Nije da nismo navikli.
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: La Liga
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Cuj najocitiji penala, prije ruke je bio dvostruki faul zbog guranja onog moribe i ovog ko je igrao rukom,
Al stativa za celtu, pa onda cist ko suza faul nad igracem celte i odbijanac , kakva sreca i guranjw ko sto smo i navikli
Al pricati da je bio penal, a dvostruko guranje…
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Prestani me citirati. Glup siShategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 23:02Samo ti mjauči.
Pazi da se ne udaviš pjenom![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Pa čekaj, niste ništa pisali kad se provjeravao penal, a gledaj sad derneka.
Malo smo nekonzistentni, jel
Koševo Zapad
Opet Pero znaci, prespavao proslo kolo i sad opet zaskocio. Joj pero pero izludit ce ovi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Pa ajde liče i budi realan i priznaj da vas guraju sudci,vase igrace netko dodirne malim prstom valjate se i protivnik dobije zuti,a vi uletite nekom i gurate se,protivnik ne dobije ni faulShategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 23:04Pa čekaj, niste ništa pisali kad se provjeravao penal, a gledaj sad derneka.
Malo smo nekonzistentni, jel![]()
Zadnja izmjena: Markinhio, dana/u 06 mar 2026, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Koliki retard moras biti, pa reci da je u onoj situaciji, gdje se desava i vise nego ocit prekrsaj nad igracem Celte, sudija pogrijesio sto nije svirao penal?
Pa sunce vam hebem bezobrazno, zar ste toliki retardi?
Pa sunce vam hebem bezobrazno, zar ste toliki retardi?
- Shategabri
- Kontakt:
Ma nema veze,bit ce pravde ,nek ovaj penal vardid guraju sudci...,brisat ce svlacionicu s vama city,pa onda barca na camp nou
- Shategabri
- Kontakt:
Samo kažem šuti se cijelu utakmicu, za situaciju koja i jest i nije svira faul, a onda nakon ovog galama.Markinhio je napisao/la: ↑06 mar 2026, 23:06Pa ajde liče i budi realan i priznaj da vas guraju sudci,vase igrace netko dodirne malim prstom valjate se i protivnik dobije zuti,a vi uletite nekom i gurate se,protivnik ne dobije ni faulShategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 23:04Pa čekaj, niste ništa pisali kad se provjeravao penal, a gledaj sad derneka.
Zbog ovakvih reakcija u tog fakinkuka, nadam se da će svaku do kraja izmisliti neki penal ili priznati neki neregularan gol, da se ima za šta kmečati.
Na stranu što Real nema igre, igrači povrijeđeni i ovaj što se uči na klupi, Barsa je tu već osvojila titulu.
Tako da bezveze drama.
Koševo Zapad
Samo je bilo pitanje kako ce ih pogurati, hoce li nekim penalom u 90+ minuti ili nekim nesviranim faulom. Mora se prvenstvo odrzavati zanimljivim, pa i po cijenu ovih cirkusa sa VARom. Nemoguce da nisu vidjeli onaj faul
I daj ba, prestanite citirate tog retarda. Koji vam je
Pustite budalu da pise svoje seljacke doskocice i sam ce otici.
Ma samo retardi poput shategabri neće priznati očitu kradju.
Ali neka, sladje će biti uzeti titulu.
Ali neka, sladje će biti uzeti titulu.
Ok,bar si postenShategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 23:10Samo kažem šuti se cijelu utakmicu, za situaciju koja i jest i nije svira faul, a onda nakon ovog galama.Markinhio je napisao/la: ↑06 mar 2026, 23:06Pa ajde liče i budi realan i priznaj da vas guraju sudci,vase igrace netko dodirne malim prstom valjate se i protivnik dobije zuti,a vi uletite nekom i gurate se,protivnik ne dobije ni faulShategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 23:04
Pa čekaj, niste ništa pisali kad se provjeravao penal, a gledaj sad derneka.
Zbog ovakvih reakcija u tog fakinkuka, nadam se da će svaku do kraja izmisliti neki penal ili priznati neki neregularan gol, da se ima za šta kmečati.
Na stranu što Real nema igre, igrači povrijeđeni i ovaj što se uči na klupi, Barsa je tu već osvojila titulu.
Tako da bezveze drama.
Ako flick ne osvoji titulu protiv ovako loseg reala nek se sam pokupi i ode, prelose izgledaju i kad su svi tu a kamo li osakaceni
Prespavao dva kola i 80 minuta utakmice protiv Celte.
Plus se likovi bune na cisto oduzetu loptu nakon koje je uslijedio kontakt, sto se u 99% situacija ne svira logicno.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Jel neko gledo utakmicu 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jesu ovi navijaci Barcelone na tiktoku i facebooku, to im je izvor informacija.
Remember, remember the 5th of November.
Zna se ko su pravi navijaci,ne propustaju utakmice
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.