sa Borusijom, i tamo ostali bar među prvih 10 to bi bio posao stoljeća i zalog za budućnost i dalji rad.UrbyEmanuelson je napisao/la:Ne treba **** pridavati ni sekundu paznje. Nit ih gledati nit komentarisati sta. Pa nismo konji zar toliki jbt. Godinama nam ga mecu i mi navijaci se uvjek u istu pozu nastimamo. Ma goni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.