PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

fks74
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la fks74 » 24 avg 2016, 09:31

Otvori ti oci i gledaj realno na neke stvari ja tebi necu reci da si idiot ti to dokazujes svaki dan idi tamo preko ako ti se kod njih sve svidja

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 24 avg 2016, 09:41

Prošle godine, sredinom devetog mjeseca Odović dobiva otkaz u Želji, par dana nakon toga, Uščuplić dobiva otkaz u Sarajevu....
Ove godine, još se majice kratkih rukava nisu spremile u ormare, osmi je mjesec a treneri oba ova kluba su istovremeno nogirani....
Počeli su se ponašati kao jednojajčani blizanci....
Najbolje bi bilo da naprave fuziju....Napraviti jedan klub, svakako nikakve razlike među njima više nema....
Dresove, za početak, mogu posuditi od FK Bojnika, oni imaju tu plavo-bordo kombinaciju....
Sretno Sarajevo United!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 avg 2016, 09:43

Ili da se ugasimo na jedno 50 godina :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 24 avg 2016, 09:45

PiazzaGrande je napisao/la:Prošle godine, sredinom devetog mjeseca Odović dobiva otkaz u Želji, par dana nakon toga, Uščuplić dobiva otkaz u Sarajevu....
Ove godine, još se majice kratkih rukava nisu spremile u ormare, osmi je mjesec a treneri oba ova kluba su istovremeno nogirani....
Najbolje bi bilo da naprave fuziju....Napraviti jedan klub, svakako nikakve razlike među njima više nema....
Dresove, za početak, mogu posuditi od FK Bojnika, oni imaju tu plavo-bordo kombinaciju....
Sretno Sarajevo United!
Bolan taj madjarski klub vam postoji na principu zmigavca, sad radi-sad ne radi, i ti nasao nekog prozivat.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 24 avg 2016, 09:47

Thetraphak1921 je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Prošle godine, sredinom devetog mjeseca Odović dobiva otkaz u Želji, par dana nakon toga, Uščuplić dobiva otkaz u Sarajevu....
Sretno Sarajevo United!
Bolan taj madjarski klub vam postoji na principu zmigavca, sad radi-sad ne radi, i ti nasao nekog prozivat.
Mislim da je prijedlog razuman i da je za dobrobit nogometa u Sarajevu....
I nama je u interesu da imamo jaku i kvalitetnu konkurenciju....
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 avg 2016, 09:53

Ovaj kamenjar je donekle u pravu dok se sarajevo i zeljo j.b. i gledaju tko ce koga vise ostali idu naprijed

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 24 avg 2016, 10:47

Slazem se s kolegom, jaka konkurencija znaci jaci zrinjski, dok god igramo s ovim odronima od sarajevskih klubova ova liga ne moze naprijed. Predvidjam im grcevitu borbu za opstanak ove sezone.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 24 avg 2016, 11:01

Napravite fuziju od dva tima u glavnom gradu. Ostavite 10 igraca, odrone potjerajte, inace ste u ligi za opstanak.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 avg 2016, 11:05

Rigoletto je napisao/la:Slazem se s kolegom, jaka konkurencija znaci jaci zrinjski, dok god igramo s ovim odronima od sarajevskih klubova ova liga ne moze naprijed. Predvidjam im grcevitu borbu za opstanak ove sezone.
Pusti ti njih, opet ce vam petokraka doci glave :kafa:

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 24 avg 2016, 11:09

tuzlak1987 je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:Slazem se s kolegom, jaka konkurencija znaci jaci zrinjski, dok god igramo s ovim odronima od sarajevskih klubova ova liga ne moze naprijed. Predvidjam im grcevitu borbu za opstanak ove sezone.
Pusti ti njih, opet ce vam petokraka doci glave :kafa:
Hoce al za 15 sezona
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 24 avg 2016, 11:15

Sad manijaci mole Boga da @Joker prizeljkuje Stilica,Vranjesa itd.jer svaki kod njih zavrsi do sad :lol: :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 24 avg 2016, 11:48

Izvukao sam 5% postova o Petrovicu, ne mogu vise. :kafa:
A sad, spektakl.. :kafa:
BordoBolesnik je napisao/la:Ukoliko nisi Slavko Petrovic ne dolazi, ukoliko dodjes odlazi!
sjever je napisao/la:Ako imaju imalo pameti i mozga uradiće sve ali baš sve da dovedu trenera koji je nama potreban i to baš u ovoj situaciji u kojoj se sad nalazimo. Uključite moždane vijuge i dovedite gorostasa na Koševo.
SLAVKO PETROVIĆ JEDAN JE OD NAS !!! :salut:
FoSte95 je napisao/la:ako hoće da vrate raju na stadion neka dovedu Slavka, ovo ostalo nabrojano samo će pojačati bijes navijača.
Nemam ništa protiv nijednog trenera od nabrojanih ali 90% će ih na nož dočekati jer svi hoće Slavka, znači samo SLAVKO za trenera....
bojler je napisao/la:Pita me stara hoces da jedes ! Mama ne jedem dok ne dodje cika Slavko
zlo87 je napisao/la:dajte Ćelavog molim vas!!!
PitarBordo je napisao/la:Otvorite svoj lični mail;
Idite na nova poruka;
U polje za primaoce stavite [email protected];[email protected];
U naslovu poruke stavite POSLJEDNJA MOLBA;
U sadržaj poruke SLAVKO PETROVIĆ.

Pošaljite. :salut:
KenChoo je napisao/la:Prednosti angažovanja Slavke Petrovića, mana nema, ako neko zna koju nek napiše, ja je ne vidim. Prednosti:

- Autoritet među igračima
- Strog, ne voli balerinice
- Pametan, intelektualac
- Taktičar
- Zahtjeva odriješene ruke oko ekipe
- Fudbalski znalac općenito
- Sjajni i teški treninzi
- Perfekcionista (vodi bilješke oko svega, sjajno analizira)
- Predan svom poslu u potpunosti (nakon osvajanje kupa, pola sata bio na proslavi, pa se vratio u svoju kancelariju)
- Voli, cijeni i poštuje Fudbalski klub Sarajevo
- Vole ga navijači i daju mu svoj glas, što je mnogo bitno
- Zna pričati što je kod nas jako bitno
- Fin i obrazli čovjek
- Odmah bi pristao na ponudu, samo KONTAKT

Treba istaći da će sada reprezentativna pauza i da bi Slava imao vremena da posloži i uvede svoj sistem rada.

Ima još mnogo toga, ali eto ukratko. Pomozi nam Bože naš, jednom nas usreći. Samo hoćemo da rahat gledamo i uživamo u igrama naše svetinje, ne tražimo puno, samo to. Molim te Bože usliši nam naše želje da Slavko Petrović sjedne na našu klupu i tako bude naše najveće pojačanja. Pomozi nam Bože da propadu pregovori sa svim drugim kandidatima i da vidimo Slavku na predstavljanju, što je brže moguće. Pomozi nam Bože i zaveži ruke lopovima u upravi da dovedu neku ublehu kao što je tradicija postala. Pomozi nam Bože da napokon vidimo sunce iznad Koševa i da slavimo. Amin!
Memara je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Slavko Petrović!
:opaopa: :opaopa:
Alen Škoro je napisao/la:SLAVKO PETROVIĆ

i revolucija može početi :salut:
19FKS46 je napisao/la:Slavko je nas novi trener, zivi bili pa vidjeli!
BitiSrcemVezan je napisao/la:slika
:cry: :cry: :cry:
Memara je napisao/la:Slavko "Celo" Petrovic! :kafa:
RedEvil je napisao/la:Ma samo SLAVKO PETROVIC zasluzuje sansu u svakom smislu :salut: :thumbup:
FrancescoTotti je napisao/la:Šta bi uprava trebala da uradi da ispravi 2 godine pogrešnih poteza koje je činila!!! :
1. DOVESTI OVU GROMADU ZA KORMILO FKS, I DATI MU PUNE OVLASTI U HEBAVANJU FAMILIJE SVE DO I JEDNOM IGRAČU FKS! I NARAVNO DATI NJEMU ZA PRAVO DA DOVEDE TIM STRUČNJAKA DA MU BUDU POMOĆNICI!
slika
joker90 je napisao/la:Ispracen aplauzima, Slavko jedan je od nas! :kafa:

slika
X31987 je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:
X31987 je napisao/la:ma slavko petrovic je trenercina za sve u ligi, njega bi najvise volio vidjeti na mjestu trenera

slavko je za ovog nasheg pechinara beckenbauer,vidim neki jagodicha prizivaju,e to je tek lavorchina strashna,vjerujte mi

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
za komplet ligu je beton lik ;)
FoSte95 je napisao/la:Dovedite Ćelu da bude puno Koševo oooo :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
BordoArmy88 je napisao/la:Još da hoće lažnog Allegrija nogirati i dovesti ćelu Petrovića...hajde Adžo! :kafa:
Pantelija je napisao/la:Mosa ćelo jer je i motivator i takticar i dobar u radu sa mladim i mutavim igracima, i na kraju, disciplina vojnicka....

samo je pitanje kako bi izasao sa nasom uhljupnom upravom na kraj

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 avg 2016, 12:09

Pa jer ti nista drugo i nije ostalo.. pokupili dobrog strucnjaka i satima se nasladjujes tu, mislim ne daj se ti omesti ali zar ne bi trebao biti sretan sto je takav strucnjak dosao u tvoj klub? :shock: hahahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 24 avg 2016, 12:10

Svi cete vi u Sarajevo u potrazi za poslom momcici iz okolnih provincija. :)
1946

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 24 avg 2016, 12:14

MortemHz je napisao/la:Pa jer ti nista drugo i nije ostalo.. pokupili dobrog strucnjaka i satima se nasladjujes tu, mislim ne daj se ti omesti ali zar ne bi trebao biti sretan sto je takav strucnjak dosao u tvoj klub? :shock: hahahaha
Ne morališi, vi biste još gore zayebavali.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 avg 2016, 12:15

A zašto nije bio javni konkurs za poziciju trenera u FK Željezničar?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 avg 2016, 12:26

Rokoko87 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Pa jer ti nista drugo i nije ostalo.. pokupili dobrog strucnjaka i satima se nasladjujes tu, mislim ne daj se ti omesti ali zar ne bi trebao biti sretan sto je takav strucnjak dosao u tvoj klub? :shock: hahahaha
Ne moralisem fakat nego mi smijesno jarane koja je to nemoc hahahaha, pa budi sretan sto ti je u klubu **** te :lol: odlican je strucnjak i sigurno je najbolji u ligi pored Husrefa i naravno da ce njih dvojica biti najpozeljniji izbor, sto bi ikoga zajebavao ako bi doveo nekoga od te dvojice, valjda bi bio sretan radi svog kluba? Ne znam, mozda je do mene. :o :lol:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 24 avg 2016, 12:32

MortemHz je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:
Ne moralisem fakat nego mi smijesno jarane koja je to nemoc hahahaha, pa budi sretan sto ti je u klubu **** te :lol: odlican je strucnjak i sigurno je najbolji u ligi pored Husrefa i naravno da ce njih dvojica biti najpozeljniji izbor, sto bi ikoga zajebavao ako bi doveo nekoga od te dvojice, valjda bi bio sretan radi svog kluba? Ne znam, mozda je do mene. :o :lol:
Nije to nemoć, jednostavno su komentari na vašoj temi bili komični i ne vidim nikakav problem da vas malo prozivamo.
Garantujem ti da biste vi bili gori da je obrnuta situacija.

A da smo sretni, sretni smo, Slavko je odličan trener i nadam se da će manekene dovesto u red.

I da se ne zaboravi :
RULE INSAJDERU!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 avg 2016, 12:39

Ma hoce, ljudina je to bas. :thumbup:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 24 avg 2016, 12:51

Thetraphak1921 je napisao/la:Izvukao sam 5% postova o Petrovicu, ne mogu vise. :kafa:
A sad, spektakl.. :kafa:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

I ja sam malo sinoc citao... Kao da ih je neka groznica uhvatila, samo prizivaju Petrovica cijeli dan a onda oko pola sedam krece yebavanje mrtvih upravi :rol: Jos gore nego za Zahirovica.

Imali smo sukoba u proslosti, ali respect za @jokera, cijenim kad se neko moze nasaliti na svoj racun, a on je najjaci u tome na njihoj temi :salut: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.