Forum
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Forum
Pretraživač ne radi.
I meni su jučer bili errori i poprilično je bio spor. Danas samo jedan error a i brzina se vratila u normalu 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- masteRofPoker
- Kontakt:
I meni je spor i nece ponekad da ude, nece refresh da uradi. Par puta mi je izbacilo da je forum trenutno nedostupan. Sigurno zbog tog premjestanja na novi server.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
sinko, mjenjaj računar, bog zna kakve koriste u VisokomFaraonTM je napisao/la:I meni su jučer bili errori i poprilično je bio spor. Danas samo jedan error a i brzina se vratila u normalu

Brate mi samo apple i toChinaglia je napisao/la:sinko, mjenjaj računar, bog zna kakve koriste u VisokomFaraonTM je napisao/la:I meni su jučer bili errori i poprilično je bio spor. Danas samo jedan error a i brzina se vratila u normalu

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ha ya, otkad su piramide pronašli, Visoko procvjetalo, da ti nisi tamo, sad bih se doselioFaraonTM je napisao/la:Brate mi samo apple i toChinaglia je napisao/la:sinko, mjenjaj računar, bog zna kakve koriste u VisokomFaraonTM je napisao/la:I meni su jučer bili errori i poprilično je bio spor. Danas samo jedan error a i brzina se vratila u normalu

Pa normalno, i visočka Bosna ide prema gore, za koju godinu idu ljudi u Europu za razliku od Slobode 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
kome smeta evropska Sloboda? 

Nekom unutrašnjem neprijatelju

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Od sinoć mi ovako, nebitno sa kojeg browsera uđem. (M.F, Opera, I.E)...

. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
To sve su bile posljedice unaprjeđenja servera. Sada bi sve trebalo biti OK. Također, trebala bi svima raditi i pretraga koja nije radila.
Molim vas da prijavite ukoliko se ponovo pojave neke smetnje.
- NeverGiveUp
- Kontakt:

Prijavim obavezno ako bude kakvih grešaka slučajno.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
- Illmatic09
- Kontakt:
Kad sam usao na forum da provjerim sta ima, primjetio sam da nema vise opcije "pracenje komentara" u meni-u, vec samo:
-Pocetna
-Bokmarci
-Skice
-Attachmenti

-Pocetna
-Bokmarci
-Skice
-Attachmenti

Praćenje komentara je putem e-maila?
nisam uopšte mogao ući na forum noćas... negdje od pola 1 pa do maloprije, tj do 12hadmin je napisao/la:To sve su bile posljedice unaprjeđenja servera. Sada bi sve trebalo biti OK. Također, trebala bi svima raditi i pretraga koja nije radila.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Illmatic09
- Kontakt:
Problem je sto sam tu imao sve teme koje su me zanimale, sad moram bookmartovati sve ponovo, no nema veze uradio sam to uz cajadmin je napisao/la:Praćenje komentara je putem e-maila?

@DANTES
I kod mene ista situacija, nekada i dugo otvara neke teme na forumu, sto prije nije bio slucaj.
Kako da isključim da mi ne dolaze ova obavještenja na mail ?
Malo mi je previše ovako mail zatrpan, a potreban mi je taj mail, a nebi da mijenjam mail opet na forumu.
Malo mi je previše ovako mail zatrpan, a potreban mi je taj mail, a nebi da mijenjam mail opet na forumu.

Nisi jedini, valjda je svima tako bilo.DANTES je napisao/la:nisam uopšte mogao ući na forum noćas... negdje od pola 1 pa do maloprije, tj do 12hadmin je napisao/la:To sve su bile posljedice unaprjeđenja servera. Sada bi sve trebalo biti OK. Također, trebala bi svima raditi i pretraga koja nije radila.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Profil -> Postavke i ideš na 'ne' za obavijesti prilikom primljene poruke i to bi trebalo biti to.BelminM23 je napisao/la:Kako da isključim da mi ne dolaze ova obavještenja na mail ?
Ako vec hocete da se prijavljuje, evo da prijavim.
Forum je opet spor. Cekam po 30 sekundi na prikaz komentara a i otvaranje stranica traje duugo.
Evo sada sam prvo kliknuo na Prikaz i cekao sam 12 sekundi.
(nije do moje konekcije, sve druge stranice se otvaraju u sekundi pa i sportsport.ba ali ne i forum)
Forum je opet spor. Cekam po 30 sekundi na prikaz komentara a i otvaranje stranica traje duugo.
Evo sada sam prvo kliknuo na Prikaz i cekao sam 12 sekundi.
(nije do moje konekcije, sve druge stranice se otvaraju u sekundi pa i sportsport.ba ali ne i forum)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.