Moraću i ja izvadit onaj od Virtuala od prošle sezone kad sam pisao i statistički dokazao koja je trenerčina Ćelo a on to poricao i govorio da nije.Thetraphak1921 je napisao/la:Joj kad im pocnem vaditi postove.
Veliki selam za Ruleta, Nedzada Fazliju !
Minus i plus..
Pa nisu divovi željeli Slavka očigledno.Komunista je napisao/la:U kakvu se ovo sapunicu ovo sve pretvara, tesko je opisatiSamo mi nije jasno, zar nije pravilo da Sarajevo moze dovesti koga zeli?! Da ne prejudiciramo, vidjecemo sta ce se dalje desavati u sarajevskoj sapunici
Tipa tri boda na domacem terenu protiv Metalleghea. Il praznu mrežu na Koševu.TobeYarabi je napisao/la:da su nasi uhljupi htjeli slavka on bi sad bio trener fks.. shvatite da smo mi najveci i da vi (svi zajedno) mozete pokupiti samo ono sto mi ne zelimo i sto odbijemo
Objasnio situzlak1987 je napisao/la:Ako je Ihtijarevic dovodio ocekivano, covjek je onaj seoski bivsi igrac, mahalas koji ne zna van toga tako da vjerovatno ganja Janjosa ili Varesanovica koji su isto iz tog miljea
Mislim sve što sam rekaopinoglavi je napisao/la:Baš me zanima mišljenje oko novog trenera Željezničara ovih uvaženih stručnjaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.