Koliko klišea, kao da sam pročito izvještaj neke nevladine(NGO) organizacije kako to na papiru izgleda veselosamoposteno je napisao/la:Tako se danas razgovaralo sa Amarom Osimom koji je iznio svoje viđenje načina rada kao eventualnog selektora A tima.
Trofejni trener Željezničara predstavio je opširan plan koji se, kako nezvanično saznajemo, između ostalogbazira na što većem crpljenju kadra iz Premijer lige, što bi u perspektivi doprinijelo jačanju domaćeg šampionata, a to bi se odrazilo i na dobrobit klubova. Cilj je dakle ne samo uspjeh reprezentacije nego i razvoj domaćeg fudbala u cjelini.
Osim je također istakao bitnost međusobne saradnje i koordinacije sa svim omladinskim selekcijama te ogromnu važnost što boljeg skautinga igrača u inostranstvu, koji bi u budućnosti mogli braniti naše boje.
Strasan plan ima Amar vjerujem da mu je neko pomogo![]()
![]()
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
- samoposteno
- Kontakt:
Lik izmislio toplu voducoelho41 je napisao/la:Koliko klišea, kao da sam pročito izvještaj neke nevladine(NGO) organizacije kako to na papiru izgleda veselosamoposteno je napisao/la:Tako se danas razgovaralo sa Amarom Osimom koji je iznio svoje viđenje načina rada kao eventualnog selektora A tima.
Trofejni trener Željezničara predstavio je opširan plan koji se, kako nezvanično saznajemo, između ostalogbazira na što većem crpljenju kadra iz Premijer lige, što bi u perspektivi doprinijelo jačanju domaćeg šampionata, a to bi se odrazilo i na dobrobit klubova. Cilj je dakle ne samo uspjeh reprezentacije nego i razvoj domaćeg fudbala u cjelini.
Osim je također istakao bitnost međusobne saradnje i koordinacije sa svim omladinskim selekcijama te ogromnu važnost što boljeg skautinga igrača u inostranstvu, koji bi u budućnosti mogli braniti naše boje.
Strasan plan ima Amar vjerujem da mu je neko pomogo![]()
![]()
![]()
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Robi majstore povuci se kao kodro dzentlmenski, jer vi ste dokazane fudbalske velicine koje imaju karakter
igraci reala i barcelone nemogu na klupu amaterske BH
neka vodi to krme repku jer su ipak dosta para potrosili na ove novinare i portale koje nemaju obraza ni nicega , osim lazi i manipulacije nemaju nista ponudit. Ta lopovska familija Osim ,Real i Barcelonu samo mogu na tvu gledat i nista vise. Kada se umanjuju ovakve velicine kao sto su meho i robi, a uzdize seljacina sa dna kace onda je sve receno o sportu i sportskim "radnicima" u ovoj drzavi !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Sto je najgore nisam uopste bio protiv Amara na pocetku kad nije bilo kandidata i cijenio sam ga kao strucnjaka zbog onog sto je napravio u Premijer ligi sa Zeljom, ali poslije ove medijske kampanje gdje je kupio sve novine pocevsi od sportsport, avaza, klixa, repezentacija ba i ostalih manje utjecajnih i zajedno sa forumasima ovde iz 'plavog tabora' koji ga dizu u nebesa zaista neobjektivno i neargumentovano i pri tom samo koristeci spinovanje istim neukusnim floskulama, OGADIO mi se do krajnjih granica, izgubio je obraz sa svim ovim sranyima koje je pokrenio sto je najgore u to uvukao svog oca kojem nije trebalo da kalja ime po stare dane i nauvce gnjev i ovih neutralnih navijaca kao sto je vecina nas.Goalgetter je napisao/la:Ako ova navedena elita kaze da treba Amar biti selektor, zajedno sa Fahrinom avazom, nema vise dileme.DevilsAdvocate je napisao/la:
Kakva su ovo sranya![]()
Svi su slozni
Na stranu to sto s Robijem ne moze u istu recenicu kamo li da neko normalan dvoumi izmedju njih dvojice, ukoliko sve ovo bude igranka i Robija nekako odvrate da sam odustane okrenuce se svi od reprezentacije, ionako nam je euforija u rapidnom padu ne treba nam ovaj incident sa Amarom kao selektorom protiv svakog zdravog razuma.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Vjerovatno si vrlo mlad, ili ne znas ko je ustvari njegov otac.DevilsAdvocate je napisao/la:
Sto je najgore nisam uopste bio protiv Amara na pocetku kad nije bilo kandidata i cijenio sam ga kao strucnjaka zbog onog sto je napravio u Premijer ligi sa Zeljom, ali poslije ove medijske kampanje gdje je kupio sve novine pocevsi od sportsport, avaza, klixa, repezentacija ba i ostalih manje utjecajnih i zajedno sa forumasima ovde iz 'plavog tabora' koji ga dizu u nebesa zaista neobjektivno i neargumentovano i pri tom samo koristeci spinovanje istim neukusnim floskulama, OGADIO mi se do krajnjih granica, izgubio je obraz sa svim ovim sranyima koje je pokrenio sto je najgore u to uvukao svog oca kojem nije trebalo da kalja ime po stare dane i nauvce gnjev i ovih neutralnih navijaca kao sto je vecina nas.
Na stranu to sto s Robijem ne moze u istu recenicu kamo li da neko normalan dvoumi izmedju njih dvojice, ukoliko sve ovo bude igranka i Robija nekako odvrate da sam odustane okrenuce se svi od reprezentacije, ionako nam je euforija u rapidnom padu ne treba nam ovaj incident sa Amarom kao selektorom protiv svakog zdravog razuma.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
Kad samo vidim ovo pljuvanje i blacenje Amara onda jos vise zelim i jos vise molim Boga da bude izabran. Da se bira izmedju Robija i Kemala Hafizovica ili Muse ili Ive Istuka ne bi se ovolika hampa digla, ali pojedini se jos nisu oporavili od Amarove torture i zlostavljanja...
Ali no sikiriki, vraca se Amar...
Ali no sikiriki, vraca se Amar...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Mislio sam da znam ko je ali poslije ovog nisam vise siguran...alenpitar je napisao/la:Vjerovatno si vrlo mlad, ili ne znas ko je ustvari njegov otac.DevilsAdvocate je napisao/la:
Sto je najgore nisam uopste bio protiv Amara na pocetku kad nije bilo kandidata i cijenio sam ga kao strucnjaka zbog onog sto je napravio u Premijer ligi sa Zeljom, ali poslije ove medijske kampanje gdje je kupio sve novine pocevsi od sportsport, avaza, klixa, repezentacija ba i ostalih manje utjecajnih i zajedno sa forumasima ovde iz 'plavog tabora' koji ga dizu u nebesa zaista neobjektivno i neargumentovano i pri tom samo koristeci spinovanje istim neukusnim floskulama, OGADIO mi se do krajnjih granica, izgubio je obraz sa svim ovim sranyima koje je pokrenio sto je najgore u to uvukao svog oca kojem nije trebalo da kalja ime po stare dane i nauvce gnjev i ovih neutralnih navijaca kao sto je vecina nas.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- MocMahale444
i sve to nije bilo dovoljno da Amar nađe projekat vrijedan njegovog vremena preko 1000 dana??? jel dugova nekih napravio brko ili samo pluseve pišeš?Blagoje je napisao/la:Titule, pokali, afirmisani novi i mladi igraci, novac koji je sakupljen u tom procesu kroz uspjehe kluba, prodaju tih igraca...DenchiNL je napisao/la:da je zbilja Tito kao što tvrdiš otimali bi se klubovi za njega, ne bi bio nezaposlen treću godinu....Blagoje je napisao/la:
Bahat je jer je Tito u svom poslu, a konfliktan je jer ne dozvoljava da ga zajebavaju mediokriteti i ostala primitivna kukavelj.![]()
Zuti je avanturista i bolikurac. Bilo bi neozbiljno uopce ga uzeti u razmatranje.
kako je došao do posjedovanja djela stadiona grbavica kojim upravlja neprofitno UG? jer zakon o sportu nepostoji i dalje?
Žuti je tražen i mlad stručnjak sa boljim shvatanjem modernog nogometa i većim iskustvom u vođenju reprezentacija za koji su se obojica, je li , kandidovali...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Njegovo ime je odavno ukaljano. A I sad je pet pokazao svima da ga sport I sportski uspjeh ne zanima. Vazan je samo interes I nista drugo.DevilsAdvocate je napisao/la:Mislio sam da znam ko je ali poslije ovog nisam vise siguran...alenpitar je napisao/la:Vjerovatno si vrlo mlad, ili ne znas ko je ustvari njegov otac.DevilsAdvocate je napisao/la:
– Sud je utvrdio lažiranje utakmica Hajduk – Željezničar i Željezničar – Trešnjevka i doneo jednoglasnu odluku da se Hajduk, Željezničar i Trešnjevka iz Prve lige presele u niži rang takmičenja.
– Fudbaleri Željezničara Ivica Osim i Drago-Mišo Smajlović kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja.
Od tog momenta ova dvojica fudbalera igrali su izrazito slabo, što je bilo očigledno svim prisutnima na terenu, pa je ovakva njihova igra izazvala revolt pojedinih igrača FK “Željezničar”. tako je u jednom momentu igrač FK “Željezničar” Matić fizički napao igrača Osima zbog očiglednog njegovog nezalaganja i sabotiranja same igre. Sve ovo omogućilo je NK “Hajduk” da dođe do lake pobede sa 4:0.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
Nevjerovatno je koliko je hinjavo ovaj morz dosao izgleda na celo reprezentacije.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Sastanci neki po Gradisci, vecina je jasno za Amara, a mutnim radnjama se Zuti pokusava ugurati. Nasa posla.
Ako izaberu Amara neka bude smak svijeta, neka umrem, neka se zarati, neka poplave budu, najgore katastrofe, kuga po svijetu sve najgore. ....
Nisam ga volio zbog klubskih razloga i to je bilo sve. ...
Sada nakon zadnjih desavanja sve najgore mu zelim i ako bude izabran i svima nama ......
Prave cirkus od repke yebo im osim famelija sve.
Vodio ekipu u najgoroj ligi svijeta i kao on nesto. ...
Nisam ga volio zbog klubskih razloga i to je bilo sve. ...
Sada nakon zadnjih desavanja sve najgore mu zelim i ako bude izabran i svima nama ......
Prave cirkus od repke yebo im osim famelija sve.
Vodio ekipu u najgoroj ligi svijeta i kao on nesto. ...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Edin Dzeko takodjer podrzava Osima kao selektora, sto i nije neko veliko iznenadjenje.
- samoposteno
- Kontakt:
To tebi na telefon javioshminka je napisao/la:Edin Dzeko takodjer podrzava Osima kao selektora, sto i nije neko veliko iznenadjenje.
ovo je strasno sta rade ovi idolopoklonici sa grbavice, uzas.
neki ne bi prezivjeli ukoliko im ne izaberu amawa:-)
**** srpsku propagandu u ratu, sta se radi ovih dana u sarajevu, gledaj samo naslovnice avaza haha..sve se radi samo da robert odustane sam.
gledaj shminke sto se zadao hahaha..lik nikad rijeci o fudbalu nije napisao osim na dzekinom topiku ko je babo:-)
**** srpsku propagandu u ratu, sta se radi ovih dana u sarajevu, gledaj samo naslovnice avaza haha..sve se radi samo da robert odustane sam.
gledaj shminke sto se zadao hahaha..lik nikad rijeci o fudbalu nije napisao osim na dzekinom topiku ko je babo:-)
A što to toliko nevjerovatno zvuči, šta misliš da lik nema telefon i da nema prijatelje u Sarajevu?samoposteno je napisao/la:To tebi na telefon javioshminka je napisao/la:Edin Dzeko takodjer podrzava Osima kao selektora, sto i nije neko veliko iznenadjenje.![]()
Niko sretniji od mene da u Zenici i vi napravite jednog Edina, imate i kamp vam napravio savez i uložio u stadion, al nešto vam ne ide proizvodnja igrača...garant su i za to krivi idolopoklonici sa Grbavice.babino je napisao/la:ovo je strasno sta rade ovi idolopoklonici sa grbavice, uzas.
Preuzeo nas Amar ili Rober, velika je odgovornost na njima nakon ovog dugo godisnjeg debekla reprezentacije, Liga Nacija prvi test a onda kvalfikacije u 2019.
- Zeljeznicar -
-
samoposmatram
- Kontakt:
Zenzo je napisao/la:Preuzeo nas Amar ili Rober, velika je odgovornost na njima nakon ovog dugo godisnjeg debekla reprezentacije, Liga Nacija prvi test a onda kvalfikacije u 2019.
Iskreno se nadam da neizaberu Amara. Moglo bi mu doci glave, koliko ga neki mrze.
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, Hajdeee, hurem, izdzezveubrazil, kolezeljovac, Taree i 88 gostiju.