FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

ribery
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la ribery » 30 sep 2009, 20:02

Marcos je napisao/la:
ribery je napisao/la:Za malo manje od 2 sata igramo sa Juventusom, a svi se usutili :) Kakva su vasa ocekivanja, prognoze, rezultati? Sto se tice medjusobnog omjera, 1 pobjeda Bayerna, 0 remija, 3 poraza :oops:
Vrlo je vazno dobivati domace utakmice (to je 9 bodova + 3 iz Izraela, to je 12 sto ce vrlo vjerovatno biti sasvim dovoljno za prolaz dalje).
Ne ocekujem lahku utakmicu, ali se nadam da cemo uspjeti uzeti sva tri boda.
Odmah moram reci da ne ocekujem uopste spektakularno tekmu jer svima je dovoljno poznato kakav nacin igre gaje "zabari", ono sto ce mene obradovati jeste najvjerovatnije neigranje Diega.
Nikako da fino zauzmem stav kakvi smo ove godine, taman mi daju neki dokaz vrijedan suda i automatski u slijedecem trenutku vise nisam ni siguran u to :shock:
Naravno veceras samo uz "bavarsku paklenu masinu" !!! :D
To je to, nismo konstantni, pa ne znam sta da ocekujem, ni protiv Juventusa, ni protiv Monchengladbacha.
P.S. Danas je 501. dan otkako Bayern nije na celu Bundeslige. :o Sramota.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 sep 2009, 20:31

ima li neko dobar link za bayern-juventus ;)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 sep 2009, 20:34

Jos 10-tak minuta do pocetka tekme. Nadam se pobjedi, da se malo oporavimo od poraza od HSV-a. Sretno momci veceras.

Mislim da ima tekma na RTS-u.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 sep 2009, 20:43

Hajmo Bayern zgazite ove zabare :P Ri & Ro polomite im kicme.
Sat 1 prenosi, ali se mora baciti oko i na Wolfonje 8-)

Klose i Ottl u pocetnoj, Diego igra...sudi men se cini onaj Howard koji je sudio na Camp Nou, kada smo razbijeni od Barce.
Schlechte Omen :idea:
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 sep 2009, 21:41

Ubili smo ih u prvom poluvremenu i sada mislim da ćemo izgubiti jer je Juve takva ekipa koja ne pređe pole a dobije utakmicu....

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 30 sep 2009, 21:58

Sta je ovo sa Robenom nije se valjda vec poceo povrijedjivati :S ne znam sto ne ubaci Gomeza mozda umjesto Ottla da ih stisnu malo
Volim te Zeljo!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 sep 2009, 22:36

Razočaran sam do bola da ne mogu nikako biti razočareniji. Što ne igraju sa dva napadača, toliko napadača na klupi. DOsta mi je glupih izgovora nema efikasnosti u napadu, kako će biti jedan napadač. Neka igra sa dva zadnja vezna , Robbenom i Bilalom. Bra~ ne smije preći igrača. Prije sam uvijek znao da dobijamo kod kuće pa god dolazio, sada sam strepio protiv nekog Juventusa kojem Bari uzima bodova....Bravo Bayern, još jedan mazumski rezultat, ko će nam sada uzeti bodove, Cottbus...Neka svi odu u neću dalje.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 sep 2009, 22:45

Steta, moralo se ovo dobiti. Prvo poluvrijeme maestralno, bili su dosta bolji. Ribery razvaljivao u prvom poluvremenu, svaka mu cast. Robben se povrijedi, ali valjda nije nesto opasno. 4 boda nije lose, ali moglo je i 6. Bice bolje, Bordeaux i nije neka ekipa, pa tu ocekujem najmanje 4 boda, i onda protiv Haife oznaciti prolaz u 1/8.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 okt 2009, 00:03

Joj jeste mi krivo za one propustene sanse, steta, mogli su glat dobiti. :cry:
Prvo poluvrijeme jedno od boljih u ovoj sezoni, da je makar Mulleru i Riberyu Buffon odbranio, pa ni po jada...a bili su tako blizu.
Igra se razbila odlaskom Robbena, nadam se da povreda nije teze prirode...bojao sam se ovoga, ne mirise na dobro.
slika

Izvrnuo je koljeno, da li neko zna je l' to isto desno koljeno koje mu je zadavalo probleme u Realu?

U drugom p. sta Klose promasi :o ...Ottl je pravo smetao Diegu, a bgm i nasem veznom redu, jednostavno se us.erem kad on ima loptu. A onaj Bimba je posebna prica, otvoren mu put da prodre po lijevoj strani i pokusa nabaciti, bilmes vraca loptu ka centu terena :twisted:

Juve me razocarao, mada nisam puno ni ocekivao od njih. Trebali smo im uzeti bodove, i mirni uci u dalje takmicenje.
Cini mi se da slijedi dvomec sa Francuzima, Bordo nije nimalo lagan protivnik.

Dobro da Ribi nije gurnuo ovog medu-brundu nakon one propustene prilike :mrgreen:
slika

Sta bi Galonji na kraju da onako reaguje, rekoh sad ce ga spucati glavom :D ...ludjak.
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 okt 2009, 00:19

geronimo je napisao/la:Joj jeste mi krivo za one propustene sanse, steta, mogli su glat dobiti. :cry:
Prvo poluvrijeme jedno od boljih u ovoj sezoni, da je makar Mulleru i Riberyu Buffon odbranio, pa ni po jada...a bili su tako blizu.
Igra se razbila odlaskom Robbena, nadam se da povreda nije teze prirode...bojao sam se ovoga, ne mirise na dobro.
slika

Izvrnuo je koljeno, da li neko zna je l' to isto desno koljeno koje mu je zadavalo probleme u Realu?

U drugom p. sta Klose promasi :o ...Ottl je pravo smetao Diegu, a bgm i nasem veznom redu, jednostavno se us.erem kad on ima loptu. A onaj Bimba je posebna prica, otvoren mu put da prodre po lijevoj strani i pokusa nabaciti, bilmes vraca loptu ka centu terena :twisted:

Juve me razocarao, mada nisam puno ni ocekivao od njih. Trebali smo im uzeti bodove, i mirni uci u dalje takmicenje.
Cini mi se da slijedi dvomec sa Francuzima, Bordo nije nimalo lagan protivnik.

Dobro da Ribi nije gurnuo ovog medu-brundu nakon one propustene prilike :mrgreen:
slika

Sta bi Galonji na kraju da onako reaguje, rekoh sad ce ga spucati glavom :D ...ludjak.
Ah sto se ismija na ove tvoje komentare.Medo je bogami mogao fasovati :lol:
Nego Robben vam dugo i izdrzao bez povrede.Ebiga sva sreca da ste najace ekipe do kraja sezone vec prosli u BL.
inace bi naebali. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 okt 2009, 00:28

Sta ti je Hare :arrow: mozes misliti sta ce biti tek kad se bavarska masina razgoropadi ;)
Nisu oni jos ni blizu onoga sto mogu pruziti, valjda se cekanje isplati 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 okt 2009, 00:33

Nije mi toliko zao sto nismo pobijedili, nego najvise zalim zbog povrede Robbena. :cry: :cry: :cry: Nadam se da nije teze prirode. U subotu vjerovatno nece igrati, pa slijede reprezentativne utakmice, to znaci da nece propustiti mnogo utakmica. Valjda nece vise od 2 sedmice pauzirati. Moze hodati, vidjeli smo da je izasao sam sa terena.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 01 okt 2009, 00:48

geronimo je napisao/la:Sta ti je Hare :arrow: mozes misliti sta ce biti tek kad se bavarska masina razgoropadi ;)
Ma vi se goropadite vec preko 500 dana. :mrgreen:

Vecerasnja utakmica... prosjecan protiv prosjecnog. Rezultat: prosjecnost! :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 okt 2009, 00:54

Robben se teže povrijedio. Tako nakon prvih pregleda. COOOOOL. 25 miliona eura. Žao mi je ako je teža povreda, ali kako tako, ne znam....katastrofa Bayerna. Ne znam ja kako neki vide nešto pozitivno. Ja sam samo vidio napadanje ali ništa konkretno. Bilal je imao 100% priliku ali hoće nakav lob. Draže mi je bijedna igra i golovi i pobjede kao Manchester United nego dobra igra a 0:0.....

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 okt 2009, 00:55

Trasimaco je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Sta ti je Hare :arrow: mozes misliti sta ce biti tek kad se bavarska masina razgoropadi ;)

Vecerasnja utakmica... prosjecan protiv prosjecnog. Rezultat: prosjecnost! :mrgreen:
Tacnije 501 dan, evo vec je nastupio i 502. :mrgreen: :mrgreen: A definitivno Bayern veceras nije bio prosjecan. Prvo poluvrijeme su bili za klasu bolji od Italijana. Kreteni povrijedise motor u igri Bayerna, sto je rezultiralo dosta slabijim drugim poluvremenom.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 01 okt 2009, 01:14

omerbavarac je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:

Tacnije 501 dan, evo vec je nastupio i 502. :mrgreen: :mrgreen: A definitivno Bayern veceras nije bio prosjecan. Prvo poluvrijeme su bili za klasu bolji od Italijana. Kreteni povrijedise motor u igri Bayerna, sto je rezultiralo dosta slabijim drugim poluvremenom.
Hajde sad, nemoj mi od prosjecnosti prikazivati nesto vrhunsko. :mrgreen: Znam sta sam vidio. :mrgreen:

A sad ozbiljno... Ova ekipa mi je jedna od onih za koje nikad nisam siguran kako ce odigrati. Skroz su mutni i imaju jako promjenljivu formu. Iako imaju vrlo zvucna imena, sve je to tanko i muce se protiv timova koje bi trebali ajmo reci pregaziti. Geronimo ceka 500 dana da se taj tim razgoropadi. :mrgreen: Ne znam, nesto im fali, a nikako ne mogu da provalim sta. Imaju sve, a nemaju nista. Velika enigma! :?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 okt 2009, 01:17

I meni je tako. Nikad ne znaš kako će odigrati a prije kada igraju kući samo se pitaš sa koliko će razlike dobiti, a u gostima sve dobijaju, osim nekad kiks neki ili protiv Reala, Manchestera, ostalo je sve lagana prepreka bila...tako je bilo , sada nije više i to je to. Iako je ovaj Bayern po igračima jači nego onda, igraju loše.

Robben je rekao da se loše osjeća a Gaal pretpostavlja da se ozljedio teško. AJME NAMA. :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 okt 2009, 01:22

Rz88 je napisao/la:I meni je tako. Nikad ne znaš kako će odigrati a prije kada igraju kući samo se pitaš sa koliko će razlike dobiti, a u gostima sve dobijaju, osim nekad kiks neki ili protiv Reala, Manchestera, ostalo je sve lagana prepreka bila...tako je bilo , sada nije više i to je to. Iako je ovaj Bayern po igračima jači nego onda, igraju loše.

Robben je rekao da se loše osjeća a Gaal pretpostavlja da se ozljedio teško. AJME NAMA. :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|
Ko zna sta ce biti u toku dana. Mozda bol prestane. I ja bi se osjecao lose da me onako udaraju. Nadam se samo da ce se sto brze oporaviti.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 01 okt 2009, 01:34

Danas se najbolji igraci rijesavaju po kratkom postupku. Slomi mu nogu, pa neka on po bolnici dribla. :mrgreen: Vidjeli ste veceras onu situaciju s Ronaldom. Povrijeđen je zabio treci gol. Previse se nasrce na takve igrace, ali ne mogu se drukcije zaustaviti. Ista je stvar i sa Messijem i Kakom. Ne znam kako neko Ronaldu nije slomio nogu sve ove godine. I onda se pitaju zasto takvi igraci stalno padaju! :roll: Steta za Bayern. I ovako su u problemima, a sada je to jos gore. Jbg, tezak je zivot. :(

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 01 okt 2009, 06:53

sudija supak je mogo pustit posljedni napad kakda je olic mogao istrcati na golmana...i gal je protestovo al et.......
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Dilah, Elubrylla i 29 gostiju.