RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la tepsija » 17 avg 2015, 23:15

Podsjeca me na Safeta Susica.Nema njegove odgovornosti nikad,uvijek je do neceg drugog.A i ovi sto ga cuvaju,isto Susicev klan.Samo da ne bude kasno,kad ode...pa da se moramo spasavati iz nemoguce situacije.
Reci p.izdo,promasio sam taktiku,pogrijesio kod odabira igraca...reci nesto pizdune.
Nego,Nuspahic,Zec...zasto smo ih doveli?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 17 avg 2015, 23:38

Samo ga nemojte slati tamo tamo odakle je dosao :D
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 avg 2015, 06:41

tepsija je napisao/la:Podsjeca me na Safeta Susica.Nema njegove odgovornosti nikad,uvijek je do neceg drugog.A i ovi sto ga cuvaju,isto Susicev klan.Samo da ne bude kasno,kad ode...pa da se moramo spasavati iz nemoguce situacije.
Reci p.izdo,promasio sam taktiku,pogrijesio kod odabira igraca...reci nesto pizdune.
Ma on je tele obično. Nije on kriv što neće da odstupi, što je bezobrazan, glup i neznalica. Krivi su oni koji su ga doveli pred sezonu koja je nevjerovatno bitna.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 18 avg 2015, 07:40

zizu1991 je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Podsjeca me na Safeta Susica.Nema njegove odgovornosti nikad,uvijek je do neceg drugog.A i ovi sto ga cuvaju,isto Susicev klan.Samo da ne bude kasno,kad ode...pa da se moramo spasavati iz nemoguce situacije.
Ma on je tele obično. Nije on kriv što neće da odstupi, što je bezobrazan, glup i neznalica. Krivi su oni koji su ga doveli pred sezonu koja je nevjerovatno bitna.
Znaci dovode nas u sumnju da je ovo sve isplanirano. Hajmo bola ispast u drugu ligu. Ko ce to skupit za krov i tribinu. Poslje raznih stabilizacija koje traju 4 godine ostao je samo adut wi-fi. Daj bola nismo mi levati neki grob te yebo. Ili otjerajte levata ili javno iznesite da niste u stanju iznijet teret infrastrukture
DŽELO ODLAZI

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 avg 2015, 08:45

Tifoz je napisao/la:Znaci dovode nas u sumnju da je ovo sve isplanirano. Hajmo bola ispast u drugu ligu. Ko ce to skupit za krov i tribinu. Poslje raznih stabilizacija koje traju 4 godine ostao je samo adut wi-fi. Daj bola nismo mi levati neki grob te yebo. Ili otjerajte levata ili javno iznesite da niste u stanju iznijet teret infrastrukture
Koliko nas yebu oko pomoćnog igrališta, da očekivamo ispunjavanje infrastrukturalnih uslova, i rezultata koji osiguravaju opstanak? Naučna fantastika. Da bi to uspjeli u ovom okruženju, i trenutnim radom, treba im fucking miracle.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 18 avg 2015, 09:38

DZELO ODSTUPI SAM I SPASI NAS SVE REDOM, BOJIM SE DA NE IZAZOVES REAKCIJU ZBOG KOJE CES POZALITI
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 18 avg 2015, 09:47

Yebo majku te Tana nije Morati za ove sada. Ovaj je bar znao dobro slagat pa te kupi na sedmicu mjesec. Iz ovih brato avaza nikakvog. Samo neka kretenska obavjestenja i karanje u nase napacene duše. Svako pruzanje sanse onoj neznalici je sranje po ovoj napacenoj raji. Ako vi mislite nakon ovih 15 utakmica i jedne pobjede da je on sposoban vodit nas klub i izborit opstanak onda stvarno nemam komentara osim samo jednog

IDITE SADIT BLITVU MAJKE VAM SE NAPRCIM
DŽELO ODLAZI

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 18 avg 2015, 15:00

Tifoz je napisao/la:Yebo majku te Tana nije Morati za ove sada. Ovaj je bar znao dobro slagat pa te kupi na sedmicu mjesec. Iz ovih brato avaza nikakvog. Samo neka kretenska obavjestenja i karanje u nase napacene duše. Svako pruzanje sanse onoj neznalici je sranje po ovoj napacenoj raji. Ako vi mislite nakon ovih 15 utakmica i jedne pobjede da je on sposoban vodit nas klub i izborit opstanak onda stvarno nemam komentara osim samo jednog

IDITE SADIT BLITVU MAJKE VAM SE NAPRCIM
Sta je ovo,.nikoga da kaze koju.Propali smo ko kauc druze.

Adio
Kontakt:

Post Postao/la Adio » 18 avg 2015, 17:25

Otjerat djubre uz Ivan!!

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 18 avg 2015, 19:24

Treba ih zasipati mailovima,ne treba sutiti na ovo.Sve konstruktivno...sta je sa infrastrukturom,sta je sa mladjim narastajima,sta je sa pomocnim,sta je sa Velezom???Neko mora preuzeti odgovornost.Nastavimo li biti nijemi,gdje 50-ak ljudi na stadionu zvizdi i trazi ostavku...pisi propalo.Samo mailovi na pravu adresu.
Vječno u našim srcima.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 18 avg 2015, 19:38

Koji bezobrazluk iz prostorija kluba. Imamo najbolju gluhonijemu upravu
DŽELO ODLAZI

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 18 avg 2015, 20:48

Daj otkaz vise hablecino mrtva. I ti i nesposobna uprava sto pravi pomocni teren 2 godine, ko da je Nou Camp i sto ne moze obezbjediti djeci minimalne uslove za trening!
lezVe do bagro

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 18 avg 2015, 21:00

Tifoz je napisao/la:Koji bezobrazluk iz prostorija kluba. Imamo najbolju gluhonijemu upravu
Ko će odgovoriti kad u prostorijama osim sekretarice i nema nikoga niti ko dolazi

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 18 avg 2015, 21:10

remistarmo je napisao/la:
Tifoz je napisao/la:Koji bezobrazluk iz prostorija kluba. Imamo najbolju gluhonijemu upravu
Ko će odgovoriti kad u prostorijama osim sekretarice i nema nikoga niti ko dolazi
Neka mu sekretarica da otkaz :)
DŽELO ODLAZI

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 18 avg 2015, 21:39

Situacija nije za smijeha.Krajnje zabrinjavajuca,prije.Evo sto nemamo rezultat,ali nerad na infrastrukturi je vec zabrinjavajuci.Sve da smo prvi...po ovom sada,kako 'napreduju' radovi mi nemamo uvjete za PL dogodine.Vise volim euforiju,ali ovo je zestoka depresija.Maleta idi u neku zdraviju sredinu,ne zasluzujes ovo.
Vječno u našim srcima.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 18 avg 2015, 21:50

Eh ovako ,znaci nemoj da neko ovo shvati kao prozivanje pojedinih forumasa ,jer znam da je svima zelja jak Velez.Medjutim volio bi da mi objasnite ko su utvari trenutno ljudi koji su usli u upravu?Posto ste bili ono bas optimisticni volio bi cuti dali oni imaju bilo kakve reference ili reputaciju koja bi obecavala nekakav pomak ka naprijed?Ili su kao i dosad obicne politicke marionete?Tana i Mrkva su bar oglasavali se nekakvim saopcenjima ,smjenjivali su trenere,a ovi mi lice kao na upravu fk Igman gdje je glavni lik poznati konjicki moler.

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 18 avg 2015, 21:51

Ja sam ubijedzen da se sa grbavice vracate sa prvom pobjedom, zivi bili pa vidjeli ;)

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 18 avg 2015, 21:52

tepsija je napisao/la:Situacija nije za smijeha.Krajnje zabrinjavajuca,prije.Evo sto nemamo rezultat,ali nerad na infrastrukturi je vec zabrinjavajuci.Sve da smo prvi...po ovom sada,kako 'napreduju' radovi mi nemamo uvjete za PL dogodine.Vise volim euforiju,ali ovo je zestoka depresija.Maleta idi u neku zdraviju sredinu,ne zasluzujes ovo.
Brato ja vise nemam zivaca za neke ocaje. Do mene nije. Na svakoj sam tekmi,ucestvujem u svakoj akciji ali da me mozdani olipa cune. Ono petoba masnoca triglicerici. Ovo je vise bilo da se malo nasalimo ironicno na nesposobnost :salut:
DŽELO ODLAZI

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 18 avg 2015, 22:24

Nije to ocaj,to je realnost.Oticu i ja,otice jos par stotina ludjaka.Situacija je mnogo kompleksnija.Nekad su djeca hrlila u Velez,bili talenti ili ne...sve manje i manje je djece koja ce sa punim srcem otici trenirati,i sanjati da dodaje loptu prvom timu.To je problem.Djeca kojima ovakav Velez nije zanimljiv.
Vječno u našim srcima.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 18 avg 2015, 22:41

@tepsija nikad nismo kmecali necemo ni sada. Jest tuga ali sta ces brato.
DŽELO ODLAZI

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []