FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amer_zeljoo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amer_zeljoo » 27 okt 2010, 13:23

Kazu da je vatreni navijac Sarajeva otisao kod Torabija na seansu i odkad ga je ovaj dotakao navija za Zelju, nevjerovatno!!!!! xD
malo sale... :)))))
sto se tice ovih igraca... i ja bi volio vidjeti stacenskog u dresu zelje... a i vukelja je sigurno kvalitetan napadac... ali imamo mi naseg LAZARA!!!!!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 27 okt 2010, 13:25

Ma sad vukelju uhvatit kad je raskino sa borcem pa da igrmo s dva napadaca vukelja polu a lazo spic
svoj ti pos'o !

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 27 okt 2010, 13:29

Grbavica moj zivot je napisao/la:Ma sad vukelju uhvatit kad je raskino sa borcem pa da igrmo s dva napadaca vukelja polu a lazo spic
a gdje ce ZZ?
Za zivot cijeli!

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 27 okt 2010, 14:35

hocemo vukelju, vukelju u napadu... :mrgreen:
BRAVE HEART 1979-2005

drug

Post Postao/la drug » 27 okt 2010, 14:37

Bolje bi bilo da se ova vijest nije ni pojavila u medijima jer će se sad samo nagadjat i očekivat da se neko dovede. U klubu ima neko (Amar 100% + ?) ko to sve dobro prati. Sjetite se kako su se u Želji pojavili Čolić i Marković kad ih niko nije očekivao. Čolić je provjeren igrač, ali nije standardan jer nije prošao pripreme. Svakako da nam je dobro došao. Marković se odlično pokazao a siguran sam da 99% vas (i ja) nismo nikad ni čuli za njega ranije. Prije toga je tako naletio Bogičević, evo i Vasilić sad.

Stančeski bi bio pravi kapital. Vukelja je dobar igrač, najbolji njihov prošle sezone ja mislim, ali se sad malo izgubio izgleda. Kad bi dolazio, valjda bi prošao probu kod Amara jer nam ne treba gomilanje svakakvih igrača. Najbolji primjer zato su neki veliki evropski klubovi koji pokupuju neke igrače koji imaju ime, ali se nikad ne snadju. Na kraju ispaštaju klub i navijači. Mi jedino gomilamo mlade momke, ali će se skoro sigurno neko isplatit od njih. Polako, ima još do zime 4 kola.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 27 okt 2010, 14:42

drug je napisao/la:Bolje bi bilo da se ova vijest nije ni pojavila u medijima jer će se sad samo nagadjat i očekivat da se neko dovede. U klubu ima neko (Amar 100% + ?) ko to sve dobro prati. Sjetite se kako su se u Želji pojavili Čolić i Marković kad ih niko nije očekivao. Čolić je provjeren igrač, ali nije standardan jer nije prošao pripreme. Svakako da nam je dobro došao. Marković se odlično pokazao a siguran sam da 99% vas (i ja) nismo nikad ni čuli za njega ranije. Prije toga je tako naletio Bogičević, evo i Vasilić sad.

Stančeski bi bio pravi kapital. Vukelja je dobar igrač, najbolji njihov prošle sezone ja mislim, ali se sad malo izbuio izgleda. Kad bi dolazio, valjda bi prošao probu kod Amara jer nam ne treba gomilanje svakakvih igrača. Najbolji primjer zato su neki veliki evropski klubovi koji pokupuju neke igrače koji imaju ime, ali se nikad ne snadju. Na kraju ispaštaju klub i navijači. Mi jedino gomilamo te mlade momke, ali će se skoro sigurno neko isplatit od njih. Polako, ima još do zime 4 kola.
Nije se Vukelja izgubio nego je pao u drugi plan nakon sto su u Borac dosli Nikolic i Dajci, a ruku na srce Vukelja po prikazanom prosle godine je bolji od obojce. Mislim da bi nama dobro dosao, ali treba imati na umu da mi imamo dosta mladih fudbalera koji cekaju svoju priliku da sada ne nabrajam Pehilj, Nikolic, Baljic...uz vec prisutne i standardne Popovic, Rovcanin i Spahic koji se uspjesno oporavlja od teske povrede! Sigurno ce biti rokada u ekipi, odlazaka i dolazaka, a po meni bi najbolje pojacanje bio ovaj Stanceski koji je onako borben rastrcan, zna s loptom, brz, prodoran i razornog suta. Ma vidjet cemo, ima jos do kraja ovoh prelaznog roka a ovo su sada samo nagadjanja! Ja sam cuo za jedno ime koje se vrti u Zeljinim planovima ali necu da nista pisem dok se to ne sprovede u djelo. Samo mogu reci da je za ovu ligu i za sve napadace izmislio fudbal!

BMK
Kontakt:

Post Postao/la BMK » 27 okt 2010, 14:44

BMK je napisao/la:
bekrija1990 je napisao/la:DRAMA U BORCU - VUKELJA OTPISAN, STANCESKOM ULTIMATUM http://sportsport.ba/bh_fudbalp-45584.htm

Amare, hvataj se odmah obadvojice. Kod tebe se nece zajebavati ;)
Sta ste se ponadali,nije raskinut ugovor s njim,Vukelja je kaznjen,odnosno odstranjen iz prvog tima,zbog nezalaganja i losih igara...Takoreci "na ledu".
Evo jos jednom da ponovim,Vukelja ima ugovor s Borcem na jos godinu dana,tako da se mora platiti obestecenje za njega!

fkborac.net

/ $ " "
& 27, 2010 | "
Тренер & $ $ $ је " " " /, а ? је његово ? у $ $ сезоне. " тога $ $ је " $ ' ? " " $ &, $ је " " $ & $ " $ $ се " $ ? - " ? " " у &.

% ¥ % своју $ је " " $ $ " не $ свој " на ".
- Са / ' разговарао ? пута " " је $ '. " се " ? у његовој " " & тога ' $ $ га $ " ", а на њега - " у ? " $ & & ?. $ $ је он ' пет " " у " ? ", ? ' $ $ свој ". У & то " $, не ' % је ?, ? ' " ' ставу $ $ ' не " " " ", - ' " " на " " " $ свој ". % се " & његове " су ? $ сјаја $ ¥. " са " ' разговарао, а ? свега ' ' ' " $ $ $ ? ? " за & ? не. ? " " уговор са ? " у ", а ? његова $ $ $ " на њега - " у $ " – " је $ $.

Тренер & је " $ % & " ' $ $ $ " / ? не ' свој $ ' ".
- $ упозорења " ' ? " " $ &. " јер ' $ " он не пружа сто $ " " " " & & је $ у &. & ¥ $ жуте & & &, а " тога не пружа " & се $ њега &. Све ово $ $ " $ у " ? на & ". " " " $ ' &, ? $ то ?. " ? ' $ $ $ " " су ? терет на $ " " " су $ & $ првог ' у првенству. % " остаје освајање јесење ? – " је $.

& црвеног & " је $ на & " " ", $ " је & $ стране ? са 1000 ? &. ¥ & & " ' $ јер " ? $ & " " $ " је $ $ понесе, а тренер $ је ? $ га $ у " на тој ".
- $ је $ " $ & ' $ " $ & &. " & ' $ $ свој ' " новац " зарађују у ' ?. & & се " о ? $ " &, ? ' " " $ $ оне " то ?. % се " / он " $ остаје " & јер " уговор $ / $ $. ' - " - $ " & % је то ? " са ? $ на & тренер $ не ¥ $ ", а " & " " уговор с ? – " је $ ? $ ".

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 27 okt 2010, 14:55

Pirke_TM87 je napisao/la:
drug je napisao/la:Bolje bi bilo da se ova vijest nije ni pojavila u medijima jer će se sad samo nagadjat i očekivat da se neko dovede. U klubu ima neko (Amar 100% + ?) ko to sve dobro prati. Sjetite se kako su se u Želji pojavili Čolić i Marković kad ih niko nije očekivao. Čolić je provjeren igrač, ali nije standardan jer nije prošao pripreme. Svakako da nam je dobro došao. Marković se odlično pokazao a siguran sam da 99% vas (i ja) nismo nikad ni čuli za njega ranije. Prije toga je tako naletio Bogičević, evo i Vasilić sad.

Stančeski bi bio pravi kapital. Vukelja je dobar igrač, najbolji njihov prošle sezone ja mislim, ali se sad malo izbuio izgleda. Kad bi dolazio, valjda bi prošao probu kod Amara jer nam ne treba gomilanje svakakvih igrača. Najbolji primjer zato su neki veliki evropski klubovi koji pokupuju neke igrače koji imaju ime, ali se nikad ne snadju. Na kraju ispaštaju klub i navijači. Mi jedino gomilamo te mlade momke, ali će se skoro sigurno neko isplatit od njih. Polako, ima još do zime 4 kola.
Nije se Vukelja izgubio nego je pao u drugi plan nakon sto su u Borac dosli Nikolic i Dajci, a ruku na srce Vukelja po prikazanom prosle godine je bolji od obojce. Mislim da bi nama dobro dosao, ali treba imati na umu da mi imamo dosta mladih fudbalera koji cekaju svoju priliku da sada ne nabrajam Pehilj, Nikolic, Baljic...uz vec prisutne i standardne Popovic, Rovcanin i Spahic koji se uspjesno oporavlja od teske povrede! Sigurno ce biti rokada u ekipi, odlazaka i dolazaka, a po meni bi najbolje pojacanje bio ovaj Stanceski koji je onako borben rastrcan, zna s loptom, brz, prodoran i razornog suta. Ma vidjet cemo, ima jos do kraja ovoh prelaznog roka a ovo su sada samo nagadjanja! Ja sam cuo za jedno ime koje se vrti u Zeljinim planovima ali necu da nista pisem dok se to ne sprovede u djelo. Samo mogu reci da je za ovu ligu i za sve napadace izmislio fudbal!
De posalji pp pomahnitat cu :D

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 27 okt 2010, 14:56

za 5 minuta je utakmica, zeljo -partizan na grbavici 2. jel ide neko?

spajz
Kontakt:

Post Postao/la spajz » 27 okt 2010, 15:04

Dove87 je napisao/la:za 5 minuta je utakmica, zeljo -partizan na grbavici 2. jel ide neko?
to garant snimak utakmice... ja sam juce gledao tu tekmu
ides li ti?

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 27 okt 2010, 15:24

Više volim da stabilizujemo klub,bez pravljenja dugova (pokrivati se koliko je jorgan dug) i redovno izlaziti u Evropu, nego na foru dovoditi igrače s lažnim obećanjima i zapadati u dugove, pa da kojekakvi novinari stvaraju ime preko naših leđa balteći nas.
Zato pustiti Amara njegovim idejama i planovima, mislim da ćemo imati jednu sigurnost u igračkom kadru i da će se uvijek znati ko kosi,a ko vodu nosi.Jer, s njim nismo dobili samo trenera,već Vođu, Autoritet, Plan, Novac i čovjeka čija riječ vrijedi više. Mislim da Osim izvlači maximum iz ovih igrača,i zato kapa dole, i ne samo igrača, nego je mamac i sponzorima i svojim šarmom će dovesti Švabe ABD.na Našu svetinju. Željo će biti instiucija za sebe ili država u državi,DRŽAVA ŽELJO.
Biće naša Grbavica-Bosanska ljepotica, to je neminovno živi bili pa vidjeli.
Sabur.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 27 okt 2010, 15:59

Ako nam iko treba iz Borca onda su to Puzigaća i Stevo Nikolić...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 27 okt 2010, 16:03

Utakmica sa torpedom je pokazala da ne mozemo bez Lazille, tako da on ostaje !

Hajde Lazare !
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 27 okt 2010, 16:12

muXmania je napisao/la:Ako nam iko treba iz Borca onda su to Puzigaća i Stevo Nikolić...
Puzigaca je na utakmici KUPa u BL, psovao Mirsi mrtve a Stevo se nudio Amaru , ovaj ga nije htio, tako da je tu KRAJ PRICE :) . Vukelja je stari lisac, ali cudnog mentaliteta tj. kad mu se igra-igrace za klikere, nije od neke daiscipline al njegovo iskustvo je dovoljno za ove ligu.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 27 okt 2010, 16:25

djale je napisao/la:
muXmania je napisao/la:Ako nam iko treba iz Borca onda su to Puzigaća i Stevo Nikolić...
Puzigaca je na utakmici KUPa u BL, psovao Mirsi mrtve a Stevo se nudio Amaru , ovaj ga nije htio, tako da je tu KRAJ PRICE :) . Vukelja je stari lisac, ali cudnog mentaliteta tj. kad mu se igra-igrace za klikere, nije od neke daiscipline al njegovo iskustvo je dovoljno za ove ligu.
ne bih sad da ulazim u to, samo kažem da su nam ovakvi igrači tipa Puzigaće i Steve prijeko potrebni i mišljenja sam da bi odma mogli u prvih 11...

Stanceski je prekuco ovu ligu i svakako da bi i on bio dobar, kao i Vukelja i Purić iz Čelika, ali oni ne igraju na pozicijama gdje smo tanki, zato i kažem ako već nekoga treba dovesti iz Borca onda je to Dvojac gore navedeni...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 27 okt 2010, 16:29

muXmania je napisao/la:
djale je napisao/la:
ne bih sad da ulazim u to, samo kažem da su nam ovakvi igrači tipa Puzigaće i Steve prijeko potrebni i mišljenja sam da bi odma mogli u prvih 11...

Stanceski je prekuco ovu ligu i svakako da bi i on bio dobar, kao i Vukelja i Purić iz Čelika, ali oni ne igraju na pozicijama gdje smo tanki, zato i kažem ako već nekoga treba dovesti iz Borca onda je to Dvojac gore navedeni...

Ma vi ste svugdje tanki Blekica mi mog :D :) ;) !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 okt 2010, 16:33

ekii je napisao/la:Ma vi ste svugdje tanki Blekica mi mog :D :) ;) !
Blekica mi mog :mrgreen: brini se ti gdje sta vi tanki, kod mene je blekic debeooo..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 27 okt 2010, 16:35

pile87 je napisao/la:
ekii je napisao/la:Ma vi ste svugdje tanki Blekica mi mog :D :) ;) !
Blekica mi mog :mrgreen: brini se ti gdje sta vi tanki, kod mene je blekic debeooo..

Nemoj se rugati! :lol:

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 27 okt 2010, 17:03

EdinTM87 je napisao/la:Utakmica sa torpedom je pokazala da ne mozemo bez Lazille, tako da on ostaje !

Hajde Lazare !
1921-2011

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 27 okt 2010, 17:06

evo igrali smo danas trening utakmicu protiv sarajevskog partizana, ja sam bio prvo poluvrijeme bilo je 5,6-0 :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 66 gostiju.