s maglica se vidi i golim okomtanzla je napisao/la:Pa jesu Fera, al' ipak je to ogromna udaljenost, a Igman nije ni blizu nasa najvisa planina. Da su rekli Zelengora, Maglic, ili eto Bjelasnica, lakse bih povjerovao.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Zmireci. 
Ja ne znam jel' ono dole minirano sta, jel sigurno ici? (fkt ne znam). Al' po slikama, pa jebote nema nista ljepse na svijetu od Zelengore recimo.
Ja ne znam jel' ono dole minirano sta, jel sigurno ici? (fkt ne znam). Al' po slikama, pa jebote nema nista ljepse na svijetu od Zelengore recimo.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
ne znam ni ja... ja zaboravio na te mine skroz...tanzla je napisao/la:Zmireci.
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
To pitaj forumaša @Admir-Sa, on je ekspert za planinetanzla je napisao/la:Zmireci.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
ako iko na ovom forumu to zna onda je to admir-saspielführer_21 je napisao/la:To pitaj forumaša @Admir-Sa, on je ekspert za planinetanzla je napisao/la:Zmireci.
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Tu sam rođen od prvog dana aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]
E ovo je frajer
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Raspitao se ja, idu ljudi dole i beru salep, uzimaju lovu, sto ce reci da nije minirano...fera je napisao/la:ako iko na ovom forumu to zna onda je to admir-saspielführer_21 je napisao/la:To pitaj forumaša @Admir-Sa, on je ekspert za planinetanzla je napisao/la:Zmireci.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Čisto sumnjam, da ne kažem nemoguće ljudskim okom bez ikakvog tehničkog instrumenta toliku udaljenost. Pa udaljenost je cca 200km (zračne linije). Možda orao ili sokol, ali čovjek jako jako teško. A i wikipediju svatko može pisati.tanzla je napisao/la:Citam sad na wikipediji o planinama koje okruzuju Sarajevo (Igman, Bjelasnica, Jahorina). I za Igman prvo pise da je tu zabiljezena najniza temperatura u regiji (−43 °C ). Ajde to je ok. Ali u nastavku stoji da je sa Igmana, kad je vidljivost dobra, moguce vidjeti Crnu Goru i Jadransko more. Mislim cime? Hubbleovim teleskopom?
"Igman was the location of the lowest recorded temperature in the region, −43 °C (−45 °F). When the weather is right, from Igman mountaineers can see all the way to Montenegro and the Adriatic Sea"
Al, mogu ti reći ovo, što znam po sebi. U tatinom selu, između Zenice i Travnika, na nadmorskoj visini od 650-700 metara, za čistog, vedrog vremena, bez oblačka, mogu se vidjeti sarajevske planine. ALi i to jako teško prostim okom, više se naziru kao siluete u pozadini..pa sam morao uzeti dvogled da bolje pogledam..
Ono što se može dogoditi kod tako velikih udaljenosti jest da čovjek zamijeni nebo za more, pa da pomisli da je to to
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
tanzla,
nema ti mina na zelengori, dajem ruku u vatru..tamo, kao ni na području Gacka nije ni bilo direktnog sukoba, jer je to VRS u početku sve redom čistila..pa ako su stavljali mine sami sebi, onda su fakat glupi..
a to je prelijepa planina..i jezera, i priroda, i šume..milina...
nema ti mina na zelengori, dajem ruku u vatru..tamo, kao ni na području Gacka nije ni bilo direktnog sukoba, jer je to VRS u početku sve redom čistila..pa ako su stavljali mine sami sebi, onda su fakat glupi..
a to je prelijepa planina..i jezera, i priroda, i šume..milina...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
treba mi jedna info...
da li zna neko neki forum gdje mogu postaviti matematicke zadatke koji nisu bas onako lagani...
trebam predat uradzene zadatke da mogu izaci na parcijalu a niti jedan ne znam pocet
da li zna neko neki forum gdje mogu postaviti matematicke zadatke koji nisu bas onako lagani...
trebam predat uradzene zadatke da mogu izaci na parcijalu a niti jedan ne znam pocet
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
I meni bi pomoglo da neko postavi neki matematički forumT-MAC je napisao/la:treba mi jedna info...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Po mogao si mu ti zacas to rijesiti,ipak si ti nas mali TeslaLBJ MVP je napisao/la:I meni bi pomoglo da neko postavi neki matematički forumT-MAC je napisao/la:treba mi jedna info...
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ma kakvi sad sam se okrenuo filozofiji u tom je budućnostDylan Dog je napisao/la:Po mogao si mu ti zacas to rijesiti,ipak si ti nas mali TeslaLBJ MVP je napisao/la:I meni bi pomoglo da neko postavi neki matematički forumT-MAC je napisao/la:treba mi jedna info...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Dječice šta raditeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Dječice šta raditeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Odakle ti ispade ?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ma gubimo mladost na forumu mog'o sam se otić napit,al nije zanimljivo kad sam sam nemam koga da me vrati kući i poslije mi ispriča kakav sam bio u alkoholoziranom stanjulegenda reala je napisao/la:Dječice šta raditeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Kako se pise na engleski
"Pogodili smo jednu stativu i dvije precke" ?
Gdje je monolog kad ga trebas
"Pogodili smo jednu stativu i dvije precke" ?
Gdje je monolog kad ga trebas
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
de ba ljudi dosta zajebancije,dajte taj neki forum
..fali ce vama t-mac na forumu ako okinem odma ove prve ispite 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.