AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ne branim Sinišu jer nikad mi čovjek nije bio drag,i to iz milion razloga.Al' nije on kriv što mercato nije odrađen kako treba.Nije on kriv što cijeli svijet(pa i sam Siniša) znaju da Milan treba playmakera+još jednog kvalitetnog veznog,svi to vide,osim dvije senilne budale.Još je onaj idiot blokirao transfer Witsela zadnji dan mercata.
Ova ekipa treba najmanje 2 kvalitetna vezna igrača,ne igrače iz Genoe ili neke propale Raioline klijente,već igrače tipa Moutinho,Witsel,Gundogan,Calhanoglu, igrači koji mogu donijeti prevagu i promjeniti tok igre.Svi oni mnogo koštaju ali mnogo i donose,jer eto platili su Bertaloccija 20 M eura,a šta je donio? Ništa,ama baš ništa.Da su dodali još par miliona i mogli su dovesti Witsela ili Moutinha. Zatim odbrana,pa zar mogu biti takve budale i očekivati da će golobradi mladić sam donijeti sigurnost i sam voditi ekipu.Pa to nije mogao niti Paolo Maldini u tim godinama.Romagnoli je mnogo talentovan ali njemu treba neko od koga će podučavati i uz koga će on odrastati kao igrač.Neko ko će ispravljati njegove propuste i greške.A ne da on sa svojih 20 godina,čisti i popravlja greške Zapate i društva. Imao bi još puno toga napisati,ali ako u Januaru ne dovedu 3-4 vrhunska igrača nema od Milana ništa.
I nema tu izgovora da neće niko doći u ovakav Milana,naravno da hoće samo treba iskeširati novac.
Ova ekipa treba najmanje 2 kvalitetna vezna igrača,ne igrače iz Genoe ili neke propale Raioline klijente,već igrače tipa Moutinho,Witsel,Gundogan,Calhanoglu, igrači koji mogu donijeti prevagu i promjeniti tok igre.Svi oni mnogo koštaju ali mnogo i donose,jer eto platili su Bertaloccija 20 M eura,a šta je donio? Ništa,ama baš ništa.Da su dodali još par miliona i mogli su dovesti Witsela ili Moutinha. Zatim odbrana,pa zar mogu biti takve budale i očekivati da će golobradi mladić sam donijeti sigurnost i sam voditi ekipu.Pa to nije mogao niti Paolo Maldini u tim godinama.Romagnoli je mnogo talentovan ali njemu treba neko od koga će podučavati i uz koga će on odrastati kao igrač.Neko ko će ispravljati njegove propuste i greške.A ne da on sa svojih 20 godina,čisti i popravlja greške Zapate i društva. Imao bi još puno toga napisati,ali ako u Januaru ne dovedu 3-4 vrhunska igrača nema od Milana ništa.
I nema tu izgovora da neće niko doći u ovakav Milana,naravno da hoće samo treba iskeširati novac.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nije ni Conte dobar sa mozgom ako je pozvao Bertolacia i Šilja u repku, ljudi se ne mogu sastaviti sa loptom a hoće na Euro da idu. Možemo se samo nadati da će Berlu i Gale odapet što prije i tek onda će krenuti na bolje. Postavili su zid oko sebe i niko ne smije svoje mišljenje da izrazi, zato se i raspadamo jer je jedan matorac glavni i odlučuje o svemu.
Forza Milan!
Hajd da petarda nije friska i mogao bi ih zezati, al ovakoChinaglia je napisao/la:Urby, care, slušaj lijepe himne, pravi klub za tebe![]()
[youtube][/youtube]
Humor ti je
embrace the chaos
pokušao je i mene par puta da navede na krivi put, šta ću kad nisam fašista pa ne mogu da navijam za tu bagru
Forza Milan!
-
celikmilan
- Kontakt:
Mihajlović bi trebao dati otkaz a ovi svi koji su bili na terenu jučer se trebaju baviti nečim drugim pošto je očigledno da fudbal nije za njih. Bez obzira protiv koga su igrali izgubiš 4:0 na svojem terenu. To ne rade ni neke male ekipe a ne sedmerostruki prvak Evrope. FUJ
I dan poslije te blamaže ništa se ne događa isto kao da su pobijedili a ne da su pretrpili jedan od najgorih poraza u svojoj istoriji.
I dan poslije te blamaže ništa se ne događa isto kao da su pobijedili a ne da su pretrpili jedan od najgorih poraza u svojoj istoriji.
Ma sta i da dobije otkaz, koga dovesti? Nije ni Sinisa idealan, al' nema ovdje hljeba sa ovakvim igracima, ko god da dodje. I kad on kao onakav ludjak ne uspjeva animirati i oporaviti ekipu (a nije mogao ni Seedorf), ja onda stvarno ne znam ko moze, ovi igraci su onda totalno truhli i bezizlazni slucajevi. To onda treba tjerati, to su kanceri.
Dati mu sansu do januara, dovesti par igraca pa vidjeti kako ce ici dalje.
Htjedoh reci da je najbolje cekati iducu sezonu, dovesti Ancelotija ili Emerija pa im dati svu slobodu, al' o ovome pricam vec tri godine uzastopno i nikad nista
uvijek se vec krajem godine dignu ruke od sezone i ceka naredna uz parolu "ma bit ce bolje". Pa do kad vise pobogu, kad ce doci ta prava sljedeca sezona?
Ma ne znam, rastjerati 70% igraca, cekati da odapnu ona dvojica i bit ce bolje. Do tad stvarno ne vrijedi nista vise pricati, nema fajde.
Dati mu sansu do januara, dovesti par igraca pa vidjeti kako ce ici dalje.
Htjedoh reci da je najbolje cekati iducu sezonu, dovesti Ancelotija ili Emerija pa im dati svu slobodu, al' o ovome pricam vec tri godine uzastopno i nikad nista
Ma ne znam, rastjerati 70% igraca, cekati da odapnu ona dvojica i bit ce bolje. Do tad stvarno ne vrijedi nista vise pricati, nema fajde.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Sam je priznao da su se predali nakon drugog gola. Kakav je to trener kad se predaje na svom terenu? Znam da ima užasan tim na raspolaganju ali on treba izvući ono najbolje iz njih a on to ne zna. Barem da prizna svoju odgovornost a i to ne radi. Zašto mu Bertolacci igra? Zašto mijenja poziciju Bonaventuri kad je dobre partije pružao na drugoj poziciji. Ako već Honda ne igra onda daj šansu Susu koji je igrač za tu poziciju. Nije ni on nešto puno pružio u ono veoma malo vremena što je dobio za igru ali neka bar dobije šansu. Primiš drugi gol pa uvodiš samo jednog igrača i to Cercia koji nije odigrao dobru utakmicu dvije godine i čekaš da primiš i četvrti gol pa uvodiš Polija da zaštitiš taj "dobar" rezultat koji imaš. Ovom timu i trenerima treba m.u.d.a da vode ovakav tim a oni ih nemaju.
Ma cekat ce ovi mungosi Contea da zavrsi s repkom Euro i tad ce on dati otkaz tamo kako bi presao u Milan.
U medjuvremenu ce Sinisa ostati trener jer je haman i njima jasno da ce svaki trener kalibra Inzaghia, Seedorfa ili Mihe biti nemocan da nesto napravi.
U medjuvremenu ce Sinisa ostati trener jer je haman i njima jasno da ce svaki trener kalibra Inzaghia, Seedorfa ili Mihe biti nemocan da nesto napravi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Al' sto Honda oplete sve po usima, svaka mu cast na mudima
poslije ovoga vec kofere moze pakovati, bocnuo ih je tamo gdje ne treba.
poslije ovoga vec kofere moze pakovati, bocnuo ih je tamo gdje ne treba.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Evo Honda rekao čitavu istinu u samo jednoj rečenici.- " Gledajući zadnje sezone,jasno je da ne možemo napredovati ako klub ne uloži novac kao City ili PSG,uraditi tako ili promjeniti čitavu strukturu kluba." Vidi i on da ovako više ne ide,i da ovako nikad Milan neće krenuti prema naprijed.Što je naveo u nastavku izjave.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
jest da je yebo jeza za ovo, al' svaka njemu cast na ovomeHonda: "The problems or Milan are very clear, because they are always the same."
Honda: "If we don't learn anything from this [Napoli] defeat it means that we are very far from the reconstruction of the team."
Honda: "Either Milan start investing as much money as PSG and City or re-examine the structure of the club."
Honda: "I don't understand, it makes no sense to blame the players. Milan have brought many players and this year they spent €100m."
Honda: "The club must totally change the evaluation criteria in everything, the management, technically, the fans and in the media."
Honda: "I know I will get criticized for this, but this is important for the future of the club."
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa naravno da će sad biti izolovan od strane kluba,jer boli ih istina i sve žele čuti i vidjeti osim istinu.Neka pljunu 150-200M eura na 5-6 vrhunskih igrača i sve će naglo promjeniti.I te pare će im se višestruko vratiti,ali maknuti Gallianija što dalje od Raiole i onog ludog predsjednika Genoe,jer samo sa njima posluje.
Ma ne vrijede njima bolan pare kad ne umiju, nemoj sumnjati da ne bi ni tih 200 miliona spičkali na gluposti. Pa potrošili su već 100 miliona i uspjeli se još više unazaditi, pa to su genijalci. Da su nama laicima sa foruma dali te pare, skockali bi 5X bolji tim nego što je ovaj trenutni za 3 mjeseca, eto toliko o njihovoj sposobnosti i stručnosti.
Dok ne odu njih dvojica i dođu novi ljudi, nema ovdje hljeba, pa da ne znam koliko novca prođe kroz klub.
dobro, hondica nam se malo precjenio kad je rekao da ne razumije zašto je stavljen na klupu
ali u globalu, svaka mu čast na ovome, prvi put da neko pored Bobana ustane i javno kaže šta misli.
Možemo smatati da je završio svoju avanturu u Milanu, ali ćemo ga makar pamtiti po dobrom, trebalo je imati muda za ovo reći.
Dok ne odu njih dvojica i dođu novi ljudi, nema ovdje hljeba, pa da ne znam koliko novca prođe kroz klub.
dobro, hondica nam se malo precjenio kad je rekao da ne razumije zašto je stavljen na klupu
Možemo smatati da je završio svoju avanturu u Milanu, ali ćemo ga makar pamtiti po dobrom, trebalo je imati muda za ovo reći.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Nije se Honda precijenio, dok je igrao ove sezone i pobjedjivali smo. Mozda nije asistirao, sto bi mu primarno trebalo biti, mozda nije ta wc 10ka, ali treba objektivno reci koliko on trckara i vraca se nazad, pomogne u tom segmentu koliko god los bio generalno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Iako je tanak do bola kao igrac, za ovo mu kapu skidam.
Sta ste se usutili?
Udjem da procitam sta pametno,kad ono nema niti jednog novog post-a.
Udjem da procitam sta pametno,kad ono nema niti jednog novog post-a.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Ma šta da pišemo? Kako je onim ublehama što vode klub, a i većini igrača svejedno što su doživjeli blamažu za vikend.
Što se tiče Mihajlovića svi smo znali da nije neki strateg, ali sam se nadao da će u ekipu usaditi borbenost, požrtvovanost, da će ginuti na terenu, a do sada to nisam vidio. Doduše, znaju oni nekad i to pokazati, ali u većini slučajeva su velike pi.ke na terenu.
Al ne treba toliko kriviti ni Sinisu, znalo se da nije neki stručnjak, nije to ništa novo, ali šta reči za čovjeka koji kaže da nam je takav Mihajlović najveće pojaćanje u ljetnom mercatu.
Nisam više neki optimista ni po pitanju Pčelice, previše se to sve razvuklo, a nisam siguran da će nam donijeti ono što svi mi očekujemo.
Najbolje bi bilo da Bee odustane od kupovine, a da ona dvojici usljed preživljenog stresa i iznenadnih problema sa radom srca presele na ahiret.
Tad bi Barby preuzela klub i uvjeren sam da bi dovela prave ljude na prava mjesta.
Dzaba i pare kad imaš ljude koji ne znaju i nisu sposobni!
Edit: U toku dana Hondu očekuje kazna jer je imao muda reči istinu. Berlusconi rekao NE za povratak Braide.
Kad vidim koja se imena spominju kao mogući nasljednici Mihajlovića, dođe mi da se ranim. Po meni je jedino Spaleti koliko toliko prihvatljiv.
Što se tiče Mihajlovića svi smo znali da nije neki strateg, ali sam se nadao da će u ekipu usaditi borbenost, požrtvovanost, da će ginuti na terenu, a do sada to nisam vidio. Doduše, znaju oni nekad i to pokazati, ali u većini slučajeva su velike pi.ke na terenu.
Al ne treba toliko kriviti ni Sinisu, znalo se da nije neki stručnjak, nije to ništa novo, ali šta reči za čovjeka koji kaže da nam je takav Mihajlović najveće pojaćanje u ljetnom mercatu.
Nisam više neki optimista ni po pitanju Pčelice, previše se to sve razvuklo, a nisam siguran da će nam donijeti ono što svi mi očekujemo.
Najbolje bi bilo da Bee odustane od kupovine, a da ona dvojici usljed preživljenog stresa i iznenadnih problema sa radom srca presele na ahiret.
Tad bi Barby preuzela klub i uvjeren sam da bi dovela prave ljude na prava mjesta.
Dzaba i pare kad imaš ljude koji ne znaju i nisu sposobni!
Edit: U toku dana Hondu očekuje kazna jer je imao muda reči istinu. Berlusconi rekao NE za povratak Braide.
Kad vidim koja se imena spominju kao mogući nasljednici Mihajlovića, dođe mi da se ranim. Po meni je jedino Spaleti koliko toliko prihvatljiv.
Il Club più titolato al mondo!
Pa dobro, ne bih ja nista imao protiv Lippija, ali sve je to u par deka sa Sinisom. Presipanje iz supljeg u prazno, samo bi imali cetvoricu trenera na platnoj listi.
Ma dat' mu sansu da odradi ovu sezonu do kraja ili eventualno januara ako bas dodje do nekog zestokog sunovrata, mislim sta nam drugo ostaje. Pokazali su svi koliko dobri mogu biti kada hoce i samo treba konacno uhvatiti taj kontinuitet, ja vjerujem da moze puno bolje od ovog. Pa eto, makar da do januara zadrzimo pristojno rastojanje do treceg mjesta (a ne da 20 bodova zaostajemo), sa par pojacanja cemo se moci ravnopravno potuci sa svima do kraja sezone, nije da neko znacajno odskace od nas.
Jbg, jos slijedi ovo gostovanje u Torinu, tesko cemo tu sta uraditi...
ajde, valjda ova pauza dodje dodje da se dohavizaju.
Ma dat' mu sansu da odradi ovu sezonu do kraja ili eventualno januara ako bas dodje do nekog zestokog sunovrata, mislim sta nam drugo ostaje. Pokazali su svi koliko dobri mogu biti kada hoce i samo treba konacno uhvatiti taj kontinuitet, ja vjerujem da moze puno bolje od ovog. Pa eto, makar da do januara zadrzimo pristojno rastojanje do treceg mjesta (a ne da 20 bodova zaostajemo), sa par pojacanja cemo se moci ravnopravno potuci sa svima do kraja sezone, nije da neko znacajno odskace od nas.
Jbg, jos slijedi ovo gostovanje u Torinu, tesko cemo tu sta uraditi...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.