FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
76
49%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
18
12%

Ukupno glasova: 155

TheTruth34
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TheTruth34 » 30 avg 2023, 20:47

Zaslužena pobjeda, Coca je majstorski zakuca..

Bašiću objasniti u kakvom je klubu trener, ne treba nam ovaj ciganluk kući protiv Igmana..

Jug :tokralju:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 avg 2023, 20:47

Jako dobro drugo poluvrijeme, nadam se da nas je probudilo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Mana
Kontakt:

Post Postao/la Mana » 30 avg 2023, 20:51

Jos nesto, mi nismo svjesni kako smo mi dobili pojacanje u liku Harisa Ovcine. Momak je cijelu tekmu spartao gore, dolje i opet na zalost najvise batina dobio… Bravo i hvala Hare za toliku pozrtvovanost, tako se bori u Zeljinom dresu….

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 avg 2023, 20:54

Virtu4l je napisao/la:
30 avg 2023, 20:28
Prođe i ova. Baš teška, teža od prethodne.

Čudan sastav Bašića, ali ok, odmarao je igrače, s tim da je malo falilo da nam se obije o glavu.

Strašan gol Cocalića, a od igrača bih izdvojio samo Ovčinu. Nevjerovatno je koliko je taj momak pretrčao i koliko se borio.

Drljo, Gasal i kompanija standardno beskorisni.

Još večeras zabraviti ovu utakmicu i početi pripreme za seljadiju, to će nam biti najteža utakmica do sad.
Coca i Muftic uz Hareta, Aco van zivota, ono da su Drina ili Dubačkić odigrali psovalo bi im se najmilije.
Drljo nije ni za sta, Turanjanin i Biber pogubljeni, Mekic zavaljen sam u sredini.
Drugo poluvrijeme ih poderali, zasluzena pobjeda.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 30 avg 2023, 20:57

Bravo treneru sto si me posluso.Jesam reko ako zapne ubacuj Krpica i to je to.

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 30 avg 2023, 21:04

Bravo, momci. Zasluzena pobjeda, odavno vise kreiranih sansi nismo imali. Ovcina zaslyzuje poseban respekt za onu trku u 89-oj minuti. On je nase najvece pojacanje.
Idemo u Vrapcice rastereceni a tada smo najopasniji. :cool:

SoiBiber
Kontakt:

Post Postao/la SoiBiber » 30 avg 2023, 21:06

Extra. Odavno nije bilo 4 utakmice 9 bodova. Nema loseg nema dobrog svi su se trudili sto je najbitnije.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 avg 2023, 21:09

Šta je ovo, popucase pitarima čirevi po forumu :bow:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 30 avg 2023, 21:12

Prvo poluvrijeme tanko, drugo jako dobro. Da smo realizirali neke od onih sansi lagano bi smirili utakmicu bez tenzija. Na kraju, moze se reci pobjeda na borbu i misice, ali i na fizicku spremu. Pojeli smo Igman u tom segmentu, oni nakon neke 60 minute duela nisu mogli da dobiju, ispuhali totalno.
1921

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 30 avg 2023, 21:15

Zaslužena pobjeda. Prvo poluvrijeme u egalu,obe ekipe su mogle i postići i primit po gol,drugo poluvrijeme je samo jedna ekipa igrala,nekoliko zicera koji se moraju realizovat.

Seljaci su otezali kad god su mogli,primili su ga tačno kad treba.

Haris Ovcina veliko pojacanje :salut:

Gasal,Drljo,Turanjanin :damn:

U selu kraj Mostara će posebna vrsta seljakluka biti
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Viking1921
Kontakt:

Post Postao/la Viking1921 » 30 avg 2023, 21:17

Evo jos jedna utakmica u nizu nas golman Muftic brani kao
ter stegen, on je nasa zlatna koka i poslije sehica ako Bog da buduci golman reprezentacije. Ne bih nikoga izdvajao borili su se , zadovoljni smo.
Sto se tice trenera , on je namjerno nabio tenziju da stadion prokljuca ,malo poslije toga smo ga i zabili.
Pitari jedite se!!!!

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 30 avg 2023, 21:20

JAKO BITNA POBJEDA! BRAVO SVIMA!

Igman je pokazao da mogu igrati na rezultat, ali kad ciganises protiv nas, valjda je to sad svima jasno, vratit ce ti se u zadnjim minutama.

Sljedeca je sa velezom koji je jak, a pogotovo kuci. Volio bih da odemo neporazeni na pauzu, ja sam zadovoljan i sa x ali ocekivati je i da cemo mi dati vise truda protiv jacih ekipa tako da se nadam dobrom rezultatu.

Ja sam na pocetku rekao da bih bio zadovoljan sa 9/15 bodova u prvih 5 kola i mi smo to za sad ostvarili i mozemo cak i vise uzeti tako da treba se spremiti za subotu i dati 200% pred pauzu, a poslije imaju kad odmarati.

Dobra posjeta za ovaj termin utakmice, idemo jos jace!

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 30 avg 2023, 21:22

Kako volim onaj nedostatak lopti nakon sto smo zabili go :ljepota: :ljepota:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 30 avg 2023, 21:23

Bravo Željo!
Borba do kraja!

Ali ovom prilikom da se nayebem mrtvih majki onome ko je ostavio jedan štand za karte, gdje radi neko dijete koje ne zna sabrati 2 i 2. Znači svakom je ili viška ili manjka vratio. Mi se svi syebavali.
Došao sam pravo sa posla i bio sam pred stadionom u 18:20. U 18:52 sam ušao na utakmicu. Iza mene je ostala kolona od par stotina ljudi koji vjerovatno su tek ušli u drugom poluvremenu. Sram i stid da vas bude. Tjerate raju sa stadiona stoko nesposobna!

Dalje DA SE NAYEBEM MAJKE zaštitaru na ulazu B4 na sjeveru, koji mi je 14-godišnjem rođaku uzeo sok od 0,2 ml. Dijete mu je fino objasnilo, kao i svaki put što objasni, da ima dijabetes prve grupe i da uz sebe uvijek mora imati sok ili čokoladicu. Još je debilčina ispala neki mudonja pa mu odgovorila "nisam ti ja kriv što imaš dijabetes, pravila su pravila". Ako ko zna ko je radio, molim da mi napiše.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 30 avg 2023, 21:28

Pojedini su se i vratili sa ulaza. Iduce kolo na Grbavici ce biti minimalno hiljadu ljudi manje zbog ove gluposti nocas. Piyda vam materina nesposobna

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 avg 2023, 21:31

Joj kad bi dva ilidzanska ljubitelja shishe zaigrala zajedno, ne bi nam kraja bilo :pray:

1921TM87
Kontakt:

Post Postao/la 1921TM87 » 30 avg 2023, 21:31

Raduje igra iz drugog poluvremena, polako podižemo igru. Šteta je da nismo doveli adekvatnog veznjaka, jer tu nam zaista najviše fali kvaliteta. Turanjanin, Rustemović, Biber, nije to, to. Al povratkom Štile i Ćosića, ide i to na bolje. Posjeta za pohvaliti, zalaganje na nivou, malo više koncentracije u zavrnici i moglo je biti 2,3 razlike. Zaslužena pobjeda u svakom slučaju.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 30 avg 2023, 21:34

Teska ali zasluzena pobjeda. Apsolutno zasluzena. Raduje me i da smo trkacki bili bolja ekipa.
Tacno se vidi da fali bar jedan jos kvalitetan igrac prema naprijed al jbg sta je tu je.
Dzeno je odradio fin posao, Gasal dobar i naprijed i nazad zatvarao, Ovcina se mozda najvise borio a Cocalic i pored gola zatvarao sasvim korektno.
Joa malo uvjezbat prekide, prezivit dobrog Veleza i na pauzu dodatno se i odmorit i uigrat.
Bravo momci.
Sta li se psovalo Zebi pa je onako poludio...
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 30 avg 2023, 21:36

Hvala zeljo jos jednom, prva propustena domaca utakmica nakon 2 godine, osjecaj ponizenja nevjerovatan.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 30 avg 2023, 21:39

TheTruth34 je napisao/la:
30 avg 2023, 20:47
Zaslužena pobjeda, Coca je majstorski zakuca..

Bašiću objasniti u kakvom je klubu trener, ne treba nam ovaj ciganluk kući protiv Igmana..

Jug :tokralju:
Ahahahahhaahahahahaha
Fk Željezničar.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Pablo11, Proximic i 47 gostiju.