Da, znam. A mi imamo koliko igrača u Švicarskoj i jačim ligama od Švicarske, a da nisu reprezentativci, ni starci?jacky09 je napisao/la:Young Boysi su iz Švicarske.Željovac je napisao/la:Trebali bi se ovi nešto poznatiji igrači pratiti po jačim ligama.
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Koga?Željovac je napisao/la:Da, znam. A mi imamo koliko igrača u Švicarskoj i jačim ligama od Švicarske, a da nisu reprezentativci, ni starci?jacky09 je napisao/la:Young Boysi su iz Švicarske.Željovac je napisao/la:Trebali bi se ovi nešto poznatiji igrači pratiti po jačim ligama.
...što je više lome to je volim jače...
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Uh ev zamjene za Seju Salihovica,nas hercegovac Senad Lulic 
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
Puna Ceska,Poljska,Rusija ...jacky09 je napisao/la:Koga?jacky09 je napisao/la:Da, znam. A mi imamo koliko igrača u Švicarskoj i jačim ligama od Švicarske, a da nisu reprezentativci, ni starci?Željovac je napisao/la:Trebali bi se ovi nešto poznatiji igrači pratiti po jačim ligama.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Pa navedi mi imena.seha je napisao/la:
Puna Ceska,Poljska,Rusija ...
Ljevakovic,Mahmutic,Stilic(evo sad pozvan),Buric,Spahic, to mi je sad naumpalo ... Ima ih Bogami i u Austriji itd itdjacky09 je napisao/la:Pa navedi mi imena.seha je napisao/la:
Prvi put čujem za te igrače, osim za Štilića iz Lech Poznanseha je napisao/la:Ljevakovic,Mahmutic,Stilic(evo sad pozvan),Buric,Spahic, to mi je sad naumpalo ... Ima ih Bogami i u Austriji itd itdjacky09 je napisao/la:Pa navedi mi imena.seha je napisao/la:
E sta cu ti ja kad ne pratish igrace porijeklom iz BH koji nastupaju i ino ligamaseha je napisao/la:Prvi put čujem za te igrače, osim za Štilića iz Lech Poznanjacky09 je napisao/la:Ljevakovic,Mahmutic,Stilic(evo sad pozvan),Buric,Spahic, to mi je sad naumpalo ... Ima ih Bogami i u Austriji itd itdseha je napisao/la:
- NoName
- Kontakt:
Čuj za Ronalda znaš a za Ljevakovića ne znašjacky09 je napisao/la:Prvi put čujem za te igrače, osim za Štilića iz Lech Poznan
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Odakle bi trebao čuti za Ljevakovića, nebi da igra za Barcelonu. Gdje uopće igra?NoName je napisao/la:Čuj za Ronalda znaš a za Ljevakovića ne znašjacky09 je napisao/la:Prvi put čujem za te igrače, osim za Štilića iz Lech PoznanPa pratiš li ti fudbal uopšte
Cuj nije cuo za Mahmutovica,Ljevakovica,Burica,
Pa pratis li ti uopste Bh repku i njene potencijalne igrace?
Pa pratis li ti uopste Bh repku i njene potencijalne igrace?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ako ono sinoc nije bio bljesak i ako Lulic onako moze igrati u kontinuitetu onda je definitivno kalibar za reprezentaciju. Bilo bi stvarno sramota da ne dobije poziv. Ljevak je za kojim placemo godinama, vrlo brz i okretan - presao je Corluku par puta ko da ga bog nije dao. Igra, odnosno centrira sa obje noge iz trka, jednostavno ima sve. Jedino sto je nejasno je kako bi se snasao na beku u odbrani. ovo sto igra u Boys-ima je lijevi vezni - krilo. I Sejo igra to u klubu ali vidjeli smo da Sejo moze i nazad kad treba. Lulica bi svakako trebalo probat. Na osnovu sinocnje utakmice osim Seje, mi na lijevoj strani trenutno boljeg nemamo.
- Los*Blancos
- Kontakt:
ala_juve_tm87 je napisao/la:Uh ev zamjene za Seju Salihovica,nas hercegovac Senad Lulic

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Evo izgleda da će i Bunoza konačno dobiti poziv. Na njemu je sad da opravda povjerenje i da potisne Mravca...
Pozvan će biti i Ognjen Vranjes
Pozvan će biti i Ognjen Vranjes
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vecini ovdje je ispunjen zelja da se pozove Bunoza i Vranjes. Sad je sve na njima da pokazu sta znaju ili ne znaju?
A na forumasima da imaju nove mete za pljuvanje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jest i to najbucniji ce biti oni koji su kukali ko zla godina,sto ih Pape ne poziva.Omerbavarac je napisao/la:Vecini ovdje je ispunjen zelja da se pozove Bunoza i Vranjes. Sad je sve na njima da pokazu sta znaju ili ne znaju?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
krenulo nadarevica
danas autogol 
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
misimovic ne igra u prvom poluvremenu...dzeko nosi kapitensku traku usamljen je u napadu i djeluje bezvoljno 2 duela malo ostrija sa bujtenom i krossom...
-
Dela_Messi
- Kontakt:
Ove godine nasa repka se opet nece provuc iz grupe jer smo dobili loseg selektora koji nema pojma o formacijama,sastavu i td..bez uvrede ljubiteljima naseg selektora,ali dajem bubreg svoj da 80% naroda u BIH se slaze samnom,a msm da ce se i nekako nastimat ove utakmice....poz RZ88
Lendrić na pragu reprezentacije BiH
Hajdukov junior na posudbi u mostarskom Zrinjskom, Ivan Lendrić, najavio je mogućnost da u bliskoj budućnosti zaigra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
- Zabio sam dva gola u tri kola i sada se oko mene u Bosni digla velika prašina. Svi me potežu za rukav, traže intervjue, a pojavila se u medijima i opcija da zaigram za reprezentaciju Bosne i Hercegovine - kazao nam je Lendrić.
Priča je tek u povojima te se mladi igrač još uvijek nije odlučio što će napraviti.
- Neki ljudi su mi ponudili da zaigram za reprezentaciju BiH. Kontaktirali su moga menadžera Matu Jozipovića i rekli mu da je ta ponuda na stolu - otkrio nam je Lendrić. Ipak, u sebi još nije prelomio.
- Nemam razloga srljati. Nisam još odlučio - kazao je Lendrić.
Trenutno mladi igrač Hajduka na posudbi u Zrinjskome ima samo hrvatsku putovnicu, no ukoliko poželi, lako će u putnom dokumentu imati i grb susjedne nam države.
- Otac Damjan mi se rodio i odrastao u Čapljini. Živio je tamo dvadeset godina i neću imati nikakvih problema da dobijem njihovo državljanstvo ukoliko to poželim.
Zbog čega mladi nogometaš uopće razmišlja o uzimanju državljanstva BiH? Razlozi su duboki, a leže u izbornicima mlađih hrvatskih reprezentacija.
- Izbornik Dražen Ladić me nikad nije zvao, a Ivica Grnja samo tri ili četiri puta, a kada su na red došle kvalifikacije na mene više nije računao. Ne znam zašto. Bio sam i najbolji strijelac lige, a i najbolji igrač po Sportskim novostima. Zaista ne znam zbog čega to nije dovoljno da budem član reprezentacije. Jasno je da sam razočaran, ali više sam time razbijao glavu u mlađim danima. Sada sam se nekako pomirio s time - kazao nam je Lendrić.
Čini se kako su ga godine ignoriranja doista dovele pred prag “prelaska granice”. Još razmišlja, ali u glasu mu se osjetila želja, i gnjev, koji ga vode prema susjedima.
Hajdukov junior na posudbi u mostarskom Zrinjskom, Ivan Lendrić, najavio je mogućnost da u bliskoj budućnosti zaigra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
- Zabio sam dva gola u tri kola i sada se oko mene u Bosni digla velika prašina. Svi me potežu za rukav, traže intervjue, a pojavila se u medijima i opcija da zaigram za reprezentaciju Bosne i Hercegovine - kazao nam je Lendrić.
Priča je tek u povojima te se mladi igrač još uvijek nije odlučio što će napraviti.
- Neki ljudi su mi ponudili da zaigram za reprezentaciju BiH. Kontaktirali su moga menadžera Matu Jozipovića i rekli mu da je ta ponuda na stolu - otkrio nam je Lendrić. Ipak, u sebi još nije prelomio.
- Nemam razloga srljati. Nisam još odlučio - kazao je Lendrić.
Trenutno mladi igrač Hajduka na posudbi u Zrinjskome ima samo hrvatsku putovnicu, no ukoliko poželi, lako će u putnom dokumentu imati i grb susjedne nam države.
- Otac Damjan mi se rodio i odrastao u Čapljini. Živio je tamo dvadeset godina i neću imati nikakvih problema da dobijem njihovo državljanstvo ukoliko to poželim.
Zbog čega mladi nogometaš uopće razmišlja o uzimanju državljanstva BiH? Razlozi su duboki, a leže u izbornicima mlađih hrvatskih reprezentacija.
- Izbornik Dražen Ladić me nikad nije zvao, a Ivica Grnja samo tri ili četiri puta, a kada su na red došle kvalifikacije na mene više nije računao. Ne znam zašto. Bio sam i najbolji strijelac lige, a i najbolji igrač po Sportskim novostima. Zaista ne znam zbog čega to nije dovoljno da budem član reprezentacije. Jasno je da sam razočaran, ali više sam time razbijao glavu u mlađim danima. Sada sam se nekako pomirio s time - kazao nam je Lendrić.
Čini se kako su ga godine ignoriranja doista dovele pred prag “prelaska granice”. Još razmišlja, ali u glasu mu se osjetila želja, i gnjev, koji ga vode prema susjedima.
Rotor Volgograd...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], napapijri1987 i 17 gostiju.