Masalagerdmuller je napisao/la:Robben produzio do 2017.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Volim te Zeljo!!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
ljepota do skore penzije mislim da će karijeru ipak završiti u Groningenugerdmuller je napisao/la:Robben produzio do 2017.
Ovaj gol je zadužio sve da se Robben mora zadržati kao i igre iz prošle i ove sezone

Super sto je produzen ugovor nasem Robbenu!!
Kada ga ljevicom zabiberi!!!
Kada ga ljevicom zabiberi!!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nadam se da nije nista ozbiljno
Ipak danas je legao i novi ugovor
http://www.tz.de/sport/fc-bayern/bayern ... 24903.html
http://www.tz.de/sport/fc-bayern/bayern ... 24903.html
a kad se samo sjetim kako ste ga pljuvali i kako ste govorili da nece imati mjesta u ovoj ekipi sa pep-om
hehehehe
Sent from my iPhone using Tapatalk
hehehehe
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stern des Südens
Robben produzio to kraljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
,uljepsali ste mi dan sada cemo tek da zarimo i palimo. 
Nego momci dajte malo zivlje ,sta je ovo tema zamrla ,hajmo malo o mogucim protivnicima tj next zrtvama u Lp.Vasa misljenja
Nego momci dajte malo zivlje ,sta je ovo tema zamrla ,hajmo malo o mogucim protivnicima tj next zrtvama u Lp.Vasa misljenja
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Znači Robi produžio aferim,u poslijednje vrijeme ga i povrede zaobilaze da kucnem u drvo.
Moja želja je Real a vjerovatno ćemo dobiti arapske petrodolare PSG.
Moja želja je Real a vjerovatno ćemo dobiti arapske petrodolare PSG.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BavaracZenica
- Kontakt:
Kad smo kod moguceg protivnika, ako bi prosao Mancho zelim Manchu, al ipak mislim da cemo dobit Chelsea
Imam taj neki filing.
Sto se Robbe tice, sve pohvale za novi ugovor i naravno da ce ostat, do kraja a onda vjerovatno se vratit u svoju zemlju Lala ( Altin ) i zavrsit karijeru, ma da ne bi bilo iznenadjenje i da u Bayi sve svrsi
Mnogo je on dao Bayernu a i Bayern njemu, i jednostavno poslije Bayerna mozes samo stepenicu nize

Imam taj neki filing.
Sto se Robbe tice, sve pohvale za novi ugovor i naravno da ce ostat, do kraja a onda vjerovatno se vratit u svoju zemlju Lala ( Altin ) i zavrsit karijeru, ma da ne bi bilo iznenadjenje i da u Bayi sve svrsi
FC Bayern !!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jedan od moja tri omiljena igraca produzio ugovor.
Ostala dvojica su dugorocno vezani za Europskog i Svjetskog prvaka.
Ostala dvojica su dugorocno vezani za Europskog i Svjetskog prvaka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Desperado2
- Kontakt:
Chelsea za osvetuBavaracZenica je napisao/la:Kad smo kod moguceg protivnika, ako bi prosao Mancho zelim Manchu, al ipak mislim da cemo dobit Chelsea![]()
Imam taj neki filing.
![]()
![]()
Mnogo je on dao Bayernu a i Bayern njemu, i jednostavno poslije Bayerna mozes samo stepenicu nize
![]()
FC BAYERN MÜNCHEN
- gerdmuller
- Kontakt:
Matthias Sammer:
" U proteklih 18 mjeseci, Bayern je osvojio šest trofeja od mogućih sedam u Njemačkoj, Europi i svijetu. Umjesto da se razgovara kako je Bayern postao tako uspješan, ostali klubovi djeluju ljubomorno i pokušavaju nas predstaviti kao negativce. Ja jednostavno ne mogu razumjeti tu ljubomoru prema Bayernu."
" U proteklih 18 mjeseci, Bayern je osvojio šest trofeja od mogućih sedam u Njemačkoj, Europi i svijetu. Umjesto da se razgovara kako je Bayern postao tako uspješan, ostali klubovi djeluju ljubomorno i pokušavaju nas predstaviti kao negativce. Ja jednostavno ne mogu razumjeti tu ljubomoru prema Bayernu."
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- farinelli123
- Kontakt:
Ja mislim da ce u 1/4 finala Atletiko igrati ili sa nama ili sa Borusijom. Sumnjam da nas cekaju Real ili Barselona, a PSG je vise verovatan. Ako Junajted prodje dalje igrace sa Borusijom, a ako prodju braca Grci, onda i oni ulaze u uzi izbor od 3 kandidata za nas. Sumnjam da ce i Celsi da nam padne.
Osim ako nece da nas unakaze, pa da nam redjaju kontranapadno orijentisane klubove.
Osim ako nece da nas unakaze, pa da nam redjaju kontranapadno orijentisane klubove.
•
- el-fighter
- Kontakt:
Jako lijepa vijest je to sto je Robben produzio ugovor. Igrac koji nam je fakticki donio titulu LP zasluzio je produzenje ugovora, ali i njegove igre su na jako visokom nivou.
Sada ostaje jos samo da Kroos produzi ugovor, ali ako ga i prodamo necemo mnogo osjetiti. Imamo veoma jaku klupu i vjerujem da ce na ljeto opet biti nekih transfera.
Sada ostaje jos samo da Kroos produzi ugovor, ali ako ga i prodamo necemo mnogo osjetiti. Imamo veoma jaku klupu i vjerujem da ce na ljeto opet biti nekih transfera.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- anelbavarac
- Kontakt:
Ostanak Robbena nikad nije bio sporan.Jedan od kljucnih igraca za sve nase uspijehe u zadnjih nekoliko godina, savrsen igrac za nas, koji cini prevagu, dugo ce on jos bit' clan Bavarske porodice.
On je sam izjavljivao da mu novac nece igrati ulogu kod potpisivanja ugovora.
U ovom trenutku jedina nepoznanica je Kroos, iako je rekao da nece razgovarati o novom ugovoru do ljeta,siguran sam da se pregovori vode s njim, oko produzetka saradnje.
Sad kako ce se zavrsit' tesko je prognozirat' ,uglavnom ovo sto ima Bayernu, nece imati ni u jednom drugom klubu,osim te finansijske strane, koja bi u njegovom slucaju mogla bit presudna.
On je sam izjavljivao da mu novac nece igrati ulogu kod potpisivanja ugovora.
U ovom trenutku jedina nepoznanica je Kroos, iako je rekao da nece razgovarati o novom ugovoru do ljeta,siguran sam da se pregovori vode s njim, oko produzetka saradnje.
Sad kako ce se zavrsit' tesko je prognozirat' ,uglavnom ovo sto ima Bayernu, nece imati ni u jednom drugom klubu,osim te finansijske strane, koja bi u njegovom slucaju mogla bit presudna.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
E nek' je vala ćelo produžio!
Šta je s Holgera, imal' kakvih novosti oko današnjeg bola u koljenu?
Šta je s Holgera, imal' kakvih novosti oko današnjeg bola u koljenu?
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Najsrcaniji igrac poslije Lahma je produzio 
Mozda nije svestran kao drugi,ali covjek je nevjerovatno konkretan i uporan,da se ja pitam Robben bi bio mentor Goetze-u
Mozda nije svestran kao drugi,ali covjek je nevjerovatno konkretan i uporan,da se ja pitam Robben bi bio mentor Goetze-u
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dortmund (mislim da naredni nivo takmicenja dozvoljava susret ekipa iz iste zemlje), United (propali su i vjerovatno im je 1/4 finala zadnja stanica), At. Madrid (za izbjegavanje jer mogu biti nagazna mina ali od preostalih timova su nekako najpozeljniji) su po meni tri tima koje Bayern sa lakocom prolazi i to u hendikepu. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Reci mi molim te, po cemu je na toj listi Atletico? Pa ubit' ce boga u vama (doslovno), samo hoce li to bit dovoljno za prolaz ne znam 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Omerbavarac
- Kontakt:
To su samo tvoje zelje a realnost je nesto sasvim druga.Lillard je napisao/la:Reci mi molim te, po cemu je na toj listi Atletico? Pa ubit' ce boga u vama (doslovno), samo hoce li to bit dovoljno za prolaz ne znam
Atletico maksimalno igra na dva fronta a znamo da je u takvom ozracju vrlo tesko igrati osim ako nisi gigant i imas hrpu kvalitetnih igraca na klupi.
Ubit će B...rašno u nama i opet im možda neće biti dovoljno za prolaz. Kakva li nas to fortuna očekuje.Lillard je napisao/la: Pa ubit' ce boga u vama (doslovno), samo hoce li to bit dovoljno za prolaz ne znam
Ebeš njih, nisu atraktivni, dajte nam junajted.
Ipak protiv njih svi imaju šanse, kao što veli ovaj čiko sa mog avatara.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.