FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hoćel kakva silueta, hadžija odlazii!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ima smisla ovo posljednje sto si rekao.Rule_hz je napisao/la: ↑15 jun 2022, 16:20Ocito da vecina raje ovdje ne vidi stvarnu realnost u ovoj nasoj drzavi i sportu.. ne vide da ovdje selameta nema... ne vide da nismo ebtope izborili... ne vide da niko nece doci ovdje da igra... koga ocekujete da dovedu?? Lautara martineza? Kylan mbapea? Ma dajte uozbiljite se ba... dovede ti igraca od 30+ godina( samo su takvi voljni doci da igraju ovdje tj da zavrse karijeru) odma paljba sta ce nam takav igrac star ovo ono daj mladje.... ocekivat nekog 24 25 26 27 godina da bude strasan igrac a uvijek moze u hrvatsku sloveniju srbiju ili negdje gdje je bolje nego ovdje... ovako ljudi odu da probaju dovest igraca koji moze i koji je pokazao(koliko toliko) da moze igrat ovdje... i relativno je mlad mozes ga tusnut negdje za godinu dvije ako se pokaze ovdje... malo realnosti ljudi dragi nije na odmet... ljudima dati podrsku i rekli su da treba 2 prelazna roka da naprave ekipu...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nema više dovoDŽenja indijanac

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Drug moj ti znas da sam ja za akademiju vise nego iko, al upravu si samo 65%. Tacnoje da nas parmakovski oremus ikanda stepanov duhovac isporucilinam dusevnu bol financiski i mentalnoSamozdravlje je napisao/la: ↑15 jun 2022, 17:42Sarkazam ili saljiva provokacija.
Mujakic (??), Mihojevic(500k€),Kova(300k€),Pidro(300 k€),Hadzic(300k€),Sadiku(300k€),Kurdic(150 k€), Catakovic(150 k€), Mustafic(130 k€)...
Potencijal: Sabanovic, Djokanovic, Dizdarevic...uporedi sa recimo Oremusem,Pejovicem i Pavlovicem
- Ono sto zaboravljamo je koliko su nas kostali recimo:Pavlovic,Oremus,Zlatkovic, Pejovic,Lazic i dr.(mislim na plate i ugovore, stranci), a koliko su nas kostali : Kovacevic , Sabanovic, Mujakic, Pidro, Djokanovic...
- Uzeli smo vise € na Akademiji, nego svi timovi PL u zadnjih 5 god. Ocit profit.![]()
Al Huseinivic(prvi termin)jajalo ahmet benko milicevic tatar rahmanovic biblija stojcev, repuh osmanhodzic zukic syluljic begic smjecanin dzem obuca itd su donijeli titule prvaka osvaj kup bh donijeli dobre igre u evropi, dok nasi geneticki bolesni (vecina juniora u koje smo takodje ulozili i novac i pare) il postali alkoholicari (trava ncic) il kicma otisla (jadovac) ili imigriro posle 10 utakmica koje odigro (skoro) il onaj japanski siptar izdjanik (pelak) ili suarez mislio moze u barselonu a cec sa 23 godine zavrsio u slobodi (ni oni ga nece) gasal prekrstio se sjeki vene i lizo krv na vjernosti i ljubavi za plavu boju kad ni rahmetoligi nije mogo da igra vise od 30 minuta u 14 utakmica
Nihad interno ga klub kupio sami ga sebi prodali nije mogo u 10 ekipi belgije da se zadrzi vise od 3 mjeseca
Pidro
Saba
Mustafic
Djokanovic
To su igraci na kojim se strani klubovi igraju anjca poklape il pokera dovedu ih za njih malu lovu ako eksplodiraju dobro ako propadnu mogu te pare kriz porez opravdat..
Hocu reci upravu si jer oni su ti koji donose vodu koscima i bolje nih imat ko irgete placat ih 3x manje nego ikande nratulovice zlatkovice bodule cmiljanice
Takodje ovo govorim da mi bosanci genetski nismo za sport (prije 50 godina jesmo bili jer nas je bilo 4.5 m sad ni 2 m nas nema) i prije ljudi ko ti (tvoji godina )koji su dosli splanina koji su iz kravine sise mlijeko pili koji su bili 18x jaci zdravi nego ovi pasteticari koji nece maslo domace al jede cevam od napumpane steroidima krave koja je polu krepala..
Treba mix netreba staronje (lopove dovodit) na dug ugovor vec 1+1+0,6 a ove pozicije koje su nebitne defanzini vezni srednji vezni desni lijebi bek i golmani bitna je njihova pozicija al smo visok narod golmani ne trce netreba ti pamet pozeljno da si polu lud tako da i oni mogu uz akademije spic 10 tka krila stoper jedan to starci trebaju igrat
- ElCartel11
- Kontakt:
Novo pojacanje na 10ki
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pitar6785 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 20:34Drug moj ti znas da sam ja za akademiju vise nego iko, al upravu si samo 65%. Tacnoje da nas parmakovski oremus ikanda stepanov duhovac isporucilinam dusevnu bol financisku i mentalnu takodjeSamozdravlje je napisao/la: ↑15 jun 2022, 17:42Sarkazam ili saljiva provokacija.
Mujakic (??), Mihojevic(500k€),Kova(300k€),Pidro(300 k€),Hadzic(300k€),Sadiku(300k€),Kurdic(150 k€), Catakovic(150 k€), Mustafic(130 k€)...
Potencijal: Sabanovic, Djokanovic, Dizdarevic...uporedi sa recimo Oremusem,Pejovicem i Pavlovicem
- Ono sto zaboravljamo je koliko su nas kostali recimo:Pavlovic,Oremus,Zlatkovic, Pejovic,Lazic i dr.(mislim na plate i ugovore, stranci), a koliko su nas kostali : Kovacevic , Sabanovic, Mujakic, Pidro, Djokanovic...
- Uzeli smo vise € na Akademiji, nego svi timovi PL u zadnjih 5 god. Ocit profit.![]()
Al Huseinivic(prvi termin)jajalo ahmet benko milicevic tatar rahmanovic biblija stojcev, repuh osmanhodzic zukic syluljic begic smjecanin dzem obuca itd su donijeli titule prvaka osvajli kup bh donijeli dobre igre u evropi, dok nasi geneticki bolesni (vecina juniora u koje smo takodje ulozili i novac i pare) il postali alkoholicari (trava ncic) il kicma otisla (jadovac) ili imigriro posle 10 utakmica koje odigro (skoro) il onaj japanski siptar izdjanik (pelak) ili suarez mislio moze u barselonu a vec sa 23 godine zavrsio u slobodi (ni oni ga nece) gasal prekrstio se sjeko vene i lizo krv na vjernosti i ljubavi za plavu boju kad ni u rahmetoligi nije mogo da igra vise od 30 minuta u 14 utakmica
Nihad interno ga klub kupio sami ga sebi prodali nije mogo u 10 ekipi belgije da se zadrzi vise od 3 mjeseca
Pidro
Saba
Mustafic
Djokanovic
To su igraci na kojim se strani klubovi igraju anjca poklape il pokera dovedu ih za njih malu lovu ako eksplodiraju dobro ako propadnu mogu te pare kroz porez opravdat..
Hocu reci upravu si jer oni su ti koji donose vodu koscima i bolje njih imat ko igrace placat ih 3x manje nego ikande melunovice zlatkovice bodule cmiljanice
Takodje ovo govorim da mi bosanci genetski nismo za sport (prije 50 godina jesmo bili jer nas je bilo 4.5 m sad ni 2 m nas nema) i prije ljudi ko ti (tvoji godina )koji su dosli splanina koji su iz kravine sise mlijeko pili koji su bili 18x jaci zdravi nego ovi pasteticari koji nece maslo domace al jede cevap od napumpane steroidima krave koja je polu krepala..
Treba mix netreba staronje (lopove dovodit) na dug ugovor vec 1+1+0,6 a ove pozicije koje su nebitne defanzini vezni srednji vezni desni lijebi bek i golmani bitna je njihova pozicija al smo visok narod golmani ne trce netreba ti pamet pozeljno da si polu lud tako da i oni mogu uz akademije spic 10 tka krila stoper jedan to starci trebaju igrat
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Mozda i bude nesto od saveza
Gdje je ovo hadzija
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Mene Hamza ničim nije kupio prošle sezone, u derbiju na Grbavici je npr bio najlošiji. Spor je baš. Ostanemo li samo sa njim od napadača, Ahmo će se naigrati baš ..u petoj deceniji života.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa dovest ćemo špica, to nije upitno. Pa i Emir je to izjavio, nije više ni nagađanje nego činjenica.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.