o cemu ti buraz, sta ti gledas ?bhsport je napisao/la:Solidna rola Mirze, 11 PTS, 3 skoka, asistencija. Imao je 4 promašena napada ali generalno dobar.
jedino drugo poluvrijeme ako mislis samo..
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
o cemu ti buraz, sta ti gledas ?bhsport je napisao/la:Solidna rola Mirze, 11 PTS, 3 skoka, asistencija. Imao je 4 promašena napada ali generalno dobar.
1 stlbordo_Sarajevo je napisao/la:19 p 8 reb 3 ast, highest scorer, to lafe![]()
I mi bi imali manje poena nego minuta ...ChaosX je napisao/la:
Opet manje poena nego minuta![]()
Jeste drugo:)King_James je napisao/la:Jel ovo mislis na drugo poluvrijeme?bhsport je napisao/la:Solidna rola Mirze, 11 PTS, 3 skoka, asistencija. Imao je 4 promašena napada ali generalno dobar.
pa mora kad nema Bledsoea, da je on tu, opet bi on i Knight "vodili show"_dreamer_ je napisao/la:Mislim da je ovo prva utakmica gdje su odigrali par finih akcija za mirzu, izradjene akcije gdje su umjesto uzimanja nemogucih suteva nakon prodora radije izbacivali loptu mirzi koji je vise puta ostao sam na sutu za 3. to je ono sto phoenix uvijek mora s njim raditi uz pick n pop, a toga skoro da nikako nije bilo...
Dobar je Mirza. Samo da ne bude vecih povreda i da jednom zaigramo kompletni na nekom prvenstvu. Da vidimo i to cudo. Jer tada bi po prvi put prolazak grupe bio sasvim realan. Dok su jos ovi igraci na okupu.rudy91 je napisao/la:Svaka cast Mirza,odlicna noc za nase igrace.Mirza odlicno spika i pravo ga nahvalise ova dvojica u studiju.
kunem ti se da nas niko pa i najbolje repke u evropi ne bi lako dobile u tom sastavu,cak bi se usudio reci da se u tom sastavu ne bi obrukali protiv jedne Spanije i Srbije,ne kazem da bi ih pobjedili naravno,ali sigurno bi pruzili otpor dobar u tom sastavu...i ne bi nas neki Finci dobijali 30 razlike i izgledali ko svemircibodi123 je napisao/la:Mirza na PF Nurk na C, zivim za dan kada cemo docekati da se na nekom prvenstvu pojavimo sa ovim line-upom, uz to Renfroe na PG, SG i SF imamo mlade momke Musu Buzu Atica.
Renfroe Atic Buza/Musa Tele Nurk
Ne znam na šta konkretno misliš, ali ja i dosta nas pratimo na espn i foxsports. ESPN pokazuje koja je petrorka na terenu, ima i grafički prikaz svakog šuta, FOX uredno prati sve statistike vezane za meč, dosta bolje nego na nba.comnerminh74 je napisao/la:Pošto su mi djeca razbila 2 laptop može li mi ko objasniti kako mogu vidjeti koševe na mobitelu ili tabletu jer kada pritisnem one statistike ne izlazi mi ono da vidim koševe kao na kompjuteru, unaprijed hvala.
Virtu4l je napisao/la:Ne znam na šta konkretno misliš, ali ja i dosta nas pratimo na espn i foxsports. ESPN pokazuje koja je petrorka na terenu, ima i grafički prikaz svakog šuta, FOX uredno prati sve statistike vezane za meč, dosta bolje nego na nba.comnerminh74 je napisao/la:Pošto su mi djeca razbila 2 laptop može li mi ko objasniti kako mogu vidjeti koševe na mobitelu ili tabletu jer kada pritisnem one statistike ne izlazi mi ono da vidim koševe kao na kompjuteru, unaprijed hvala.
dobro si shvatio, samo koje su to aplikacijeChaosX je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Ne znam na šta konkretno misliš, ali ja i dosta nas pratimo na espn i foxsports. ESPN pokazuje koja je petrorka na terenu, ima i grafički prikaz svakog šuta, FOX uredno prati sve statistike vezane za meč, dosta bolje nego na nba.comnerminh74 je napisao/la:Pošto su mi djeca razbila 2 laptop može li mi ko objasniti kako mogu vidjeti koševe na mobitelu ili tabletu jer kada pritisnem one statistike ne izlazi mi ono da vidim koševe kao na kompjuteru, unaprijed hvala.
Cojk hoce da pregleda snimak učinka. Kako sam ja shvatio![]()
Nermine na bhbasketu imas postavljen video sa ucinkom Mirze i Juke pa biraj
Suha statistika nba.com cini cuda, a imas i par dobrih aplikacija za tablete i mobitele
ne treba ti aplikacija, koristi neki browser koji imas na mobu ili tabletu. Vjerovatno imas vec neki instaliran. Ako nema onda instaliraj chrome/mozzila/delfin zavisi koji. druga stvar moze biti da flash nije podrzan pa ne pusta neke video a to kod nekih tableta zna biti zeznuto znam da sam se na kindle fire bas zezao oko toga. Uglavnom na mobu bi trebalo da radi, ako radi youtube radi i ostalo. A normalno ukucas webstranicu u browseru kao i na laptopu, nije neophodna aplikacija.nerminh74 je napisao/la:dobro si shvatio, samo koje su to aplikacijeChaosX je napisao/la: Cojk hoce da pregleda snimak učinka. Kako sam ja shvatio![]()
Nermine na bhbasketu imas postavljen video sa ucinkom Mirze i Juke pa biraj
Suha statistika nba.com cini cuda, a imas i par dobrih aplikacija za tablete i mobitele
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.