Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nije, al bicesolar1987 je napisao/la:danas pravo zanimljivo![]()
![]()
Auuu veselo pravo, ima da budeZaBoljuSlobodu je napisao/la:Nije, al bicesolar1987 je napisao/la:danas pravo zanimljivo![]()
![]()
TaRgEt_ je napisao/la:ZaBoljuSlobodu je napisao/la:Nije, al bicesolar1987 je napisao/la:danas pravo zanimljivo![]()
![]()
TaRgEt_ je napisao/la:hmmm ajdeee vidicemoooo
cekaj da izadje neka vijest,pa ce rec znao sam ja to al nisam htio napisatfukaratz je napisao/la:gdje su sad oni iz udruzenja gradjana koji sve "znaju"
normala, nema ih nigdje mjesec dana cim nesto bude objavljeno pisu doktorate po forumimasolar1987 je napisao/la:cekaj da izadje neka vijest,pa ce rec znao sam ja to al nisam htio napisatfukaratz je napisao/la:gdje su sad oni iz udruzenja gradjana koji sve "znaju"
Ja to oduvijek govorim, neka bilo koga, jer Azmir dobro zna sta radi i ko valja a ko ne valja...fukara1919 je napisao/la:Anid napustio Sarajevo, eto sanse
I stvarno ne znam sta vecina navijaca ima protiv Sase pa valjda Azmir zna jel on radi il ne radi svoj poso.
Samo da ti kazem zaboravio si pored ove trojice staviti i krmpotica. Ostalo si u pravu.Skver je napisao/la:Za neupucene, u koje i sam spadam ili one koji su malo upuceni, glavnu rijec u Slobodi i desavanja oko Slobode vode Jasmin Imamovic i Azmir Husic, Jasmin je doveo Sasu Vugdalica, koji je usput receno veliki profesionalac u svom poslu i jako diskretan covjek (nije mahalas koji ce okolo pricati sta radi i sa kim sve pregovara) i covjek kome se moze vjerovati i povjeriti svaki zadatak koji ce biti izvrsen. Dakle Jasmin i Azmir vjeruju bezgranicno Sasi Vudalicu. Druga je stvar sto je neko provalio da Ciro ostaje pa taj napisao eksluzivu na FB pa vidio da je ispao papak pa sad okrenuo sa pricom protiv Vugdalica.
P.S. Niko ne zna sta se iza brda valja (osim Azmira, Sase i Jasmina), raja samo moze nagadjati i pripovjedati mahalske price.
Jbg. ja zaboravio za Krmpoticevog brata iz uprave.Probisvjet je napisao/la:Samo da ti kazem zaboravio si pored ove trojice staviti i krmpotica. Ostalo si u pravu.
To je to!Skver je napisao/la: P.S. Niko ne zna sta se iza brda valja (osim Azmira, Sase i Jasmina), raja samo moze nagadjati i pripovjedati mahalske price.
FukareTuzla1987 je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:Ethel je napisao/la:
Ovakav je komentar ljosu ostavio i na mom zidu na fb ..potouno identican ispod linka gdje se apominje Jimmy ..ma vidi se da se naložio na ciru opasno ali ebiga sta mu mogu
nalozi se nalozi se pa sta ako se nalozi i vi to radite samo ne na ciru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.