FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

el-fighter
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la el-fighter » 15 mar 2014, 20:25

Apotekari na kraju samo ublazise poraz. Ostvarili smo jos jednu pobjedu sa pola snage i sada imamo 23 boda vise od Dortmunda. Gotze u posljednje vrijeme igra nesto slabije, ali mozemo sebi dopustiti luksuz da nam svi igraci nisu u top formi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 mar 2014, 20:27

Götze je totalno van forme.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 15 mar 2014, 20:35

Ma bilo je tu rotacija bar u zadnjoj liniji, poslije tek na krilo usao Ribery.

Sto se tice Gotzea mislim da momak igra solidno iako se od njega ocekuje one neke partije kao u Dortmundu, on iako nije bas puno pokazao zabio 6 komada u Bundesligi ak se ne varam i po koji pogodak u Ligi prvaka.

Kad uzme loptu tesko mu je uzeti zaista, fino primanje lopte takodjer ima, brz je igrac, tehnicki besprekoran i sigurno kad vidim njega i Thiaga tako mlade decke, mladjarija bukvalno, al igraju u najboljem klubu na svijetu.

Doci ce i on na svoje, ipak u Dortmundu je igrao drugacije sa drugim sistemom, sad u Bayernu igra drugu igru, iako se to sve cini slicno nije :) Sve ima svoje, ja se za njega ne brinem, prva sezona u Bayernu, bice on sve bolji, a bice i oscilacija naravno.

Drago mi je da smo odmorili Lahma, pa i Thiaga iako je usao tek na kraju utakmice ajmo rec, pred sami kraj, kao i Dantea :D

Contento odigrao isto dobro, ma da ipak na kraju sezone put putuje moj jaran, no u sklopu njegovih mogucnosti on daje koliko moze. 23 boda razlike, ocekujemo u petak protivnika za Ligu Sampiona , pa lagano u Mainz nastavit gdje smo stali, ak se ne varam 50 utakmica bez poraza :o
FC Bayern !!!!!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 15 mar 2014, 20:37

Lago do nove pobjede i bez puno umaranja. Nadati se da će Gece uskoro trgnuti i početi igrati za ono što je plaćen.

Dakle još 5 bodova do titiule nam treba.Slijede dva gostovanja u pet dana Mainz i Hertha(očekujem 4 ili šest bodova) pa bismo 29.03. protiv Hoffenheima sa pobjedom na Alianz Areni proslaviti titulu taman pred prvu utakmicu četvrtfinala LP. I od tada baciti sve misli na odbranu i te titule 8-)

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 mar 2014, 20:42

Gece nije tol'ko van forme kol'ko mu ne leži ova pozicija. Tačno se vidi da sa krila stalno bježi u sredinu, sa te pozicije nije napravio skoro ništa, samo vrati loptu nazad. Mandžo trpa il' trpa, Lewa bi se treb'o zabrinut. Dosta bolje drugo poluvrijeme, malo smo to pritisli i doveli stvari gdje i trebaju da budu. Švajni će iz utakmice u utakmicu bit' sve bolji. Krosonja ako želi taj novi, bolji ugovor moraće on to puno bolje. Bilal doktor nauka.

Contento je dnevna doza humora, nema dalje. I na kraju, tipično za njega, Diego Van Buyten poklanja gol gostima. Jedva čekam da se oprosti i da napusti svetinju, teleportir'o bih ga izvan mliječnog puta, nesreća jedna. Sreća pa je @BavaracZenica promijenio avatar inače bi pretrpio veliku kritiku sa moje strane. :D

@amidža, slažem se za Thiaga. Mali je pravo dobar, poezija na terenu, jes Pep zaćer'o bivšem klubu, nisu ni svjesni. 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 15 mar 2014, 20:44

I svajn je bio los.
Brine me to sto svaki ozbiljniji napad pritivnika zavrsi golom.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 15 mar 2014, 20:45

Hvala dragom BOGU sve ide svojim tokom ja sam prezadovoljan samo bez povreda!!
Kada pogledamo konkurente svi se u svojim ligama slomise i bore za naslove!! Jos uz to uvijek nekog povreda zakaci, gledam Real i evo kuburaju sa Malagom za sad!! A Benzema izašao zbog povrede!!!
Mi ce mo biti najrasterecenija ekipa u LP!!'
Pusti Bundesku i Kup!! Daj nam da odbranimo LP!!
To bi bilo ludilo!!!
Uf tog osijecaja!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 mar 2014, 20:47

S obzirom na šaren sastav pobjeda nije došla u pitanje, sad je pitanje hoćemo li na kraju Domuzare ostaviti na -30. :lol:

Gotze bi trebao malo na klupu, u zadnje vrijeme pruža nešto slabije partije i imam osjećaj da igra preko one stvari.

General ga fino mehko zavuče,Lenoslav je samo mogao mirno ispratiti loptu u gol.

Diego Armando veoma dobar danas,po meni jedan od najbojih utakmica od kako nosi crvenu svetinju.

Kiklopu Kiesslingu nije bilo teško zabiti pored Rafinhe,uglavnom ovaj se put nisu izvukli otišli su sa AA modre guze.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 15 mar 2014, 21:15

Centre forward je napisao/la:Gece nije tol'ko van forme kol'ko mu ne leži ova pozicija. Tačno se vidi da sa krila stalno bježi u sredinu, sa te pozicije nije napravio skoro ništa, samo vrati loptu nazad. Mandžo trpa il' trpa, Lewa bi se treb'o zabrinut. Dosta bolje drugo poluvrijeme, malo smo to pritisli i doveli stvari gdje i trebaju da budu. Švajni će iz utakmice u utakmicu bit' sve bolji. Krosonja ako želi taj novi, bolji ugovor moraće on to puno bolje. Bilal doktor nauka.

Contento je dnevna doza humora, nema dalje. I na kraju, tipično za njega, Diego Van Buyten poklanja gol gostima. Jedva čekam da se oprosti i da napusti svetinju, teleportir'o bih ga izvan mliječnog puta, nesreća jedna. Sreća pa je @BavaracZenica promijenio avatar inače bi pretrpio veliku kritiku sa moje strane. :D

@amidža, slažem se za Thiaga. Mali je pravo dobar, poezija na terenu, jes Pep zaćer'o bivšem klubu, nisu ni svjesni. 8-)

Hahaha, ma dobro ja gotivim inace stopere , suti kad se sjetim kad sam Brenu dizao u visine :P to su bile godine :)

Ovako kontam, slika kao kolektiv bolje ispada nego induvidualac na slici. No ipak Buytenu hvala za sve nema sta, covjek je pomagao koliko je mogao, sjetimo se ipak njegovih golova Milanu i slicno :) dobar je Memo :)
FC Bayern !!!!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 mar 2014, 22:21

Kao sto sam napisao na temi Bundeslige...
Bayern odigrao onoliko koliko mu je bilo potrebno da upise novu pobjedu. Leverkusen je za mene licno odigrao iznenadjujuce dobru utakmicu - imali su par odlicnih prilika pred golom Neuer-a - no Bayern postigao golove u pravo vrijeme i tako ubio neku nadu koju su eventualno imali igraci Leverkusena.

Mislim da naredne sedmice slijedi otvaranje sampanjca kada je u pitanju Bundesliga...
Ocekujem remi BVB-a kod Hannover-a i pobjedu Bayern-a kod Mainz-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 15 mar 2014, 22:36

Amerosm
Zaboravio si da kod Bavaraca nema šampanjca i slavlja!! Dok se sezona nezavrsi i nadam se opet osvoji tripl!!!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 15 mar 2014, 22:47

slika
FUSBALLGOTT
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 15 mar 2014, 22:58

Zanimljivo, Bayern ne zna igrat kroz sredinu.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 15 mar 2014, 23:08

nedim93 je napisao/la:Zanimljivo, Bayern ne zna igrat kroz sredinu.
Kako ono Arsenal dobi crveni protiv Bayerna? Odakle Kross dade go protiv Arsenala?
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 15 mar 2014, 23:11

guber_90 je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:Zanimljivo, Bayern ne zna igrat kroz sredinu.
Kako ono Arsenal dobi crveni protiv Bayerna? Odakle Kross dade go protiv Arsenala?
Ne izvaljuj se svega ti :mrgreen:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 15 mar 2014, 23:15

Nedim ide po temama i zajebava narod. :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 15 mar 2014, 23:18

BadrHari je napisao/la:Nedim ide po temama i zajebava narod. :mrgreen:
Aha, nisam znao da valja gluposti, ja mislio on ozbiljan, my bad :mrgreen: . Moram malo imati i suosjecanja sa ovim Arsenalovcima, imaju ljudi teske komplekse od Bayerna :mrgreen: .
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 mar 2014, 23:20

Bundesliga je napisao/la:Götze je totalno van forme.
Definitivno, kao sto rece @Centre ni pozicija mu ne odgovara.(valjda :? )
To Pep sigurno zna i vidi, da Gotze nije ni blizu onih partija koje su ga dovele u Bayern.
Ma mora proradit' vjerujem u njega :)

Damba87
Kontakt:

Post Postao/la Damba87 » 15 mar 2014, 23:21

jel' istina da je Uli Honess otisao na posudbu na 3,5 g uz mogucnost produzenja posto ga danas nije bilo na tribinama ?

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 15 mar 2014, 23:23

Damba87 je napisao/la:jel' istina da je Uli Honess otisao na posudbu na 3,5 g uz mogucnost produzenja posto ga danas nije bilo na tribinama ?
Nije

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.