Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2018/2019
Mi imamo Maxa, dat cemo cetiri ako treba. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ima li ko video taktičke analize Allegrijevog Juventusa?
I da mi neko kaže ima li šanse da Bayern izgubi kući?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Perfekcija kako i sam video glasi. Nekada se krecu kao rukometasi, sinhronizovano.harden je napisao/la:
@Jeftice, ne gubi Bayern kuci
27.10.2020
TonySosa je napisao/la:Ima li ko video taktičke analize Allegrijevog Juventusa?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- anonymousHD
- Kontakt:
Atletico sve karte bacio na LP. Žele da je uzmu na svom stadionu. Za mene prvi favorit.
Zar su već prošli Juvea? Nisam gledao ali čestitam im
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Sto se tice veceras, tesko da tu Ajax prodje zbog neiskustva, mada siguran sam da nece biti lako Rejalu, istrosili su se strasno u zadnja 2 Clasica a izgubili oba.
Ako ga Ajax uvali rano, moglo bi svasta biti do kraja.
Ako ga Ajax uvali rano, moglo bi svasta biti do kraja.
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne mogu vala izgubiti treću utakmicu zaredom da ga ****
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ja više vjerujem da bi Dortmund mogao bar zakuvati revanš, nego da se Ajax vrati.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
ja vjerujem u juve
juve osvaja
juve osvaja

Dortmund pobjeda, remi i poraz, a Tottenham remi i 2 poraza nakon prve utakmice. Znači ni jedni ni drugi nisu u nekoj formi. Ili rutinska pobjeda gostiju ili Dortmund ide po čudo. Kad su protiv Reala skoro stigli 3-0, mogu i protiv Tote

U drugoj utakmici budući osvajač prolazi bez problema.

U drugoj utakmici budući osvajač prolazi bez problema.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
čudo dortmunda će biti ako postignu 1 gol
Borussia Dortmund: Burki, Wolf, Akanji, Weigl, Diallo, Gotze, Witsel, Sancho, Reus, Guerreiro, Alcacer
Vrlo zanimljiva postava Dortmunda, očekivano bez Hakimija koji nije bio sav svoj u februaru, nažalost Gotze opet igra (mada moram priznati da je u finoj formi i dosta borben u posljednje vrijeme), ali igra i Paco, tu je konačno i Reus u LP, Wolf je interesantan igrač, treba se nadati potajno najboljem, u svakom slučaju šta god bude bilo bi dobro da je pobjeda jer je sve drugo sramota na Westfalenu nakon onog očaja u prvoj utakmici gdje je Favre pod gripom izgubio konce i igrao neku netipičnu igru.
Nema bolje utakmice za razbijanje loše serije, pa makar sa nekih 1:0 u najgorem slučaju.
Vrlo zanimljiva postava Dortmunda, očekivano bez Hakimija koji nije bio sav svoj u februaru, nažalost Gotze opet igra (mada moram priznati da je u finoj formi i dosta borben u posljednje vrijeme), ali igra i Paco, tu je konačno i Reus u LP, Wolf je interesantan igrač, treba se nadati potajno najboljem, u svakom slučaju šta god bude bilo bi dobro da je pobjeda jer je sve drugo sramota na Westfalenu nakon onog očaja u prvoj utakmici gdje je Favre pod gripom izgubio konce i igrao neku netipičnu igru.

Nema bolje utakmice za razbijanje loše serije, pa makar sa nekih 1:0 u najgorem slučaju.
5:1 za Dortmund inshallah
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Naravno da nisu, ali teško će Juve stići ovaj zaostatak. Teško je očekivati golijadu u duelu timova koji gaje defanzivan stil igre. Vjerujem da će Atletico zabiti makar 1 gol, s obzirom da će Juve morati napasti. S druge strane ne vjerujem da će primiti 4 gola, jer su brutalna ekipa defanzivno. Još su sve karte bacili na LP jer se finale igra na njihovom stadionu, a i prilično su iskusna ekipa.Jack je napisao/la:Zar su već prošli Juvea? Nisam gledao ali čestitam im
Veće šanse dajem Dortmundu da će proći nego Juventusu

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Bar 1 u prvom moraju zabit
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
op op op
Kroos i Nacho 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.