Nije ni bitno da shvataš, bitno je da si mućko, pa je ovo sranje nastaloLBJ MVP je napisao/la:Ne shvatam*p!p!t@* je napisao/la:Moj žućko, što si mućko ?LBJ MVP je napisao/la:Ja sam mućko kolu
Pa da nisi mućko, ne bi ova glupost nastala...
Shvataš li koju si ti štetu nama svima nanio ?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Raja maloprije mi cura kaže da sam simpatičan,sve bi bilo ok,al kad mi reče da joj se svidja moj friz,shvatio sam da se šalila samo. 
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kakvo sranje*p!p!t@* je napisao/la: Nije ni bitno da shvataš, bitno je da si mućko, pa je ovo sranje nastalo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
radoja je napisao/la:Raja maloprije mi cura kaže da sam simpatičan,sve bi bilo ok,al kad mi reče da joj se svidja moj friz,shvatio sam da se šalila samo.
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Znao sam da si glup, al' da si toliko...LBJ MVP je napisao/la:Kakvo sranje*p!p!t@* je napisao/la: Nije ni bitno da shvataš, bitno je da si mućko, pa je ovo sranje nastalo
Sranje od pjesme
@radoja
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ja te nisam pitao ništa samo sam konstatovao kakvo sranje*p!p!t@* je napisao/la:Znao sam da si glup, al' da si toliko...LBJ MVP je napisao/la:Kakvo sranje*p!p!t@* je napisao/la: Nije ni bitno da shvataš, bitno je da si mućko, pa je ovo sranje nastalo![]()
Sranje od pjesme
Izgleda da si ti gluplji
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
aj djeco dosta !!
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Smorio sam se ko Saša Matić u kinu!
nisam ćelav al imam zaliske velike ko Drina pritoke. Uglavnom sad sam u emo fazonu,a shvatih da je mala ustvari ono totalno zaražena američkim pitama.radoja nisi zar ćelav ?
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
@LBJ MVP ja kont'o ti ozbiljniji
Al' eto...
Al' eto...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Zajebo si se*p!p!t@* je napisao/la:@LBJ MVP ja kont'o ti ozbiljniji![]()
Al' eto...
Ako mala voli američku pitu, uvali joj ti Bosansku ki'turadoja je napisao/la:nisam ćelav al imam zaliske velike ko Drina pritoke. Uglavnom sad sam u emo fazonu,a shvatih da je mala ustvari ono totalno zaražena američkim pitama.radoja nisi zar ćelav ?
@LBJ MVP dobro bola znamo da si budala, šta se buniš
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zaljubio sam se

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Neću da širite neistine o meni*p!p!t@* je napisao/la:Ako mala voli američku pitu, uvali joj ti Bosansku ki'turadoja je napisao/la:nisam ćelav al imam zaliske velike ko Drina pritoke. Uglavnom sad sam u emo fazonu,a shvatih da je mala ustvari ono totalno zaražena američkim pitama.radoja nisi zar ćelav ?
@LBJ MVP dobro bola znamo da si budala, šta se buniš
I ja sam vidi ihSarajlijc@ je napisao/la:Zaljubio sam se![]()

karate li vi ista ??
jel u onu mawu iz 5-tog ASarajlijc@ je napisao/la:Zaljubio sam se![]()
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
fuj to hoda ...Dylan Dog je napisao/la:jel u onu mawu iz 5-tog ASarajlijc@ je napisao/la:Zaljubio sam se![]()
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nije nego iz 4a .
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Nevalja ti to.Sarajlijc@ je napisao/la:Zaljubio sam se![]()
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ti bio u prilici da nešta karaš i sad nam se qrčišLimuntos je napisao/la:karate li vi ista ??
Uh taman te su najboljeSarajlijc@ je napisao/la:Nije nego iz 4a .