A ja nisam pod tom vrstom
ja pokazujem i prstom
ja kazem glasno i jasno
ja kazem dok nije kasno
ja cu rec jednom, dvaput
triput i opet cu ponovit'
uvijek cu to govorit'
a vi me probajte oborit'
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Misliš na Sea?levat je napisao/la: A ja nisam pod tom vrstom
ja pokazujem i prstom
ja kazem glasno i jasno
ja kazem dok nije kasno
ja cu rec jednom, dvaput
triput i opet cu ponovit'
uvijek cu to govorit'
a vi me probajte oborit'
Uzalud se trude, Seo je vjeran svom klubu a to pokazuje i njegovo ime. Pročitajte podebljana slova unazad:
calcio je napisao/la:Uzalud se trude, Seo je vjeran svom klubu a to pokazuje i njegovo ime. Pročitajte podebljana slova unazad:
Seo Kolašinac
Slučajnost? I think not...
Nije nam dobro.MP8 je napisao/la:Seo opet zaboravljen, ovo se ne smije desavati.
Goalgetter je napisao/la:Malo zurite sa Kolasincem, momak je odigrao 2 utakmice za Schalke u ovoj sezoni, i vi odmah ocekujete od njega da bude u prvih 11 u reprezentaciji te jos da bude kljucni igrac u odbrani.
Gle jes ga iskopao.hodža je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Malo zurite sa Kolasincem, momak je odigrao 2 utakmice za Schalke u ovoj sezoni, i vi odmah ocekujete od njega da bude u prvih 11 u reprezentaciji te jos da bude kljucni igrac u odbrani.
bosnas_ je napisao/la:Kolasinac je buducnost bh reprezentacije,jako je vazno sto je odlucio igrati za nas,jer nam itekako fale kvalitetni igraci u zadnjoj liniji! Sead ce vec sljedece sezone ako ovako nastavi postati mozda i standardan prvotimac Salkea.. Kolasinac i Bicakcic ce biti velika dobit za nasu reprezentaciju!
Najmlađi, a najjači. Ne može mu niko ništaNajmlađi reprezentativac naše zemlje je Sead Kolašinac, koji ima 20 godina, dok je najstariji kapiten Emir Spahić, koji ima 33 godine.
sead kolasinac je ona faca u moj avatar igrac schalkea sa 19 godina vec starter za klub koji je harao u ligu prvaka igra kao lijevi bek stoper i defanzivni vezni momak je pravi rusilac nadimak mu je seo njemci ga zovu zerstorer rijec za rusilac momak je legenda
A:Dobar si bio danas @majstore
Majstor:hvala momcino i ti si bio dobar u ono sto radis u svoje slobodno vrijeme
ako odluci za njemce izgubice druga
Da bi stvarno bio Njemac, stao bi mu njegova glava na moj avatar. To je sto posto Bosanac i dokazat ce cim zaradi status u Schalke-u. Polako momak sve radi, nece da kaze "Ja sam Bosanac, necu vise igrati za Njemacku".. unistili bi ga Njemci kao sto su uradili Besica, momka su nogiral
Tesko je Kolasincu ali na kraj svega pokazat ce kakav je Bosanac.
Ne smijem nista govoriti o tome, ali igra za Bosnu 100%.
Pa, ne mogu da vjerujem!1988risha je napisao/la: