Bas tako. I ja sam cuo da je on to rekao cak mislim da je to rekao u neki mikrofom i da negdje imam taj snimak. Momak je super igrac i mislim da ce Amar naci nacina da ga dovede. Danas je on trazio papire i kao sto sam vec napisao nasi (mislim Osim, licno) su ga kontaktirali. Vec smo se poceli pojacavati. SAMPIONIPirke_TM87 je napisao/la:Ma Vukelja je davno rekao i samim tim izrazio zelju da jednog dana obuce Zeljin dres! Sjecam se ovog zadnjeg finala kupa BIH, kada je Borac osvojio kup i proslavio ga na Grbavici da je Vukelja javno rekao da nebi imao nista protiv i da bi mu bila cast da igra za Zelju odnosno pred Manijacima. Ne da sam ubjedjen nego sam 100 % siguran da bi Osim od njega napravio strasnog igraca koji vec u svojim nogama ima dovoljno iskustva, a previse znanosti koju on ruku na srce malo i koristi i pokazuje u dresu Borca, a u Zelji bi explodirao. Vidjet cemo, ima tu jos opcija, ali je svakako i on jedna od tih opcija koja bi na proljece mogla donijeti prevagu ukoliko ne bude papirologija koja ga veze za Borac pravila problem.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zeljovac87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sad će doći lešinari da demantuju.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sljedeca stanica, stadion Bijeli brijeg! Nedelja, 31.10. u 17:00 (TV)!
ZRINJSKI - ŽELJEZNIČAR
Sudija: Radoslav Vukasović (Trebinje)
A1: Admir Forto (Vitkovići)
A2: Željko Dragojević (B. Luka)
Četvrti sudija: Vladimir Dominković (Orašje)
Delegat: Muharem Kurić (Donji Vakuf)
Kontrolor Suđenja: Hajrudin Gobeljić (Cazin)
ZRINJSKI - ŽELJEZNIČAR
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- zeljovac87
- Kontakt:
Mogu oni demantovati sta god hoce ali jasno je da im je klub u raspadu. Danas sam saznao da se igracima duguje puno para i da je Vukelja i zbog toga trazio papire tako da nece biti problem da ga angazujemo. Ne mogu tvrditi 100 % ali mislim da je on 95% nas igrac.tanzla je napisao/la:Sad će doći lešinari da demantuju.![]()
Ne znam, i zbog toga neću ništa da pričam. Za mene je naš kad ga vidim kako ulazi na teren u svetom dresu, dotad su špekulacije, a dosad smo se opekli dosta puta.zeljovac87 je napisao/la:Mogu oni demantovati sta god hoce ali jasno je da im je klub u raspadu. Danas sam saznao da se igracima duguje puno para i da je Vukelja i zbog toga trazio papire tako da nece biti problem da ga angazujemo. Ne mogu tvrditi 100 % ali mislim da je on 95% nas igrac.tanzla je napisao/la:Sad će doći lešinari da demantuju.![]()
Nije da neko u ovoj ligi ne duguje igračima, tako da to i nije neki parametar. Da se razumijemo, drama bi volio da ga potpišemo, sa Amarom bi to bio skroz novi igrač.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Vratio se WalterStole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Bijeli brijeg! Nedelja, 31.10. u 17:00 (TV)!
ZRINJSKI - ŽELJEZNIČAR

Ovo mu je prva da nam sudi ove sezone,valjda ce biti prvo pa musko

1921-2011
Nisi nista trebao napisati znas sta sad slijedi. Jedva cekam.Esii TM87 je napisao/la:Vratio se WalterStole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Bijeli brijeg! Nedelja, 31.10. u 17:00 (TV)!
ZRINJSKI - ŽELJEZNIČAR
Kontrolor Suđenja: Hajrudin Gobeljić (Cazin)![]()
Ovo mu je prva da nam sudi ove sezone,valjda ce biti prvo pa musko

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma, nisam previse odusevljen tim Vukeljom. Njegov i Lazarov fudbalski put je slican - jako dobri u srpskoj ligi, igrali za mladu reprezentaciju Srbije, ali se onda nisu razvijali onako kako se ocekivalo. U Partizanu, u 20 utakmica nije zabio niti jedan gol (proglasen jednim od najvecih promasaja kluba), na Kipru i u drugoj epizodi u Vojvodini se nije proslavio.
Ok, reci ce neki da to nije previse bitno, da ima i vise nego dovoljan kvalitet za nasu ligu. Istina, ali...Po meni, vrlo je upitno da li bi izborio mjesto u prvoj postavi pored Lazara. A, nema sanse da Osim igra sa obojicom istovremeno.
Uz to, jako je spor.
Mozda grijesim, ali mislim da bi trebali dovesti nekog brzeg napadaca od Lazara (ako se vec ne moze dovesti neki koji kvalitetom odskace) kako bi se dobilo vise rjesenja u igri prema naprijed.
Ok, reci ce neki da to nije previse bitno, da ima i vise nego dovoljan kvalitet za nasu ligu. Istina, ali...Po meni, vrlo je upitno da li bi izborio mjesto u prvoj postavi pored Lazara. A, nema sanse da Osim igra sa obojicom istovremeno.
Uz to, jako je spor.
Mozda grijesim, ali mislim da bi trebali dovesti nekog brzeg napadaca od Lazara (ako se vec ne moze dovesti neki koji kvalitetom odskace) kako bi se dobilo vise rjesenja u igri prema naprijed.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
I ja ocekujem salve kritika i plamudjenja kako dobijamo uz svestrano siljenje ljudih u crnom,pogotovo Vukasovica.Svi znamo sta se sve ispricalo prosle sezone na racun Vukasovica iz Trebinja
...sreca nasa pa nema ovih Kaplana nesto previse inace nebi nam se pisalo dobro.

1921-2011
Pitao ih voditelj kako je moguce da jedan ovakav primitivac vodi fk sarajevo, i ima li ovakvih slicnih u zelji Gojer rekao nema ovakvih kod nas hahhahhahahahahahhahaha

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ništa. Next stop: Mostar. Cijena prijevoza sitnica. 19,00 KM ako me sjećanje ne vara
I dalje mi nije jasno kako Zeba fuli prazan gol. Ovo mu je već drugi put. Prvi put je to uradio u Tuzli pri rezultatu 0:0. Umjesto 6 bodova mi uzesmo 1
Jah. Još sam nadrkan.

I dalje mi nije jasno kako Zeba fuli prazan gol. Ovo mu je već drugi put. Prvi put je to uradio u Tuzli pri rezultatu 0:0. Umjesto 6 bodova mi uzesmo 1

Jah. Još sam nadrkan.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Radoslav ce nam sve sreditiStole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Bijeli brijeg! Nedelja, 31.10. u 17:00 (TV)!
ZRINJSKI - ŽELJEZNIČAR

3 boda su nasa

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Mislim da se rano počelo govoriti o pojačanjima, imamo još 6 važnih utakmica prije (duge) zimske pauze,
a igrača u situaciji u kakvoj je trenutno Vukelja, i još neki iz Borca,
biće dosta i na drugim mjestima.
Da li će biti bonus
ili -20%
?

a igrača u situaciji u kakvoj je trenutno Vukelja, i još neki iz Borca,

Da li će biti bonus

ili -20%

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
sta bi za "Mercedes arenu"?
Bilo i proslo, nije se ostvarilo.cala je napisao/la:sta bi za "Mercedes arenu"?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Najgore je što ne vjerujem da ćemo se iz Mostara vratiti s bodom
. Imaju tri uzastopna poraza, a mi igramo u kombinovanom sastavu.

pobijedit cemo vjeruj meni, moramo, ako je Amar reko da idemo na pobjedu to zanci da cemo pobjedit.
Razumijes ti mene burazere moj 

- Neprilagodjen
- Kontakt:
Šteta...a ja već u sebi pjevušio " A onda Mercedes Arenu gledam,vidim ponos tvoj......"Elegant je napisao/la:Bilo i proslo, nije se ostvarilo.cala je napisao/la:sta bi za "Mercedes arenu"?

uvjeren sam da cemo makar jednom pobjediti u susretima sa zrinjskim i borcem...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, knoa, kontra i 43 gosta.