Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Nogometni savez BiH - SUSPENZIJA
Ja mislim da je dosta, ovdje nije tema "Politika u BiH" nego Nogometni savez BiH; tačnije suspenzija.
Nište neočekivano sa sjednice Komiteta i vodećih ljudi FSRS. Kao po starom, Kovačević, Petković i kompanija guraju svoje, stopama Dodika, nisu im bitni klubovi iz njihovog entiteta, nije im bitno što FK Borac po svemu sudeći neće igrati pretkola za LP, nije im bitno što će i njihov FSRS bankrotirati bez pomoći FIFE/UEFE. Ako i ovo nije bitno, vidno je da neće imati obzira ni za reprezentaciju, ljude koji žive o fudbala, a kamoli za nas kojima je radovanje uspjesima nacionalne selekcije i klubova.
Vakat je za promjene, i to korjenite. Treba izmjeniti sistem rada Saveza i izbaciti ljude koji nemaju veze sa sportom... - Ali kome govoriti, kome se obratiti, niko od čelnika nema dovoljan motiv da kaže: "...pa ljudi moji, pogledajte šta radimo od fudbala, savez pred bankrotom i suspenzijom, skupština i IO vrve nesposobnjakovićima a mi i dalje mislimo na svoje fotelje i trbuh..."
I narod je kriv, treba izaći na ulice, zaprijetiti, ne ostati u kućama i pratiti situaciju preko raznih foruma, još se zna nać' pametnjakovića koji počnu "prosipati pamet". J*bo to, od toga nema ništa. Lopovima treba jasno dati doznanja da mi nećemo dozvoliti da nam guraju nogomet u provaliju i da milionima ljudi uskraćuju mogućnost da se raduju klupskim i reprezentativnim pobjedama !
Nište neočekivano sa sjednice Komiteta i vodećih ljudi FSRS. Kao po starom, Kovačević, Petković i kompanija guraju svoje, stopama Dodika, nisu im bitni klubovi iz njihovog entiteta, nije im bitno što FK Borac po svemu sudeći neće igrati pretkola za LP, nije im bitno što će i njihov FSRS bankrotirati bez pomoći FIFE/UEFE. Ako i ovo nije bitno, vidno je da neće imati obzira ni za reprezentaciju, ljude koji žive o fudbala, a kamoli za nas kojima je radovanje uspjesima nacionalne selekcije i klubova.
Vakat je za promjene, i to korjenite. Treba izmjeniti sistem rada Saveza i izbaciti ljude koji nemaju veze sa sportom... - Ali kome govoriti, kome se obratiti, niko od čelnika nema dovoljan motiv da kaže: "...pa ljudi moji, pogledajte šta radimo od fudbala, savez pred bankrotom i suspenzijom, skupština i IO vrve nesposobnjakovićima a mi i dalje mislimo na svoje fotelje i trbuh..."
I narod je kriv, treba izaći na ulice, zaprijetiti, ne ostati u kućama i pratiti situaciju preko raznih foruma, još se zna nać' pametnjakovića koji počnu "prosipati pamet". J*bo to, od toga nema ništa. Lopovima treba jasno dati doznanja da mi nećemo dozvoliti da nam guraju nogomet u provaliju i da milionima ljudi uskraćuju mogućnost da se raduju klupskim i reprezentativnim pobjedama !
Still learning...
Meni se ova tema gadi!
Ja cu cekat ishod sjednice, jer je ovo pisanje depriminirajuce za moju dusu. Jedni pokusavaju objasniti da zele da gledaju reprezentaciju, drugi da navijaju za nekog drugog, treci da zele-nezele suspenziju....
Mene samo zanima bi li oni suspendovali svoju ili neciju tudju!
Najadnije je od svega sto ce necije djete biti uskraceno za komad hjleba, cokolladu, odjecu...
Kada bi ta gamad i to imala na umu, nisam siguran da bi opet promjenili svoju odluku. Oni imaju svoja skupocjena auta, 2-3 kuce, a djeca im vikendom potrose mjesecnu platu vecine bh građana.
Provokatori neka odu na druge forume i tamo neka oblaksaju svoje pogane duse. Ako ne navijate za ovu zemlju, njenu reprezentaciju, idite na forume gdje se pise o tim reprezentacijama, a nas ostavite na miru! Imali smo mi i tezih situacija, pa ostadosmo zivi.Sta radite ovdje?
Svi ste vi iskompleksirani svojom pripadnoscu koju zelite pokazati na ovom forumu.Nemozete vi mene ubjediti da je trava crna, dzabe vam!
Nemojte trolat
Ja cu cekat ishod sjednice, jer je ovo pisanje depriminirajuce za moju dusu. Jedni pokusavaju objasniti da zele da gledaju reprezentaciju, drugi da navijaju za nekog drugog, treci da zele-nezele suspenziju....
Mene samo zanima bi li oni suspendovali svoju ili neciju tudju!
Najadnije je od svega sto ce necije djete biti uskraceno za komad hjleba, cokolladu, odjecu...
Kada bi ta gamad i to imala na umu, nisam siguran da bi opet promjenili svoju odluku. Oni imaju svoja skupocjena auta, 2-3 kuce, a djeca im vikendom potrose mjesecnu platu vecine bh građana.
Provokatori neka odu na druge forume i tamo neka oblaksaju svoje pogane duse. Ako ne navijate za ovu zemlju, njenu reprezentaciju, idite na forume gdje se pise o tim reprezentacijama, a nas ostavite na miru! Imali smo mi i tezih situacija, pa ostadosmo zivi.Sta radite ovdje?
Svi ste vi iskompleksirani svojom pripadnoscu koju zelite pokazati na ovom forumu.Nemozete vi mene ubjediti da je trava crna, dzabe vam!
Nemojte trolat
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Nije to problem ja ću te poslušati i ostaviti vas kako kažeš koji vole reprezentaciju da pišu o njoj i neću se javljati na forum više ali ne vidim i da svi ovdje isto misle šta imate od toga, jer ne odgovara istini. Bolje je kad ima različitih stavova i različitih pogleda na probleme bolje će se razumjete neke stvari ali to je očigledno borba sa vetrenjačama. Suština je ili si s nama ili razguli, ja ću razguliti 
Dobro je kad ima "normalnih" razlicitih stavova! Ovdje mi govorimo o ljudima koji nece da usvoje statut i sta slijedi nakon toga! Zna se ko je glasao protiv i sta ti meni sad imas objasnjavat da su bili u pravu!Dejan, BL je napisao/la:Nije to problem ja ću te poslušati i ostaviti vas kako kažeš koji vole reprezentaciju da pišu o njoj i neću se javljati na forum više ali ne vidim i da svi ovdje isto misle šta imate od toga, jer ne odgovara istini. Bolje je kad ima različitih stavova i različitih pogleda na probleme bolje će se razumjete neke stvari ali to je očigledno borba sa vetrenjačama. Suština je ili si s nama ili razguli, ja ću razguliti
Sladi se tamo po strani,..nicija nije do zore..!Razguli
Prvo usvajanje, pa tek onda treba zagrijati guzice!Denis Ispušlić je napisao/la:Ja sam ZA usvajanje statuta,nemam nista protiv BH reprezentacije,naprotiv,volio bih da igra.
Jedino sto je meni bitno je da jedan od prvih zadataka novog Saveza bude izbacivanje Zeljeznicara u trecu Ligu u cilju stvaranja uslova za regularnu Ligu!
Kad smo vec kod postenja, pitam se koga bi to ostavili...
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- crvenocrni
- Kontakt:
Tako je burazere, nama ovdje podhitno treba (ruzno je reci al to je mozda jedino rjesenje) ono sto je se desilo u Japanu pa da vidimo kako priroda bira ko je ko i kako zaobilazi jednu ili 2 nacije a trese trecu, bi al u mom k...u. Mada mi kakvi smo ni to nas nebi priblizilo jedne drugima i trecima...taracess je napisao/la:Znas sta buraz. ukino bi vas u dvije munute da imam vlast. I Srbe i Hrvate i Bosnjake. niko nebi smio vise pisnut da je nesto drugo osim sto je covjek. A znas zasto? Zato sto je to uzrok svih problema na ovim prostorima. Plemena koja se ne mogu dogovoriti ni lopte da odigraju. Znaci, plemena bi ukino istog trena. Sve i jedno i Apace i Siukse i Komance. Sjeme vam se zatrlo ka ne znate bit ljudi.
Fuj!!!
Ovako pise jedan navijac borca...
Odlican post i pogadja tacno u sustinu,a najveca istina od svega je da ce veoma mali postotak ljudi u ovom gradu biti uopste pogodjen Borcevom suspenzijom,mozda mi forumasi i jos par stotina ljudi.Na tu kartu gamad upravo i igra,da ce sve proci bezbolno!Ali neka budu sigurni da nece!
Za pocetak ne bi bilo lose sarnuti neki upozoravajuci grafit na sjedistu FSRS (ne znam da li je jos u Jevrejskoj),cisto da vide da se nece osjecati komotno u Banjaluci ako nas sjebu!
Ovo je mozda i kljucni problem. Vjerujem da bi glavonje iz rs-a i pored potpore politicara u slucaju pritiska gradjanja tog entiteta, nekog protesta, vjerovatno i popustili, promjenili misljenje i usvojili statut. Ali je problem to, sto beznacajan broj njih pruza potporu svojim klubovima, da ne pricam o repci. Kao sto kaze i doticni forumas i borac "ponos rs" ima tek stotinjak navijaca koji bi bili pogodjeni suspenzijom. Tuzno...
Odlican post i pogadja tacno u sustinu,a najveca istina od svega je da ce veoma mali postotak ljudi u ovom gradu biti uopste pogodjen Borcevom suspenzijom,mozda mi forumasi i jos par stotina ljudi.Na tu kartu gamad upravo i igra,da ce sve proci bezbolno!Ali neka budu sigurni da nece!
Za pocetak ne bi bilo lose sarnuti neki upozoravajuci grafit na sjedistu FSRS (ne znam da li je jos u Jevrejskoj),cisto da vide da se nece osjecati komotno u Banjaluci ako nas sjebu!
Ovo je mozda i kljucni problem. Vjerujem da bi glavonje iz rs-a i pored potpore politicara u slucaju pritiska gradjanja tog entiteta, nekog protesta, vjerovatno i popustili, promjenili misljenje i usvojili statut. Ali je problem to, sto beznacajan broj njih pruza potporu svojim klubovima, da ne pricam o repci. Kao sto kaze i doticni forumas i borac "ponos rs" ima tek stotinjak navijaca koji bi bili pogodjeni suspenzijom. Tuzno...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Susprenzija sigurno ostaje nazalost,mislim da ovo sve ide u jednom pravcu a to je Izbacivanje...
pa gdje mi zivimo..
pa gdje mi zivimo..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Putuj Evropo nemoj čekati na nas
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Samo glup covjek moze biti protiv usvajanja statuta. Ili mozda bezobrazan,nedobronamjeran....Sjebace Borca za sledecih 10 godina,a i sve ostale!
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
Denis Ispušlić je napisao/la:Osim izbacivanja Zeljeznicara,druga stvar koju bih zabranio bi bilo uvrijedljivo skandiranje na nacionalnoj osnovi. Automatski bi se prekidala utakmica i 3-0 za protivnika,bez ikakvih zasjedanja,sjednica,zalbi,znaci po automatizmu!
Preplaseni primjerom Zeljeznicara,nakon te dvije mjere,ova liga se ne bi mogla prepoznati,i svi klubovi bi bili kao sto su danas Borac,Olimpik ili Sarajevo!
Odmah bih sad dao nasu ovogodisnju titulu (ako je osvojimo) u zamjenu za te dvije stvari jer bez toga nas fudbal ne moze naprijed!
Raspitaj se ko ne zeli da se slican zakon donese?To je zakon o sportu, kojim su bile predlozene sve navedene pojave, zabrana isticanja(raznih) simbola, nacionalna i druga uvredljiva skandiranja, rasizam, neredi itd!
Prvo treba usvojiti statut, a sve ostalo ce doci na red!
Sumnjam da bi se tako sposobni ljudi upleli u ovu situaciju da nemaju razrađen plan!Ja im vjerujem, jer su iskljucivo sportasi, ostale stvari ih ne zanimaju.
Finansije treba prepustiti ljudima koji su sposobni izvuci savez iz problema.
Ova mala zemlja moze ziviti od nogometa, imamo talente, uvjek ih je i bilo..samo treba vise podrske, zdravije klime, a onda ce doci i novac koji sve pokrece.
Nadam se da cemo za kratko vrijeme pricati o izgradnji stadiona, evropskim utakmicama, evropskom prvenstvu, a da ce ovo biti potisnuto u proslost.
Sad iskreno jel se ti nebi trunak radovao kad "NASA" reprezentacija igra i pobjedi nekog na EURO 2012, recimo Portugal, a u tom "NASEM" timu igra Misimovic, Vranjes, Maletic i ovi mladji poput Bilbije, Stevanovica itd.djuturum je napisao/la:Ma da vam nesto iskreno kazem nas ovde a ni Hrvate u ovoj zemlji vasa reprezentacija ne interesuje takvo je misljenje kod ama bas sviju u R.S.u.Mozete vi ovde vrijedjati okretati se na glavu raditi sta god hocete ali to ne mozete promjeniti.Pogotovo na takav nacin kako to pokusavate ovde.Klubovi i u federaciji i u RS u su dno dna i to je istina.Jedini interes ko bajagi je taj sto ce klubovi iz RS a igrati Evropu.E ja interesa u pm.Ispadnu u pretkolima i jedni i drugi i treci i Borac i Sarajevo i Siroki ,ma o cemu vi pricate.A sto se reprezentecije tice pa niste coravi.Kad Srbija igra valjda znate citati sta pise B.Luka Zvornik Prijedor Bijeljina ,kad igra Hrvatska Mostar Siroki Grude.Ono sto cu reci je jedina istina u ovome svemu Srbi navijaju za Srbiju, Hrvati za Hrvatsku a Muslimani za Bosnu i kraj price nista se nece promjeniti.Ipak mislim da fudbal trebaju da igraju svi koji to zele i da je to ipak sport a da bi nasi prestavnici iz RS a samo iz tog razloga trebali glasati za Statut .Koliko ovo god vama grubo zvucalo to je jedina istina i o ovome mozete raspravljati 100 godina nista postici necete .To je isto kao da odgovarate na ono staro pitenje STA JE STARIJE KOKOS ILI JAJE.JBG tako je...
Pa neka Srbi i Hrvati iz BiH navijaju za Srbiju tj Hrvatsku, to nije nikakav problem, barem meni. Ali sta imas od navijanja. Pare, neka budocnost, osiguranje.
Srbi iz BiH imaju opciju da igraju za Srbiju. Kazes za ovaj interes, pa skontaj mao ako ostane ta suspenzija, sta ce biti od ti klubova u BiH, npr Borac. Propast ziva, sta ce biti od nogometne skole. Buducnost? Suszpenzija = smrt.
Nema nogometne skole, ova djeca/talent se nece moci iskoristiti i sve ode u helac, znaci ni Srbija nece vise traziti talent po skolama u RS, jer ih nema.
Ne znam jesi gledao kako se Dzeko i Kolarov grle juce poslije utakmice. Zajeban smo mi narod.
Nekad covjek stvarno ne moze da povjeruje koliko se razlicitih tema pojedinci dotaknu na samo JEDNOJ stranici 
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- NoName
- Kontakt:
Statut će biti usvojen, u ovom ili onom obliku. Međutim, treba malo dramatizacije raditi, ne može se tek tako polizati ono što se popljuvalo. Cilj je postignut, bagra je protjerana iz Saveza, ostaje još statut i svi ciljevi ostvareni. Ovi iz FSRS ukazuju na realne probleme i to je jako dobro, svi smo mi svjesni lopovluka koji je vladao u Savezu i to se treba istjerati na čistac, naći neku formulu oko predsjednika i krenuti naprijed.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Kada cemo da prestanemo da budemo ponavljaci i konacno upisemo neku visu skolu?
ŽEPČE 2005.
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Ljudi izgleda nisu svjesni,sta ce biti ako nas definitivno ne suspenduju,nego ukinu.
A ovo pitanje postavljam ovi sto se prave plaho glupi iz RS-a,koji misle da se samo radi o reprezentaciji BIH.
Da li znate koliko familija se hrani od fudbala u BIH?
Da li znate koliko fudbalskih skola ce da se zatvori,i koliko djece ce izgubiti buducnost i imali neke svoje snove(naravno sad ce ponovo na ulicu)?
Da li znate,koliko se novca dobijalo od strane FIFA/UEFA(naravno toga nece vise biti)?
Da li znate da i ono malo sponzora koje je postojalo u klubovima,vise nece biti,jer ce se razbjeti,zasto bi ulagali u nesto sto nije prizmnato i nema buducnosti.
Manite se Srbovanja,nego izadjite na ulice i recite onom malju Laktasenku da se ne mjesa i ne tura nosurdu tamo gdje mu nije mjesto.I budite sigurni u jedno,da sad ne tonemo samo mi koji volimo svoju zemlju BIH,ovaj put idete zajedno sa nama!Ako vam je to u cilju BUJRUM!
Ah ja ako bude jedan predsjednik FS/NSBIH ukinut ce se RS,jel vam i to ublehas reko,e tugo moja.
A ovo pitanje postavljam ovi sto se prave plaho glupi iz RS-a,koji misle da se samo radi o reprezentaciji BIH.
Da li znate koliko familija se hrani od fudbala u BIH?
Da li znate koliko fudbalskih skola ce da se zatvori,i koliko djece ce izgubiti buducnost i imali neke svoje snove(naravno sad ce ponovo na ulicu)?
Da li znate,koliko se novca dobijalo od strane FIFA/UEFA(naravno toga nece vise biti)?
Da li znate da i ono malo sponzora koje je postojalo u klubovima,vise nece biti,jer ce se razbjeti,zasto bi ulagali u nesto sto nije prizmnato i nema buducnosti.
Manite se Srbovanja,nego izadjite na ulice i recite onom malju Laktasenku da se ne mjesa i ne tura nosurdu tamo gdje mu nije mjesto.I budite sigurni u jedno,da sad ne tonemo samo mi koji volimo svoju zemlju BIH,ovaj put idete zajedno sa nama!Ako vam je to u cilju BUJRUM!
Ah ja ako bude jedan predsjednik FS/NSBIH ukinut ce se RS,jel vam i to ublehas reko,e tugo moja.
Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 26 apr 2011, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Aferim ti bilo momcino!taracess je napisao/la:Znas sta buraz. ukino bi vas u dvije munute da imam vlast. I Srbe i Hrvate i Bosnjake. niko nebi smio vise pisnut da je nesto drugo osim sto je covjek. A znas zasto? Zato sto je to uzrok svih problema na ovim prostorima. Plemena koja se ne mogu dogovoriti ni lopte da odigraju. Znaci, plemena bi ukino istog trena. Sve i jedno i Apace i Siukse i Komance. Sjeme vam se zatrlo ka ne znate bit ljudi.
Fuj!!!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
Ovo samo moze UEFA spasiti...Sada su uvidjeli po 3 put ko se njima protivi i ko rusi BH nogomet. Nije li na pomolu logicno rjesenje a to je suspenzija FSRSa.
Njih ocigledno boli **** i nemaju puno toga izgubiti (misle da je tako). Na uEFI je samo da pronadju detalj koji ce ih pritjerati uza zid kao sto smi mi trenutno pritjerani.
A nek navija ko za koga hoce, zaboli me lijevo jaje, samo da ija imam mogucnost da navijam kao i ostali.
Njih ocigledno boli **** i nemaju puno toga izgubiti (misle da je tako). Na uEFI je samo da pronadju detalj koji ce ih pritjerati uza zid kao sto smi mi trenutno pritjerani.
A nek navija ko za koga hoce, zaboli me lijevo jaje, samo da ija imam mogucnost da navijam kao i ostali.
Najbolja recenica napisana u zadnji par mjeseci sto sam procitao ovdjeEdo_77 je napisao/la:Ovo samo moze UEFA spasiti...Sada su uvidjeli po 3 put ko se njima protivi i ko rusi BH nogomet. Nije li na pomolu logicno rjesenje a to je suspenzija FSRSa.
@A nek navija ko za koga hoce, zaboli me lijevo jaje, samo da ija imam mogucnost da navijam kao i ostali@.
Za predsjednika treba naci nekog iz mjesanog braka katolkinje i pravoslavca e onda ga osunetiti i eto nam idealan predsjednik koji zadovoljava sve 3 straneNoName je napisao/la:Statut će biti usvojen, u ovom ili onom obliku. Međutim, treba malo dramatizacije raditi, ne može se tek tako polizati ono što se popljuvalo. Cilj je postignut, bagra je protjerana iz Saveza, ostaje još statut i svi ciljevi ostvareni. Ovi iz FSRS ukazuju na realne probleme i to je jako dobro, svi smo mi svjesni lopovluka koji je vladao u Savezu i to se treba istjerati na čistac, naći neku formulu oko predsjednika i krenuti naprijed.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Gdje si ti jarane naograisao.NoName je napisao/la:Statut će biti usvojen, u ovom ili onom obliku. Međutim, treba malo dramatizacije raditi, ne može se tek tako polizati ono što se popljuvalo. Cilj je postignut, bagra je protjerana iz Saveza, ostaje još statut i svi ciljevi ostvareni. Ovi iz FSRS ukazuju na realne probleme i to je jako dobro, svi smo mi svjesni lopovluka koji je vladao u Savezu i to se treba istjerati na čistac, naći neku formulu oko predsjednika i krenuti naprijed.
Ukazivanje na realne probleme a cika Kures koji je baratao oko kase i iz njihovog sora jedan od optuzenih za malverzaciju ili u prevodu kradju.I takvi se sad nasli pricati o lopovluku.
Drugo i rukama i nogama kopaju da ugovore tekme te njihove repke kao da ova repka i ne postoji.Ko biva kad nema ove ''nase''nemora biti ni njihove,yebo bojac.Kolateralna steta.
Trece potprjesjednik im do grla u politici.I isti onaj koji je odbio bilo kakav dogovor u Butmiru i napustio sasatanak,kao mnostvo jos stvari protiv BIH.Pod patronatom Dodika.
Tako da @bezimeni,nemoj makar ti na muku pristajati.
Statut nece biti usvojen iz razloga sto nisu ludi da propuste ovakvu sansu u razbijanju najvaznije sporedne stvari.
Kontaju brzo ce zatim na red i glavna stvar.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu