FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

zlatandr
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la zlatandr » 19 mar 2014, 13:39

gerdmuller je napisao/la:Robben produzio do 2017.
Masala :) iskreno nije mi bio nesto drag, cak sam i prizeljkivao do prosle sezone da ga prodaju, al sad mi je drago sto je ostao jos sa nama. Drugi covjek postao majke mi :)
Volim te Zeljo!!!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 19 mar 2014, 13:41

gerdmuller je napisao/la:Robben produzio do 2017.
ljepota do skore penzije mislim da će karijeru ipak završiti u Groningenu :D
Ovaj gol je zadužio sve da se Robben mora zadržati kao i igre iz prošle i ove sezone
slika

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 19 mar 2014, 13:50

Super sto je produzen ugovor nasem Robbenu!!
Kada ga ljevicom zabiberi!!!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 19 mar 2014, 14:51

Nadam se da nije nista ozbiljno :D Ipak danas je legao i novi ugovor

http://www.tz.de/sport/fc-bayern/bayern ... 24903.html

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 19 mar 2014, 15:05

a kad se samo sjetim kako ste ga pljuvali i kako ste govorili da nece imati mjesta u ovoj ekipi sa pep-om
hehehehe

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stern des Südens

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 19 mar 2014, 15:17

Robben produzio to kraljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :D :D :D :D ,uljepsali ste mi dan sada cemo tek da zarimo i palimo. 8-)

Nego momci dajte malo zivlje ,sta je ovo tema zamrla ,hajmo malo o mogucim protivnicima tj next zrtvama u Lp.Vasa misljenja
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 mar 2014, 15:37

Znači Robi produžio aferim,u poslijednje vrijeme ga i povrede zaobilaze da kucnem u drvo. :)

Moja želja je Real a vjerovatno ćemo dobiti arapske petrodolare PSG.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 19 mar 2014, 16:07

Kad smo kod moguceg protivnika, ako bi prosao Mancho zelim Manchu, al ipak mislim da cemo dobit Chelsea 8-)

Imam taj neki filing.

Sto se Robbe tice, sve pohvale za novi ugovor i naravno da ce ostat, do kraja a onda vjerovatno se vratit u svoju zemlju Lala ( Altin ) i zavrsit karijeru, ma da ne bi bilo iznenadjenje i da u Bayi sve svrsi :P

8-) 8-) 8-) Mnogo je on dao Bayernu a i Bayern njemu, i jednostavno poslije Bayerna mozes samo stepenicu nize :D :D
FC Bayern !!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 mar 2014, 16:10

Jedan od moja tri omiljena igraca produzio ugovor. 8-)
Ostala dvojica su dugorocno vezani za Europskog i Svjetskog prvaka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Desperado2
Kontakt:

Post Postao/la Desperado2 » 19 mar 2014, 17:48

BavaracZenica je napisao/la:Kad smo kod moguceg protivnika, ako bi prosao Mancho zelim Manchu, al ipak mislim da cemo dobit Chelsea 8-)

Imam taj neki filing.

Sto se Robbe tice, sve pohvale za novi ugovor i naravno da ce ostat, do kraja a onda vjerovatno se vratit u svoju zemlju Lala ( Altin ) i zavrsit karijeru, ma da ne bi bilo iznenadjenje i da u Bayi sve svrsi :P

8-) 8-) 8-) Mnogo je on dao Bayernu a i Bayern njemu, i jednostavno poslije Bayerna mozes samo stepenicu nize :D :D
Chelsea za osvetu :twisted:
FC BAYERN MÜNCHEN

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 19 mar 2014, 17:53

Matthias Sammer:

" U proteklih 18 mjeseci, Bayern je osvojio šest trofeja od mogućih sedam u Njemačkoj, Europi i svijetu. Umjesto da se razgovara kako je Bayern postao tako uspješan, ostali klubovi djeluju ljubomorno i pokušavaju nas predstaviti kao negativce. Ja jednostavno ne mogu razumjeti tu ljubomoru prema Bayernu."
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 19 mar 2014, 17:58

Ja mislim da ce u 1/4 finala Atletiko igrati ili sa nama ili sa Borusijom. Sumnjam da nas cekaju Real ili Barselona, a PSG je vise verovatan. Ako Junajted prodje dalje igrace sa Borusijom, a ako prodju braca Grci, onda i oni ulaze u uzi izbor od 3 kandidata za nas. Sumnjam da ce i Celsi da nam padne.
Osim ako nece da nas unakaze, pa da nam redjaju kontranapadno orijentisane klubove.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 mar 2014, 18:17

Jako lijepa vijest je to sto je Robben produzio ugovor. Igrac koji nam je fakticki donio titulu LP zasluzio je produzenje ugovora, ali i njegove igre su na jako visokom nivou.

Sada ostaje jos samo da Kroos produzi ugovor, ali ako ga i prodamo necemo mnogo osjetiti. Imamo veoma jaku klupu i vjerujem da ce na ljeto opet biti nekih transfera.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 19 mar 2014, 19:21

Ostanak Robbena nikad nije bio sporan.Jedan od kljucnih igraca za sve nase uspijehe u zadnjih nekoliko godina, savrsen igrac za nas, koji cini prevagu, dugo ce on jos bit' clan Bavarske porodice.
On je sam izjavljivao da mu novac nece igrati ulogu kod potpisivanja ugovora.

U ovom trenutku jedina nepoznanica je Kroos, iako je rekao da nece razgovarati o novom ugovoru do ljeta,siguran sam da se pregovori vode s njim, oko produzetka saradnje.
Sad kako ce se zavrsit' tesko je prognozirat' ,uglavnom ovo sto ima Bayernu, nece imati ni u jednom drugom klubu,osim te finansijske strane, koja bi u njegovom slucaju mogla bit presudna.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 19 mar 2014, 19:51

E nek' je vala ćelo produžio!

Šta je s Holgera, imal' kakvih novosti oko današnjeg bola u koljenu?
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 19 mar 2014, 20:01

Najsrcaniji igrac poslije Lahma je produzio :mrgreen:
Mozda nije svestran kao drugi,ali covjek je nevjerovatno konkretan i uporan,da se ja pitam Robben bi bio mentor Goetze-u :!:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 mar 2014, 22:48

Dortmund (mislim da naredni nivo takmicenja dozvoljava susret ekipa iz iste zemlje), United (propali su i vjerovatno im je 1/4 finala zadnja stanica), At. Madrid (za izbjegavanje jer mogu biti nagazna mina ali od preostalih timova su nekako najpozeljniji) su po meni tri tima koje Bayern sa lakocom prolazi i to u hendikepu. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 mar 2014, 22:59

Reci mi molim te, po cemu je na toj listi Atletico? Pa ubit' ce boga u vama (doslovno), samo hoce li to bit dovoljno za prolaz ne znam :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 mar 2014, 23:07

Lillard je napisao/la:Reci mi molim te, po cemu je na toj listi Atletico? Pa ubit' ce boga u vama (doslovno), samo hoce li to bit dovoljno za prolaz ne znam :lol:
To su samo tvoje zelje a realnost je nesto sasvim druga.
Atletico maksimalno igra na dva fronta a znamo da je u takvom ozracju vrlo tesko igrati osim ako nisi gigant i imas hrpu kvalitetnih igraca na klupi.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 mar 2014, 23:10

Lillard je napisao/la: Pa ubit' ce boga u vama (doslovno), samo hoce li to bit dovoljno za prolaz ne znam :lol:
Ubit će B...rašno u nama i opet im možda neće biti dovoljno za prolaz. Kakva li nas to fortuna očekuje. :D

Ebeš njih, nisu atraktivni, dajte nam junajted.
Ipak protiv njih svi imaju šanse, kao što veli ovaj čiko sa mog avatara. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.