Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Malo o Netsima, Hollins i GM dobili otkaze
- storm_raider
- Kontakt:
Uh kakvo je Bryant imao zakucavanje na ovoj utakmici.Vaya je napisao/la:Nije sto je nas, ali na 0:51 je nesto prelijepo... Catch and shoot...Chinaglia je napisao/la:meni su najljepši Teletovi koševi kada se izvuče, ili pobjegne na tricu i odmah po prijemu lopte, nekako iz okreta je bekne u koš, to je ljepota za gledat' i mislim da to ne može svako toliko dobro radit'
Sport je lijek za tijelo i duh.
u nba statistika i broj poena je najvaznijaBosnaSTL je napisao/la:Broj poena neznaci nista !Bilo je tekmi u kojima je ubacio vise od 10 i to izgleda odlicno ako nisi gledao tekmu !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
BosnaSTL je napisao/la:Broj poena neznaci nista !Bilo je tekmi u kojima je ubacio vise od 10 i to izgleda odlicno ako nisi gledao tekmu !
15 poena za 23 minuta izgleda odlicno
- maximusdecimus
- Kontakt:
Bryant nije igrao ovu utakmicustorm_raider je napisao/la: Uh kakvo je Bryant imao zakucavanje na ovoj utakmici.
S obzirom na cinjenicu da ce Sunsi vrlo vjerovatno tankati u ostatku sezone, postoji poprilicna vjerovatnoca da bi Mirza do kraja prelaznog perioda mogao biti tradeovan u neki tim, pretpostavljam da bi ga uzeo neki tim sa Play Off aspiracijama i kojem fali igrac njegovog profila...
Sta vi mislite ko bi tu mogao doci u opticaj, gdje bi mogao uletiti kao stretch 4 i imati solidnu minutazu?
Meni nekako Houston izgleda kao realna opcija...
Sta vi mislite ko bi tu mogao doci u opticaj, gdje bi mogao uletiti kao stretch 4 i imati solidnu minutazu?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
i onda kažu gledaj NBA, pa gdje ovo ima, kakva je to košarka, ono što volim u košarci jeste borba do kraja_dreamer_ je napisao/la:S obzirom na cinjenicu da ce Sunsi vrlo vjerovatno tankati u ostatku sezone
a stvarno koliko bi eventualni trade uticao na Mirzu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
A po meni je najveci krivac za to taj famozni draft jer motiv za tankanje upravo jesu bolja pick mjesa na draftu sto naravno onda nosi vecu vjerovatnocu da si uzmes nekog ekstra talenta.nerminh74 je napisao/la:i onda kažu gledaj NBA, pa gdje ovo ima, kakva je to košarka, ono što volim u košarci jeste borba do kraja_dreamer_ je napisao/la:S obzirom na cinjenicu da ce Sunsi vrlo vjerovatno tankati u ostatku sezone
Koliko god ta ideja u korijenu imala smisla, definitivno je da unistava takmicarski duh jer se mnoge ekipe oproste od borbe za PO prije nego li ona pocne.
Ne znam, nekako imam osjecaj da nije tip koji rado mjenja sredinu... Ko zna, vidjet cemo.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
to je jako realna opcija jer su i on Leur na ljeto FA a Sunsi ne zele da ih potpisu obojicu jer su isti tip igraca stretch 4-ka, s tim da je Leur bolji u odbrani i skakacki a i u napadu zna spustiti loptu na parket i otici do kosa + je dosta mladji, Mirzina jedina prednost je sut_dreamer_ je napisao/la:S obzirom na cinjenicu da ce Sunsi vrlo vjerovatno tankati u ostatku sezone, postoji poprilicna vjerovatnoca da bi Mirza do kraja prelaznog perioda mogao biti tradeovan u neki tim, pretpostavljam da bi ga uzeo neki tim sa Play Off aspiracijama i kojem fali igrac njegovog profila...
Wizardsima bi isto dobro dosao jer Gortat kaze da bi volio imati neku stretch 4-ku uz sebe kako bi mogao igrati 1 na 1 pod kosem
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- King_James
- Kontakt:
Nezz sto bi ga trejdali posto mu istice ugovor na kraju sezone, a nezz sta bi mogli dobiti za njega
Ako ga vec budu trejdali mislim da ce biti solidan broj kandidata koji ga htjednu angazovati, posto mirza kotira ko dobar suter
Ako ga vec budu trejdali mislim da ce biti solidan broj kandidata koji ga htjednu angazovati, posto mirza kotira ko dobar suter
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
bilo sta da dobijes za njega(tipa pick 2. runde) je dobro jer na ljeto neces dobiti nistaKing_James je napisao/la:Nezz sto bi ga trejdali posto mu istice ugovor na kraju sezone, a nezz sta bi mogli dobiti za njega![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- King_James
- Kontakt:
Ma OK je to al kontam mozda im je i cilj da oslobode 5m na salary cap-u da bi mogli na ljeto zaganjati nekog igracamiki_92 je napisao/la:bilo sta da dobijes za njega(tipa pick 2. runde) je dobro jer na ljeto neces dobiti nistaKing_James je napisao/la:Nezz sto bi ga trejdali posto mu istice ugovor na kraju sezone, a nezz sta bi mogli dobiti za njega![]()
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
nije draft nego sistem zatvorene lige, da se igra na ispadanje iz lige, vraga bi iko tankirao_dreamer_ je napisao/la:A po meni je najveci krivac za to taj famozni draft jer motiv za tankanje upravo jesu bolja pick mjesa na draftu sto naravno onda nosi vecu vjerovatnocu da si uzmes nekog ekstra talenta.nerminh74 je napisao/la:i onda kažu gledaj NBA, pa gdje ovo ima, kakva je to košarka, ono što volim u košarci jeste borba do kraja_dreamer_ je napisao/la:S obzirom na cinjenicu da ce Sunsi vrlo vjerovatno tankati u ostatku sezone
Koliko god ta ideja u korijenu imala smisla, definitivno je da unistava takmicarski duh jer se mnoge ekipe oproste od borbe za PO prije nego li ona pocne.
Ne znam, nekako imam osjecaj da nije tip koji rado mjenja sredinu... Ko zna, vidjet cemo.
meni u ligama zna često borba za opstanak biti isto zanimljiva kao za prvaka, evo recimo ova sezona aba lige
King_James
oni bi ga trade-ovali znaci dosao bi neko opet sa manjom ili vecom platom, a na kraju sezone on je free tako ne utice na cap
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
e da, to je definitivno tacno.nerminh74 je napisao/la: nije draft nego sistem zatvorene lige, da se igra na ispadanje iz lige, vraga bi iko tankirao
meni u ligama zna često borba za opstanak biti isto zanimljiva kao za prvaka, evo recimo ova sezona aba lige
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jel se zna koliko je ukupno poena postigao za ovaj period sto igra... Jel ima ukupno oko 1,500?
Ove sam podatke uspio da nadem:
Career NBA 1521
3 seasons BRK NBA 1149
1 season PHO NBA 372
Po ovome je presao 1500
Career NBA 1521
3 seasons BRK NBA 1149
1 season PHO NBA 372
Po ovome je presao 1500
Tamam tako oko 1,500 poena ukupno 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa dobro, gura Mirza, cupa koliko moze... Ukoliko bi poslije ove sezone mogao da izvuce jos jedno 2 godine u NBA, sa nekom solidnom minutazom i rolom, pa da zaokruzi tu cifru oko nekih 3,000 poena, to bi bilo nice... 
U svakom slucaju interesuje me sta ce biti dalje sa njim, ne bi me iznenadilo da ga Sunsi trejduju negdje dalje, kao sto je Nermin spominjao...
U svakom slucaju interesuje me sta ce biti dalje sa njim, ne bi me iznenadilo da ga Sunsi trejduju negdje dalje, kao sto je Nermin spominjao...
Ma večeras trpa Indianu aBd. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.