Ni ja ne mogu da vjerujem neke likove ovdje. Kao da su jutros poceli pratit Zelju, sve ono prije preskocili.irfo je napisao/la: ↑28 avg 2023, 11:21Treba nam jos 2-3 godine stabilizacije i konstante u izlasku u evropu i tek nakon toga mozemo ocekivati velike stvari1921boy je napisao/la: ↑28 avg 2023, 11:16Nije mi jasno kako ne kontate da nema para da pričamo sa skupim igračima. Pričam o dobrim, kvalitetnim igračima, a ne o nekim jajarama, koji kontaju da sa kojim golom i par asistencija vrijede 10k mjesečno.
Primjer Dado, hoće 8k platu i priča kako je imao skoro duplo u Srbiji, na papiru je imao, a koliko si cijelih plata dobio?
I kako sad njemu da daš 8k a u ekipi imaš još igrača, kvalitetnih, koji bi imali ili koji imaju manju platu od njega. Odmah će biti problem u ekipi, odmah će biti onih koji smatraju da trebaju imati veću platu, onih koji će prilikom produženja tražiti abnormalne uvjete, onih koji će uraditi raskol u ekipi itd.
Uostalom o čemu pričamo u jednom trenutku je cifra, odnosno mjesečni reprogram poreznoj bio veći od mjesečnog budžeta koji ide na plate ekipi i sšu.
Još veća glupost je pisanje, kao bolje da smo jednog igrača sredili od 10k nego trojicu po 3. Nema logike apsolutno.![]()
Ja se ipak nadam veznjaku malo boljem od Bece i Rustemovica. Kamo srece da je to Arap.