Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Gerrard
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
penal gerrard 1:1
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- elninho_resTO
- Kontakt:
tako se sutaju penali !!!
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
gerrrrrrarrdddddddddddddddddddddddddddd
- reds_forever
- Kontakt:
Hvala Bogu pa njemu jos penali idu...kad se sjetim koliko su se puta ostali promasili ove sezone...anfield je napisao/la:Gerrard
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Nikad više neću gledati Liverpool bez Gerrarda (naravno dok aktivno igra) !
naklon za najvećeg redsa svih vremena ! 

FK Pjetlovi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Hvala za nepostojeći penal. Bravo Stevie.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Iskreno ,najiskrenije ,čist penal nad Džekom je bio ,dok je ovaj itekako ,itekako sumnjiv.
You'll never walk alone.
- reds_forever
- Kontakt:
Ne trazi dlaku u jajetu, i mi smo bili osteceni milion puta...OTNYS_YNWA je napisao/la:Hvala za nepostojeći penal. Bravo Stevie.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
-
- Kontakt:
Imate ovdje dosta linkova pa izaberite 
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
reds_forever je napisao/la:Jest, samo sto na lopte koje on salje svi u sredini stoje k'o drvene Marije...RA. je napisao/la:Downing odlican
dobar je strasno probija po lijevoj strani..on nije prosjecan igrac sigurno!

Zadnja izmjena: RA., dana/u 25 jan 2012, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Budi sigurna da ja više volim kada sude u našu korist.reds_forever je napisao/la:Ne trazi dlaku u jajetu, i mi smo bili osteceni milion puta...OTNYS_YNWA je napisao/la:Hvala za nepostojeći penal. Bravo Stevie.

Ovo je DRAMA od sudije.
Dzeko je trebao dobiti penal a nije. Poslije toga Liverpool dobije nepostojeci penal.
City je zestoko ostecen.
Iako je Liverpool opasniji i konekretniji, ovo je nezasulzeno!
Dzeko je trebao dobiti penal a nije. Poslije toga Liverpool dobije nepostojeci penal.
City je zestoko ostecen.
Iako je Liverpool opasniji i konekretniji, ovo je nezasulzeno!
- elninho_resTO
- Kontakt:
Downing i Belamy najbolji igrac , i Adam imap par lijepih dodavanja
citi je imao 1. korner i 1. sut u okvir tj golcinu De yonga , u ostalom smo izdominirali , a da li je ricards namjerno ili nenamjerio igrao rukom nezanima me jer je hard otisao u drugu stranu i bio bi gol da to nije odradio , tako da smo kvit
citi je imao 1. korner i 1. sut u okvir tj golcinu De yonga , u ostalom smo izdominirali , a da li je ricards namjerno ili nenamjerio igrao rukom nezanima me jer je hard otisao u drugu stranu i bio bi gol da to nije odradio , tako da smo kvit

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Sve u svemu zadovoljan sam prvo poluvrijeme.Sto se tice penala nije morao svirati,ali eto jeste.Odbijena lopta od noge covjek u padu gdje ce sa rukama ali ajd nama u koristi.Idemo ih sada dokrajciti
"You'll Never Walk Alone"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jedna stvar mi upada u oči kada je kretanje igrača u pitanju. Na 2 metra su se zacementirali Enrique, Downing i Bellamy, pa Bellamy uzima loptu i nešto melja. Znam da nije imao previše dodira s loptom, al' nema potrebe izvlačiti toliko i daviti loptu, a dvojica bočnih igrača stoje k'o drvene marije i čekaju šta će Velšanin uraditi.
Glede tekme, Liverpool mnogo, mnogo bolji. Penal ne bih svirao, al' kako je Cityju suđeno nekoliko penala, onda i ovo može proći.
Samo nek ostane 1:1 ili bilo koji drugi neriješen rezultat, jer imam X/X. 

Glede tekme, Liverpool mnogo, mnogo bolji. Penal ne bih svirao, al' kako je Cityju suđeno nekoliko penala, onda i ovo može proći.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Kakav je haos bio na ovoj temi kad smo gubili protiv Boltona na poluvremenu a sad nikoga.
Sad me najvise zanima hoceli Daglish igrati taktiku kao i u 2 poluvremenu prosle tekme protiv Citya ili ce nastaviti igrati napadacki?
Downing(govorio sam ja jednom da ce Downing proraditi) i Bellamy super
Sad me najvise zanima hoceli Daglish igrati taktiku kao i u 2 poluvremenu prosle tekme protiv Citya ili ce nastaviti igrati napadacki?
Downing(govorio sam ja jednom da ce Downing proraditi) i Bellamy super
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Nama ce kasnije par strucnjaka da objasni kako ovo nije ista situacija kao ona kad je Jones igrao rukom u F.A cupu u mecu City-Utd.Jedva cekam ta obrazlozenja.Uglavnom zasluzujete prolaz.RtoX je napisao/la:Sve u svemu zadovoljan sam prvo poluvrijeme.Sto se tice penala nije morao svirati,ali eto jeste.Odbijena lopta od noge covjek u padu gdje ce sa rukama ali ajd nama u koristi.Idemo ih sada dokrajciti
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
City je dao gol iz jedinog šuta u prvom poluvremenu, strašno.
Dominirali smo u cijelom prvom poluvremenu, najviše mi je žao šanse iz treće minute kada Enrique nije imao sreće tj. Hart je nogom odbranio žicer da je lopta bila malo odignuta od zemlje ušla bi u gol, šteta. Čist penal nakon šuta Aggera kada je Richards dirao loptu s obje ruke i onda se nešto žali - FUJ!
Downingu svaka čast!
Samo me interesuje statistika, posjed lopte i šutevi...
Idemo ispratiti ovo drugo poluvrijeme kako Bog zapovijeda!
LONG LIVE THE KING! YNWA
Dominirali smo u cijelom prvom poluvremenu, najviše mi je žao šanse iz treće minute kada Enrique nije imao sreće tj. Hart je nogom odbranio žicer da je lopta bila malo odignuta od zemlje ušla bi u gol, šteta. Čist penal nakon šuta Aggera kada je Richards dirao loptu s obje ruke i onda se nešto žali - FUJ!
Downingu svaka čast!
Samo me interesuje statistika, posjed lopte i šutevi...
Idemo ispratiti ovo drugo poluvrijeme kako Bog zapovijeda!
LONG LIVE THE KING! YNWA
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Kakvu želju i volju Bellers pokazuje u 33. godini života... Nek' se svi napadači, a bogami i ostali, ugledaju na idola.
Nisam pretjerano zadovoljan. Sve po starom. Henderson opet nevidljiv. Pa kvragu, kako se ne može nekako više aktivirati. Skupiti muda i probati nešto. Mislim, Kenny ima nešto krivice što ga previše yebeno forsira na desnoj strani, al' opet... Loše, a znam da može bolje.
Daj Bože da zabijemo još jedan gol, kakav god da je. Želim taj trofej, koliko god mali bio.
Nisam pretjerano zadovoljan. Sve po starom. Henderson opet nevidljiv. Pa kvragu, kako se ne može nekako više aktivirati. Skupiti muda i probati nešto. Mislim, Kenny ima nešto krivice što ga previše yebeno forsira na desnoj strani, al' opet... Loše, a znam da može bolje.
Daj Bože da zabijemo još jedan gol, kakav god da je. Želim taj trofej, koliko god mali bio.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.