Gorki jesil gledo?
Znaci sutra u 20:00 protiv Valladolida.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Pomirenje.Enjoy je napisao/la:Pomiranje ili ipak oprostaj?madridist je napisao/la:
Ma ja poljaka ne bi džaba,nek ide sa 4 prsta u Englesku ili u pmSaurman je napisao/la:Ronaldo---Cavani---Bale.
Lewandowski je takođe u stanju promašiti nemoguće, 3 zicera jedan pogađa.
ja mislim da u svojoj historiji real madrid nije imao ovakva dva bogalja u napadu.madridist je napisao/la:To nam je i uništilo sezonu,neko će već izračunati koliko čistih golova su promašili prvenstveno Higuain ali isto i Benz(kad se samo sjetim njegovog promašaja jesenas u prvom clasicu).
Nadam se Cavaniju ili Falcau.
Naravno da mogu. Igrač koji toliko vremena stagnira je ništa drugo do flop. Obojca su sezonu i po van forme, promašivali su nemoguće, ukratko rečeno više su smetali svom timu nego protivničkom. Da nije Ronalda ili da je se ned'o bog povrijedio na neki duži period, real bi se borio za kup uefa. Zato što se mene tiče mogu komotno obojca da idu.LenBias je napisao/la:benzemu ne moze ici u isti kos gdje je higuain, benzema je usao u zadnjoj i za kratko vrijeme sto je igrao dao gol i imao asistenciju, higuainu nije u pitanju forma, on se rodio van forme i kao floper, benzema je druga prica
ja bi ostavio benza da bude napadac koji je na klupi jer mislim da to njemu ne bi smetalo a i sumnjam da mozemo naci boljeg napadaca koji bi sjedio na klupi i cekao priliku, svjestan je on da nije u formi ali on bar moze dici tu formu u nebeske visine za razliku od higuaina, dovesti nekog pravog spica a benzema ako uz tog novog proradi nasoj sreci nema krajaSveti je napisao/la:Naravno da mogu. Igrač koji toliko vremena stagnira je ništa drugo do flop. Obojca su sezonu i po van forme, promašivali su nemoguće, ukratko rečeno više su smetali svom timu nego protivničkom. Da nije Ronalda ili da je se ned'o bog povrijedio na neki duži period, real bi se borio za kup uefa. Zato što se mene tiče mogu komotno obojca da idu.LenBias je napisao/la:benzemu ne moze ici u isti kos gdje je higuain, benzema je usao u zadnjoj i za kratko vrijeme sto je igrao dao gol i imao asistenciju, higuainu nije u pitanju forma, on se rodio van forme i kao floper, benzema je druga prica
To se zna otkad je on dobio devetku ispred Higuaina,ne znam šta je držalo Higuaina u ekipi sve ove godine.Neće Pero dati svog pulena.Raul_64 je napisao/la:Karim ostaje.
Stani ba,Angela ne diraj, to je dobar igračRaul_64 je napisao/la:Ma uzmite ga u paketu s Angelom i svi sretni..
a Garetha prepustite Realu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.