FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kakav crni Song, taj je promaha na stoperu.
Neka Tito stisne muda i stavi u revanšu Bartru, ha ja.
Kad Jozo smije gurnuti u vatru dvije godine mlađeg Varanea (i još momak iskoristi maksimalno svoju šansu), može vala i Bartra zaigrati.
Da sad ovi bukvalci ne misle da poredim kvalitete ta dva igraca.
Kad Jozo smije gurnuti u vatru dvije godine mlađeg Varanea (i još momak iskoristi maksimalno svoju šansu), može vala i Bartra zaigrati.
Ma Alexis se uvijek dobro krece i strasan posao radi u defanzivi.DesimaL je napisao/la:Ne kontam vas nikako.Ne znam kako mozete da toliko pljujete po Valdesu i Alexisu.Valdes je danas spasio barcelon.Odbranio je 2 cista zicera i bilo je tu jos odbrana poput onog suta Ibre iz slobodnog.Za mene poslje Alvesa najbolji igrac.
Takodjer je i Alexis vrlo dobro zamjenio Pedra.Ono sto je Pedro radio protiv Abate to je sada radio i Alexis protiv Jalleta.Opet ponavljam s obzirom na to kako je igrao do sada ovo je fantasticno.Ne pamtim kada je imao vise oduzeti lopti,prodora imao je i par suteva.Odlicno se izborio za penal,ali hajde to je barem moje misljenje.
Sada me brine odbrana,jer su ostali i bez Mascherana.I vjerovatno ce ga zamjeniti Song sto meni nikako ne odgovara.
Samo sto Pedro uz sve to realizira zicere.

Alexis ima ocajnu zavrsnicu i treba ga pod hitno uvaliti nekome.
Na ljeto ocekujem Neymara i Deulofeua i to bi bilo dovoljno sto se napada tice.
Odbrana je posebna prica i ne bih sada o tome jer bi potrajalo.
Mislim da Song nece igrati stopera u uzvratu jer je los u pozicioniranju.
Znaju to i Tito i strucni stab.
Vjerovatno ce Bartra odigrati a vrlo moguce da i Abidala vidimo koji je odlican na toj poziciji.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Pedro ima bolju realizaciju od Alexisa,ali ne puno bolju.I kod Pedra je taj segment igra dosta opao.Ali nadam se da cemo uskoro opet vidjeti onog Pedra iz 1 sezone.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Pedro ima za klasu bolju realizaciju...
Hoce li biti spreman za Camp Nou-a ?
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Trebo bi se sada vratiti protiv Mallorce.Johny je napisao/la:Pedro ima za klasu bolju realizaciju...
Stvarno PSG-a niste pobjedili?
Ipak će se Bayo prošetati do titule.
Ipak će se Bayo prošetati do titule.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Protiv Mallorce izvesti Pinta, Bartru, Piquea ( cisto da se ova 2 uigraju malo bolje ), Montoyu, Abidala, Songa, Alcantaru, Fabregasa, Deulofeua, Alexisa i Tella.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Alba: "Šteta je što neće biti Messija, jer je on najbolji igrač na svijetu. Ipak, imamo igrače koji ga mogu kvalitetno zamijeniti."
Izgleda da su bez Messi u uzvratu protiv PSG
Izgleda da su bez Messi u uzvratu protiv PSG

ko da je pod kamion podletiobarca_87 je napisao/la:
dobro mache nije osto bez koljena skroz ccc

Prvo se pojavi inf. da nije ništa ozbiljno, a sada se spominju sedmice...dovoljno reći mediji.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Messi je golom u Parizu protiv PSG-a večeras postao prvi fudbaler u istoriji Lige prvaka i prijašnjeg Kupa prvaka kojem je uspjelo da postigne golove u ovom takmičenju u 20 različitih gradova širom Evrope.
Messiju je večerašnji gol bio 60. u karijeri kada je Liga prvaka u pitanju.
Messiju je večerašnji gol bio 60. u karijeri kada je Liga prvaka u pitanju.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Ma za nadati se da nije nista ozbiljno i da ce se vratiti potpuno spreman.
Jbga i sinoc su ga udarali po nogama .. Mourinhov recept.

@barca_87, a sa koje je strane Messi dao prvi gol? 
Mislim, smijesna prica, al' ne mozes reci da se nije mogao naci tu.
Sta mislite bil' mogao Abidal stopera igrat'u revansu?

ja ba song je kriminalan na stoperu ,kad se samo sjetim pocetka sezone i songa kako samo bulji u loptu a soldado i jonas mu iza ledja protracavaju ko vozovi,ma bartra ce igrat to je 100%, bilo bi neozbiljno od tita da ubaci songa a bartra pravi stoper,koji ce mu onda q u prvom timu.bluemania je napisao/la:Kakav crni Song, taj je promaha na stoperu.
pique je ja mislim vec proumoran ,igra svaku utakmicu ,ne pamtim kad je pauzirao,sad pogotovo nece moc odmorit malo al et
a za kladionicare ,uplatite dok nije opala kvota barca -mallorca 0-3 gola na utakmici ,2 kvota

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
je Mourinho je kriv za Messijevu ozljeduM4kaveli je napisao/la:Ma za nadati se da nije nista ozbiljno i da ce se vratiti potpuno spreman.
kakva nesretna utakmica ponovo, sve peh do peha i onda neko kaže da mi pricamo previse o sreci i nesreci, maskerano se povrijedi na duzi period bas sad kad nema ni puyola,onda jos i povreda messija, medjutim ja vjerujem da ce messi igrati i u revansu i da ce torpedovati ovu parišku hamelj, sutra ce se tek znati karakter povrede,s obzirom kako je messi izgledao na klupi poslije, dakle prilicno normalno, vrlo moguce je da se utvrdi da povreda nije ozbiljna i da ce iz predostroznosti odmarati za vikend, a u srijedu u revansu da ce igrati
sve i da messi ne igra, barca je opet ogroman favorit,i bez messija cemo ih satrati, nema tu nikave bojazni
a koji smo peh i koja smo uefalona pokazuje cinjenica da nam je ibra dao gol iz metarskog ofsajda,i to isti taj ibra koji nije trebao ni igrati pa mu je ukinuta suspenzija,stvarno i smijesno je kako smo primili i taj gol i onaj u zadnjoj minuti, koji peh to je za nepovjerovati
alexisa nakon dugo vremena nemamo razloga kritikovati, nije nesto posebno odigrao, al moze se reci da je bilo pristojno, dosta se borio i na kraju majstorski izborio penal, nakon dugo vremena napravio je nesto inteligentno, u maniru iskusnih starih lisaca kad je vidio kako golman klizi na loptu i da se ne moze zaustaaviti, jednostavno ga je sacekao i penal cist ko suza,neiskusan igrac bi krenuo za loptom u stranu i ne bi bilo nista od toga
fabregas takodje asistencija u njegovom stilu,ima on tako ponekad genijalne pasove i poteze,alves pojabolji na terenu, victor valdez ponovo smijesan gol prima, jest da nije toliko ni kriv jer i taj gol je vise nesretan nego sto je neko kriv, al brat bratu trebao je to ipak odbraniti, kako je lopta promijenila smijer nekako se pokocio totalno, vrlo blizu je lopta bila i samo malo bolji refleks je trebao, al ajd, nije nikakva to vece greska
dobar rezultat za revansa dakle, ako ne bude messija moraju vise povuci prije svih xavi i iniesta, alexis ce biti dobar siguran sam, vilja ce rutinski nesto pogoditi, ne bi trebalo biti nikakvih problema sa messijem ili bez njega
sve i da messi ne igra, barca je opet ogroman favorit,i bez messija cemo ih satrati, nema tu nikave bojazni
a koji smo peh i koja smo uefalona pokazuje cinjenica da nam je ibra dao gol iz metarskog ofsajda,i to isti taj ibra koji nije trebao ni igrati pa mu je ukinuta suspenzija,stvarno i smijesno je kako smo primili i taj gol i onaj u zadnjoj minuti, koji peh to je za nepovjerovati
alexisa nakon dugo vremena nemamo razloga kritikovati, nije nesto posebno odigrao, al moze se reci da je bilo pristojno, dosta se borio i na kraju majstorski izborio penal, nakon dugo vremena napravio je nesto inteligentno, u maniru iskusnih starih lisaca kad je vidio kako golman klizi na loptu i da se ne moze zaustaaviti, jednostavno ga je sacekao i penal cist ko suza,neiskusan igrac bi krenuo za loptom u stranu i ne bi bilo nista od toga
fabregas takodje asistencija u njegovom stilu,ima on tako ponekad genijalne pasove i poteze,alves pojabolji na terenu, victor valdez ponovo smijesan gol prima, jest da nije toliko ni kriv jer i taj gol je vise nesretan nego sto je neko kriv, al brat bratu trebao je to ipak odbraniti, kako je lopta promijenila smijer nekako se pokocio totalno, vrlo blizu je lopta bila i samo malo bolji refleks je trebao, al ajd, nije nikakva to vece greska
dobar rezultat za revansa dakle, ako ne bude messija moraju vise povuci prije svih xavi i iniesta, alexis ce biti dobar siguran sam, vilja ce rutinski nesto pogoditi, ne bi trebalo biti nikakvih problema sa messijem ili bez njega
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
al ne moze se rec i da bi bio tumandraX je napisao/la:@barca_87, a sa koje je strane Messi dao prvi gol?

ono je bio korner pa zato su se onako izmjesali ,kad barca napada i kad je normalna postavka ,messi se nadje na toj poziciji bas rijetko
ma kakav abidal ,ne moze odigrat bolje od bartre nikako,nije dugo igrao plus izgubio je na masi i otreso bi ga svako u skoku
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Ma da hoce igrati Messi sve bi to bilo lakse.Ali ako je suditi po onome sto je Alba izjavio,na Nou Campu bez Messia 

Romario brate , nije nesreca
ne, nije sigurno.
Nije nesreca kad primaš redovno golove u zadnjim minutama ili bar zadnjih 10 minuta.
Niz: veceras protiv PSG u 94 minuti, protiv Reala u 81. min, protiv Milana u 83, protiv otpisane Celte u 86 itd
To nije nesreca ni slucajnost, vec konstanta....evo nabrojah sve te tekme.
To je NEkvaliteta odbrane i skoka prije svega...iz prekida Barca redovno prima i to nema veze sa nesrecom.
To se trebalo još ljetos riješavati dovođenjem DVA stopera (jednog za prve postave pošto je Puyol ostario i izgubio na brzini, a jednog za rezerve i rotacije)....a oni dovode Songa, DM kojeg treba konvertovati na stopera....malo im je konvertita u vidu Mascherana (koji isto tako nema visine ni skoka) pa doveli još jednog
E sad je kasno za naknadnu pamet. Sad se valja krpiti i improvizirati.

Nije nesreca kad primaš redovno golove u zadnjim minutama ili bar zadnjih 10 minuta.
Niz: veceras protiv PSG u 94 minuti, protiv Reala u 81. min, protiv Milana u 83, protiv otpisane Celte u 86 itd
To nije nesreca ni slucajnost, vec konstanta....evo nabrojah sve te tekme.
To je NEkvaliteta odbrane i skoka prije svega...iz prekida Barca redovno prima i to nema veze sa nesrecom.
To se trebalo još ljetos riješavati dovođenjem DVA stopera (jednog za prve postave pošto je Puyol ostario i izgubio na brzini, a jednog za rezerve i rotacije)....a oni dovode Songa, DM kojeg treba konvertovati na stopera....malo im je konvertita u vidu Mascherana (koji isto tako nema visine ni skoka) pa doveli još jednog

E sad je kasno za naknadnu pamet. Sad se valja krpiti i improvizirati.
kako navodi mundodeportivo messi nece biti spreman za uzvrat,sad koliko su oni upuceni u sve to vidicemo
i ja mislim makar 10-12 dana da ce pauzirati
i ja mislim makar 10-12 dana da ce pauzirati
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.