Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Anoniman
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Anoniman » 23 jan 2016, 17:47

Tooo...
Zao mi je,ali vise mi je drago...
Vidio sam centarsut i rekao goool tooo..
Zasto?igra nula....
Lvg pakuj kofere ...sto je dosta,dosta je

King_James
Kontakt:

Post Postao/la King_James » 23 jan 2016, 17:47

Moyes vrati se sve ti je oprosteno!!!
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009

DragonReborn
Kontakt:

Post Postao/la DragonReborn » 23 jan 2016, 17:51

Odlična prilika da šutnemo Van Gusana.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 23 jan 2016, 17:52

Sumnjam da će dobiti otkaz.

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 23 jan 2016, 17:53

Kakvi luzeri život te yebo :D

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 23 jan 2016, 17:54

Koji luzerski igrači. Sramota.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 jan 2016, 17:56

Dobit će otkaz tek kad izgubimo sve šanse za LP, toliko su glupi i tvrdoglavi ljudi koji vode klub, ljudi koji vode klub u propast, ljudi koji ničim nisu zaslužili da vode klub poput Uniteda.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 23 jan 2016, 17:57

LvG je napisao/la:Koji luzerski igrači. Sramota.

Ok, ima i tu istine, ali aj mi reci iskreno sta je Gaal napravio za sezonu ipo.
A smooth sea never made a skilled sailor.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 23 jan 2016, 17:59

Rooney his bac,ovaj his bak onaj his bac ovde nema igraca da valja Davide sine trebao si davno pobjeci u Real ovde lp neces vidjet a ni trofeja

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 23 jan 2016, 18:34

Asteriks je napisao/la:

Nemoj se dzaba trudit. Kad ode Gaal otici ce i on i svi smo mirni.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 23 jan 2016, 18:38

Asteriks je napisao/la:

Odogovor na to pitanje se toliko sam nameće da samo pitanje sve više postaje retoričko.

Niti je pripremio utakmicu, niti je motivirao i mentalno spremio ekipu. Niti je poslao ekipu na teren s namjerom da pokažu ko gazduje na Old Traffordu i pobjede.

Njegova krivica 90% i igrača 10% - bad day at the office fol. Dovoljno su bili dobri da pobjede jer su pokazali znanje. Želju nisu (to je tih 10% manje više) ali za to najviše krivim managera.

Imao sam šuhvu da će nam Austin presuditi danas. I nisam nešto razočaran. Moje razočarenje je generalno, više se ne ograničava samo na pojedinu fudbalsku predstavu ili izdanja pojedinaca.

#lvgout :puke:

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 23 jan 2016, 18:43

Pazite, krivim Fellu za losu predstavu, ali sam je kriv sto ga salje u pocetni.

Sigurno da je i Lingard mogao i morao bolje, ipak je to sveti dres, itd..., ali decko je dobar po lijevoj strani. Pa vidili smo pripreme, te novembar i polovica decembra. Ovdje se opet pozivam na ono doziranje, na sto sam upozoravao i kada je prikazivao partije na zavidnom nivou.

Sam je kriv sto je u sezonu usao bez kvalitetnog stopera, itd.

Procentualno je to tesko iskazati, mada to 10 % je sigurno i moj prvi pik.

Ovoga lika sam citirao iz razloga da ukaze na pozitivnosti il da prestane sa provokacijama, a po pavilu za takve ima tema opste diskusije.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 jan 2016, 18:50

Cirkus od kluba, još jednom potvrđeno slika
Sad thing is that nobody at all surprised by today's result. Inc Woodward/Glazers I'm sure. Nothing but mid-table mediocrity since Fergie. Meanwhile the academy and the scouting network is in a sad state. Years of underinvestment at all levels. Shambles. Glazers only care about the magic EBITDA and the sodding share price. Woodward only has to deliver the "partners" and sod the football.
Ali hej, potpisali smo ugovor sa Columbiom, ruže cvjetaju, ni slučajno da neko dirne u Eda svetu kravu :sick:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Martial9
Kontakt:

Post Postao/la Martial9 » 24 jan 2016, 13:25

rio_Ferdy88 je napisao/la: Ali hej, potpisali smo ugovor sa Columbiom, ruže cvjetaju, ni slučajno da neko dirne u Eda svetu kravu :sick:
zar stvarno mislite da ED ima toliko ovlasti u klubu i da je on jedini krivac sto ovaj jos nije dobio OTKAZ :roll:

mislim da je tu puno vise ljudi uz njega ukljuceno u tu odluku pocevsi od Gleizera Charltona Fergia Gilla a kriviti samo njega je smijesno pa nije on BOG u klubu pa da bude zaduzan i za sponzorske ugovore i za transfere i jos da sam odlucuje dal ce dati nekome otkaz ili ne a ovi ostali samo klimaju glavom na njegove odluke pa dajte ljudi

evo i citam da upravo Gill s ostalima iz uprave podrzavaju LVGa i dalje :facepalm:
Sir Alex Ferguson:"If you can't support us when we lose, then don't support us when we win."
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 jan 2016, 14:54

Gill nema ništa sa ovim, on ne odlučuje ni o čemu, Ed je taj koji pokreće stvari, i koji se pita o svemu, on da ima dovoljno muda i odgovornosti davno bi pokrenuo pitanje odlaska LVG-a, ovako se boji proinati da je pogriješio kad ga je podržao i predložio za menadžera. Ali pošto je napravio dobre rezultate na finansijskom planu onda je zaštićen od strane Glazera, koji podržavaju sve njegove odluke, pa tako i ovu. Čim klub bude u opasnosti da izgubi noFac kao rezultat neuspjeha na terenu tada će se i to pitanje pokrenuti, dakle kada izgubimo te šanse za top 4. Plus što se očito Ed i neki članovi tog odbora ne slažu po pitanju izbora nasljednika, jedna struja je za Giggsa, a druga za nekog van kluba, poput Joze, time praveći još veći cirkus od kluba, kojemu izgleda nije dovoljno što se sramoti na terenu, nego se i van terena nastavlja sramotiti zbog odluka ljudi koji ga vode.

Sve u svemu jedan veliki cirkus u režiji ljudi koji su očito izgubili svaki kontakt sa realnošću. :kafa:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 24 jan 2016, 15:04

Cisto sumnjam da ovakav klub moze dozvoliti neke struje (iako ima nesto), pa vec sa svih strana opasne kritike, od legendi, preko sponzora,...

Bez obzira koliko god se vlasnici ne razumiju u fudbal znaju da moraju reagovati jer bi moglo biti gadnih posljedica, dugorocno gledano.

Pa onda smo jedini kolekativ gdje trebas veliku vecinu "za" da bi se donio bilo kakav plan, naprosto nemoguce (pogotov sto taj hitni plan mora podrazumjevati momentalni raskid ugovora, taman da je za nebo svezao). Ako je za ovaj problem striktno odgovoran Ed, ne vidim razlog zbog kojeg je zasticen. Nek ga premjeste na prethodnu poziciju i gotova stvar.

Martial9
Kontakt:

Post Postao/la Martial9 » 24 jan 2016, 15:48

Rio

to za top4 jeste bio slucaj s Moyesom ali ako se i sad ide na istu foru onda je ovaj klub otisao u k...

zbog par miliona sto bi vise isplatili van Gaalu kada bi ODMAH dobio otkaz rizikuje se top4 a propustanjem CL gubimo preko 50m eura tako da mi ta teorija oko top4 nije bas logicna

jer zar nije bolje dati otkaz LvG-u i isplatiti mu ostatak ugovora(recimo 10m)nego cekati da teoretski ne moze uci u top4 i pozvati se onda na stavke ugovora i isplatiti mu recimo oko 4m eura A pritom gubimo preko 50m eura zbog CL tako da opet kazem ta teorija oko top4 mi nije logicna

a svima je jasno da stvari nece biti bolje i da gubimo top4 navijaci su se predali izgledaju bezvoljno postalo im je svejedno
igraci padaju mentalno to se moglo vidjeti jucer a promjenom trenera dakle dovodjenjem Joze mogli bi barem pokusati uciniti nesto do kraja i spasiti sto se spasiti moze
Sir Alex Ferguson:"If you can't support us when we lose, then don't support us when we win."
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 24 jan 2016, 16:03

Rio složi sapunicu. Situacija u klubu je katastrofalna, ali da Ed ima takve ovlasti, :hmmmmm:
Jasno je da je cijelom kolektivu najveća želja napraviti što veću mašineriju za lovu, iako već jeste ide se dalje. Eh sada to povlači dosta pitanja. Ko je dovoljno lud da pusti da klub po rezultatima tone dublje i dublje - navijači nezadovoljni. Izuzetno loš marketing za klub. Ne vjerujem da bi Glejzeri dopustili da dođe do nekih protesta navijača, bojkota ili slično, ipak je sve ovo zbog navijača.
Dakle, držanje Van Gaala i dalje na klupi ne donosi apsolutno ništa pozitivno, ni rezultatski, ni na financijskom pogledu, zašto bi neko namjerno i svjesno težio tome? Jedino se logično nameće da je cijele uprave strah goreg stanja, još lošijih rezultata u periodu prilagođavanja novom treneru, izgleda da i dalje se nadaju da će ova stoka nešto promjeniti, iako je svakim danom sve jasnije.

Martial9
Kontakt:

Post Postao/la Martial9 » 24 jan 2016, 16:31

uglavnom situacija nije nikako dobra i sve mi se nekako cini da svi bjeze od odgovornosti

nikad necemo znati koliko stvarno imaju pravo glasa Gill Charlton i Fergie u klubu iako ja mislim da se oni itekako pitaju bez obzira na status tkz "ambasadora"

a da ED ima potpunu kontrolu u klubu to je GLUPOST

e sad ko je od njih za OTKAZ a ko za nastavak ovoga STANJA to mozemo samo pretpostavljati
Zadnja izmjena: Martial9, dana/u 24 jan 2016, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
Golden Boy

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 24 jan 2016, 16:35

Ama Ed ima kontrolu u normalnim okolnostima, medjutim ovo je krizno stanje, tu je sva poenta.

Ne branim pomenutog, ali se vrlo lagano moze lisiti pozicije. Naprosto kada te dirketor Adidasa prozove u javnosti i kaze da igras dosadno, znas koliko je sati, plus sve nedace i blamaze, Galzeri moraju reagovati, ipak se radi o vlasnicima.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.