NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

BLUTUD
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la BLUTUD » 07 maj 2014, 13:27

Mig_Mig je napisao/la:Taj Brko, pravo posten lik :) svaka mu cast :)
Nije BRATSTVO Juventus da ne namješta utakmice i da igra pošteno :tralala:

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 07 maj 2014, 13:27

protiv GOŠK-a igrali:

Mitrović-Šuša-Kadić-Pantić-Salkić-Jahić-Diabang-Omerović-Šmigalović-Delić-Hamzić

sa klupe su ušli: Smajlović i Suljić

posebno dobra vijest a meni je posebno drago da se nakon dugo vremena na klupi našao i Kerim Kadrić :clap:

vidim protiv GOŠK-a zaigrao i mali Hamzić...još jedan junior, perspektivan, dečko koji je ostao malo u sjeni ovih ofanzivaca, Karike, Mrkovića, Poturalića itd...

imamo znači Hamzića, Husejnovića, Poturalića, Mrkovića, Kahrimanovića, Šišića, Gajnulovića, ima onaj još jedan malac iz juniora koji igra u odbrani...znači 7-8 mladih igrača koji već imaju iskustvo u prvom timu, prolaze pripreme već 2-3 sezone i fakat očekujem da barem 2-3 od ovih budu igrači za prvi tim Bratstva...ako tu dodamo Šušu koji može igrati još nekoliko sezone, Kadija malo manje, Kane kome je 25 godina, Diabang je tu, Panta, Mustafić je pokazao da može odigrati ono što se traži od njega Jahić je također super igrač, mlad...iz Malešića sigurno u ekipu mogu 2-3 igrača, pa Terza...okupit ovu klapu, ostaviti ove koji vrijede, nekih se igrača riješiti, dovesti 2-3 kvalitetna pojačanja i Bratstvo ne treba da brine za budućnost
Undici stelle - ACM 1899

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 07 maj 2014, 14:45

BLUTUD je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:Taj Brko, pravo posten lik :) svaka mu cast :)
Nije BRATSTVO Juventus da ne namješta utakmice i da igra pošteno :tralala:
Hahahahaha !
Max Allegri

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 07 maj 2014, 19:30

baltazar1 je napisao/la:protiv GOŠK-a igrali:

Mitrović-Šuša-Kadić-Pantić-Salkić-Jahić-Diabang-Omerović-Šmigalović-Delić-Hamzić

posebno dobra vijest a meni je posebno drago da se nakon dugo vremena na klupi našao i Kerim Kadrić :clap:

vidim protiv GOŠK-a zaigrao i mali Hamzić...još jedan junior, perspektivan, dečko koji je ostao malo u sjeni ovih ofanzivaca, Karike, Mrkovića, Poturalića itd...

imamo znači Hamzića, Husejnovića, Poturalića, Mrkovića, Kahrimanovića, Šišića, Gajnulovića, ima onaj još jedan malac iz juniora koji igra u odbrani...znači 7-8 mladih igrača koji već imaju iskustvo u prvom timu, prolaze pripreme već 2-3 sezone i fakat očekujem da barem 2-3 od ovih budu igrači za prvi tim Bratstva...ako tu dodamo Šušu koji može igrati još nekoliko sezone, Kadija malo manje, Kane kome je 25 godina, Diabang je tu, Panta, Mustafić je pokazao da može odigrati ono što se traži od njega Jahić je također super igrač, mlad...iz Malešića sigurno u ekipu mogu 2-3 igrača, pa Terza...okupit ovu klapu, ostaviti ove koji vrijede, nekih se igrača riješiti, dovesti 2-3 kvalitetna pojačanja i Bratstvo ne treba da brine za budućnost
Po mogucnosti da Kadric odigra nekoliko minuta protiv Banovica :D
ako nece od pocetka ga ubacit onda ce ge pred kraj ubacit neke i kera malo osjeti loptu ;)
Sto se tice Hamzica ima brzinu,ima tehniku kao i Siska :D
Ja msm da znam oko kojeg govoris Stopera,on je Mesić.On i Mrkovic dolaze iz Brijesnice Velike, msm dolaze zajedno na trening :).Sto se tice Mesica lik igra kao onaj Muhamed sto sada igra u Malesicima...Znaci gotovo isti stil igre imaju njih dvojica..Samo sto je Mesic stariji godinu dana..
Znam ih jer smo zajedno trenirali :D

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 07 maj 2014, 20:41

GracanicaAA je napisao/la:
baltazar1 je napisao/la:protiv GOŠK-a igrali:

Po mogucnosti da Kadric odigra nekoliko minuta protiv Banovica :D
ako nece od pocetka ga ubacit onda ce ge pred kraj ubacit neke i kera malo osjeti loptu ;)
Sto se tice Hamzica ima brzinu,ima tehniku kao i Siska :D
Ja msm da znam oko kojeg govoris Stopera,on je Mesić.On i Mrkovic dolaze iz Brijesnice Velike, msm dolaze zajedno na trening :).Sto se tice Mesica lik igra kao onaj Muhamed sto sada igra u Malesicima...Znaci gotovo isti stil igre imaju njih dvojica..Samo sto je Mesic stariji godinu dana..
Znam ih jer smo zajedno trenirali :D
Mali Mrkovic po mojim informacijama odlazi iz Bratstva, trebo na polusezoni ali mu roditelji nisu dozvolili radi skole. A sada pogotovo ce da ide jer je sa Denisom na ratnoj nozi.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 10 maj 2014, 18:58

Sta drugo da kazem Prodata tekma :evil:
Kada smo dali gol, Buducnost ima 5 napada i postize gol,kod 2 gola lik zaobilazi Pantica i zabija gol....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 maj 2014, 19:01

GracanicaAA je napisao/la:Sta drugo da kazem Prodata tekma :evil:
Kada smo dali gol, Buducnost ima 5 napada i postize gol,kod 2 gola lik zaobilazi Pantica i zabija gol....
vratit ce vam se care do godine ..eto i Bratstva u PL ako bog da :),,bolje vam je ovako
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 10 maj 2014, 19:02

Slijedeće sezone oko marta ovako ćemo čitati zablude o Premier ligi opet i pozitivne priče o Da$i, a onda oko maja ovako ista priča već drugu sezonu za redom će biti i pisati se prodano ovo ono.

Samo što su to većina realnih već pisali ovde, al kakvi ne date vi sebi reći ni jedne. Vi sve znate :mrgreen:

Da$o majstore ! Šta vam je ljudi nije niko negdje bez interesa ;)

Za kraj drago mi je što ste ostavili Budućnost vjerovatno u ligi.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 10 maj 2014, 19:10

ja generalno nemam problem sa tim što je neko nekome pustio ili prodao utakmicu...cijela država i cijelo društvo nam je tako

meni je samo problem što protiv Budućnosti nisu pustili da igraju juniori, kao prva stvar i kao druga, SRAMOTA je naplaćivati ulaznice za ovakve utakmice :oops:

toliko
Undici stelle - ACM 1899

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 10 maj 2014, 19:20

Hvala komšije, vratićemo ovo kad bude trebalo. :) :thumbup:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Re: Odg: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 10 maj 2014, 19:24

LjumanM95 je napisao/la:Hvala komšije, vratićemo ovo kad bude trebalo. :) :thumbup:
Halal bilo :D

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 10 maj 2014, 19:31

Neznam zašto Ben jo toliko mrziš Bratstvo,Gračanicu i Dasu (nešto lično) al makar kao moderator napiši samo jedan pozitivan post na ovoj temi.Naši igrači su uredno plaćeni i ne štrajkuju i nisu pustili Slobodi.A vi???

ALBOX
Kontakt:

Re: Odg: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la ALBOX » 10 maj 2014, 19:35

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:Hvala komšije, vratićemo ovo kad bude trebalo. :) :thumbup:
Halal bilo :D
Do godine :D
Benjo_AFC86 je napisao/la:Slijedeće sezone oko marta ovako ćemo čitati zablude o Premier ligi opet i pozitivne priče o Da$i, a onda oko maja ovako ista priča već drugu sezonu za redom će biti i pisati se prodano ovo ono.

Samo što su to većina realnih već pisali ovde, al kakvi ne date vi sebi reći ni jedne. Vi sve znate :mrgreen:

Da$o majstore ! Šta vam je ljudi nije niko negdje bez interesa ;)

Za kraj drago mi je što ste ostavili Budućnost vjerovatno u ligi.
Ja mislim da tebe Benjo(prvo kao moderatora) treba zaboliti k.a.r.i.n.a za Bratstvom (a drugo kao navijaca Gradine ) idemo li mi ili ne na PL ....ove godine nije nam se dalo iduce ko zna ;) ali to opet nije tvoj problem...... Banovicima pustili utakmicu i neka su Sloboda je usla na ovaj fazon sa Banovicima ,zar ne ;) mi smo pustili komsijama , da nismo ti bi opet imo nekakav komentar :puke: ponavljam po stoti put ja prezadovoljan plasmanom , siguran prvoligas , ne strepimo za opstanak ,a sa Rudarom ocekujem dobru partiju i da pokazemo koliko mozemo, ali to opet benjo nije tvoj problem ...eh sad dezurni domaci ospite , dugo ste cekali :zviz: :zviz: :zviz:

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 10 maj 2014, 19:40

"Yebao si groba, ekipi si ispričao da je bila manekenka, njoj si rekao da si broker, konobaru da te sačeka, kevi da si zaljubljen, ćaletu da si faca, bratu da uči od tebe.... Svima njima si "prodao muda pod bubrege"...

Nizerazredni Klub Bratstvo

Vlasnik kluba: Nusret Helic Daso ( u narodu i sirim masama poznatiji kao brkati ljubavnik raznoraznih dama sumnjivog kvaliteta, kupac raznoraznih plaketa i priznanja, kabadahija koja misli da posjeduje Gracanicki sport,autor mnogih neispunjenih obecanja pred sirokim narodnim masama)

Udjoste u Premijer Ligu BiH glat. Ne prodadoste niti jednu jedinu utakmicu ove sezone. Bas fino i sve krasno.... do yaya.

:kafa:
Zadnja izmjena: IronMany, dana/u 10 maj 2014, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 10 maj 2014, 19:46

BLUTUD je napisao/la:Neznam zašto Ben jo toliko mrziš Bratstvo,Gračanicu i Dasu (nešto lično) al makar kao moderator napiši samo jedan pozitivan post na ovoj temi.Naši igrači su uredno plaćeni i ne štrajkuju i nisu pustili Slobodi.A vi???
Daj ti nam šta lijepo napiši o Dasi i Bratstvu,,,šta Benjo zna,, :njanjanja:

Što se tiče danšnje utkmice,Budućnost je jednostavno bila bolja i zasluženo slavila,,Bratstvo limitirana ekipa igra u skladu sa mogućnostima,,,
Ovako su danas pozdravljeni navijači Bratstva od počasnog predsjednika :guz: :guz: :guz:

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 10 maj 2014, 19:49

IronMany je napisao/la:"Yebao si groba, ekipi si ispričao da je bila manekenka, njoj si rekao da si broker, konobaru da te sačeka, kevi da si zaljubljen, ćaletu da si faca, bratu da uči od tebe.... Svima njima si "prodao muda pod bubrege"...

Vlasnik kluba: Nusret Helic Daso ( u narodu i sirim masama poznatiji kao brkati ljubavnik raznoraznih dama sumnjivog kvaliteta, kupac raznoraznih plaketa i priznanja, kabadahija koja misli da posjeduje Gracanicki sport,autor mnogih neispunjenih obecanja pred sirokim narodnim masama)

Udjoste u Premijel Ligu BiH glat. Ne prodadoste niti jednu jedinu utakmicu ove sezone. Bas fino i sve krasno.... do yaya.

I sadaaaaa "magare" ima svojih pet minuta :lolno: Očito mu daso uništio političke snove ili je kao kazanova uspio da mu osvoji nekog bliskog :guz:

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 10 maj 2014, 19:52

BLUTUD je napisao/la:
IronMany je napisao/la:"Yebao si groba, ekipi si ispričao da je bila manekenka, njoj si rekao da si broker, konobaru da te sačeka, kevi da si zaljubljen, ćaletu da si faca, bratu da uči od tebe.... Svima njima si "prodao muda pod bubrege"...

Udjoste u Premijel Ligu BiH glat. Ne prodadoste niti jednu jedinu utakmicu ove sezone. Bas fino i sve krasno.... do yaya.

I sadaaaaa "magare" ima svojih pet minuta :lolno: Očito mu daso uništio političke snove ili je kao kazanova uspio da mu osvoji nekog bliskog :guz:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kako ne mozete da shvatite da ima ljudi u gradu koji nemaju nikakve tangente sa tim uhljupom nego jednostavno imaju mozak i znaju sabrat 2 i 2?
Pa najsmijesniji ste mi vi koji ovako napisete neke gluposti ....
Taj lik nikada nije i nikada nece biti meni niti blizu, a niti ce moci meni nauditi u bilo kojoj sferi zivota. Ja ovo sve sto pisem je gola istina, a vi imate problem sto istina boli i u ovom slucaju JAKO BOLI!!!!

Meni je vas zao.... :kafa:

Snove vam srusi svake godine isti onaj lik koji vam ih i obeca. Al' vama je lakse u dupe zabit 20 cm nego u glavu 1!
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 10 maj 2014, 20:00

Slobodno priznaj idimi i ostani anoniman :geek: Topla voda davno izmišljena,svi znamo šta se radi i opet dođemo dole:ti,ja,blavor,huso,haso........Kad odlučite nešto promjeniti ali javno i konkretno javi se u pp ja sam prvi uz vas MAJKE MI MOJE,ALLAHA MI.A do tad :opaopa:

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 10 maj 2014, 20:08

BLUTUD je napisao/la:Slobodno priznaj idimi i ostani anoniman :geek: Topla voda davno izmišljena,svi znamo šta se radi i opet dođemo dole:ti,ja,blavor,huso,haso........Kad odlučite nešto promjeniti ali javno i konkretno javi se u pp ja sam prvi uz vas MAJKE MI MOJE,ALLAHA MI.A do tad :opaopa:
Sta imam priznati ? Ako stvarno mislis da ovo sve pisem radi takvog necega, mogu ti reci da si se debelo zayebao i da zivis u zabludi. Objasnio sam ti zasto ovo pisem. Pa postaje jednostavno smijesna prica kako covjek BUKVALNO LAZE SVE OKO SEBE, a narod popusi svake godine istu pricu. Pa to je fenomen zesci. PRESMIJESNO ZA GLEDATI.
Ili je narod toliko blentav ili tu nesto trece ne stima.

Sad naravno cekamo nakon zadnjeg kola da se desi ta famozna javna skupstina i da se javno poloze racuni. Mada, to ce se desiti kad na vrbi zasvrbi kitonijus.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 10 maj 2014, 20:13

Bratstvo pratim preko 30 i kusur godina al danas me bilo sramota kad gledam onu patnju igrača Budućnosti da uguraju loptu u gol a ovi naši bilmezi se izmiču. OK je nek su pustili Banovićane da probaju ostati u ligi ali brate gdje ćeš onu smijuriju naplaćivati 3 KM :oops: Da je klub klinac obični i cirkus uvjerio sam se na izlazu kad dva igrača domaćih izlaze na službeni ulaz u dresovima i idu prema izlazu sa tribine da se biju sa nekim navijačima koji su im dobacivali :clap: Sad se vraćamo na iskustvo pa se pokazuje ko je bio u pravu, djeca koja su svršavala na Dasine izjave o PL i moju prognozu još u avgustu prošle godine kad sam rekao da ćemo na kraju biti između 4 i 7 mjesta :wave: . Još sam rekao da će priča o PL trajati do aprila a onda slijedi otrežnjenje. Veliko :wave: djeci i pripremite se na nove Dasine bajke o PL na ljeto. Ne zaboravite da je izborna godina pa će vam vaš ljubimac puniti uši bajkama o PL i evropskim utakmicama do godine :salut:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], legendarnadruga, NeRi_K i 7 gostiju.