Thetraphak1921 je napisao/la:PS
Ekspresno mijenjanje avatara kod komsija.

Ide prica da su ga oni odbili

Thetraphak1921 je napisao/la:PS
Nije ni on nas odbio ako ćemo realno. On je samo vlažni san nas bolesnika. Uprava ima svoje planove. Doduše samoubilačke ali i dalje planove. Uglavnom ne sekirajte se dok su ovi debili tu, od nas se očekuje samo nazadak.djedovic01 je napisao/la:Thetraphak1921 je napisao/la:PS
![]()
![]()
djulba je napisao/la:Ja sam cuo da je i Tan zvao Petrovica samo ga ovaj nije nista razumio.
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Zna li se u kojoj formaciji cete igrati pod palicom Slavka Petrovica?jurisicduska je napisao/la:Nije ni on nas odbio ako ćemo realno. On je samo vlažni san nas bolesnika. Uprava ima svoje planove. Doduše samoubilačke ali i dalje planove. Uglavnom ne sekirajte se dok su ovi debili tu, od nas se očekuje samo nazadak.djedovic01 je napisao/la:Thetraphak1921 je napisao/la:PS
![]()
![]()
Normalno braca!delinjo je napisao/la:kad si ti raspolozen ja znam da ovo ide na dobroRokoko87 je napisao/la:Dođi dođi kam kam kam!![]()
E sto se nasmijahdjulba je napisao/la:Ja sam cuo da je i Tan zvao Petrovica samo ga ovaj nije nista razumio.
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Rule insajderu !RuleHz je napisao/la:Pišanje u najavi
Polahko i ti, jedan ćelo vam je već otiš'o a da ni doš'o nije.Thetraphak1921 je napisao/la: Rule insajderu !
Halo ba, ja sedmicama nisam mogao doci na svoje, mogu bar veceras.wobly92 je napisao/la:Polahko i ti, jedan ćelo vam je već otiš'o a da ni doš'o nije.Thetraphak1921 je napisao/la: Rule insajderu !
Sta ocekuje da napadaju, lik s Radnikom 4 gola Vitezu u gostima uvalio proslo kolo, jesil normalanmaroonGiant je napisao/la:Joj Petrovica ko da je Murinjo. Eto vam ga da vidimo bas kakav je sa ekipama od kojih se ocekuje da napadaju.Ono sto je meni fascinantno je to da miske slusa zelje navijaca FKS i tako kupuje navijace malenih
. Kompleks je cudoo
Virtual na aparatimawobly92 je napisao/la:Al se koprcaju, a plaču u sebi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.