sticajem okolnosti ne odgledah tekmu, ali ovo sto sam procitao, zaista raduje. ja vjerujem da bi vedo, kada bi stekao onu napadacku drskost, smjelost, agresivnost, da bi bio jedan od najboljih napadaca evrope... a zasto? kao i dzeko ima sjajan pregled, ima osjecaj za pas, visok je, odlicno igra glavom. jedina (velika, ogromna) mana mu je bila sto za svoju visinu ne zna lopte posteno zagradit, ne zna iskoristiti svoju snagu u duelu nego je uvijek nesto baletanski pokusavao. i vjerujem da mu treba jedno 4-5 kila misica, pa makar i na brzini malo izgubio. on ima zaista fenomenalan dribling i osjecaj za loptu, a i brzi je od dzeke, jedino eto ta agresivnost i igra u duelu. kad/ako to digne na jedan novi nivo, bice i on mister 20-30 miliona.soko je napisao/la:Slazem se sa ovim. Jer prosle godine Vedo nikako nije ulazio u duele. Kad je duga lopta prema njemu isla on je cekao na kiks protivnika da bi uzeo tu loptu. U ovim zadnjim utakmicama je skakao i gurao se sa cak dvojicom ako su pokraj njega.NoName je napisao/la:Sjajna predstava Vedada danas, na terenu je ispravio ono što mu je prošle sezone bio najveći problem: Strah od kontakta sa protivničkim igračem. Sada ide hrabrije dosta i rezultat se odmah vidi. Nadam se da će ovako nastaviti.
Vedo je nenormalno brz. Puca od samopouzdanja(sto mu je najvise falilo prosle godine) i u jakoj je formi.
I samo se smije sto je veoma vazno za njega.
@curtman moze on igrati krilo, pa gledaj samo kako je prosao onog lika za prvi gol. Dosta vremena je tu proveo i danas, uglavnom on je brzi od ovi afrikanaca.
Vedo i Edo po meni mogu zajedno da igraju. Ako se vratimo tamo protiv Slovenije, nekako mi ovo sad tako izgleda.
Vedo iz jeseni 08 i Edo iz proljeca 09, nadrljala je sve i jedna odbrana, izgleda da ce ovu jesen da se to i desi.
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vedad Ibisevic
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Vedad od Kickera dobio ocjenu 2.
Salihović je dobio 2,5. Mujdža očajnu peticu, a Džeko solidnih 2,5.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Misimovic kao i Vedo,dvica.Virtu4l je napisao/la:Vedad od Kickera dobio ocjenu 2.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Čovjek sa misijom
Reprezentativac Bosne i Hercegovine i napadač Hoffenheima Vedad Ibišević na odličan je način krenuo u novu sezonu u Bundesligi.
Vedo je bio strijelac u pobjedi svoje ekipe nad Werderom (4:1), te je nagovijestio povratak u formu u kakvoj je bio prije dvije godine.
Prije dvije godine Hoffenheim je tek ušao u društvo najboljih, a Ibišević je bio čudesan. U prvih 17 utakmica te sezone Vedo je postigao 18 golova i imao sedam asistencija. Čaroban učinak.
Međutim, ubrzo je uslijedila povreda, koja je našeg reprezentativca udaljila sa terena na vše od pola godina. Prošle sezone, Vedo se vratio i ponovo imao odličan učinak, kada je sa 13 golova i sedam asistencija bio najbolji strijelac svoje ekipe. Ali, Hoffenheim je igrao slabo, pa se i Ibišević utopio u to sivilo.
Više nego ubjedljiva pobjeda nad Werderom daje Hoffenheimu za pravo da se nada da bi ova sezone mogla biti njihova, a Ibišević ima misiju da ovaj klub lansira na jedan viši nivo.
Reprezentativac Bosne i Hercegovine i napadač Hoffenheima Vedad Ibišević na odličan je način krenuo u novu sezonu u Bundesligi.
Vedo je bio strijelac u pobjedi svoje ekipe nad Werderom (4:1), te je nagovijestio povratak u formu u kakvoj je bio prije dvije godine.
Prije dvije godine Hoffenheim je tek ušao u društvo najboljih, a Ibišević je bio čudesan. U prvih 17 utakmica te sezone Vedo je postigao 18 golova i imao sedam asistencija. Čaroban učinak.
Međutim, ubrzo je uslijedila povreda, koja je našeg reprezentativca udaljila sa terena na vše od pola godina. Prošle sezone, Vedo se vratio i ponovo imao odličan učinak, kada je sa 13 golova i sedam asistencija bio najbolji strijelac svoje ekipe. Ali, Hoffenheim je igrao slabo, pa se i Ibišević utopio u to sivilo.
Više nego ubjedljiva pobjeda nad Werderom daje Hoffenheimu za pravo da se nada da bi ova sezone mogla biti njihova, a Ibišević ima misiju da ovaj klub lansira na jedan viši nivo.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Amazing start of the season!
Hi friends,
the Bundesliga kick-off was successful and the way we played looks promising.
After more than 100 days without league football the time had finally come. On Saturday at 3:30 pm we started our third Bundesliga season in our sold out Rhein-Neckar Arena. The fans were cheering from the stands and created an unbelievable atmosphere which inspired our game a lot. We started in the same line-up we reached the second round of the german cup with last week. Unfortunately, we had a bad start after falling behind through a penalty in the third minute. But another aspect which makes me confident for the next matches is that we didn't give up at all and took the control over the game really quick. We pressed forward well together as a team and switched over extremely fast. In the 20. minute I could cross the ball into the box and after being deflected by a Bremen' defender, Demba scored the equalizer. But we really wanted to win this game and in the 37. minute we finally took the lead with Peniel Mlapa scoring the 2:1. Only a few minutes later I received a perfect pass from Luiz Gustavo in a counterattack and scored my first goal in this season! It's amazing for me personally to score already in the first match because it gives me more self-confidence and my hard work during the preparation gets rewarded. Again just two minutes later I was fouled close to the box and Sejad chiped the ball into the net amazingly.
It was our first victory over Werder Bremen since we promoted two seasons ago. After the match, the second round of the german cup has been drawn lots for. We have to play at home against second division team FC Ingolstadt. On the next weekend we gonna have a difficult away match in Hamburg playing against the promoted team FC St. Pauli.
I'll keep you on track about my training week!
Vedo

[youtube][/youtube]
Hi friends,
the Bundesliga kick-off was successful and the way we played looks promising.
After more than 100 days without league football the time had finally come. On Saturday at 3:30 pm we started our third Bundesliga season in our sold out Rhein-Neckar Arena. The fans were cheering from the stands and created an unbelievable atmosphere which inspired our game a lot. We started in the same line-up we reached the second round of the german cup with last week. Unfortunately, we had a bad start after falling behind through a penalty in the third minute. But another aspect which makes me confident for the next matches is that we didn't give up at all and took the control over the game really quick. We pressed forward well together as a team and switched over extremely fast. In the 20. minute I could cross the ball into the box and after being deflected by a Bremen' defender, Demba scored the equalizer. But we really wanted to win this game and in the 37. minute we finally took the lead with Peniel Mlapa scoring the 2:1. Only a few minutes later I received a perfect pass from Luiz Gustavo in a counterattack and scored my first goal in this season! It's amazing for me personally to score already in the first match because it gives me more self-confidence and my hard work during the preparation gets rewarded. Again just two minutes later I was fouled close to the box and Sejad chiped the ball into the net amazingly.
It was our first victory over Werder Bremen since we promoted two seasons ago. After the match, the second round of the german cup has been drawn lots for. We have to play at home against second division team FC Ingolstadt. On the next weekend we gonna have a difficult away match in Hamburg playing against the promoted team FC St. Pauli.
I'll keep you on track about my training week!
Vedo

[youtube][/youtube]
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Prezentacija novih dresova TSG 1899 Bosnaheim-a. 

p.s. insider informacije sa Hoffenheimovog treninga: Salihovic apnormalno dobar pri vjezbama slobodnih udaraca, joj da nam je protiv Francuske vec sada...

p.s. insider informacije sa Hoffenheimovog treninga: Salihovic apnormalno dobar pri vjezbama slobodnih udaraca, joj da nam je protiv Francuske vec sada...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Nijednu internet stranicu ne mogu da pronadjem na kojoj bui se mogao naruciti drees Hoffenahima,ovaj bijeli bi bas lijepo bilo imati.Ako neko zna gdje se moze naruciti ,bio bih zahvalan.Principatus je napisao/la:Prezentacija novih dresova TSG 1899 Bosnaheim-a.
BosnaE
https://shop.1899-hoffenheim.de/eco_b2c ... cookies.donewton_heath_lyr je napisao/la:Nijednu internet stranicu ne mogu da pronadjem na kojoj bui se mogao naruciti drees Hoffenahima,ovaj bijeli bi bas lijepo bilo imati.Ako neko zna gdje se moze naruciti ,bio bih zahvalan.Principatus je napisao/la:Prezentacija novih dresova TSG 1899 Bosnaheim-a.
ovdje mozes ja mislim
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- Principatus
- Kontakt:
Da, na Hoffenheimovoj stranici mozes naruciti preko shop. Tu mozes izabrati i velicinu i koje ime da bude pozadi ili bez imena (blanco). Od Ibija u L velicini kosta 77,95 Euro. Uz to dolaze 20 Euro transport u ostalu Europu. Kredit kartom placas. Plus 2,50 Euro ako hoces logo od DFB-a na dresu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
fsat.
Hvala,pa da probam .SemPer_fi je napisao/la:https://shop.1899-hoffenheim.de/eco_b2c ... cookies.donewton_heath_lyr je napisao/la:Nijednu internet stranicu ne mogu da pronadjem na kojoj bui se mogao naruciti drees Hoffenahima,ovaj bijeli bi bas lijepo bilo imati.Ako neko zna gdje se moze naruciti ,bio bih zahvalan.Principatus je napisao/la:Prezentacija novih dresova TSG 1899 Bosnaheim-a.
ovdje mozes ja mislim
BosnaE
- Principatus
- Kontakt:
Edit: Ne DFB logo nego Bundesliga logo sorry. I kazu da se naruci uvjek jedna velicina vise, jer su veoma uski, dakle ako ti treba M uzmes L.
Logicno... Proslu sezonu je igro poslje one operacije prepona cini mi se i nije mogo dobro sutat tom nogom + nije treniro a sad sve je krenulo od onog gola sa SvedjanimaPrincipatus je napisao/la:Prezentacija novih dresova TSG 1899 Bosnaheim-a.

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Vedo k'o da se u pidžami slikao, baš ružan dres
100% sportski i krajnje opušten potpis
- legenda reala
- Kontakt:
U Seja se ovaj meni najviše sviđa.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
RiNo je napisao/la:Vedo k'o da se u pidžami slikao, baš ružan dres

A ziku Becka ko' da je sad iz Hrvatskog dragovoljca ''prisel''

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jel' to zbog shishkica ?harishp je napisao/la:A ziku Becka ko' da je sad iz Hrvatskog dragovoljca ''prisel''

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma jok,zbog ''zivahnih''boja na dresu.Virtu4l je napisao/la:Jel' to zbog shishkica ?harishp je napisao/la:A ziku Becka ko' da je sad iz Hrvatskog dragovoljca ''prisel''

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Prepared down to the last detail
Hi buddies,
our victory in the first match against Werder Bremen was amazing and whetted our appetite. The training sessions this week have been pretty constructive. First of all, we analyzed the last match to perfect some moves and processes. Afterwards, we prepared ourselves intensely for the next match against FC St. Pauli.
After the terrific opening last week at the Rhein-Neckar Arena we gonna play this match away at the Millerntor stadium in Hamburg. It's the first clash I'm going to have with TSG against St. Pauli in the Bundesliga, due to the fact that the last match in April 2008 was played in the second division back then.
Also in this week there were some bad news. Unfortunately, Carlos Eduardo agreed his move to Russia, where he is going to play for Rubin Kazan. I personally wish him all the best for his future, he was an important player for TSG's development so far.
Now, I gonna focus on keeping up the excitement and concentration, so that we can show a great match on Saturday from 6:30 pm onwards and hopefully claim the points like we did last week.
Keep your fingers cross for me!
Vedo

Hi buddies,
our victory in the first match against Werder Bremen was amazing and whetted our appetite. The training sessions this week have been pretty constructive. First of all, we analyzed the last match to perfect some moves and processes. Afterwards, we prepared ourselves intensely for the next match against FC St. Pauli.
After the terrific opening last week at the Rhein-Neckar Arena we gonna play this match away at the Millerntor stadium in Hamburg. It's the first clash I'm going to have with TSG against St. Pauli in the Bundesliga, due to the fact that the last match in April 2008 was played in the second division back then.
Also in this week there were some bad news. Unfortunately, Carlos Eduardo agreed his move to Russia, where he is going to play for Rubin Kazan. I personally wish him all the best for his future, he was an important player for TSG's development so far.
Now, I gonna focus on keeping up the excitement and concentration, so that we can show a great match on Saturday from 6:30 pm onwards and hopefully claim the points like we did last week.
Keep your fingers cross for me!
Vedo

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Hoffenheim danas igra u 18.30 protiv St. Pauli. St. Pauli se pokazao jakim u ofanzivi, dakle mozemo ocekivati mnogo golova, iako mislim, da je Hoffenheimova odbrana bolja, a i napad. Bitno je samo da ih ne podcjenjuju, jer vidjeli smo jucer sta se desilo sa Bayern. (ovim pozdrave za Geronima
)
Ovdje ce se pojaviti links za utakmicu:
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=83785&part=sports

Ovdje ce se pojaviti links za utakmicu:
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=83785&part=sports