Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Imaš dva napadača i to ti je to. Kad igra Lacazette Auba ide na krilo, kad ne bude igrao Auba igra u vrhu napada.
Najviše prostora od mladih očekujem da će dobiti AMN jer je za svoje godine zreo igrač. Igra bez nekih velikih oscilacija. Nije vrhunski ali za beka sasvim dovoljno i igra i odbranu i navalu.
Najviše prostora od mladih očekujem da će dobiti AMN jer je za svoje godine zreo igrač. Igra bez nekih velikih oscilacija. Nije vrhunski ali za beka sasvim dovoljno i igra i odbranu i navalu.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma nelson ce dobiti priliku sto posto odlaskom iwobija on upada na njegovo mjesto..
Arnel je troll 
AMN je najgori igrač po pitanju oscilacija, igra 45 minuta kao world class bek, onda napravi greške kao pjetlić koji je tek počeo igrati fudbal. Ne zaboravite da nas je koštao dosta toga protiv Chelsea u finalu UEL.
Potencijal jeste, ali je nevjerovatno nekonstantan, oscilira previše i što dalje od prve postave čim se Bellerin vrati u ekipu, stavi Chambersa na desnog beka, ne može biti gori od AMNa sigurno.

AMN je najgori igrač po pitanju oscilacija, igra 45 minuta kao world class bek, onda napravi greške kao pjetlić koji je tek počeo igrati fudbal. Ne zaboravite da nas je koštao dosta toga protiv Chelsea u finalu UEL.
Potencijal jeste, ali je nevjerovatno nekonstantan, oscilira previše i što dalje od prve postave čim se Bellerin vrati u ekipu, stavi Chambersa na desnog beka, ne može biti gori od AMNa sigurno.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kad skontam nesto, uprava je ovaj prelazni rok odradila vrlo dobro a sve to bez lige prvaka, sta bi bilo da smo se plasirali tamo doveli bi koga god im je qrcu cejf bio 

Ja sam troll ali Bellerin je krilo. Jedini način da Hector postane vrhunski bek je da igra za Barcelonu a na lijevom beku igra Eric Abidal.
Previše ofanzivan igrač za ekipu kojoj je glavni problem odbrana.
Chambers ima drugi problem - uzalud bačenih 20 miliona eura. On dok u glavi ne posloži par stvari od njega ništa. Klasični razmaženi momak roditelja srednje klase sa zapada. On da nije fudbaler bio bi na socijali.
Previše ofanzivan igrač za ekipu kojoj je glavni problem odbrana.
Chambers ima drugi problem - uzalud bačenih 20 miliona eura. On dok u glavi ne posloži par stvari od njega ništa. Klasični razmaženi momak roditelja srednje klase sa zapada. On da nije fudbaler bio bi na socijali.
Ne znam sta razbijate glavu oko odbrane. Postaviti vezu i napad dobro, i uzdat se u to
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Emery [press conference]: “In the next 20-25 days some players will leave. It’s the reason, I want to close our squad clearly.”
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Mikitarijan, Elneny, Mustafa, Xhaka 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
"At the moment we have three captains: Xhaka, Mesut and Nacho, and I want to take two more because my opinion is the same as it was in the pre-season with five.

Ništa,dodat Mikitarijana i Mustafija da budu kapiteni još

Ništa,dodat Mikitarijana i Mustafija da budu kapiteni još
ma kod nas je praksa da kapiten odlazi naredne sezone tako da je to ekstra
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Arsenal are willing to listen to offers for Shkodran Mustafi & Mohamed Elneny from European clubs up until the August 31st deadline.
Xhaka je kapiten i neizostavan clan prve postave.Brokula je napisao/la:Mikitarijan, Elneny, Mustafa, Xhaka

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
#AFC statement: "Mesut Ozil and Sead Kolasinac will not be part of the squad for our opening match against Newcastle United following further security incidents which are being investigated by the police."
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nidje veze
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
Ma ovo je očigledno ciljano. Koja bolest
Navodno su dobili prijetnje smrću od strane istih napadača, navodno je nešto više u pitanju.
Valjda budu okej ybt, ne pamtim kad se kojim igračima ovo desilo ili dešavalo.
Charles Watts
@charles_watts
Understand Ozil and Kolasinac are both safe and unharmed - but they have been targeted more than once, in separate incidents over the past couple of days
Pa kazu Engleska civilizovana zemljaAA23 je napisao/la:Navodno su dobili prijetnje smrću od strane istih napadača, navodno je nešto više u pitanju.
Charles Watts
@charles_watts
Understand Ozil and Kolasinac are both safe and unharmed - but they have been targeted more than once, in separate incidents over the past couple of days

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Napadači su vjerni navijači Arsenala.
Svim silama pokusaju da nas spase od ozila
Respect
Svim silama pokusaju da nas spase od ozila
Respect
Idi Mesute u DC United.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Emery on Mustafi: “I spoke with him when we finished last season, I spoke with him when we started pre-season and I spoke with him also two weeks ago saying maybe there was the possibility he can leave.”
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.