to garant snimak utakmice... ja sam juce gledao tu tekmuDove87 je napisao/la:za 5 minuta je utakmica, zeljo -partizan na grbavici 2. jel ide neko?
ides li ti?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
to garant snimak utakmice... ja sam juce gledao tu tekmuDove87 je napisao/la:za 5 minuta je utakmica, zeljo -partizan na grbavici 2. jel ide neko?
Puzigaca je na utakmici KUPa u BL, psovao Mirsi mrtve a Stevo se nudio Amaru , ovaj ga nije htio, tako da je tu KRAJ PRICEmuXmania je napisao/la:Ako nam iko treba iz Borca onda su to Puzigaća i Stevo Nikolić...
ne bih sad da ulazim u to, samo kažem da su nam ovakvi igrači tipa Puzigaće i Steve prijeko potrebni i mišljenja sam da bi odma mogli u prvih 11...djale je napisao/la:Puzigaca je na utakmici KUPa u BL, psovao Mirsi mrtve a Stevo se nudio Amaru , ovaj ga nije htio, tako da je tu KRAJ PRICEmuXmania je napisao/la:Ako nam iko treba iz Borca onda su to Puzigaća i Stevo Nikolić.... Vukelja je stari lisac, ali cudnog mentaliteta tj. kad mu se igra-igrace za klikere, nije od neke daiscipline al njegovo iskustvo je dovoljno za ove ligu.
muXmania je napisao/la:ne bih sad da ulazim u to, samo kažem da su nam ovakvi igrači tipa Puzigaće i Steve prijeko potrebni i mišljenja sam da bi odma mogli u prvih 11...djale je napisao/la:Puzigaca je na utakmici KUPa u BL, psovao Mirsi mrtve a Stevo se nudio Amaru , ovaj ga nije htio, tako da je tu KRAJ PRICEmuXmania je napisao/la:Ako nam iko treba iz Borca onda su to Puzigaća i Stevo Nikolić.... Vukelja je stari lisac, ali cudnog mentaliteta tj. kad mu se igra-igrace za klikere, nije od neke daiscipline al njegovo iskustvo je dovoljno za ove ligu.
Stanceski je prekuco ovu ligu i svakako da bi i on bio dobar, kao i Vukelja i Purić iz Čelika, ali oni ne igraju na pozicijama gdje smo tanki, zato i kažem ako već nekoga treba dovesti iz Borca onda je to Dvojac gore navedeni...
Blekica mi mogekii je napisao/la:Ma vi ste svugdje tanki Blekica mi mog![]()
![]()
!
pile87 je napisao/la:Blekica mi mogekii je napisao/la:Ma vi ste svugdje tanki Blekica mi mog![]()
![]()
!
brini se ti gdje sta vi tanki, kod mene je blekic debeooo..
EdinTM87 je napisao/la:Utakmica sa torpedom je pokazala da ne mozemo bez Lazille, tako da on ostaje !
Hajde Lazare !
EdinTM87 je napisao/la:Utakmica sa torpedom je pokazala da ne mozemo bez Lazille, tako da on ostaje !
Hajde Lazare !
Znaci nije bilo lomova i povreda19TM87 je napisao/la:evo igrali smo danas trening utakmicu protiv sarajevskog partizana, ja sam bio prvo poluvrijeme bilo je 5,6-0
znaci 12-0.Esii TM87 je napisao/la:Znaci nije bilo lomova i povreda19TM87 je napisao/la:evo igrali smo danas trening utakmicu protiv sarajevskog partizana, ja sam bio prvo poluvrijeme bilo je 5,6-0hajd dobro je onda..
Hehe cuj zavrsio karijeru, igra u belgiskom Mechelenu.Elegant je napisao/la:Sta je sa onim bivsim igracem Zelje, Dialibom igra li on jos ili je zavrsio karijeru ?
Znam da je otisao u neki spanski nizorazredni tim.
Elegant je napisao/la:Sta je sa onim bivsim igracem Zelje, Dialibom igra li on jos ili je zavrsio karijeru ?
Znam da je otisao u neki spanski nizorazredni tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.