Hah da prije bi sebi jaja odsjekao nego to uradioDesimaL je napisao/la:Zato ce Iker u Barcu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Hah da prije bi sebi jaja odsjekao nego to uradioDesimaL je napisao/la:Zato ce Iker u Barcu
Ja cu te ispraviti. 199. Ne provjeravaj nigdje drugo nego vjeruj meni jer znam sve zive i nezive podatke kada je u pitanju Madridemir18 je napisao/la:CR došao do 200. gola u dresu Reala!Sta reci?
Kada ti kazes onada nema potrebe da provjeravam.JohnLennon je napisao/la:Ja cu te ispraviti. 199. Ne provjeravaj nigdje drugo nego vjeruj meni jer znam sve zive i nezive podatke kada je u pitanju Madridemir18 je napisao/la:CR došao do 200. gola u dresu Reala!Sta reci?
Haj idi se ti brini o svom klubu( ako znas za koga najvijas ) .Real Madrid je najveci Evropski klub,kud ce veci razlogCautinho je napisao/la:Zasto bi Lewat,Klopp ili Gundogan dolazili u klub koji su upravo dobro naguzzili?Isto kao i Falcao-Chelsea.Sam ih dobije,pa onda sam ide tamo.
Madridizmo logiko na mjestu.
Vjerovatno zato sto je Real konstantan a Dortmund je opet,pred rasprodajom.Cautinho je napisao/la:Zasto bi Lewat,Klopp ili Gundogan dolazili u klub koji su upravo dobro naguzzili?Isto kao i Falcao-Chelsea.Sam ih dobije,pa onda sam ide tamo.
Madridizmo logiko na mjestu.
Mourinho je zavrsena prica sto se tice Madrida.barca_87 je napisao/la:bgm sve ih vise protiv mourinha, i njegov zemljak pepe ga napustio
stao na stranu casillasa (sto je za svaku pohvalu
)
Nemoj hebat da se zeni ?JohnLennon je napisao/la:Mourinho je zavrsena prica sto se tice Madrida.barca_87 je napisao/la:bgm sve ih vise protiv mourinha, i njegov zemljak pepe ga napustio
)
Inace, kum na Di Stefanovom vjecanju ce biti Perez.
Yebote zivot, jos ne mogu vjerovat da se kralj zeni u 86 godini
Kraljina mozda mu je u rodu Hugh HefnerJohnLennon je napisao/la:
Inace, kum na Di Stefanovom vjecanju ce biti Perez.
Yebote zivot, jos ne mogu vjerovat da se kralj zeni u 86 godini
Ako je to istina onda je to Pepeov hinjski potez, izgleda zna sigurno da Mou ide pa ne bi li se sad malo dodvorio ovom drugom spanskom klanu...barca_87 je napisao/la:bgm sve ih vise protiv mourinha, i njegov zemljak pepe ga napustio
)
"mourinho je nas trener ali mora da ima vise postovanja prema ikeru ,igraci i navijaci su uz ikera ,rijeci koje je sef izgovorio nisu uopste bile prikladne "
Pa na prosloj stranici napisao. Da, zeni se. Pedeset godina mladjom djevojkom od sebeM4kaveli je napisao/la:Nemoj hebat da se zeni ?![]()
Pa sta misli ta mlada da ce dobiti od njega osim miliona.
JohnLennon je napisao/la:Pa na prosloj stranici napisao. Da, zeni se. Pedeset godina mladjom djevojkom od sebeM4kaveli je napisao/la:Nemoj hebat da se zeni ?![]()
Pa sta misli ta mlada da ce dobiti od njega osim miliona.![]()
Kaze: "Moji me sinovi ne podrzavaju, ali nije me briga. Znam da je volim i da zelimo biti zajedno. Star sam, imam 86 godina, ali imam mlado srce"
http://futbol.as.com/futbol/2013/05/04/ ... 48200.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bio je do sada zdrav ko drijen. Vidjet cemo sta ce sada biti.
Nadam se samo da nece stupiti u seksualne odnose sa njom. Vijagra i seks u njegovim godinama bi mogao znaciti smrt. A ka'e da nece napustiti ovaj svijet dok Madrid ne osvoji Decimu (manite onih sala da ce to biti za 20 godina jer je to previse ocekivano).
I ne udaje se ona radi para, otkud ti to. Njih dvoje se vole.
Istina je Punto Pelota objavila:Harrison je napisao/la:Ako je to istina onda je to Pepeov hinjski potez, izgleda zna sigurno da Mou ide pa ne bi li se sad malo dodvorio ovom drugom spanskom klanu...barca_87 je napisao/la:bgm sve ih vise protiv mourinha, i njegov zemljak pepe ga napustio
)
"mourinho je nas trener ali mora da ima vise postovanja prema ikeru ,igraci i navijaci su uz ikera ,rijeci koje je sef izgovorio nisu uopste bile prikladne "
I Pepea treba prodati.
Jes' vidio samo koji je ovaj @Makaš, odmah po parama...JohnLennon je napisao/la: I ne udaje se ona radi para, otkud ti to. Njih dvoje se vole.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.