A sta kaze onaj maloprije, puste Atletiju koju ligu
Champions League 2015/16
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Champions League 2015/16
A koliko kmeči ovaj anonymousHD, zar toliko boli jbote.
kolike ono u zadnjih 7-8 godina? 
Halo čovječe koji je tebi k?anonymousHD je napisao/la:Ali se ne može pisati.Lillard je napisao/la:Momci forum se može čitat i bez registracije, nisam anonimni da to radimmadridist je napisao/la:Luka 19
Vidiš kako si ti upućen, znači to si ti. Navijač Barce koji se pretvarao da navija za RM da ga ne bi ljudi banovali. Dno dna. HAHAHAHAHAH.
Pa eto, reci svojim adminima ako me ima, neka me obrišu ha ja.
Čuj da pišem po vašem forumu, golemo
Bogami mi se ne da pretraživat, ima pun q registriranih, ali među njima si, znaš to i sam
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
- anonymousHD
- Kontakt:
@mandrax, šta boli? Pobeda sa 10 igrača? Pobeda iako je jedan gol poništen? Ne znam šta može da boli.
@Lillard, ako me ima, nađi me, obriši me, ali nema.
Luka19, dno dna jaro.
Luka19, dno dna jaro.
Nit sam admin nit mi se traži, samo ti prenosi dalje šta se kod nas pišeanonymousHD je napisao/la:@mandrax, šta boli? Pobeda sa 10 igrača? Pobeda iako je jedan gol poništen? Ne znam šta može da boli.
Luka19, dno dna jaro.
Luka19, neki simpatičan lik, baniraj ga pa ćemo vidjet
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Možda ovoanonymousHD je napisao/la:@mandrax, šta boli? Pobeda sa 10 igrača? Pobeda iako je jedan gol poništen? Ne znam šta može da boli.
Pravo pitanje. Al' odakle da krenem...anonymousHD je napisao/la:@mandrax, šta boli?
Evo Rajaz malo docarao, ja cu da nastavim:

- anonymousHD
- Kontakt:
Glavno si zaboravio bracika.

Daj nam sad kanto sve dokumente u istoriji (u zadnjih 7-8 godina) ,
yebem ti krpenjacu iz 1998
yebem ti krpenjacu iz 1998
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
ali kad ovo postavi navijac Reala onda je to STVARNO ZALOSNOanonymousHD je napisao/la:Glavno si zaboravio bracika.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
- anonymousHD
- Kontakt:
Zna čovek!
A sve ovo kad postavi neko ko je sebe ubijedio da je navijac Manchestera onda je toPoliceman je napisao/la:ali kad ovo postavi navijac Reala onda je to STVARNO ZALOSNOanonymousHD je napisao/la:Glavno si zaboravio bracika.
![]()
![]()
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Re: RE: Re: Champions League 2015/16
ma rado bi oni i tad lakse protivnike al posto tad nemoguce dobit lakseg onda im to neobicno ,navikli na wolfsburge galate ,apoeleLillard je napisao/la:Teško da te u polufinalu može zapast laka ekipamadridist je napisao/la:Ajd Lily ne rise.Lillard je napisao/la:Zanimljivo je to kako Uefalona djeluje. Svake godine im daju jedne od najtežih protivnika i onda te protivnike mućki pokradu. Umjesto da namjeste fino lagane klubove poput Rome, Wolfsburga... Ali da, to već neko radi![]()
Ako je polufinale sa Bayernom i finale sa cigama lagan put ka tituli bez pomoci sudaca onda ti nemas pojma.
u citavoj knock out fazi imat jednog teskog protivnika i govorit tezak put bio ccc
,a u finalu je sve moguce
kad dodjes do finala tad i najveci autsajder moze dobit.pricat kako je tezak put bio a tek u polufinalu dobit ozbiljnog protivnika je smijesno. ti kad dodjes svjez u polufinale jer si igrao debilne utakmice sa autsajderima ,nisi se trosio, imas mnogo vece sanse od ostalih koji se polome da dodju do te faze takmicenja. svjezina ekipe igra veliku ulogu u LP.
al ne mogu to skontat neki il se.prave glupi. sta bi tek rekli blancosi da su imali aktuelne prvake engleske francuske njemacke i italije na putu do osvajanja trofeja...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Zasto ne pametujete ovol'ko kad portugalski kopitar samara igrace. 
Ok ono,navijas za barcu navijas za Real,uredu.
Podjebavanja,prepucavanja i to uredu.
Al ne znam bas da li je uredu na osnovu toga nekom reci:
"tebe je rano odbilo od dojke,nedostajalo ti je roditeljske paznje",psihicki deformisan,glup itd itd.
Za tako nesto moras bit kompletan retard.
Podjebavanja,prepucavanja i to uredu.
Al ne znam bas da li je uredu na osnovu toga nekom reci:
"tebe je rano odbilo od dojke,nedostajalo ti je roditeljske paznje",psihicki deformisan,glup itd itd.
Za tako nesto moras bit kompletan retard.
"neko ko je sebe ubijedio"madridist je napisao/la:A sve ovo kad postavi neko ko je sebe ubijedio da je navijac Manchestera onda je toPoliceman je napisao/la:ali kad ovo postavi navijac Reala onda je to STVARNO ZALOSNOanonymousHD je napisao/la:Glavno si zaboravio bracika.
![]()
![]()
kako se ovo izvodi ako mozes da objasnis
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Pa anonymous i madridist pokazuju sve simptome mentalne retardacije u poodmakloj fazi.
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: RE: Re: Champions League 2015/16
Vama je svaka ekipa laka kad vam sudije pomažu.barca_87 je napisao/la:Teško da te u polufinalu može zapast laka ekipa
Brao,anonymousHD je napisao/la:Glavno si zaboravio bracika.
za nagradu ti poklanjam ovaj orden
Baci petanonymousHD je napisao/la:Zna čovek!
Nisam pratio i ne zanima me,sve dok neko igraca koji mlati milione eura naziva pogrdnim imenima to mi je ok,al cim neko tu zajebanciju prevede na licni nivo,aj vozdra nit je smjesno nit zanimljivo.sekretar je napisao/la:Pa anonymous i madridist pokazuju sve simptome mentalne retardacije u poodmakloj fazi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.