hocemo Sablju!!Virtu4l je napisao/la:Amin.Coraco je napisao/la:Nek Musa uskoči u Sarajevo.![]()
Musa je povezivan sa Željom a Slavko sa Pitarima, neka bude zamjena i eto win win situacije
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
TobeYarabi je napisao/la:hocemo Sablju!!

ne bi imali poraza u narednih 10 utakmica
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
nek obrije glavu, i bude nas celo..razbucali bi vasVirtu4l je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:hocemo Sablju!!![]()
![]()
ne bi imali poraza u narednih 10 utakmica

nemoj vise cela zivota ti

Nema se na Koševu gdje popetiTobeYarabi je napisao/la:hocemo Sablju!!Virtu4l je napisao/la:Amin.Coraco je napisao/la:Nek Musa uskoči u Sarajevo.![]()
Musa je povezivan sa Željom a Slavko sa Pitarima, neka bude zamjena i eto win win situacije

Sad lajka haverica na fb, ja gledam i smijem se, maaajku joj **** kurvu!
#Slavko

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Demantovao je da je razgovarao sa nasim ublehamaCoraco je napisao/la:Nek Musa uskoči u Sarajevo.![]()
Pa ko će vam kad sami svoje i poslije svih uspjeha nazivate ublehama.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
je li slobodan Čapljić?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
PA STA SE OVO DESAVAAAAA
wobly92 je napisao/la:Pa ko će vam kad sami svoje i poslije svih uspjeha nazivate ublehama.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Samire ko ti je zabranio da pišeš na ovoj temi, nemoj se plašiti ubleHa 

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Sabinho je napisao/la:wobly92 je napisao/la:Pa ko će vam kad sami svoje i poslije svih uspjeha nazivate ublehama.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ne smije se vise druziti sa nama..zaprijetili mu kozojebiMuhamedTM je napisao/la:Samire ko ti je zabranio da pišeš na ovoj temi, nemoj se plašiti ubleHa

Auffff

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sta je gurbeti, jeste i danas koga kaparisali? Ja kazem treba Zahirovica, da igra umjesto Rustema, ode u Misketovu prciju.. Ja prizeljkujem Celu, ode u prciju i on.. Samo jos i stari da mi potpise za Zeljkana i nista me vise iznenaditi ne moze. Naravno prvo bi Rulehz uletio na forum i napisao, neeeema sanse da mogu Jokerovog starog dovesti, to ako se desi ja odustajeeem, kasnije uđes na portale, Jokerov stari u Zelji do 2019. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Thetraphak1921
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Sta je gurbeti, jeste i danas koga kaparisali? Ja kazem treba Zahirovica, da igra umjesto Rustema, ode u Misketovu prciju.. Ja prizeljkujem Celu, ode u prciju i on.. Samo jos i stari da mi potpise za Zeljkana i nista me vise iznenaditi ne moze. Naravno prvo bi Rulehz uletio na forum i napisao, neeeema sanse da mogu Jokerovog starog dovesti, to ako se desi ja odustajeeem, kasnije uđes na portale, Jokerov stari u Zelji do 2019.
Ovo je fakat uticalo na tebe..

Ako ga smaras kod kuce kao na ovom forumu nebi me cudilo''':tebi je kod drugih sve dobro a kod nas sto god se uradi ne valja cuj zahirovicjoker90 je napisao/la:Sta je gurbeti, jeste i danas koga kaparisali? Ja kazem treba Zahirovica, da igra umjesto Rustema, ode u Misketovu prciju.. Ja prizeljkujem Celu, ode u prciju i on.. Samo jos i stari da mi potpise za Zeljkana i nista me vise iznenaditi ne moze. Naravno prvo bi Rulehz uletio na forum i napisao, neeeema sanse da mogu Jokerovog starog dovesti, to ako se desi ja odustajeeem, kasnije uđes na portale, Jokerov stari u Zelji do 2019.
Ma sve valja kod nas, ne zna se sta je bolje zadnjih godinu dana. Znam da sam dosadan, ali ne moze covjek otvoriti idiotima kao ti oci, pa kad bi pajserom pokusao!fks74 je napisao/la:Ako ga smaras kod kuce kao na ovom forumu nebi me cudilo''':tebi je kod drugih sve dobro a kod nas sto god se uradi ne valja cuj zahirovicjoker90 je napisao/la:Sta je gurbeti, jeste i danas koga kaparisali? Ja kazem treba Zahirovica, da igra umjesto Rustema, ode u Misketovu prciju.. Ja prizeljkujem Celu, ode u prciju i on.. Samo jos i stari da mi potpise za Zeljkana i nista me vise iznenaditi ne moze. Naravno prvo bi Rulehz uletio na forum i napisao, neeeema sanse da mogu Jokerovog starog dovesti, to ako se desi ja odustajeeem, kasnije uđes na portale, Jokerov stari u Zelji do 2019.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jokeru prizeljkujes li Stilica slucajno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.